καταλληλότητα

Υπέροχες ασκήσεις γιόγκα για εσάς και το μωρό σας τονώνουν όλο το σώμα

ασκήσεις γιόγκα μητέρα μωρό τέντωμα απολαμβάνοντας τον εαυτό σας

Με όλες τις ανησυχίες για το μωρό, σπάνια έχουμε την ευκαιρία να αφιερώσουμε χρόνο για άσκηση. Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να είστε απλά μαζί με το μωρό σας Ασκήσεις γιόγκα κάνω?

Ασκήσεις γιόγκα Για τη μαμά και το μωρό, τα χέρια, οι γοφοί και η κοιλιά είναι τονισμένα

οι ασκήσεις γιόγκα με τον μικρό θησαυρό είναι διασκεδαστικές και αποτελεσματικές

Για να γίνει αυτό, πρέπει να μπορεί να κρατά το κεφάλι του όρθιο μόνο του και να κάθεται για μικρό χρονικό διάστημα ή να είναι τουλάχιστον πέντε μηνών. Ενα ζευγάρι Ασκήσεις γιόγκα για τις προβληματικές περιοχές μετά τον τοκετό – στομάχι, χέρια και γλουτοί, θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε σύντομα μια υπέροχη σιλουέτα. Κρατήστε την αγαπημένη σας μουσική ενώ ασκείστε και θυμηθείτε ότι τόσο εσείς όσο και το μωρό σας πρέπει να κάνετε τις ασκήσεις με άδειο στομάχι. Είναι σημαντικό να δίνετε συνεχή προσοχή στο παιδί σας ώστε να μην αρχίσει να κλαίει. Ρυθμίστε το δικό σας ρυθμό και επαναλάβετε τις ασκήσεις όσο συχνά θέλετε. Για τεντωμένα χέρια – κρατήστε το μωρό σας κάτω από τα χέρια σας και σηκώστε το πάνω από το κεφάλι σας και στη συνέχεια χαμηλώστε το ξανά προς τα κάτω. Επαναλάβετε όσο πιο συχνά μπορείτε. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτήν την άσκηση γιόγκα ενώ κάθεστε. Για σταθερό ισχίο – Ξαπλώστε ανάσκελα και κάντε μια γέφυρα. Τοποθετήστε το μωρό σας στο στομάχι του απέναντί ​​σας. Κρατήστε το σφιχτά και σηκώστε τη λεκάνη σας καθώς εισπνέετε. Καθώς εκπνέετε, τοποθετήστε τη λεκάνη σας πίσω στο πάτωμα. Κάντε 3 σειρές των 8 επαναλήψεων, με κάθε όγδοη επανάληψη να κρατά τη λεκάνη λίγο περισσότερο και επιπλέον να τεντώνεται.

Κάντε ασκήσεις γιόγκα με το μικρό σας αγαπημένο – διασκεδαστικό και αποτελεσματικό

ασκήσεις γιόγκα η μικρή κόρη μαθαίνει να εκτελεί πόζα μαζί

Ασκήσεις γιόγκα για σταθερό στομάχι – Ξαπλώστε και τραβήξτε τα γόνατά σας. Ξαπλώστε το μωρό σας στην κοιλιά σας στις κνήμες σας και κρατήστε τα κάτω από τα χέρια σας. Μετακινήστε αργά τα πόδια σας πάνω και κάτω. Κάντε ξανά 3 σετ των 8 επαναλήψεων. Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, στην ίδια θέση, μετακινήστε τα πόδια σας προς τα εμπρός (προς το πρόσωπό σας) και προς τα πίσω. (3 σειρές 8 επαναλήψεων). Μετά από ένα ακόμη διάλειμμα, κάντε κυκλικές κινήσεις με το μωρό στα πόδια, δεξιά και αριστερά. Τώρα ξαπλώστε το μωρό σας στο στομάχι του στο πάτωμα και ξαπλώστε απέναντί ​​του, επίσης στο στομάχι του με τα χέρια και τα πόδια τεντωμένα. Σηκώστε τα χέρια και τα πόδια σας και κρατήστε το για λίγο. Επαναλάβετε αρκετές φορές και κάντε ένα μικρό διάλειμμα. Με αυτήν την άσκηση γιόγκα, τονώνετε τους γοφούς και τους γλουτούς σας ταυτόχρονα. Διασκεδάστε προσπαθώντας!

εκπαίδευση γιόγκα πιθανό μωρό πόδια επάνω χρήσιμηΑσκήσεις γιόγκα επίσης με το μωρό να σκύβει προς τα πάνωμωρό κάτω από τα μπράτσα υποστηρίζει διασκεδάστε