μπαλκόνι

Εξωτερικά χαλιά για τον κήπο και το μπαλκόνι – 18 σχέδια της Vondom

Εξωτερικά χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-βεράντα-γυάλινο κιγκλίδωμα-μαύρο-άσπρο-αζουλέχο

 Τα χαλιά, τα χαλιά και όλα τα είδη υφασμάτων δεν είναι ταμπού στον εξωτερικό χώρο. Αξεσουάρ όπως αυτό δίνουν στον εξωτερικό χώρο μια ιδιαίτερη γοητεία τυπική για το εσωτερικό και φέρνουν τη ζεστή ατμόσφαιρα του σαλονιού έξω. Μεγεθύνετε το εσωτερικό κατά Εξωτερικά χαλιά για τον κήπο και το μπαλκόνι και δείτε τα παρακάτω 18 όμορφα σχέδια από το Vodom!

Εξωτερικά χαλιά για τον κήπο και μπαλκόνι με μοντέρνο σχεδιασμό από το Vodom

Εξωτερικά χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-όφσετ-μοτίβο-καφέ-μαύρο-άσπρο-όψη

Τα εξωτερικά χαλιά της Vodom είναι κατασκευασμένα από ειδικές ίνες πολυαιθυλενίου ανθεκτικές στην υπεριώδη ακτινοβολία. Αυτές οι συνθετικές ίνες έχουν πολλές ιδιότητες να προσφέρουν – ανθεκτικότητα, ανθεκτικό στα δάκρυα, σταθερή και σχεδόν δεν απορροφά υγρασία. Τα μοτίβα υψηλής αντίθεσης είναι απολύτως ελαφριά και ευχαριστούν τα έντονα χρώματα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και σε άμεσο ηλιακό φως.

Εξωτερικά χαλιά από ίνες πολυαιθυλενίου ανθεκτικές στην υπεριώδη ακτινοβολία

Εξωτερικά χαλιά -υλικό-UV-ανθεκτικό-πολυαιθυλένιο-fac

Η τακτική φροντίδα, όπως με όλα τα είδη υφασμάτων, υπόσχεται καλή διατήρηση της αρχικής εμφάνισης, αλλά σίγουρα πολύ εύκολη. Τα εξωτερικά χαλιά απαιτούν ήπια σκούπα και χτυπήματα κατά διαστήματα. Αυτά μπορούν να καθαριστούν σχολαστικά ανά πάσα στιγμή με τρεχούμενο νερό και ένα κατάλληλο απορρυπαντικό, που συνιστάται ετησίως κατά την αποθήκευση πριν από το χειμώνα.

Εξωτερικά χαλιά για κήπους και μπαλκόνια – μοντέλο Linea XS

Εξωτερικά χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-ρίγες-μαύρο-καφέ-liea-xs

Η Vondom είναι ένας διάσημος κατασκευαστής επίπλων και αξεσουάρ για τον εξωτερικό χώρο. Χαρακτηριστικό για τη μάρκα είναι ο μοντέρνος σχεδιασμός και οι τελευταίες τεχνολογίες σε ισορροπία για μια σπιτική ατμόσφαιρα που ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις. Τα ποιοτικά προϊόντα δημιουργούνται μέσω συνεργασίας με ταλαντούχους σχεδιαστές, βιώσιμες μεθόδους και ανακυκλώσιμα υλικά.

Εξωτερικά χαλιά σε μοντέρνα χρώματα και μοτίβα – μοντελοποιήστε εσάς&Μου

Εξωτερικά χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-μαύρο-άσπρο-εσείς & εμένα

Το μοντέλο You and Me από τον Karim Rashid χαρακτηρίζεται από ένα πολύ συγκεκριμένο μοτίβο υψηλής αντίθεσης σε ασπρόμαυρο. Η οργανική μορφή, η κατοπτρική εικόνα της και η συμμετρία που προκύπτει αναπαράγουν φιλοσοφικά το όνομα του χαλιού.

Λωρίδες ζέβρας στον εξωτερικό χώρο – μοντέλο ζέβρας της Vondom

Εξωτερικά χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-μαύρα-λευκά-ρίγες-μοντέρνα-ζέβρα

Το “Zebra”, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι εμπνευσμένο από τις ρέουσες, αντίθετες λωρίδες της ζέβρας και ερμηνεύεται με σύγχρονο τρόπο.

Στρογγυλό χαλί για εξωτερική χρήση – μοντέλο Marquis 

Εξωτερικά χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-μαύρο-άσπρο-μάνταλα-μοτίβο-μαρκήσιος

Ένα στρογγυλό χαλί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει την προσοχή. Το “Marquis” χαρακτηρίζεται από ένα συμμετρικό, ασπρόμαυρο μοτίβο που μοιάζει πολύ με τη μάνταλα. Διατίθεται σε στρογγυλές και οβάλ εκδόσεις, καθώς και με την προσθήκη ενός ακόμη χρώματος – γκρι ή μπλε.

Μοντέρνα υπαίθρια χαλιά τύπου μάνταλα, μοντέλο Marquis 

υπαίθρια-χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-στρογγυλό-μαύρο-άσπρο-μοτίβο-μαρκήσιος

Περίτεχνα μοτίβα εμπνευσμένα από τα έργα του διάσημου καλλιτέχνη Paul Klee

υπαίθρια-χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-μοντέρνα-παραλία-σχέδιο-las-flores-de-klee

Το μοντέλο Las Flores de Klee σχεδιασμένο από τον Javier Mariscal χαρακτηρίζεται από έναν εξαιρετικό σχεδιασμό, παρόμοιο με τα παγκοσμίου φήμης έργα του Ισπανού καλλιτέχνη Paul Klee. Το χαλί είναι μέρος μιας ολόκληρης συλλογής – που ονομάζεται The MOMMA, στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Καλλιτεχνικά υπαίθρια χαλιά για τον κήπο και το μπαλκόνι – μοντέλο Las Flores de Klee

υπαίθρια-χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-έντεχνο-μοτίβο-παιχνιδιάρικο-σχέδιο-las-flores-de-klee

Η συλλογή περιλαμβάνει αρκετά έπιπλα εξωτερικού χώρου, συμπεριλαμβανομένων σκαμπό και τραπεζιών, με χαρακτηριστικά σχήματα – απλά, οργανικά, με καθαρές γραμμές.

Απλό και μειωμένο – ορθογώνιο χαλί σε γκρι χρώμα, μοντέλο Lisa

υπαίθρια-χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-γκρι-απλό-ορθογώνιο-μοντέρνα-λίζα

Το “Lisa” είναι ένα απλό εξωτερικό χαλί σε ουδέτερο γκρι που θα έφερνε μαζί του όλα τα χαρακτηριστικά του εσωτερικού χώρου. Οι βιώσιμες ίνες πολυαιθυλενίου είναι απολύτως ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και εξασφαλίζουν μακροχρόνια χρήση.

Κλιμακωτά στοιχεία σε διάφορα χρώματα – χαλί Vela

υπαίθρια-χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-μοντέρνος-σχεδιασμός-ορθογώνια-καφέ-λευκό-μαύρο-βέλα

Το μοντέλο εξωτερικού χαλιού “Vela” σχεδιασμένο από τον Ramòn Esteve μπορεί να ενσωματωθεί υπέροχα σε οποιαδήποτε περιοχή. Τα διαφορετικά μεγέθη, αντισταθμιζόμενα στοιχεία προσφέρουν την επιλογή δημιουργίας διαφορετικής εμφάνισης απλώς περιστρέφοντάς τα. Τα ορθογώνια είναι σε δύο αποχρώσεις του καφέ σοκ, του μαύρου και του λευκού.

Χαλί Vela σε καφέ, μαύρο και άσπρο

υπαίθρια-χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-καφέ-μαύρο-offset-mitive-modern-vela

Παιχνιδιάρικο σχέδιο για υπαίθρια χαλιά από το Vondom – Twist & Κραυγή

υπαίθρια-χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-μαύρο-λευκό-μοτίβο-μοντέρνο-στρίψιμο & amp; κραυγή

Με τον αξιοσημείωτο σχεδιασμό του, το “Twist and Shout” είναι ένα πραγματικό βλέμμα τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Πείθει με το ελκυστικό σχήμα του, παίζοντας με την άποψη του θεατή – ασπρόμαυροι ομόκεντροι κύκλοι κάμπτονται στην προοπτική.

3D επίδραση του πλέγματος ως σχεδιασμός εξωτερικών χαλιών – μοτίβο μοντέλου F3

υπαίθρια-χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-τετράγωνο-μαύρο-γκρι-πλέγμα-3d-pattern-f3

Ο σχεδιασμός χαλιών απεικονίζει ένα μαθηματικό πλέγμα, ένα δίκτυο, που έχει σχεδιαστεί προς τα μέσα. Η τρισδιάστατη ψευδαίσθηση ως μοντέρνο αξεσουάρ διαβίωσης βρίσκει πλατίνα σε κάθε σύγχρονο εσωτερικό ή εξωτερικό σχεδιασμό. Έρχεται σε διάφορα χρώματα – μαύρο, κόκκινο, μπλε και πράσινο και σε τετράγωνο σχήμα.

Εξωτερικά χαλιά με οβάλ σχήμα και μοντέρνο συνδυασμό χρωμάτων – μοντέλο Ufo

υπαίθριο-χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-οβάλ-σχήμα-μοντέρνο-γκρι-μαύρο-ufo

Το μοντέλο «UFO» χαρακτηρίζεται από έναν απλό αλλά αξιόλογο σχεδιασμό – σχήματα κομμένα μεταξύ τους – ένα θετικό και ένα αρνητικό, τα οποία εμφανίζονται ταυτόχρονα τετράγωνα και οβάλ. Υπάρχουν τρεις συνδυασμοί χρωμάτων – πράσινο και άσπρο, λευκό και γκρι, γκρι και μαύρο.

Ορθογώνια εξωτερικά χαλιά – Μοντέλο Moonbeam με γραμμικό μοτίβο

υπαίθριο-χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-μοτίβο-μαύρο-άσπρο-μινιμαλιστικό-σεληνόφωτο

Το μοντέλο εξωτερικού χαλιού “Moonbeam” επιτυγχάνει ένα δυναμικό οπτικό αποτέλεσμα μέσω ασπρόμαυρων γραμμών, περιλαμβάνοντας θετικές και αρνητικές μορφές. Είναι κατάλληλο για μοντέρνες βεράντες και μπαλκόνια και δημιουργεί μια μοναδική εμφάνιση.

Απλά και μινιμαλιστικά σχεδιασμένα εξωτερικά χαλιά – Lines XL

υπαίθρια-χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-μοντέρνος-σχεδιασμός-μινιμαλιστική-γραμμές-λευκό-μαύρο-καφέ-γραμμές-xl

Μινιμαλιστικό και μειωμένο με περίεργα σχήματα και συνδυασμούς χρωμάτων, το “Lines XL” είναι κατάλληλο για κάθε βεράντα ή μπαλκόνι, και γιατί όχι για τον κήπο. Τα απαράδεκτα χρώματα σε γραμμικό μοτίβο – λευκό, μαύρο και καφέ ενδιάμεσα – θα ταιριάζουν σε έπιπλα εξωτερικού χώρου σε μοντέρνο έως παραδοσιακό στυλ.

Ζιγκ ζαγκ μοτίβο σε γκρι και μαύρο για εξωτερικά χαλιά – μοντέλο Overlap

υπαίθρια-χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-μινιμαλιστικός-σχεδιασμός-γκρι-μαύρο-επικάλυψη

Εμπνευσμένο από τη γεωμετρική εναλλαγή σχημάτων και μορφών στην τέχνη του origami, το “Overlap” δίνει στον εξωτερικό χώρο μια δυναμική και ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση. Είναι μια ιδανική επιλογή εξωτερικών χαλιών για τη βεράντα, το μπαλκόνι ή τον κήπο σε μοντέρνο στιλ.

Δρομέας με μοντέρνο ασπρόμαυρο πρότυπο πιάνο πιάνο

υπαίθρια-χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-δρομέας-μοντέρνος-σχεδιασμός-μαύρο-άσπρο-πιάνο-πιάνο

Το “Piano, Piano” είναι ένα τετράγωνο χαλί για τον εξωτερικό χώρο που δημιουργεί μια ελκυστική και παιχνιδιάρικη εμφάνιση. Χάρη στο ασυνήθιστο μοτίβο του, μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με διαφορετικά έπιπλα – απλά και μοντέρνα ή κατασκευασμένα από φυσικά υλικά.

Εξωτερικά χαλιά από το μοντέλο Vondom – Koi σε γκρι χρώμα 

υπαίθρια-χαλιά-κήπος-μπαλκόνι-γκρι-ορθογώνιο-μοτίβο-δίχτυ-koi

Το “Koi” είναι ένα από εκείνα τα αντικείμενα του τρόπου ζωής που είναι ένα σύγχρονο βλέμμα και είναι εξίσου κατάλληλο για κάθε στυλ ζωής και κάθε συνδυασμό υλικών.

* Μπορείτε να αποκτήσετε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων Vondom εδώ παρακολουθώ