Γίτσες

Το σεληνιακό ημερολόγιο του 2014 και γιατί πρέπει να το ακολουθήσετε;

οι φάσεις του φεγγαριού επηρεάζουν τις δραστηριότητες των ανθρώπων ζωτικές δυνάμεις υγείας

Ο καθένας από εμάς, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες του, υπόκειται σε διαφορετικούς τύπους βιορυθμών, οι οποίοι εξαρτώνται από τις επιδράσεις διαφορετικών κοσμικών αντικειμένων στη γη. Μετά από αυτό Σεληνιακό ημερολόγιο 2014 Αυτά μπορούν να χωριστούν σε ημερήσια, μηνιαία και ετήσια. Οι καθημερινές επιπτώσεις σχετίζονται με την περιστροφή της γης γύρω από τον άξονά της. Διαρκούν 24 ώρες. Οι περίοδοι αυξημένης και εξασθενημένης ανθρώπινης δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας εξαρτώνται από αυτές, δηλαδή αν κάποιος είναι νυχτερινός και προτιμά να εργάζεται τη νύχτα ή αν είναι πιο ζωντανός και πιο δραστήριος κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Γιατί πρέπει πάντα να έχετε ένα σεληνιακό ημερολόγιο 2014 στο χέρι

κύκλους πανσέληνο νέα σελήνη περιστροφή γη δικός του άξονας

Οι ετήσιοι κύκλοι εξαρτώνται από την περιστροφή της γης γύρω από τον ήλιο, δηλαδή την αλλαγή των εποχών, κατά την οποία αλλάζει και η δραστηριότητά μας. Έχει αποδειχθεί ότι η δυναμική των ανθρώπων (και όχι μόνο των ανθρώπων) μειώνεται το χειμώνα και αυξάνεται την άνοιξη καθώς οι μέρες μεγαλώνουν. Η ελάχιστη δραστηριότητα καταγράφηκε τον Δεκέμβριο και τον Φεβρουάριο. Μπορείτε να καθορίσετε ποιος μήνας είναι ο πιο δύσκολος για εσάς, μετρώντας τον έβδομο μήνα από τον μήνα που γεννηθήκατε.

Οι μηνιαίοι κύκλοι εξαρτώνται από την επίδραση του φεγγαριού και την αλλαγή στις φάσεις του φεγγαριού. Θα είσαι σε αυτό Σεληνιακό ημερολόγιο 2014 περιγράφηκε. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις επιρροές των φάσεων του φεγγαριού στους ανθρώπους και πώς μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα τις δραστηριότητες και τα καθήκοντά σας κατά τη διάρκεια του μήνα. Υπάρχουν 4 φάσεις του φεγγαριού, καθεμία που διαρκεί 7 ημέρες και μερικές ώρες.

Το σεληνιακό ημερολόγιο του 2014 – η πρώτη φάση του φεγγαριού

Σεληνιακό ημερολόγιο τέσσερις φάσεις φεγγαριού γνωστή περιστροφή γης

Αρχίζει με τη νέα σελήνη και διαρκεί μέχρι το πρώτο τέταρτο (1η έως 7η ημέρα)

Αυτή είναι η εποχή που οι επιπτώσεις της βαρύτητας στους ανθρώπους αυξάνονται και η επίδραση του ήλιου και της σελήνης εξαντλείται. Τα υγρά του σώματος κατευθύνονται προς τα κάτω και ο οργανισμός συστέλλεται. Ο χρόνος ξεκινά όταν οι δυνάμεις της ζωής είναι ιδιαίτερα ενεργές. Ωστόσο, προβλήματα υγείας μπορεί να εμφανιστούν ταυτόχρονα λόγω της επιρροής του φεγγαριού.

Σε αυτή τη φάση θα πρέπει να φροντίσετε το Σεληνιακό ημερολόγιο 2014 Αποφύγετε τα εξής:

 • υπερφορολόγηση του νευρικού συστήματος και των οργάνων της αίσθησης
 • Για να γίνουν επεμβάσεις, καθώς οι πληγές επουλώνονται αργά και η αιμορραγία είναι πιθανή

Προτείνεται:

 • να υποβληθούν σε μασάζ
 • Να ασχοληθώ με τον αθλητισμό. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε τη δεύτερη σεληνιακή ημέρα και να αυξήσετε το φορτίο από την πέμπτη ημέρα.
 • για να επισκεφθείτε τη σάουνα ή τα μπάνια
 • Εκτελέστε θεραπείες μαλλιών για να δυναμώσετε τα μαλλιά
 • τα μάτια, ο λαιμός, η σπονδυλική στήλη στην περιοχή του λαιμού, οι πνεύμονες και το νευρικό σύστημα υφίστανται ίαση καθώς είναι πιο πιθανό να υποχωρήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης

Το σεληνιακό ημερολόγιο του 2014 – η δεύτερη φάση του φεγγαριού

σύμφωνα με τον ίδιο, πολλά πλεονεκτήματα επηρεάζουν τους ανθρώπους

Αρχίζει με το πρώτο τέταρτο και διαρκεί μέχρι την πανσέληνο (8η έως 15η ημέρα)

Η επιρροή του ήλιου και της σελήνης στη γη αυξάνεται. Το ενεργητικό αρχίζει να ανεβαίνει. Τα υγρά στο σώμα κατευθύνονται από μέσα προς τα έξω και ο οργανισμός διαστέλλεται. Σε αυτή τη φάση, η επιρροή του φεγγαριού αυξάνει τον κίνδυνο οξέων ασθενειών, ατυχημάτων και κάθε είδους άγχους.

Πρέπει να αποφευχθεί:

 • Επιχειρήσεις, αφού οι δυνάμεις πρέπει να σωθούν
 • να βγεις από το σπίτι χωρίς καπέλο
 • να κοιμηθώ στο φως του φεγγαριού

Διατηρήστε την κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τα φάρμακά σας και αποφύγετε εντελώς το αλκοόλ εάν είναι δυνατόν. Πρέπει επίσης να μειωθούν οι αθλητικές δραστηριότητες.

Απο Σεληνιακό ημερολόγιο 2014 συνιστά:

 • τη θεραπεία της σπονδυλικής στήλης
 • Για να θεραπεύσετε διαστρέμματα ή εξαρθρώσεις
 • Ετοιμάστε επιχειρηματικά αρχεία και βελτιώστε τις προσωπικές σας σχέσεις
 • για τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση του οργανισμού μεταξύ της όγδοης και της δέκατης πέμπτης ημέρας
 • λιμοκτονούν μεταξύ της δέκατης και της δωδέκατης ημέρας, καθαρίζουν το συκώτι και τη χοληδόχο κύστη και πηγαίνουν στη σάουνα
 • καθαρίστε το παχύ έντερο μεταξύ της δέκατης τρίτης και της δέκατης πέμπτης ημέρας

Το σεληνιακό ημερολόγιο 2014 – πανσέληνος

νυχτερινό τοπίο πανσέληνος θάλασσα βράχια στοιχεία της φύσης

Το φεγγάρι φωτίζεται πλήρως

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το φεγγάρι απελευθερώνεται εντελώς από την επίδραση του ήλιου, το βλέπει σε 180 μοίρες. Είναι η ώρα της αντιπαράθεσης. Ο άνθρωπος επηρεάζεται και από τα δύο και αισθάνεται διαχωρισμό νου και σώματος. Υπάρχει επίσης μια κρίση συστολής και απομάκρυνσης. Διαπιστώθηκε επίσης ότι η επιρροή του φεγγαριού επιβραδύνει τον μεταβολισμό και ότι μπορούν να συσσωρευτούν υγρά στα άκρα.

Οι αθλητικές δραστηριότητες είναι επίσης επικίνδυνες, καθώς αυξάνεται ο κίνδυνος τραυματισμών. Η δηλητηρίαση είναι επίσης δυνατή, η αϋπνία αυξάνεται και συμβαίνουν περισσότερα λάθη. Η επιρροή του φεγγαριού προκαλεί αύξηση του αριθμού των εγκλημάτων και της βίας. Οι μολυσματικές ασθένειες εμφανίζονται συνήθως πιο συχνά, οι φλεγμονώδεις διεργασίες και οι χρόνιες ασθένειες γίνονται πιο συχνές και η αίσθηση του πόνου αυξάνεται. Το πλήθος γίνεται ανεξέλεγκτο και οι κορυφαίες φιγούρες χωρίζονται από αυτό.

Σύμφωνα με Σεληνιακό ημερολόγιο 2014 Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η επίδραση του φεγγαριού έχει θετική επίδραση σε:

 • διενέργεια διαγνωστικών
 • οι δυνάμεις δυναμώνουν. Συνεπώς, συνιστάται η λήψη δωρεού αίματος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
 • το υποσυνείδητο ενεργοποιείται. Δημιουργούνται δυνατές, συναισθηματικές εικόνες, κάτι που είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα για τους καλλιτέχνες. Τα άτομα με αδύναμα νεύρα συμβουλεύονται να παραμείνουν ήρεμα και να αποφεύγουν συναισθηματικές εκρήξεις, άγχος ή παρόμοιες καταστάσεις
 • το φεγγάρι ενισχύει τη σεξουαλικότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πανσέληνος είναι η καλύτερη στιγμή για να πολεμήσετε για την καρδιά του αγαπημένου σας προσώπου.
 • δημόσιες παραστάσεις

Τα ακόλουθα πρέπει να αποφεύγονται με κάθε κόστος:

 • Λειτουργίες. Τα δόντια επίσης δεν πρέπει να αφαιρούνται, καθώς μπορεί να εμφανιστεί αιμορραγία
 • Δεν πρέπει να λαμβάνονται φάρμακα και αλκοόλ καθώς μπορεί να εμφανιστούν παρενέργειες
 • συμμετοχή σε θορυβώδεις εκδηλώσεις και πάρτι. Αποφύγετε όλες τις απώλειες ενέργειας.

Είναι ευεργετικό εάν η πανσέληνος εμφανιστεί την 16η ημέρα. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει ισορροπία και προσπάθεια για πνευματική τελειότητα στην κοινωνία για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Εάν η πανσέληνος έρθει την 15η ημέρα, οι άνθρωποι θα ενθουσιαστούν και θα προβληματιστούν για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Το σεληνιακό ημερολόγιο του 2014 – η τρίτη φάση του φεγγαριού

καλύτερο σχέδιο δραστηριότητας υγείας επηρεάζει θετικά τις περιόδους

Πραγματοποιείται από την πανσέληνο μέχρι το τελευταίο τέταρτο (16η έως 22η ημέρα)

Το φεγγάρι πλησιάζει τον ήλιο και χάνει τη φωτεινότητά του.

Τα υγρά στο σώμα κατευθύνονται προς τα μέσα και ο οργανισμός συστέλλεται. Μπορεί να εμφανιστούν διαταραχές στην πεπτική οδό. Η επιρροή του φεγγαριού διασφαλίζει ότι η σεξουαλική δραστηριότητα αυξάνεται και η πιθανότητα να μείνετε έγκυος είναι πολύ υψηλή.

Απο Σεληνιακό ημερολόγιο 2014 και οι ωφέλιμες δραστηριότητες:

 • γιόγκα
 • Διαλογισμοί
 • χειρουργικές παρεμβάσεις
 • αυξανόμενη σωματική άσκηση
 • είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε πολύ σημαντικές και μεγάλες εργασίες
 • το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με ακτινοβολίες, κομπρέσες και μασάζ

Το σεληνιακό ημερολόγιο 2014 – η τέταρτη φάση της σελήνης

τέσσερις κύκλοι συμβουλές επιρροής πανσελήνου νέας σελήνης

Πραγματοποιείται από το τελευταίο τρίμηνο έως τη νέα σελήνη (23η έως 29η ημέρα)

Το φεγγάρι είναι τώρα πιο κοντά στον ήλιο. Η βαρυτική έλξη της γης έχει μειωθεί, καθιστώντας το βάρος του ανθρώπινου σώματος λίγο μικρότερο. Τα υγρά στο σώμα κατευθύνονται προς τα πάνω και ο οργανισμός διαστέλλεται. Λόγω της επιρροής του φεγγαριού, η ασυλία, η δύναμη ζωής και η ενέργεια εξασθενούν, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε νευρικές διαταραχές.

Μετά από αυτό Σεληνιακό ημερολόγιο 2014 Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η επίδραση του φεγγαριού έχει θετική επίδραση σε:

 • για τη θεραπεία χρόνιων ασθενειών
 • για την αποτοξίνωση του οργανισμού, ειδικά του παχέος εντέρου
 • να πεινάσει
 • για να θεραπεύσει τα πόδια και τα φύτρα και να απομακρύνει τα άλατα από τον οργανισμό
 • Επιτρέπονται όλες οι πιθανές χειρουργικές επεμβάσεις
 • Τα κρύα μπάνια έχουν θετική επίδραση στα πόδια
 • Καθαρισμός στη σάουνα
 • η 26η και η 27η ημέρα είναι κατάλληλες για την αφαίρεση λίθων στα νεφρά

Αποφύγει:

 • σωματική άσκηση
 • κάθε είδους υπερένταση

μηνιαίες ετήσιες επιπτώσεις επηρεάστε χρήσιμες συμβουλές για το φεγγάρι

Το φεγγάρι επηρεάζει τη ζωή μας με πολλούς τρόπους. Perhapsσως έχετε ήδη παρατηρήσει πώς πετάτε και στρίβετε στο κρεβάτι κάτω από την πανσέληνο, παρόλο που είστε κουρασμένοι. Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι έχουν πετύχει το σχήμα που θέλουν με τη δίαιτα του φεγγαριού. Πολλοί διάσημοι επίσης ορκίζονται για τη θετική επίδραση του φεγγαριού στη διαδικασία απώλειας βάρους. Η απώλεια βάρους λειτουργεί σύμφωνα με τις φάσεις του φεγγαριού χωρίς να χρειάζεται να μετράτε θερμίδες. Σύμφωνα με το σεληνιακό ημερολόγιο, η νέα σελήνη είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε δίαιτα. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε την πορεία προς τη φιγούρα του ονείρου σας με μια μέρα νηστείας, επειδή το σώμα μπορεί να καθαριστεί πολύ καλά κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης. Αυτή τη μέρα, είναι σκόπιμο να καταναλώνετε μόνο ποτά, όπως μεταλλικό νερό, τσάι και σπρέι χυμού. Όταν το φεγγάρι κάνει αποτρίχωση, το σώμα χρησιμοποιεί τις θερμίδες ιδιαίτερα καλά και τείνει να βάζει λαβές αγάπης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε φρούτα και λαχανικά και θα πρέπει να αποφεύγετε πιάτα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, κρέας και λουκάνικο. Κατά την πανσέληνο, ανατρέξτε στο σεληνιακό ημερολόγιο του 2014 και πραγματοποιήστε ιδανικά μια μέρα νηστείας, επειδή το σώμα σας είναι πλέον προγραμματισμένο να παίρνει βάρος.

Με το φεγγάρι που φθίνει, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αύξηση του βάρους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το σώμα σας καταναλώνει πολλή ενέργεια και ο μεταβολισμός σας λειτουργεί με πλήρη ταχύτητα. Κατά τη διάρκεια της δίαιτας του φεγγαριού απαγορεύονται προϊόντα όπως γλυκά, αλκοόλ και προϊόντα λευκού αλευριού. Κατά τη διατροφή σας επιτρέπονται τρόφιμα όπως φρούτα και λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως, γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλών λιπαρών. Μπορείτε να φάτε αυγά, ψάρι και κρέας μία φορά την εβδομάδα. Εκτός από τις επιμέρους φάσεις, μπορείτε επίσης να δώσετε προσοχή στα ζώδια. Αν το φεγγάρι βρίσκεται στον Κριό, στον Λέοντα ή στον Τοξότη, αυτές είναι οι μέρες της φωτιάς. Είναι ιδανικά για χρήση λαχανικών και φρούτων. Οι μέρες που το φεγγάρι βρίσκεται στον Καρκίνο, τον Σκορπιό και τους Ιχθύες είναι οι μέρες του νερού. Είναι ιδανικά για την κατανάλωση τροφών που περιέχουν πρωτεΐνη. Αποφύγετε το λίπος τις ημέρες του αέρα. Αυτές είναι οι μέρες που το φεγγάρι βρίσκεται στους Διδύμους, στο Ζυγό και στον Υδροχόο. Τις ημέρες της Γης (φεγγάρι στον Ταύρο, την Παρθένο ή τον Αιγόκερω) θα πρέπει σίγουρα να αποφύγετε το αλάτι. Ρεαλιστική απώλεια βάρους όταν παρατηρείτε τις φάσεις του φεγγαριού και τη θέση του φεγγαριού είναι περίπου τέσσερα κιλά σε έναν σεληνιακό κύκλο.

Ανάλογα με τη φάση του φεγγαριού, το φεγγάρι έχει επίσης συγκεκριμένη επίδραση στα μαλλιά. Πολλές κυρίες ορκίζονται κόβοντας τα μαλλιά τους σύμφωνα με το σεληνιακό ημερολόγιο. Μόλις το φεγγάρι είναι στο ζώδιο Παρθένος και Λέων, μπορείτε να κόψετε τα λεπτά μαλλιά έτσι ώστε να μεγαλώσουν ξανά δυνατά και γεμάτα. Εάν τα μαλλιά κουρευτούν στις κατάλληλες φάσεις του φεγγαριού, η τριχόπτωση μπορεί επίσης να μειωθεί αισθητά. Οι ημέρες του Τοξότη και του Κριού είναι πολύ κατάλληλες για την εφαρμογή διαφορετικών περιποιήσεων μαλλιών. Όσοι θέλουν να χρωματίσουν ή να βάψουν τα μαλλιά τους σύμφωνα με το σεληνιακό ημερολόγιο του 2014, θα επιτύχουν ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα στον Ζυγό, όπως στη φάση της σελήνης στο ζώδιο Υδροχόος ή Δίδυμοι. Αναπτύσσονται γρήγορα μετά την κοπή των άκρων τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι μέρες που το ουράνιο σώμα περνάει από τα ζώδια του νερού Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς θεωρούνται κακές στιγμές. Είναι καλύτερο να αποφεύγετε να κόβετε και να βάφετε τα μαλλιά σας τις μέρες του Σκορπιού, του Καρκίνου ή του ishαριού. Αν θέλετε να αφήσετε τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν, το φεγγάρι που αυξάνεται είναι η ιδανική φάση για άκρες κοπής. Εάν δεν θέλετε τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν ξανά πολύ γρήγορα, μπορείτε να προγραμματίσετε το φεγγάρι που φθίνει να επισκεφθεί το κομμωτήριο. Ένα νέο κούρεμα σε πανσέληνο πέφτει καλύτερα και τα μαλλιά φαίνονται πιο υγιή. Αν θα θέλατε να ορίσετε το ραντεβού σας για το κομμωτήριο σύμφωνα με το φεγγάρι, οι ακόλουθες ημέρες είναι οι πιο κατάλληλες για να επισκεφθείτε το κομμωτήριο το 2014:

 • 12-16 Μαρτίου
 • 8-12 Απριλίου
 • 05-09 Μαΐου
 • 02-06 Ιουνίου
 • 25-29 Ιουλίου
 • 22-26 Αυγούστου
 • 17-21 Σεπτεμβρίου
 • 14-18 Οκτωβρίου
 • 10-14 Νοεμβρίου
 • 8-12 Δεκεμβρίου