καταλληλότητα

Fitness στο σπίτι: τι εξοπλισμό χρειάζεστε για μια καλή προπόνηση στο σπίτι;

Γυμναστήριο στο σπίτι προπόνηση στο σπίτι αλτήρες

Το γυμναστήριο δεν είναι η ιδανική τοποθεσία προπόνησης για όλους. Πολλοί απλώς δεν αισθάνονται άνετα στο γυμναστήριο και βρίσκουν πάντα δικαιολογίες όπως το μεγάλο ταξίδι ή ο κακός καιρός. Για να αποφύγετε τέτοια ταλαιπωρία, μπορείτε επίσης να ασκηθείτε στο σπίτι. Τι χρειάζεστε όμως για μια πραγματικά αποτελεσματική προπόνηση στο σπίτι; Συνοψίζουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της γυμναστικής στο σπίτι στο άρθρο.

Τα υπέρ και τα κατά των προπονήσεων στο σπίτι

Στρώμα γυμναστικής εξοπλισμού προπόνησης στο σπίτι

Όλοι γνωρίζουν ότι η άσκηση και η φυσική κατάσταση είναι καλά για την υγεία και πρέπει να αποτελούν μέρος της ζωής του καθενός. Παρ ‘όλα αυτά, ο μεγάλος χρόνος ταξιδιού στο γυμναστήριο, τα συχνά υπερπλήρη στούντιο γυμναστικής και τα υψηλά τέλη αποθαρρύνουν ακόμη και τους ενθουσιώδεις λάτρεις της φυσικής κατάστασης. Η άνεση των τεσσάρων τοίχων σας, από την άλλη πλευρά, προσφέρει ευέλικτους χρόνους προπόνησης και δεν χρειάζεται να λάβετε υπόψη τους άλλους. Επιπλέον, εάν έχετε μια καλή ρουτίνα προπόνησης, οι προπονήσεις στο σπίτι μπορούν να είναι εξίσου αποτελεσματικές με αυτές στο γυμναστήριο. Η προπόνηση στο σπίτι είναι επίσης πολύ φθηνή – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε σε μερικά κομμάτια εξοπλισμού.

Συμβουλές Εξοπλισμός ασκήσεων για προπόνηση στο σπίτι

Από την άλλη πλευρά, η γυμναστική στο σπίτι έχει επίσης μειονεκτήματα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει εκπαιδευτής, οι ανακρίβειες στην εκτέλεση των ασκήσεων δεν μπορούν να διορθωθούν, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς. Επομένως, ιδίως στους αρχάριους δεν συνιστάται να κάνουν εντατική προπόνηση στο σπίτι. Συχνά το κίνητρο για άσκηση χάνεται επίσης όταν επιστρέφετε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Η έλλειψη χώρου στα περισσότερα διαμερίσματα της πόλης μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως σημαντικό μειονέκτημα. Ο καθένας λοιπόν πρέπει να αποφασίσει μόνος του εάν η προπόνηση στο σπίτι ή στο στούντιο είναι καλύτερη.

Γυμναστήριο στο σπίτι: τι είδους εξοπλισμός χρειάζεστε?

Σπιτικά αθλητικά παπούτσια kettlebell εξοπλισμού προπόνησης

Για μια αποτελεσματική προπόνηση στο σπίτι, ο σωστός εξοπλισμός παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο. Μπορείτε να προπονηθείτε μόνο με το δικό σας σωματικό βάρος, αλλά με κάποιο εξοπλισμό άσκησης ή πρακτικά ποδήλατα άσκησης το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί γρηγορότερα.

Γυμναστήριο στο σπίτι προπόνηση καρέκλα στάσιμο ποδήλατο

Είτε μετατρέπετε ένα ολόκληρο δωμάτιο στο διαμέρισμα σε ιδιωτικό γυμναστήριο είτε απλώς χρησιμοποιείτε το πάτωμα στο σαλόνι, χρειάζεστε εξοπλισμό. Μπορείτε να βρείτε εξοπλισμό γυμναστικής για το σπίτι στο διαδίκτυο, για παράδειγμα στη διεύθυνση gorillasports.de αγορά. Είναι σημαντικό να συγκεντρωθούμε στα βασικά. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε εξοπλισμό που μπορεί να εκπαιδεύσει πολλαπλές ομάδες μυών. Αυτό όχι μόνο σας εξοικονομεί χρήματα, αλλά και χώρο.

Οι καρδιομηχανές είναι από τις πιο δημοφιλείς μηχανές για προπόνηση αντοχής. Αυτά προσφέρονται επίσης για οικιακή χρήση και καθιστούν δυνατή την προπόνηση καρδιο ανά πάσα στιγμή. Τα βηματικά, τα ελλειπτικά και τα σταθερά ποδήλατα είναι όλα αποτελεσματικά, αλλά καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο δωμάτιο. Επομένως, είναι σκόπιμο να επιλέξετε μόνο ένα από αυτά για τη δημιουργία του δικού σας γυμναστηρίου.

Home Fitness Tips Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα

Ο μικρός αθλητικός εξοπλισμός, όπως αλτήρες, κοιλιακοί, μπάλες άσκησης κλπ. Είναι πολύ φθηνός, αλλά εξακολουθεί να είναι τέλειος για αποτελεσματική προπόνηση ολόκληρου του σώματος. Τα έπιπλα στο σπίτι μπορούν να σας εξυπηρετήσουν εξίσου καλά. Μια ανθεκτική καρέκλα, για παράδειγμα, μπορεί να κάνει θαύματα για μια προπόνηση στο σπίτι και χρησιμοποιείται σε πολλά προγράμματα άσκησης.

συμβουλές για αποτελεσματική προπόνηση στο σπίτι

Πολλοί πιστεύουν ότι μπορείτε να γυμναστείτε με τις πιτζάμες σας στο σπίτι. Ωστόσο, τα άνετα ρούχα και οι άνετοι εκπαιδευτές είναι απαραίτητα για καλή εκπαίδευση και μπορούν επίσης να έχουν θετική επίδραση στα κίνητρα. Άνετα αθλητικά ρούχα όπως αθλητικό σουτιέν και κολάν για γυναίκες επιτρέπουν τη μέγιστη κίνηση κατά τη διάρκεια της προπόνησης και έτσι μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού. Είναι κατάλληλο για προπόνηση στο σπίτι καθώς και για γυμναστήριο. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης ένα χαλάκι προπόνησης και μια πετσέτα για βέλτιστη υγιεινή στο σπίτι.