καταλληλότητα

Ποιες είναι οι καλύτερες μηχανές καρδιο για γυμναστήριο στο σπίτι;

Πολλοί θα ήθελαν να κάνουν περισσότερα για τη φυσική τους κατάσταση, αλλά δεν έχουν όρεξη για περπάτημα ή ποδηλασία μετά τη δουλειά ή την αργία. Το να πηγαίνετε στο γυμναστήριο δεν είναι πάντα εύκολο, οπότε η δημιουργία ενός γυμναστηρίου στο σπίτι στους τέσσερις τοίχους σας δεν είναι κακή ιδέα. Εάν έχετε υπογειοποιημένο υπόγειο ή δωμάτιο, μπορείτε να εκπληρώσετε το όνειρό σας να έχετε το δικό σας γυμναστήριο με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Ποιες συσκευές δεν πρέπει να λείπουν στο γυμναστήριο του σπιτιού;?

Σπίτι εξοπλισμός γυμναστικής ελλειπτικό μηχάνημα και μπάλα άσκησης

Για να κάψετε αποτελεσματικά το λίπος, τα μηχανήματα καρδιο είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Ποιο από τα πολλά διαφορετικά μηχανήματα καρδιο είναι ιδανικό για απώλεια βάρους και τι κάνει ο διάδρομος, η κωπηλατική μηχανή και το; Cross trainer? Εάν έχετε στόχο να χάσετε βάρος και να ενεργοποιήσετε το καρδιαγγειακό σας σύστημα, δεν πρέπει να επικεντρωθείτε μόνο στην προπόνηση δύναμης, αλλά και να σκεφτείτε τις ασκήσεις καρδιο. Σε αυτόν τον τομέα, υπάρχουν ιδιαίτερα πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά η προπόνηση αντοχής και δύναμης. Ωστόσο, είναι σημαντικό οι γύροι να είναι μέρος του προπονητικού σχεδίου, επειδή είναι το μείγμα που κάνει τα αθλήματα στο σπίτι και τα αθλήματα έξω τόσο υγιή.

Προπόνηση αντοχής στο γυμναστήριο στο σπίτι στο cross trainer

Να είσαι εκεί με χαρά

Όποιος έχει πάει ποτέ σε στούντιο γυμναστικής μπορεί σίγουρα να θυμάται ακόμα εκείνους που κατά κάποιον τρόπο περπάτησαν απρόσεκτα στον διάδρομο και στάθηκαν στο βήμα, σαφώς βαριεστημένοι. Άλλοι παίζουν με το smartphone τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ή προτιμούν να έχουν μια ζωντανή συνομιλία με τους γείτονές τους παρά να επικεντρωθούν στην προπόνηση. Αυτή η προσέγγιση δεν καθιστά το άθλημα αποτελεσματικό, γιατί θα πρέπει να συμμετέχουν και όσοι αφιερώνουν χρόνο για να κάνουν αθλήματα. Εάν προπονείστε στο γυμναστήριο του σπιτιού σας, πρέπει να αφήσετε το κινητό σας έξω και να επικεντρωθείτε στο άθλημα, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να το απολαύσετε.

Προπονηθείτε αποτελεσματικά στο σπίτι

Ποιες συσκευές προτείνονται?

Εξοπλισμός γυμναστικής για εργομετρικά κωπηλασίας στο σπίτι

Φυσικά, είναι θέμα τιμής ποιος εξοπλισμός μπαίνει στο γυμναστήριο του σπιτιού. Συνιστάται α Κωπηλατικό εργομέτρο, που εκπαιδεύει όλες τις κύριες ομάδες μυών και καίει 1000 θερμίδες την ώρα. Με κάτι λιγότερο από 300 ευρώ, αυτή η συσκευή δεν είναι πολύ ακριβή. Κλασικό είναι ο διάδρομος, τον οποίο επιλέγουν πολλοί που έστησαν γυμναστήριο στο σπίτι. Ο διάδρομος επιτρέπει τον καθορισμό στόχων και το τρέξιμο σε κάθε καιρό. Ανάλογα με την ταχύτητα, μπορούν να καούν μεταξύ 400 και 1000 θερμίδων, αλλά το κόστος μόλις κάτω από 800 ευρώ για αυτήν τη συσκευή είναι πολύ υψηλό. Το Stairmaster, το οποίο αντικαθιστά την ανάβαση σκαλοπατιών στην καθημερινή ζωή, δεν είναι επίσης μια συμφωνία. Μπορούν να καούν έως και 1000 θερμίδες ανά ώρα και τα πόδια και το κάτω μέρος είναι άριστα εκπαιδευμένα. Η τιμή για έναν τέτοιο σκάλα είναι λίγο λιγότερο από 1050 ευρώ.

Καρδιομηχανές στον διάδρομο γυμναστικής στο σπίτι

Όποιος θέλει να κάνει ποδήλατο αλλά δεν έχει όρεξη να κάνει ποδήλατο στην ύπαιθρο σε κάθε καιρό, θα πρέπει να βάλει ένα εργομετρικό ποδήλατο στο γυμναστήριο του σπιτιού του. Με αυτό μπορείτε εύκολα να κάψετε 1000 θερμίδες την ώρα. Η ποδηλασία εκπαιδεύει τα πόδια και τους γλουτούς, ακριβώς όπως το σχοινάκι, μια προπόνηση που κοστίζει λίγο αλλά είναι πολύ αποτελεσματική. Συνήθως μόνο μία συσκευή γυμναστικής είναι αρκετή για να διατηρήσετε τη φιγούρα σας μόνιμα και να παραμείνετε σε φόρμα. Αν θέλετε ακόμα περισσότερη φυσική κατάσταση, μπορείτε να τρέξετε ή να κάνετε ποδήλατο έξω.

Σπίτι προπόνηση πηδώντας σχοινί στο σαλόνι