καταλληλότητα

Βελτιστοποίηση της γυμναστικής σας στον διάδρομο – 9 μέθοδοι για περισσότερη διασκέδαση κατά την άσκηση

διασκεδάστε ενώ η γυμναστική του διαδρόμου κάνει την προπόνηση τρεξίματος διασκεδαστική και διασκεδαστική

Πόσες φορές έχετε κάνει γυμναστήριο με διάδρομο επειδή νομίζατε ότι έπρεπε και όχι απαραίτητα επειδή το θέλατε; Σίγουρα δεν είστε μόνοι σε αυτό και πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να παρακινήσουν τον εαυτό τους να τρέξει. Πόσο μάλλον να έχεις αρκετή αποφασιστικότητα να ασχοληθείς με τη γυμναστική του διαδρόμου. Η μονοτονία της προπόνησης στο τρέξιμο κάνει το τρέξιμο πιο ενοχλητικό. Ακόμα και εκείνοι που το αγαπούν πρέπει να παραδεχτούν κάποια στιγμή ότι γίνεται βαρετό μερικές φορές. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραλείψετε την προπόνηση στον διάδρομο μόνο και μόνο επειδή είναι βαρετό. Αυτές οι εννέα συμβουλές θα δώσουν νέα πνοή στη φυσική σας κατάσταση στον διάδρομο. Και ποτέ δεν ξέρεις – αυτές οι μέθοδοι μπορεί να γίνουν ρουτίνα.

Βρείτε και κατεβάστε διασκεδαστικές εφαρμογές

Συνομιλείτε ή μιλάτε στο τηλέφωνο ενώ γυμνάζεστε τον διάδρομο μπουκαλιών νερού με smartphone

Χρειάζεστε κίνητρο; Σίγουρα θα υπάρχει μια κατάλληλη εφαρμογή για κινητά για αυτό. Για παράδειγμα, κατεβάστε μια εφαρμογή προπόνησης ήχου και αποκτήστε πρόσβαση σε μια ποικιλία διαφορετικών προπονήσεων τρεξίματος. Αυτοί καθοδηγούνται επίσης από εκπαιδευτές που είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσουν στον τερματισμό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να επιλέξετε πόσο καιρό θέλετε να προπονηθείτε και να εστιάσετε σε συγκεκριμένες ασκήσεις. Προσδιορίστε τα διαστήματα και την ταχύτητα μόνοι σας για να βελτιώσετε την αντοχή σας.

σύγχρονη συσκευή γυμναστικής εκπαίδευση κινητό τηλέφωνο σύνδεση εφαρμογές λήψη

Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε τη μουσική σας έμπνευση, η οποία μπορεί να κυμαίνεται από λαϊκή μουσική έως ενεργητικές επιτυχίες. Για παράδειγμα, μετατρέψτε την εκτέλεσή σας σε παιχνίδι με εφαρμογές παιχνιδιών σχετικά με ζόμπι. Επιλέξτε την αποστολή σας για την ημέρα και ακολουθήστε τις οδηγίες για να συγκεντρώσετε προμήθειες και να δημιουργήσετε τη βάση σας. Εάν τα ζόμπι σας ακολουθούν, τότε θα πρέπει να επιταχύνετε τον ρυθμό.

Εκτελέστε ασκήσεις εικονικά

διασκεδάζοντας κατά τη διάρκεια της προπόνησης γυμναστικής με διάδρομο διασκεδαστικό, κάντε εικονική λειτουργία επίπεδης οθόνης

“Για άλλη μια φορά, η τεχνολογία της προπόνησης στο τρέξιμο έχει αλλάξει εντελώς”, λέει ο φυσιολόγος Tom Holland. “Εφαρμογές όπως το RunSocial συνδέονται με διαδρόμους μέσω Bluetooth, ώστε να μπορείτε να κάνετε γυμναστήριο με διάδρομο με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ζωντανά σε διαφορετικά μαθήματα ανά πάσα στιγμή.” Μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος σε προγραμματισμένες ομαδικές διαδρομές, να τρέξετε με φίλους και ακόμη και να λάβετε μέρος σε αγώνες Το Τέτοιες εφαρμογές είναι ήδη προεγκατεστημένες σε πολλούς νεότερους διαδρόμους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή όπως το BitGym που σας επιτρέπει να τρέχετε ουσιαστικά μαθήματα σε όλο τον κόσμο από το tablet ή το smartphone σας.

Επικοινωνήστε ενώ κάνετε γυμναστήριο με διάδρομο

ενώ ασκείστε, κουβεντιάζετε ή τηλεφωνείτε στον διάδρομο αθλητικών γυναικών με smartphone

Παρόλο που δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να επικεντρωθείτε στην προπόνησή σας, στην εποχή των πολλαπλών εργασιών είναι απολύτως αποδεκτό να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο ενώ ασκείστε. Χρησιμοποιήστε τα ακουστικά bluetooth για να συζητήσετε τα τελευταία νέα με τον πατέρα σας κατά τη διάρκεια ενός πολύωρου, ακόμη και τρέξιμου. Μπορείτε ακόμη να έχετε το τηλέφωνο, το tablet ή τη συνομιλία μέσω βίντεο με τη μαμά ή τους φίλους σας σε όλη τη χώρα. Ακόμα καλύτερα, προγραμματίστε ένα τρέξιμο με μερικά από αυτά για να κάνετε μαζί τις τρομακτικές προπονήσεις σας στο διάδρομο.

Συνδυάστε το τρέξιμο με το Netflix

σύγχρονη συσκευή προπόνησης γυμναστικής διάδρομος tablet netflix

Μεταξύ εργασίας, οικογένειας και κοινωνικών ευθυνών, μπορεί να είναι δύσκολο να προπονηθείτε, πόσο μάλλον μια ώρα Netflix. Ωστόσο, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τη σειρά Game of Thrones κατά τη διάρκεια του Treadmill Fitness, για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας προς όφελός σας συνδυάζοντας τα δύο. Αποκτήστε ένα tablet και μια αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο, φορέστε τα ακουστικά σας και μεταφερθείτε στη φανταστική γη του Westeros ή σε ένα παράλληλο σύμπαν που λέγεται Ανάποδα.

παρακολουθήστε τηλεόραση ενώ γυμναστήριο γυμναστική γυμναστήριο πολλαπλοί διάδρομοι οθόνες τηλεόρασης επίπεδης οθόνης

Έτσι μπορείτε να σώσετε την κοινωνική σας ζωή για λίγο. Σε μια μελέτη της Management Science από το 2013 διαπιστώθηκε επίσης ότι, για παράδειγμα, μόνο το “GoT” στον διάδρομο αυξάνει το κίνητρο για να πάει στο γυμναστήριο. Αυτό λοιπόν μπορεί να είναι win-win για εσάς.

Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής με κίνητρα

τρέξιμο στη φύση ασκήσεις σε εξωτερικούς χώρους λουλούδια ηλιοφάνεια

Μερικές φορές το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να ξεκινήσετε με την προπόνηση σας. Για το λόγο αυτό, πριν καν πάτε στο γυμναστήριο, μπορείτε να παρακινήσετε τον εαυτό σας με λίγη μουσική, είτε με το soundtrack του “Rocky” ή κάποια μπάσο-βαριά techno. Μόλις είστε στον διάδρομο, είναι επίσης καλή ιδέα να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής βίντεο με τις αγαπημένες σας σκηνές από ταινίες, τηλεόραση και YouTube και να τις παρακολουθήσετε ενώ ασκείστε. Όλες αυτές οι σκηνές από ταινίες μπορούν να σας επηρεάσουν συναισθηματικά και να σας αναγκάσουν να δράσετε. Όταν πρόκειται για άσκηση σε διάδρομο, το να έχεις κίνητρα και να αναγκάζεσαι να δράσεις είναι καλό πράγμα.

Να είσαι δημιουργικός

Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για εσάς που μπορείτε να περιγράψετε τον εαυτό σας ως πιο εξωστρεφή. Πιθανότατα έχετε δει μερικά από τα viral βίντεο όπου οι άνθρωποι τραγουδούν, χορεύουν και διασκεδάζουν στον διάδρομο. Λοιπόν, μπορεί να είσαι εσύ. Είναι το 2019 και οι μέρες του να τρέχεις με κοντό σορτς με κεφαλόδεσμο έχουν παρέλθει. Τι μπορεί να σας οδηγήσει στον διάδρομο; Μπορείτε να τραγουδήσετε όπερα ή freestyle rap; Κάντε το ενώ τρέχετε και μπορεί να γίνετε αίσθηση στο διαδίκτυο. Μην προσπαθείτε πολύ, ωστόσο, όπως, για παράδειγμα, τα μέλη του “OK Go” στο εμβληματικό τους μουσικό βίντεο. Τα σπασμένα κόκαλα δεν έχουν καμία χρησιμότητα για τη φυσική σας κατάσταση στον διάδρομο.

Άσκηση για τον εγκέφαλό σας

ακούγοντας μουσική ενώ γυμνάζεστε με ακουστικά

Το τρέξιμο μπορεί να είναι πραγματικά επαναλαμβανόμενο καθώς αναζητάτε παρέα ή ψυχαγωγία στο μυαλό σας. Σε αυτή την περίπτωση, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Κρατώντας τον εγκέφαλό σας απασχολημένο θα σας κάνει να σκεφτείτε λιγότερο πόσα λεπτά ή δευτερόλεπτα θα είναι μέχρι το τέλος της προπόνησής σας. Για παράδειγμα, ακούστε ένα ενδιαφέρον podcast στο Διαδίκτυο που θα σας αποσπάσει από την όλη διαδικασία και θα σας κάνει να σκεφτείτε. Υπάρχουν αρκετά δωρεάν ηχητικά ντοκιμαντέρ ή ηχητικά βιβλία στο διαδίκτυο που μπορείτε να δοκιμάσετε με διάφορους τρόπους. Μια άλλη χρήσιμη επιλογή θα ήταν να βελτιώσετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες σε μια συγκεκριμένη γλώσσα όπως η ιταλική πριν πάτε διακοπές ή σε επαγγελματικό ταξίδι.

Μουσική ψυχαγωγία για τη γυμναστική σας στον διάδρομο

γυμναστήριο διαδρόμου βελτιστοποίηση μεθόδων διασκέδαση διασκέδαση άσκηση ακούγοντας μουσική

Αν έχετε πάθος με τη μουσική δεν θα βαρεθείτε ποτέ, ειδικά όταν έχετε την ευκαιρία να παίξετε την αγαπημένη σας μουσική. Αντί να δείτε τον διάδρομο ως προπόνηση, μπορείτε να ακούσετε τα αγαπημένα σας άλμπουμ ή νέες κυκλοφορίες στο σύνολό τους. Με μέσο μήκος άλμπουμ 45 έως 60 λεπτά, μπορείτε να καλύψετε μεταξύ έξι και δέκα χιλιομέτρων, ανάλογα με την ταχύτητά σας. Αφαιρέστε την εστίαση από τα πόδια και την καρδιά που χτυπάτε και δώστε μεγαλύτερη προσοχή στη μουσική που περνάει μέσα από τα αυτιά σας. Τις περισσότερες φορές, είναι δύσκολο να ασκηθείς σε διάδρομο εκτός αν χαθείς στη μουσική.

Κάντε διαλειμματική προπόνηση

πόδια που τρέχουν σε παράθυρα διαδρόμου αθλητικά παπούτσια

Οι διάδρομοι είναι ιδανικοί για διαλειμματική προπόνηση που προάγει τη δύναμη και την ταχύτητα και καίει γρήγορα θερμίδες. Μετά την προθέρμανση, αυξήστε το ρυθμό για 30 δευτερόλεπτα, κάντε σπριντ και, στη συνέχεια, χαμηλώστε το ξανά σε ένα απλό τρέξιμο για ένα λεπτό. Επαναλάβετε αυτά τα διαστήματα συνολικά επτά φορές. Δοκιμάστε μια προπόνηση πυραμίδας και ο χρόνος θα περάσει. Αυξήστε την ταχύτητά σας σε έναν απαιτητικό ρυθμό που μπορείτε να διατηρήσετε για ένα λεπτό. Μετά από αυτό, αναρρώστε με ήπιο ρυθμό για ένα λεπτό. Στο επόμενο διάστημα, αυξήστε το ρυθμό έως δύο λεπτά και επίσης χαλαρώστε για δύο λεπτά. Αυξήστε το σε πέντε λεπτά κάθε φορά και μετά επιστρέψτε σε ένα λεπτό.