Γίτσες

Ασκήσεις γιόγκα κατά της αρθρίτιδας – η θετική επίδραση είναι αποδεδειγμένη!

ασκήσεις asanas ωκεανός φύση αρμονία παγκόσμια γυναίκα

Γνωρίζατε ότι το Ασκήσεις γιόγκα Ανακούφιση από τον πόνο και πρόληψη άγχους; Παγκόσμια διάσημοι επιστήμονες σε αυτόν τον τομέα λένε επίσης ότι οι ασκήσεις γιόγκα είναι επίσης πολύ χρήσιμες στην καταπολέμηση της αρθρίτιδας.

Ασκήσεις γιόγκα στην καταπολέμηση πολλών ασθενειών

γιόγκα στάση εκπαίδευση σώμα ψυχή υγιή ζωή

Ειδικοί από την ιατρική σχολή στο Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι (στο Οχάιο, Ηνωμένες Πολιτείες) έχουν πραγματοποιήσει διάφορες δοκιμές και έχουν δείξει ότι η γιόγκα έχει πολύ θετική επίδραση σε άτομα που πάσχουν από οστεο-ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Η μελέτη έχει τα ευεργετικά αποτελέσματα της Ασκήσεις γιόγκα εμφανίζεται σε εκατοντάδες ασθενείς. Όλα αυτά συνέβησαν την περίοδο 2010-2013. Όλοι οι ασθενείς είχαν παρατηρήσει σημαντική ανακούφιση από τον πόνο στις αρθρώσεις τους, καθώς και βελτίωση της γενικής σωματικής κινητικότητας τις πρωινές ώρες, νιώθοντας πιο άνετα, με λιγότερη κατάθλιψη.

Οι συμμετέχοντες στη μελέτη παρακολούθησαν μαθήματα γιόγκα, καθένα από τα οποία είχε διαφορετική διάρκεια – από δύο φορές την ημέρα έως μία φορά την εβδομάδα, όλα για τέσσερις μήνες.

Μειώστε το άγχος με ασκήσεις γιόγκα

γυναίκα χαλαρώστε τα περιβάλλοντα της φύσης κατάλληλα χρήσιμα αποτελεσματικά

Όταν οι μύες θερμαίνονται και τεντώνονται, επιτυγχάνεται ανακούφιση από τον πόνο γύρω από τις πληγείσες αρθρώσεις, είπε ο ειδικός. Επιπλέον, στο Ασκήσεις γιόγκα ένα παυσίπονο που είναι γνωστό ότι βελτιώνει τις επιδράσεις των αρθριτικών παθήσεων.

Η μελέτη περιελάμβανε μαθήματα γιόγκα σε πανεπιστήμια, νοσοκομεία και δημόσια γραφεία και έδειξε την επίδραση της γιόγκα σε παράγοντες όπως ο ύπνος, ο πόνος και η τάση για κατάθλιψη. Η πλειοψηφία αυτών θεωρήθηκε ότι είχαν θετικό αντίκτυπο.

Ασκεί αμέτρητα πλεονεκτήματα ενάντια στις ιδέες για ασθένειες  Οι ασκήσεις γιόγκα περιπλέκουν αρχάριο ή προχωρημένο αποτέλεσμα