Γίτσες

Συμβουλές περιποίησης μαλλιών – Πώς να αποκτήσετε τα μαλλιά σας σε κορυφαία μορφή;

Glossy Black Hair Ideas Healthy Dyed Hair Tips Care Hair

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα. Αλλά κάποια συντήρηση είναι πάντα απαραίτητη εάν θέλετε να τονίσετε τη φυσική σας ομορφιά. Τα μαλλιά είναι ένα καυτό θέμα για τις γυναίκες κάθε εποχή. Εάν τα μαλλιά δεν προκαλούν κανένα πρόβλημα, νιώθετε καλά όλη την ημέρα. Υπάρχουν μερικοί γενικά εφαρμόσιμοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται ώστε τα μαλλιά να διατηρούν την υγρασία και τη λάμψη τους. Μην ανησυχείτε αν δεν χάσετε ποτέ την τακτική φροντίδα των μαλλιών. Εδώ θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μερικά σημαντικά Συμβουλές περιποίησης μαλλιών προδομένος, για να απολαύσετε μια λαμπερή και υγιή χαίτη!

Γενικές συμβουλές για την περιποίηση των μαλλιών – Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα?

σγουρά μαλλιά ιδέες χτένισμα vintage μπούκλες-ρετρό εμφάνιση-συμβουλές μαλλιών

Η φροντίδα κάνει πάντα τα μαλλιά να λάμπουν. Υπάρχουν θρεπτικά βοηθήματα styling και προϊόντα περιποίησης μαλλιών στην αγορά που προσφέρουν μια λύση για σχεδόν κάθε πρόβλημα. Ωστόσο, δεν πρέπει να βασίζεστε μόνο σε αυτό, θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να θυμηθείτε τουλάχιστον τις βασικές συμβουλές για τη φροντίδα των μαλλιών.

– Πλύνετε τα μαλλιά με χλιαρό νερό και ήπιο σαμπουάν. Το ζεστό νερό μπορεί να βλάψει την επιφάνεια των μαλλιών, καθώς διαλύονται έτσι οι δραστικές ουσίες στο σαμπουάν. Το σαμπουάν συνήθως στεγνώνει τα μαλλιά και δεν πρέπει να κάνετε μασάζ απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής, αλλά πρώτα να το δώσετε στην παλάμη του χεριού (ειδικά με εύθραυστα μαλλιά). Το αργότερο 30 δευτερόλεπτα μετά, ξεπλύνετε το σαμπουάν με χλιαρό νερό. Μην χτενίζετε βρεγμένα μαλλιά, διαφορετικά τα άκρα των μαλλιών θα σπάσουν και θα χάσουν τη λάμψη τους.

– Συνιστάται ένα θρεπτικό σαμπουάν με ουδέτερη τιμή pH περίπου 7,2.

– Κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής κάθε τόσο

Συμβουλές περιποίησης και styling για όμορφα, υγιή μαλλιά

πώς να πλένετε τα θρεπτικά σαμπουάν-συμβουλές ιδέες φροντίδας μαλλιών

– Κρατήστε απόσταση τουλάχιστον 15 cm από το κεφάλι όταν στεγνώνετε με πιστολάκι. Πριν το κάνετε αυτό, θα πρέπει να στεγνώσετε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα και να τα ψεκάσετε με ένα προστατευτικό σπρέι πιστολάκι. Το ζεστό στέγνωμα στεγνώνει το τριχωτό της κεφαλής (ένα πιστολάκι δημιουργεί θερμοκρασίες έως και 100 μοίρες) και πρέπει να γίνεται σε χαμηλό επίπεδο. Ο ζεστός αέρας κάνει τα μαλλιά ακόμα πιο εύθραυστα.

– Αποφύγετε το άγχος των μαλλιών (στεγνώστε με το πιστολάκι, ισιώστε, μπούκλα με σίδερο ισιώματος κ.λπ.)

Κρατήστε το πιστολάκι μακριά από τα μαλλιά σας – ο ζεστός αέρας μπορεί να τα βλάψει 

Πώς να στεγνώσετε τα μαλλιά-απόσταση 20cm-άκρες κρατήστε υγιή μαλλιά

– Χρησιμοποιήστε βούρτσες και χτένες υψηλής ποιότητας, αν είναι δυνατόν με φυσικό κέρατο, χωρίς αιχμηρά άκρα. Για να αποφύγετε τον στατικό ηλεκτρισμό, βρέξτε τη χτένα και χρησιμοποιήστε αντιστατικά σαμπουάν και αντιστατικά σπρέι πριν το χτένισμα. Με αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχουν ρωγμές.

– Δώστε προσοχή σε ό, τι συμβαίνει στο στόμα σας. Οι διατροφικές συνήθειες έχουν ισχυρή επίδραση στη γενική κατάσταση των μαλλιών.

– Λάδια μαλλιών και προστατεύουν και φροντίζουν τα μαλλιά σας. Τα προϊόντα περιποίησης χωρίς αλκοόλ ρυθμίζουν την υγρασία στα μαλλιά και τους δίνουν αναπήδηση και πληρότητα.

– Κάντε μασάζ με ενυδατικά έλαια στις άκρες των μαλλιών πριν το πλύσιμο.

Στεγνώστε πρώτα – μετά χτενίστε

Πλύσιμο Συμβουλές φροντίδας μαλλιών Σαμπουάν Χρήση ιδεών Περιποίηση μαλλιών

– Μετά τη βαφή, μην πλένετε τα μαλλιά με σαμπουάν για 48 ώρες και μην τα εκθέτετε σε άμεσο ηλιακό φως.

Συμβουλές περιποίησης μαλλιών – Φρεσκοβαμμένα μαλλιά

Κόκκινα φρεσκοβαμμένα μαλλιά Σγουρά λαμπερά ιδέες Υγιή μαλλιά