Γίτσες

Μια μακρά ζωή ή 16 πράγματα που θα μπορούσαν να σε κάνουν πιο ευτυχισμένο

μια μακράς διάρκειας γυναίκα φύση χαμογελώντας ικανοποιημένος

Μακρά ζωή είναι μια ευχή που έχουμε πολλοί από εμάς. Αλλά δεν κάνουν όλοι τους την απαραίτητη προσπάθεια. Για να ζήσουμε περισσότερο, σίγουρα πρέπει να τρώμε υγιεινά, όχι να καπνίζουμε ή να γυμναζόμαστε.

Δείτε μερικές ιδέες για μεγάλη διάρκεια ζωής!

ένα μακρόχρονο τραγούδι κάνει τους άντρες πιο ευτυχισμένες γυναίκες

1. Τραγουδήστε! Το τραγούδι μειώνει το άγχος και αυξάνει το επίπεδο των ενδορφινών. Μας κάνει ζήσε περισσότερο, βελτιώνοντας τις λειτουργίες της καρδιάς, των πνευμόνων και των μυών της πλάτης.

2. Αφήστε τον θυμό σας έξω! Αυτό δεν σημαίνει, φυσικά, ότι έπρεπε να ενοχληθείτε για κάθε μικρό πράγμα, αλλά αν κάποιος πρέπει να σας εκνευρίσει – αφήστε το να σπάσει! Σύμφωνα με πολλές μελέτες, αυτές που αφήνουν τον θυμό σας να μειώσει τον κίνδυνο να πάθετε καρδιακή προσβολή.

3. Μην ανησυχείτε για το βάρος σας. Σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, τα άτομα με μερικά κιλά παραπάνω ζουν περισσότερο.

μεγάλη διάρκεια ζωής για το νοικοκυριό σας

4. Κάντε το σπίτι σας καθαρό! Οι γυναίκες που καθαρίζουν τακτικά το σπίτι μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού κατά 17% και αυτό τους βοηθά μια μακρια ζωη να έχω.

το να έχεις γάτα μακράς ζωής στο σπίτι είναι πιο ευτυχισμένο

5. Αγοράστε μια γάτα! Το 30% των ανθρώπων που έχουν γάτα ζουν περισσότερο.

μια μακρά ζωή μεσογειακή διατροφή σας κάνει υγιείς

6. Ακολουθήστε μεσογειακή διατροφή! Είναι υγιεινό και περιέχει πολλά φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο.

μεγάλη πόλη απαραίτητη κοντά στο νοσοκομείο χειμωνιάτικη νύχτα όμορφη

7. Ζήστε σε μια πόλη! Πάνω από το 85% των Αμερικανών που ζουν περισσότερο κατοικούν σε μεγάλες πόλεις. Αυτό τους διευκολύνει να λάβουν ιατρική βοήθεια και να δημιουργήσουν κοινωνικές επαφές.

διαβίωση λάβετε βιταμίνη παραμείνετε σε φόρμα περισσότερο μείνετε υγιείς

8. Καταναλώστε Βιταμίνη D! Οι επιστήμονες λένε ότι θα ήταν καλό να λαμβάνουμε περισσότερη βιταμίνη D λόγω των ευεργετικών επιδράσεων της στα οστά και τις αρθρώσεις.

9. Μετακινηθείτε σε μια ζεστή, εξωτική τοποθεσία!

Περισσότερες συμβουλές για μεγάλη διάρκεια ζωής

τζόκινγκ για μεγάλη διάρκεια ζωής τρέχοντας περισσότερο σε υγιή φόρμα

10. Πήγαινε για τζόκινγκ! Το τζόκινγκ 2,5 ώρες την εβδομάδα σίγουρα θα σας το μάθει αυτό μια μακρια ζωη μόλυβδο – για παράδειγμα στις γυναίκες διαπιστώθηκε ότι εάν κάνουν τζόκινγκ τακτικά, η ζωή τους παρατείνεται κατά 5,6 χρόνια. Για τους άνδρες, η τιμή είναι 6,2. Το τζόκινγκ βελτιώνει την αναπνοή, το βάρος και τη διάθεσή μας.

11. Κερδίστε χρήματα! Τα χρήματα μας δίνουν καλύτερες επιλογές. Τρώτε καλύτερα, λαμβάνετε καλύτερη ιατρική περίθαλψη και έχετε λιγότερο άγχος. Οι πλούσιοι άνθρωποι έχουν περισσότερες συγκεκριμένες ορμόνες που μας διδάσκουν λιγότερο άγχος, καλύτερη μνήμη και χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων. Ζουν περισσότερο.

12. Κάντε πολλαπλές επαφές. Οι άνδρες που επικοινωνούν με πολλές γυναίκες ζουν περισσότερο.

ο μακροχρόνιος γάμος κάνει τους άντρες πιο χαρούμενα φιλιά

13. Παντρευτείτε! Οι παντρεμένοι άνδρες ζουν κατά μέσο όρο 10 χρόνια περισσότερο από τους ανύπανδρους. Για τις γυναίκες, είναι 4 χρόνια περισσότερα. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτό το γεγονός οφείλεται στο γεγονός ότι οι παντρεμένοι έχουν μεγαλύτερη υποστήριξη μεταξύ τους από τους ανύπανδρους.

14. Έχετε Υγιείς Παππούδες! Τα εγγόνια εγκύων ποντικών που έτρωγαν ανθυγιεινά είχαν 30% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο. Έτσι, η υγεία σας εξαρτάται εν μέρει από τη γιαγιά σας!

μικρή εταιρεία που πίνει υγιεινό κρασί μην το παρακάνετε

15. Πιείτε κρασί! Το κρασί μειώνει το άγχος και βοηθά στην καταπολέμηση του διαβήτη.

16. Χρησιμοποιήστε οδοντικό νήμα! Αυτό μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών προσβολών επειδή πολλές φλεγμονές προέρχονται από τη στοματική κοιλότητα.