Γίτσες

Αποδεδειγμένες συμβουλές για την περιποίηση του δέρματος: Τα μυστικά του τέλειου δέρματος

Αιθέρια έλαια για αντιγηραντική φροντίδα του δέρματος

Τα μυστικά του τέλειου δέρματος είναι ακόμα άγνωστα σε πολλούς από εμάς. Κάποιες έχουν όμορφο δέρμα από τη γέννηση, άλλες δυστυχώς δεν είναι τόσο τυχερές. Όσοι δεν έχουν καλό δέρμα θα πρέπει να δουλέψουν περισσότερο για να αποκτήσουν ένα. Η σωστή φροντίδα είναι ιδιαίτερη, ανάλογα με τον τύπο δέρματος που έχετε. Έχουμε μερικές δοκιμασμένες και αληθινές συμβουλές φροντίδας του δέρματος που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τέλειο δέρμα.

Συμβουλές φροντίδας του δέρματος ή πώς να αποκτήσετε το τέλειο δέρμα

συμβουλές για προϊόντα αντηλιακής προστασίας για όμορφη απόχρωση του δέρματος

Ας φανταστούμε ότι υπήρχαν 2 άτομα με το ίδιο DNA μπροστά μας. Το ένα καπνίζει συνεχώς και του αρέσει να στέκεται κάτω από τον ήλιο, αλλά το άλλο όχι. Τι πιστεύετε ότι το δέρμα τους θα ήταν διαφορετικό μεταξύ τους; Ω! ναι.

Κάπνισμα – όχι, προϊόντα αντηλιακής προστασίας – απολύτως ναι

μην καπνίζετε για ένα όμορφο δέρμα και χαμογελάστε

Μια τέτοια μελέτη έχει ήδη γίνει από επιστήμονες. Εξετάσαν 186 ζεύγη διδύμων. Οι συμμετέχοντες συμπλήρωσαν επίσης ερωτηματολόγια στα οποία είπαν περισσότερα για τον τρόπο ζωής τους. Έχει διαπιστωθεί ότι οι άνθρωποι που δεν καπνίζουν και χρησιμοποιούν τακτικά αντηλιακά προϊόντα όταν είναι στον ήλιο φαίνονται νεότεροι από τα αδέλφια τους που κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Με το τελευταίο, οι ρυτίδες είναι πολύ βαθύτερες, το δέρμα – στίγματα. Τα συμπεράσματα εδώ είναι σαφή – ας πούμε «όχι» στα τσιγάρα και «ναι» στα προϊόντα αντηλιακής προστασίας, συμπεριλαμβανομένων των γυαλιών ηλίου.

Συμβουλές φροντίδας του δέρματος για την καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος: Ρετινοειδή

προϊόντα με φυσική βάση - τέλεια φροντίδα του δέρματος όπως

Τα ρετινοειδή φράζουν τους πόρους, βοηθούν στην απομάκρυνση των σπυριών, λειτουργούν ενάντια στις ρυτίδες, παραπατούν την παραγωγή κολλαγόνου, καθαρίζουν τα σκοτεινά σημεία του δέρματος και βελτιώνουν την ποιότητά τους. Βοηθούν ακόμη και σε προκαρκινικές αλλοιώσεις. Πρέπει πάντα να χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση της γήρανσης. Από την άλλη πλευρά, τα ρετινοειδή θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ξηροδερμία, πιτυρίδα και ερυθρότητα του δέρματος. Ο δερματολόγος πρέπει να σας πει την καλύτερη θεραπευτική μέθοδο.

Συμβουλές φροντίδας του δέρματος: Μην το παρακάνετε

συμβουλές φροντίδας δέρματος διορθώστε τις συμβουλές καθαρισμού του δέρματος του προσώπου 

Η υπερβολική χρήση καλλυντικών είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι, εξηγούν οι δερματολόγοι. Η χρήση πολλών διαφορετικών προϊόντων μπορεί να ερεθίσει το δέρμα. Επιπλέον, μερικά από τα συστατικά μπορούν να εξουδετερώσουν το ένα το άλλο όταν αναμειχθούν.

σωστή φροντίδα των προϊόντων γήρανσης-δέρματος

Για παράδειγμα, το γλυκολικό ή το σαλικυλικό οξύ ως συστατικά διασπούν τη ρετινόλη, την υδροκινόνη ή τη βιταμίνη C. Αντίθετα, οι δερματολόγοι συνιστούν ένα απλό καθαριστικό, αντηλιακό, ενυδατική κρέμα και ένα ρετινοειδές ή ρετινόλη.

Δώστε στα προϊόντα περισσότερο χρόνο για “εργασία”

τα μυστικά των τέλειων προϊόντων περιποίησης του προσώπου

Η αλλαγή καλλυντικών προϊόντων κάθε δύο εβδομάδες μπορεί να είναι αντιπαραγωγική. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει ορατή αλλαγή στην αρχή, τους δίνουμε μια ευκαιρία, εξηγούν οι δερματολόγοι. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να αδειάσει ολόκληρο το περιεχόμενο του προϊόντος, ώστε να δούμε αν υπάρχει κάποια επίδραση στο δέρμα μας. Εξαίρεση αποτελούν οι περιπτώσεις κατά τις οποίες εμφανίζεται εξάνθημα, πρήξιμο ή ερυθρότητα μετά τη χρήση ενός προϊόντος. Στη συνέχεια, η χρήση πρέπει να σταματήσει αμέσως. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά προϊόντα για κάθε εποχή. Έτσι z. Β. Το χειμώνα πρέπει να χρησιμοποιούμε πιο λιπαρή κρέμα ώστε να ενυδατώνει το δέρμα μας, να στεγνώνει από τον άνεμο και χαμηλές θερμοκρασίες.

Μια ισορροπημένη ζωή για πιο όμορφο δέρμα

υγιεινή διατροφή-μυστικά για όμορφες συμβουλές φροντίδας του δέρματος

Είναι πολύ σημαντικό να τρώμε υγιεινά. Πρέπει πραγματικά να τρώμε περισσότερα φρούτα και λαχανικά, να πίνουμε περισσότερο νερό και να τρώμε λιγότερα λιπαρά. Ο ύπνος παίζει επίσης μεγάλο ρόλο στην ομορφιά του δέρματός μας. Η άσκηση έχει επίσης πολύ θετική επίδραση στο δέρμα. Οι σωματικές δραστηριότητες μειώνουν το άγχος και το επίπεδο της ορμόνης του – κορτιζόλης – μειώνεται. Εάν εκτίθεστε σε περισσότερο άγχος, θα μπορούσατε να πάθετε ατοπική δερματίτιδα και ροδόχρου ακμή.