καταλληλότητα

Πώς μπορείτε να έχετε την ονειρεμένη φιγούρα και σταθερά πόδια της Heidi Klums

Διαφημιστική καμπάνια ονειρεμένης γυναίκας Heidi Klum Maserati

Το σούπερ μοντέλο Χάιντι Κλουμ πάντα εντυπωσίαζε τα εκατομμύρια των θαυμαστών της με το τέλειο σώμα της και κυρίως με τους σφιχτούς μηρούς της. Στους μεγάλους μηρούς και Η ονειρεμένη φιγούρα της Χάιντι Κλουμ Ωστόσο, για να το πετύχετε, χρειάζεστε σκληρές ασκήσεις που αφαιρούν την κυτταρίτιδα από τους μηρούς σας και δυναμώνουν τους μυς σας.

Η ονειρική φιγούρα της Χάιντι Κλουμ μπορεί να επιτευχθεί με ασκήσεις

Ονειρεμένη φιγούρα Heidi-Klum πόδια-συμβουλές bodybuilding

Πριν ξεκινήσετε τις ασκήσεις, σταθείτε σταθερά στο δεξί σας πόδι και στρίψτε τα δάχτυλα των ποδιών σας προς τα δεξιά. Μετά από αυτό, λυγίστε ελαφρώς το δεξί σας γόνατο, σηκώστε λίγο το πόδι σας και, στη συνέχεια, ρίξτε εντελώς το βάρος του σώματος στο δεξί πόδι. Λυγίστε το σώμα σας προς τα δεξιά. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιτύχετε ισορροπία, η οποία είναι πολύ σημαντική για την σωστή εκτέλεση των ασκήσεων για τονισμένα πόδια.

Η Χάιντι προπονείται σε εξωτερικούς χώρους

εκπαίδευση της Χάιντι Κλουμ σε δωρεάν αθλήματα που ασκούν υγιή καθεστώτα αστέρων

Αφού επιτύχετε την ισορροπία, λυγίστε τα χέρια σας στους αγκώνες σας και ισιώστε τα προς τα εμπρός στο ύψος των ματιών σας. Τα δάχτυλα πρέπει να βρίσκονται στη θέση της γροθιάς έτσι ώστε όταν τα τραβάτε προς το μέρος σας να υπάρχει μια κίνηση σαν γροθιά. Τοποθετήστε το δεξί σας χέρι δίπλα στο σώμα σας και απλώστε το αριστερό σας χέρι προς τα πάνω. Είναι σημαντικό ο βραχίονας να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το πάτωμα. Τώρα σηκώστε το αριστερό σας πόδι και λυγίστε το στο γόνατο. Ο στόχος είναι το γόνατο να βρίσκεται στο επίπεδο της αριστερής γροθιάς. Βάλτε το αριστερό σας πόδι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σώμα σας. Αυτή είναι η αρχική θέση από την οποία πρέπει να ξεκινήσει η πραγματική άσκηση.

Η Χάιντι Κλουμ λάμπει σε όλο της το μεγαλείο στο κόκκινο χαλί

Heidi klum-μαύρο πλισέ βραδινό φόρεμα στο κόκκινο χαλί

Στο Η ονειρεμένη φιγούρα της Χάιντι Κλουμ συνεχίζει:

Με ένα δυνατό κτύπημα βάζετε το δεξί σας πόδι όρθιο, και το ξανατοποθετείτε γρήγορα κοντά στο σώμα ξανά. Κρατήστε αυτή τη θέση για 15 δευτερόλεπτα. Κάνε ξανά το ίδιο πράγμα. Παρακαλώ μην ξεχάσετε να κρατήσετε την ισορροπία σας. Κάντε την ίδια άσκηση με το δεξί σας πόδι.

Συνιστάται να επαναλαμβάνετε συχνά αυτόν τον συνδυασμό ασκήσεων. Σε συνδυασμό με άλλες ασκήσεις, θα έχετε φυσικά καλύτερα αποτελέσματα.

Το κορυφαίο μοντέλο παρουσιάζει τη δική του σειρά αρωμάτων “Shine”

Η Heidi Klum-παρουσιάζει αποκλειστικά σειρά λάμψης-αρώματος

Heidi Klum σχήμα σώματος πόδια Victoria Secret επίδειξη μόδας

Γυμναστήριο με τη Rihanna – συμβουλές για μια υπέροχη φιγούρα