καταλληλότητα

4 χρήσιμες ασάνες γιόγκα για γυναίκες – εύκολες ασκήσεις για αρχάριους

Γιόγκα-Συμβουλές για απώλεια βάρους-Κατάσταση σώματος υγείας

Σας έχουμε τα 4 πιο χρήσιμα για εσάς Γιόγκα asanas για γυναίκες επιλεγμένα και θα ήθελε να σας τα παρουσιάσει και να τονίσει κυρίως τις αισθητικές επιδράσεις τους στο σώμα μας. Πριν κάνετε ασκήσεις γιόγκα, είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε να ζεσταίνετε το σώμα σας (εκτελέστε το λεγόμενο «ηλιακό σύμπλεγμα» τέσσερις φορές).

Yoga Asanas for Women – Ξεκινήστε με τη θέση “άροτρο”

αποσυρμένος διαλογισμός-ανατολή κάνοντας ασκήσεις γιόγκα

Αυτές οι ασκήσεις διαμορφώνουν τέλεια τους γοφούς, αποβάλλουν το λίπος γύρω από την κοιλιά και τους γοφούς και λειαίνουν τις ρυτίδες στο πρόσωπο. Επίσης, χάρη σε αυτό Γιόγκα ασάνες Η σπονδυλική σας στήλη γίνεται πιο ελαστική και σας βοηθά να ξεπεράσετε την καθημερινή εξάντληση. Η θέση “άροτρο” είναι χρήσιμη για ακανόνιστες ημέρες του μήνα, για δυσκοιλιότητα, γαστρίτιδα και πολλές άλλες ασθένειες.

Yoga Asanas Ideas for Women- Relaxing Hip Waist Position

Ξαπλώστε στο σώμα σας με τις παλάμες σας στραμμένες προς το πάτωμα. Χρησιμοποιήστε τους κοιλιακούς σας και σηκώστε τη λεκάνη και τα πόδια σας. Σύρετε τα πόδια σας προς τα εμπρός πάνω από το κεφάλι σας όσο περισσότερο μπορείτε. Μείνετε στη θέση για περίπου ένα λεπτό. Προσπαθήστε να μην μετακινηθείτε τη στιγμή. Επιστρέψτε στο πάτωμα πολύ αργά με αντίστροφη σειρά. Νιώστε τη σπονδυλική στήλη, σπόνδυλο κατά σπόνδυλο. Χαλαρώστε στο πάτωμα για λίγο. Και κάτι ακόμα: μην προσπαθείτε πολύ για να πάρετε τη θέση όσο το δυνατόν πιο τέλεια. Σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο.

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε: η θέση είναι για αθηροσκλήρωση, υψηλή αρτηριακή πίεση, κήλη δίσκου, κήλη δεν επιτρέπεται.

Ασάνες γιόγκα για σωματική και ψυχική ευεξία

Γυναίκες από ασάνες γιόγκα ψαριών που κάνουν για τη σπονδυλική στήλη σε εξωτερικούς χώρους

Η επόμενη στάση ονομάζεται “ψάρι”. Μέσα από αυτά μπορείτε να σμιλέψετε όμορφη προτομή, ώμους και λαιμό. Οδηγεί σε μια λεπτή σιλουέτα και λειαίνει ξανά τις ρυτίδες στο πρόσωπο. Η μέση σας γίνεται πιο ευέλικτη. Η διάθεσή σας σίγουρα θα βελτιωθεί. Βάλτε τα χέρια σας κάτω από τους γλουτούς σας, κοιτάζοντας προς το πάτωμα. Σηκωθείτε στους αγκώνες σας και σχηματίστε ένα όμορφο τόξο με το σώμα σας. Αγγίξτε το πάτωμα με το πάνω μέρος του κεφαλιού. Κρατήστε σε αυτή τη θέση για 5 αναπνοές. Βγείτε από τη θέση σας, σηκώστε το κεφάλι, τους ώμους και, στη συνέχεια, σύρετε τα χέρια σας προς τα έξω. Χαλαρώστε για λίγο. Με αυτόν τον τρόπο, δίνουμε την ευκαιρία στο σώμα μας να απορροφήσει τα αποτελέσματα της στάσης του σώματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προσοχή! Χρησιμοποιήστε τη θέση ψαριού πολύ προσεκτικά εάν έχετε τραυματισμούς νωτιαίου μυελού.

Η γιόγκα σε κάνει πιο χαριτωμένο!

Cobra Yoga Tips Healthy-Body Asanas Wellbeing

Η επόμενη θέση που επιλέξαμε για εσάς ονομάζεται “Cobra” και εξακολουθεί να ονομάζεται Asana of Rejuvenation. Με την εκτέλεσή τους, οι ρυτίδες του προσώπου εξομαλύνονται και το στήθος, η μέση, οι γοφοί και οι μηροί έχουν όμορφο σχήμα. Αυτή η θέση δίνει γοητεία και χάρη στο βάδισμα και τη στάση μας. Ξαπλώστε στο στομάχι με το πρόσωπο πιεσμένο στο πάτωμα. Λυγίστε τα χέρια σας εκατέρωθεν του στήθους σας. Οι παλάμες βλέπουν στο πάτωμα. Εισπνεύστε, σηκώστε το σώμα σας καθώς σφίγγετε τα χέρια σας στους αγκώνες σας.

Μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να κάνετε τέλεια τη θέση. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία τρεις φορές. Κρατήστε τη θέση καθώς παίρνετε τουλάχιστον 5-10 βαθιές αναπνοές.

Οι ασκήσεις γιόγκα εξαλείφουν το λίπος

Bow Asana Yoga-Outdoor-Do Tips-Back Exercises

Μείνετε στο στομάχι σας για την επόμενη asana που ονομάζεται “τόξο”. Αυτή η θέση αφαιρεί το λίπος από την κοιλιά, διεγείρει τους αδένες του φύλου και έτσι επηρεάζει την αναζωογόνησή μας. Αυτό δημιουργεί επίσης ένα όμορφο στήθος. Πιάστε τους αστραγάλους σας με τα χέρια σας. Κρατήστε σε αυτή τη θέση για 10 έως 30 δευτερόλεπτα. Προσπαθήστε να κουνήσετε το σώμα σας. Επαναλάβετε πέντε φορές αν μπορείτε, εισπνέοντας και βγάζοντας κανονικά. Χαλαρώστε με το στομάχι σας για περίπου ένα λεπτό μεταξύ των επαναλήψεων.

Επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε αυτήν τη στάση εάν έχετε διευρυμένη σπλήνα, εντερικούς ασθενείς ή καρδιακές παθήσεις μην τρέχεις. Μείνετε στο στομάχι σας με τα χέρια πίσω από το μέτωπό σας για περίπου πέντε λεπτά για να χαλαρώσετε πραγματικά.

Ελπίζουμε ότι αυτά τα άρθρα είναι χρήσιμα για εσάς και ότι έχουμε πραγματικά κεντρίσει το ενδιαφέρον σας για ασκήσεις γιόγκα.