καταλληλότητα

Προπόνηση για ιαπωνικές πετσέτες: ποια είναι η τάση TikTok;

Σίγουρα θα συμφωνούσατε μαζί μας – δυστυχώς, η απώλεια βάρους και η τόνωση του σώματός σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επίπεδο στομάχι, λεπτά πόδια και σφιχτοί μηροί – ποιος δεν το θέλει αυτό; Ένα ορατό και καθορισμένο εξάφυλλο ειδικότερα θεωρούνταν πάντα η επιτομή της προσαρμογής και είναι περιζήτητο από γυναίκες και άνδρες. Όλοι γνωρίζουμε κλασικές ασκήσεις όπως τσακίσματα, σανίδες και καθίσματα. Αλλά μια ολοκαίνουργια τάση γυμναστικής κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο TikTok που μας υπόσχεται ένα επίπεδο στομάχι σε λιγότερο από 10 ημέρες – και αυτό χωρίς καμία προσπάθεια. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, έτσι δεν είναι; Η μαγική λέξη: Ιαπωνική προπόνηση πετσέτας! Τι ακριβώς βρίσκεται πίσω από αυτό και λειτουργεί πραγματικά η εκπαίδευση ab; Θα σας τα πούμε παρακάτω!

Προπόνηση για ιαπωνικές πετσέτες: τι κρύβεται πίσω από αυτό?

Ασκήσεις για την πρόληψη του πόνου στην πλάτη της ιαπωνικής πετσέτας

Χωρίς καμία άσκηση ή εξοπλισμό γυμναστικής και σε μόλις 5 λεπτά την ημέρα στο όνειρό σας – αυτό θα πρέπει να είναι εφικτό με την ιαπωνική προπόνηση πετσέτας. Αν και η μέθοδος εκπαίδευσης έγινε πρόσφατα δημοφιλής στο TikTok, ξεκίνησε στην Ιαπωνία πριν από 10 χρόνια. Ο Ιάπωνας γιατρός Dr. Ο Toshiki Fukutsudzi παρουσίασε τα αποτελέσματα και τις ασκήσεις της ρεφλεξολογίας στο βιβλίο του. Αναφέρει πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τη γενική μας ευεξία και στάση μέσα από απλές κινήσεις.

Οδηγός ιαπωνικής προπόνησης για πετσέτες κοιλιακές ασκήσεις

Κατά τη διάρκεια της ιαπωνικής προπόνησης με πετσέτες, η πλάτη τεντώνεται με μια πετσέτα, η οποία με τη σειρά της θα επαναφέρει τους γοφούς σε σχήμα και θα ανακουφίσει τον πόνο στην πλάτη. Σύμφωνα με τον Δρ. Fukutsudzi τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι ορατά μετά από λιγότερο από 1 μήνα. Με περίπου 21 εκατομμύρια προβολές, οι άνθρωποι που θέλουν να χάσουν βάρος προσπαθούν να σφίξουν το στομάχι τους και να πάρουν το σώμα τους σε φόρμα σε μια τυλιγμένη πετσέτα – τουλάχιστον αυτή είναι η θεωρία.

Έτσι λειτουργεί η ιαπωνική προπόνηση πετσέτας

Οδηγός προπόνησης ιαπωνικών πετσετών κοιλιακές ασκήσεις στο σπίτι

Έχετε γίνει περίεργος και θα θέλατε να μάθετε αν είναι πραγματικά δυνατό να αποκτήσετε ένα επίπεδο στομάχι με ένα ορατό six pack χωρίς καμία προσπάθεια; Στη συνέχεια, αφιερώστε 5 λεπτά και δοκιμάστε το μόνοι σας. Στη συνέχεια, θα εξηγήσουμε πώς ακριβώς λειτουργεί η ιαπωνική προπόνηση πετσέτας!

  • Πάρτε μια πετσέτα και διπλώστε την σε κυλινδρικό ρολό.
  • Ξαπλώστε σε ένα χαλάκι γιόγκα και τοποθετήστε την τυλιγμένη πετσέτα ακριβώς κάτω από την πλάτη σας, παράλληλα με τον αφαλό σας.
  • Βάλτε τα πόδια σας στο πλάτος των ώμων και κρατήστε τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών σας ενωμένα.
  • Βάλτε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας και κρατήστε τα μικρά σας δάχτυλα συνδεδεμένα.
  • Και τώρα κρατήστε τη θέση για τουλάχιστον 5 λεπτά χωρίς να μετακινηθείτε.

Η ιαπωνική προπόνηση με πετσέτες μπορεί να είναι λίγο άβολη στην αρχή, αλλά γίνεται ευκολότερη με την πάροδο του χρόνου. Υπομονή λοιπόν και μην τα παρατάτε! Όπως κάθε άλλη άσκηση, η σωστή εκτέλεση είναι ζωτικής σημασίας. Για να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το πώς ακριβώς να κάνετε την ιαπωνική προπόνηση πετσέτας, δείτε το παραπάνω βίντεο.

Η ιαπωνική προπόνηση πετσέτας λειτουργεί πραγματικά;?

Ασκήσεις Πόνου στην πλάτη Ιαπωνική προπόνηση πετσέτας

Το να ξαπλώνεις σε μια τυλιγμένη πετσέτα για 5 λεπτά την ημέρα και ξαφνικά να έχεις επίπεδο στομάχι – αυτό ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό και δυστυχώς πρέπει να σε απογοητεύσουμε. Όσο και να θέλουμε να ξαπλώνουμε στο πάτωμα για λίγα λεπτά αντί να ιδρώνουμε στο γυμναστήριο, οι κοιλιακοί καταλαμβάνουν πολύ περισσότερο χρόνο. Το καθορισμένο έξι πακέτο συνδυάζεται μόνο με μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και είναι αποτέλεσμα εντατικής και τακτικής άσκησης με μυϊκή ανάπτυξη. Δυστυχώς, ενώ η ιαπωνική προπόνηση με πετσέτες θα μπορούσε να ωφελήσει τη στάση του σώματος και να ανακουφίσει τον πόνο στην πλάτη, δεν κάνει πολλά για την απώλεια βάρους.

Ασκήσεις διδασκαλίας για ιαπωνική πετσέτα για πόνο στην πλάτη