μπαλκόνι

Σχεδιάστε το μπαλκόνι σας – έπιπλα μπαλκονιού και φυτά μπαλκονιού για φυσική εμφάνιση

Μπαλκόνι-σχέδιο-έπιπλα μπαλκονιού-μπαστούνι-ξύλινα πλακάκια-δάπεδο-ζεστά-φυτά

Μια ισχυρή τάση άνοιξε το δρόμο της στις τέχνες του σχεδιασμού τον τελευταίο χρόνο: μάζες ανθρώπων προσπάθησαν να φέρουν το εσωτερικό έξω. Ειδικά το καλοκαίρι, το μπαλκόνι έχει γίνει υπαίθριο σαλόνι για εκατομμύρια λάτρεις του υπαίθριου χώρου. Αυτή η τάση θα συνεχιστεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να σας βοηθήσουμε στο μέγιστο και να σας δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να το χρησιμοποιήσετε Σχεδιάστε ένα μπαλκόνι μπορώ.

Σχεδιάστε ένα μπαλκόνι – δημιουργήστε μια χαλαρή ατμόσφαιρα

Μπαλκόνι-σχέδιο-ξύλινα πλακάκια-φυτά σε γλάστρες-πάγκος κήπου

Αρχικά, σκεφτείτε τι ακριβώς χρειάζεστε στο δικό σας μπαλκόνι; – Καθαρός αέρας, άνετα έπιπλα, ευχάριστο φως και πολύ πράσινο, σωστά; Ο καλύτερος προσανατολισμός θα ήταν νότια ή δυτικά, αυτά τα μπαλκόνια είναι ηλιόλουστα και ζεστά ακόμη και το χειμώνα. Αν έχετε μπαλκόνι με νότιο ή δυτικό προσανατολισμό, είστε τυχεροί! Μπορείτε να περάσετε πολλές ευχάριστες ώρες εκεί αν το μετατρέψετε σε χώρο χαλάρωσης για εσάς. Η συμβουλή μας προς εσάς θα ήταν: ξεκινήστε με ένα άνετο σετ επίπλων. Θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνονται ταπετσαρισμένα μαξιλάρια, αλλά είναι σημαντικό να είναι αδιάβροχα και να αντέχουν στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

Σχεδιάστε ένα μπαλκόνι – έπιπλα μπαλκονιού που εξοικονομούν χώρο

Μπαλκόνι-σχεδιασμός-τραπεζαρία-τζάμια-ανεμοφράκτης

Όλοι γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα του να έχουμε το δικό μας μπαλκόνι – δεν είναι μόνο ένα μέρος για να χαλαρώσετε, αλλά μας δίνει επίσης την ευκαιρία να πάρουμε καθαρό αέρα όλο το χρόνο χωρίς να αφήσουμε τους τέσσερις τοίχους μας. Ωστόσο, το μπαλκόνι δεν είναι πάντα αρκετά μεγάλο για να χρησιμοποιηθεί ως εκτεταμένη τραπεζαρία. Αλλά μπορείτε ακόμα να το εξοπλίσετε κομψά και κατάλληλα. Η λειτουργικότητα των επίπλων μπαλκονιού παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή τους, σε συνδυασμό με τις ιδιότητες εξοικονόμησης χώρου των επίπλων. Οι πτυσσόμενες καρέκλες και τραπέζια συνιστώνται ιδιαίτερα για μικρότερα μπαλκόνια. Υπάρχουν τώρα στην αγορά αυτά από διαφορετικά υλικά και σε καλή ποιότητα, εξοικονομούν χώρο, μπορείτε να τα τοποθετήσετε με ασφάλεια έξω επειδή είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και μπορούν εύκολα να σταθούν εκεί κάτω από τον δυνατό ήλιο και τη βροχή.

Σχεδιασμός μπαλκονιού – θαλάσσια έπιπλα

Μπαλκόνι-σχέδιο-θαλάσσιο-μπαλκόνι-έπιπλα-κάθετο-κήπος-τοίχος

Εάν έχετε περισσότερο χώρο στο μπαλκόνι σας, μπορείτε να κρεμάσετε μια αιώρα ή να βάλετε εκεί καρέκλες παραλίας ή ξαπλώστρες. Όλα εξαρτώνται από τα δικά σας γούστα και προτιμήσεις εδώ!

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που δεν πρέπει να υποτιμάται είναι το φως στο μπαλκόνι σας. Το καυτό καλοκαίρι είναι πολύ πιο ευχάριστο να κάθεσαι κάτω από μια ομπρέλα αντί για τον δυνατό ήλιο. Υπάρχουν άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε σκιά στο μπαλκόνι, όπως τέντες και πανιά σκιάς. Και όταν πρόκειται για τον σωστό φωτισμό το βράδυ, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας φαναράκια, πυρσούς, νεράιδες ή λαμπτήρες δαπέδου για εξωτερική χρήση. Θα θέλατε να κανονίσετε ένα δείπνο για δύο στο μπαλκόνι; Τότε καλύτερα να το κάνεις υπό το φως των κεριών, ναι! Τόσο ρομαντικό, τόσο όμορφο!

Σχεδιάστε μπαλκόνι – δάπεδο μπαλκονιού ξύλινος ή μάλλον πλακάκια?

Μπαλκόνι-σχέδιο-ξύλο-πάτωμα-τραπέζι-ιδέες-φυτά μπαλκονιού

Εν τω μεταξύ, η επένδυση δαπέδου έχει γίνει εξίσου σημαντική για το μπαλκόνι όπως και στο σαλόνι. Ο κύριος στόχος είναι να μετατραπεί και αυτό το μέρος του διαμερίσματος σε ζώνη άνεσης. Υπάρχουν μερικές καλές επιλογές για να διαλέξετε από εδώ: πρώτα πρέπει να ονομάσουμε τα πλακάκια, είναι εύκολο να τα φροντίσετε και θα διαρκέσουν για χρόνια. Μόνο το καλοκαίρι τα κεραμίδια στο μπαλκόνι μπορούν να ζεσταθούν πολύ κάτω από τον λαμπερό ήλιο. Εάν αυτό σας ενοχλεί και το βλέπετε ως μείζον μειονέκτημα, τότε πρέπει να επανεξετάσετε την επιλογή του δαπέδου του μπαλκονιού σας. Υπάρχουν ξύλινα πάνελ υψηλής ποιότητας που μπορούν να συνδυαστούν με ένα κλικ. Το ξύλινο κάλυμμα μπορεί να δώσει μια ζεστή και φυσική προφορά στο μπαλκόνι σας. Πώς σας φαίνεται η ιδέα; Τέλεια δεν είναι?

Σχεδιάστε ένα μπαλκόνι – άνετα λουλούδια και φυτά

Μπαλκόνι-σχέδιο-φυτά-εξωτικά-χαμηλό-πάγκος-ιδέες

Τα όμορφα λουλούδια του μπαλκονιού και τα πράσινα φυτά μπορούν να μετατρέψουν την προφανώς βαρετή περιοχή σας έξω σε έναν καταπράσινο παράδεισο. Διαδίδουν επίσης ένα μαγευτικό άρωμα κατά τη διάρκεια της ακμής τους και δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα για χαλάρωση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλλίγραμμα και πολύχρωμα αγγεία και κουτιά με λουλούδια στα οποία τα λουλούδια του μπαλκονιού μπορούν να δείξουν όλη τους τη λαμπρότητα. Σε ηλιόλουστα μέρη, γεράνια, κρεμαστές πετούνιες, πικροδάφνες είναι από τα αγαπημένα. Το Clematis και ο κισσός, που φέρνουν πολύ πράσινο στο μπαλκόνι σας, είναι επίσης εύκολο στη φροντίδα. Πολλές νοικοκυρές λατρεύουν επίσης τα κουτιά όπου φυτρώνουν φρέσκα βότανα. Αλλά ποτέ μην ξεχνάτε, τα φυτά μπαλκονιού σας πρέπει πάντα να ταιριάζουν με το μέγεθος και τον προσανατολισμό του μπαλκονιού σας. Αυτή η απαίτηση είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν φυτεύετε εκεί.

Όπως μπορείτε να δείτε, το πώς θα διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Σας ευχόμαστε πολλές ευχάριστες ώρες έξω και απολαύστε τον καθαρό αέρα και τις ηλιόλουστες μέρες σε εξωτερικούς χώρους!

Οι συρόμενες πόρτες συνδέουν απρόσκοπτα το μπαλκόνι και το υπνοδωμάτιο

Μπαλκόνι-σχέδιο-τζάμια-συρόμενες-πόρτες-ιδέες

Μικρό μπαλκόνι με εκλεκτά έπιπλα βεράντας

Δημιουργήστε-ιδέες-μπαλκόνι-σας-επιλέξτε-πτυσσόμενες-καρέκλες-έπιπλα

Άνετα εξωτικά φυτά για το μπαλκόνι

Μπαλκόνι-σχεδιασμός-ιδέες-μοντέρνα-έπιπλα-βεράντα στον τελευταίο όροφο

Μπαλκόνι-σχέδιο-άνετα-φυτά-ιδέες λουλουδιών

Μπαλκόνι-σχέδιο-ρολά περσίδες-ξαπλώστρα-μαξιλάρια καθισμάτων-ιδέες

μπαλκόνι-σχέδιο-μπαλκόνι-έπιπλα-μπαλκόνι-φυτά-σανίδες δαπέδου-πάτωμα-ξύλο-κήπος-έπιπλα-ξύλο-ζαρντινιέρα

μπαλκόνι-σχέδιο-μπαλκόνι-έπιπλα-μπαλκόνι-φυτά-μοντέρνο-σχέδιο-λευκό-μαύρο-βεράντα-πόρτες-έπιπλα

μπαλκόνι-σχέδιο-μπαλκόνι-έπιπλα-μπαλκόνι-φυτά-μπαστούνι-έπιπλα-ταπετσαρίες-μαξιλάρια-πράσινο-χαλί

μπαλκόνι-σχέδιο-μπαλκόνι-έπιπλα-μπαλκόνι-φυτά-βεράντα-πόρτες-έπιπλα-εσωτερικούς χώρους-γλάστρες

μπαλκόνι-σχέδιο-μπαλκόνι-έπιπλα-μπαλκόνι-φυτά-μοντέρνος-σχεδιασμός-κάθετος-κήπος-αναρριχώμενα φυτά-κάγκελα από γυαλί