Γίτσες

Μάτια λέιζερ στην Τουρκία; Με καλή οργάνωση, η λειτουργία διαρκεί μόνο 3 ημέρες

Το Ametropia είναι πολύ κοινό για διάφορους λόγους. Ωστόσο, οι φακοί επαφής / γυαλιά αποτελούν συχνά εμπόδιο στην καθημερινή ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι της αμετροπίας βλέπουν τη μοναδική τους ευκαιρία για καθαρή όραση στη θεραπεία ματιών με λέιζερ.

Οι μάσκες είναι ιδιαίτερα εμπόδιο για τους ανθρώπους που φορούν γυαλιά στην καθημερινή ζωή

Όποιος ασχολείται εντατικά με αυτό θα διαπιστώσει ότι το κόστος σε αυτή τη χώρα είναι πέρα ​​από τους κανονικούς προϋπολογισμούς. Οι οφθαλμικές κλινικές στην Ευρώπη, για παράδειγμα, χρεώνουν περίπου 4.000 ευρώ και για τα δύο μάτια για σύγχρονες θεραπείες με Femto-LASIK. Υπάρχουν όμως σοβαροί, έμπειροι Τούρκοι πάροχοι στην αγορά που πραγματοποιούν επιτυχώς χειρουργική επέμβαση ματιών λέιζερ για σημαντικά μικρότερο κόστος. Όταν πρόκειται για χειρουργική επέμβαση ματιών στην Τουρκία, η υπηρεσία ειδικεύεται στα ιατρικά ταξίδια στην Τουρκία, Ταξίδια Υγείας, καθιερωμένος ως αξιόπιστος συνεργάτης. Μπορείτε να μάθετε πώς είναι το ταξίδι και η παραμονή στο εξωτερικό στο παρακάτω άρθρο.

Κόστος στις τουρκικές οφθαλμολογικές κλινικές

εάν έχετε αμητροπία, κάντε τα μάτια σας λέιζερ

Παρόλο που η αμητροπία αποτελεί συνήθως εμπόδιο στην εργασία, οι νόμιμες ασφαλιστικές εταιρείες υγείας καλύπτουν το κόστος μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Έτσι, εάν θέλετε να δείτε ξανά καθαρά, πρέπει να πληρώσετε μόνοι σας.

Ανάλογα με την τεχνική που χρησιμοποιείται, η θεραπεία με λέιζερ μπορεί να κοστίσει μεταξύ 1.500 και 2.500 ευρώ ανά μάτι. Συχνά υπάρχουν πρόσθετα κόστη για μια προκαταρκτική εξέταση ή εξαιρετικά υψηλές αντοχές διόπτρας. Τελικά, μπορεί να προκύψει ένα συνολικό ποσό που υπερβαίνει κατά πολύ τα 5.000 ευρώ.

Πληρώστε μόνο το ένα τρίτο του κόστους στις τουρκικές οφθαλμικές κλινικές

Πονοκέφαλος από αμετροπία και γυαλιά

Ανάλογα με το ινστιτούτο, άλλες υπηρεσίες περιλαμβάνονται στο κόστος θεραπείας αξιόπιστων παρόχων. Τα πλήρη πακέτα προσφέρουν συχνά μεταφορά από αεροδρόμιο / ξενοδοχείο, δωμάτιο ξενοδοχείου και την απαραίτητη προ-παρακολούθηση εξέταση από τον θεράποντα χειρουργό. Οι ασθενείς πληρώνουν μόνο τα έξοδα πτήσης τους.

Επιπλέον, η ametropia μπορεί να επωφεληθεί από το εξαιρετικό σύστημα σταθερών τιμών στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Ούτε η ισχύς της διόπτρας ούτε ο τύπος αμητροπίας είναι η βάση του υπολογισμού. Ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη τα έξοδα ταξιδιού, οι ασθενείς εξοικονομούν μεταξύ 1.500 και 2.500 ευρώ για ένα Femto-LASIK στην Κωνσταντινούπολη.

Συνδυάστε χειρουργική επέμβαση ματιών Τουρκία με σύντομες διακοπές

Συνδυάστε σύντομα διαλείμματα στην Κωνσταντινούπολη Τουρκία με χειρουργική επέμβαση ματιών με λέιζερ

Δεδομένου ότι η επέμβαση λέιζερ ματιών στα τουρκικά ινστιτούτα διαρκεί κανονικά μόνο τρεις ημέρες, οι ασθενείς έχουν τότε την ευκαιρία να περάσουν χαλαρωτικές σύντομες διακοπές. Συναρπαστικές πόλεις όπως η Σμύρνη και η Κωνσταντινούπολη καθώς και η Αττάλεια φημίζονται για τα αξιοθέατα αρκετών ημερών καθώς και για τα αξιοθέατά τους.

Οι ασθενείς μπορούν να απολαύσουν τη νεοαποκτηθείσα οπτική τους οξύτητα στο σπίτι. Χωρίς γυαλιά / φακούς επαφής, η καθημερινότητα μπορεί να σχεδιαστεί με σημαντικά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Προκαταρκτική εξέταση ως δοκιμή για χειρουργική επέμβαση με λέιζερ

Προκαταρκτική εξέταση πριν από τη θεραπεία με λέιζερ

Η προκαταρκτική εξέταση είναι ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν από μια επέμβαση ματιών λέιζερ. Αυτό επιτρέπει στον τοπικό οφθαλμίατρο να καθορίσει εάν υπάρχουν περιορισμοί υγείας ή προβλήματα στα μάτια που δεν είναι κατάλληλα για θεραπεία με λέιζερ.

Προκειμένου να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα, συνιστάται αυτή η εξέταση στο σπίτι. Ορισμένα οφθαλμικά κέντρα στη Γερμανία προσφέρουν αυτήν την προκαταρκτική εξέταση χωρίς υποχρέωση. Τα άτομα με προβλήματα όρασης μπορούν εύκολα να μάθουν διαδικτυακά εάν αυτό μπορεί να γίνει κοντά στο σπίτι τους.

Δρομολόγιο – επενδύστε τρεις ημέρες για καθαρή όραση

τα λέιζερ ματιών κοστίζουν Κωνσταντινούπολη

Τα διαθλαστικά σφάλματα μπορούν να απολαύσουν χειρουργική επέμβαση ματιών λέιζερ στην Τουρκία όλο το χρόνο! Εάν πηγαίνετε μόνο στην Κωνσταντινούπολη ή τη Σμύρνη για μια επέμβαση λέιζερ στα μάτια, μπορείτε κανονικά να περιμένετε τρεις ημέρες ταξιδιού / θεραπείας (2 διανυκτερεύσεις). Συμβουλή: Το φθινόπωρο / χειμώνα το κόστος πτήσης είναι συνήθως πολύ φθηνότερο!

Πορεία του ταξιδιού υγείας:

– Ημέρα 1: Άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο.

– Ημέρα 2: Τελευταία προκαταρκτική εξέταση από τον θεράποντα ειδικό, το απόγευμα η χειρουργική επέμβαση ματιών με λέιζερ.

– Ημέρα 3: Εξέταση παρακολούθησης το πρωί και συνήθως το απόγευμα της πτήσης της επιστροφής.

Συνδυάστε την καλύτερη κλινική με δημοφιλή σημεία διακοπών

Ηλιοβασίλεμα στην Κωνσταντινούπολη

Εάν δεν γνωρίζετε ακόμα την Κωνσταντινούπολη, θα εκπλαγείτε από τη συναρπαστική μητρόπολη. Η πόλη στη μετάβαση από την Δύση στην Ανατολή έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί πόλο έλξης για τους διεθνείς τουρίστες ιατρών για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Αυτό βασίζεται κυρίως στο γεγονός ότι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι και πιστοποιημένοι ειδικοί στη διαθλαστική χειρουργική στην Κωνσταντινούπολη στην κλινική οφθαλμών Bati Göz αντιμετωπίζουν επιτυχώς τους ασθενείς. Παρά την εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης, η ποιότητα των μεμονωμένων θεραπειών είναι σχεδόν ασυναγώνιστη.

Τουρκία ορόσημο βιβλιοθήκη Celsus κοντά στη Σμύρνη

Η αρχαία βιβλιοθήκη του Κέλσου κοντά στη Σμύρνη

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, το Ινστιτούτο λέιζερ ματιών Bati Göz έχει επίσης άλλη τοποθεσία στη Σμύρνη. Άλλες αξιόπιστες οφθαλμολογικές κλινικές έχουν επεκτείνει την ακτίνα δράσης τους για να συμπεριλάβουν την Αττάλεια, για παράδειγμα. Προορισμοί όπως η Σάιντ, η Κέμερ και η Αλάνια είναι ιδανικοί για μεταγενέστερες σύντομες διακοπές.

Bati Göz Eye Clinic – συστήματα λέιζερ Zeiss για μεγαλύτερη ασφάλεια

BATI GÖZ Eye Clinic στην Κωνσταντινούπολη

Οι ειδικοί / χειρουργοί από το κέντρο ματιών Bati Göz χρησιμοποιούν μόνο συστήματα λέιζερ ματιών που παρέχονται από την Carl Zeiss / Γερμανία. Πρόκειται κυρίως για το σύστημα λέιζερ femtosecond λέιζερ VisuMax, με το οποίο η πλειοψηφία των καινοτόμων Χειρουργική επέμβαση ματιών ReLEx SMILE να εκτελεστεί.

Αυτό σημαίνει ότι οι ασθενείς στην κλινική οφθαλμών Bati Göz μπορούν να επωφεληθούν από διάφορα πλεονεκτήματα. Αυτά είναι για παράδειγμα:

-Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας στο κτίριο της κλινικής και εξατομικευμένες ιδέες υγιεινής που έχουν πιστοποιηθεί από την TÜV-Rheinland.

– Πιστοποίηση διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001.

– Διαδικασίες λέιζερ που είναι προκαθορισμένες για πολλούς τύπους αμητροπίας. Αυτές περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το iLasik, το Femto-LASIK και το Wavefront-LASIK καθώς και διαδικασίες για τη θεραπεία εγχειρήσεων στραβισμού, εμφυτευμάτων φακών και μεταμοσχεύσεων κερατοειδούς.

– Το Health Travels οργανώνει και φροντίζει τους ασθενείς ως αντιπρόσωπο της κλινικής Bati Göz.

– Στο τουρκικό κέντρο ματιών, με τοποθεσίες στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, οι ασθενείς φροντίζονται στα Γερμανικά και στα Αγγλικά.

Μαρτυρίες online για περισσότερες πληροφορίες

μάτι-λέιζερ-γαλοπούλα-εμπειρίες

Οι ικανοποιημένοι ασθενείς μοιράζονται τα δικά τους Εμπειρία από την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση ματιών με λέιζερ στην Τουρκία σε διαφορετικά μέσα. Ολοκληρωμένες αναφορές εμπειρίας και, πάνω απ ‘όλα, βίντεο μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο σε φόρουμ που αναφέρουν την άριστη θεραπεία και την ολοκληρωμένη φροντίδα που είναι η φιλοσοφία στα τουρκικά κέντρα ματιών όπως το Bati Göz. Αυτές οι εμπειρίες είναι εξαιρετικά χρήσιμες για εκείνους που είναι ακόμα σε αμφιβολία και επίσης απομακρύνουν τους φόβους για διαθλαστική χειρουργική. Η αιχμηρή όραση είναι δυνατή και πάλι ανεμπόδιστα!

Διαφορετικές διαδικασίες για ευέλικτες θεραπείες

λέιζερ διαφορετικές διαδικασίες για τα μάτια

Η βέλτιστη διαδικασία λέιζερ καθορίζεται κατά την προκαταρκτική εξέταση από τον ειδικό στην κλινική Bati Göz.

Femto-LASIK / iLasik

Από τεχνική άποψη, το Femto-LASIK είναι ένα κλασικό LASIK. Ωστόσο, το σύγχρονο femtosecond λέιζερ χρησιμοποιείται για τη διόρθωση του κερατοειδούς. Το iLasik είναι μια τυπική τεχνική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν καθολικά.

Wavefront LASIK / Wavefront LASIK

Αυτή είναι μια παραλλαγή ή εναλλακτική λύση για το iLasik / Femto-LASIK. Η αμετροπία μετριέται με μεγάλη ακρίβεια με ένα μετρητή αφρόμετρου πριν από τη θεραπεία. Το λέιζερ ματιών λειτουργεί πολύ ακριβέστερα, γρηγορότερα και πιο ήπια.

Οι αναφερόμενες μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για:

– Μυωπικότητα έως +5 διοπτρίες το πολύ

– Μυωπία έως -8 διόπτρα το πολύ

– Καμπυλότητα κερατοειδούς με – / + 6 διόπτρα

μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ReLEx

Αυτή η διαδικασία ματιών λέιζερ είναι μία από τις πιο καινοτόμες στη διαθλαστική χειρουργική. Το κλασικό λέιζερ femto είναι τροποποιημένο (VisuMax / Zeiss) και χρησιμοποιείται μόνο ελάχιστα. Αυτό καθιστά τη χειρουργική επέμβαση στα μάτια γρήγορη και ήπια. Λόγω της άμεσης θεραπείας του εσωτερικού του κερατοειδούς (φακή), ο κίνδυνος μόλυνσης μειώνεται επίσης πολύ σημαντικά. Με τη διαδικασία ReLEx SMILE, για παράδειγμα, μπορεί να διορθωθεί μια καμπυλότητα του κερατοειδούς με – / + 6 διοπτρίες και μυωπία με -2 έως -10 διοπτρίες.

Αντιμετώπιση της αμητροπίας Επιλέξτε την καλύτερη διαδικασία λέιζερ