μπαλκόνι

Κάντε το μπαλκόνι ανθεκτικό στα παιδιά – χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια των παιδιών

Φτιάξτε το μπαλκόνι ανθεκτικό σε παιδιά φύτευση-κιγκλίδωμα μπαλκονιού-μέταλλο

Το μπαλκόνι είναι μια δημοφιλής περιοχή στο σπίτι που προσφέρει πολλές επιλογές. Εκεί μπορείτε να φυτέψετε λουλούδια, να τα φροντίσετε ή απλά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καθαρό αέρα. Εάν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, το μπαλκόνι γίνεται μια πιθανή πηγή κινδύνου που πρέπει να εξασφαλιστεί. Στο άρθρο σας ενημερώνουμε για τους πιθανούς κινδύνους και δίνουμε χρήσιμες συμβουλές για τον τρόπο χρήσης του Κάντε το μπαλκόνι ανθεκτικό στα παιδιά μπορώ.

Κάντε το μπαλκόνι ανθεκτικό στα παιδιά για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά το παιχνίδι

Κάντε το μπαλκόνι ανθεκτικό στα παιδιά, αντιολισθητικό δάπεδο για μωρά-μόνιτορ

Τα περισσότερα παιδιά είναι περίεργα για το περιβάλλον όπου ζουν και θέλουν πάντα να αγγίζουν ή να δοκιμάζουν τα πάντα. Υπάρχουν πολλά να ανακαλύψουν για τα παιδιά από την ηλικία που σέρνεται έως τα τρία χρόνια, ειδικά στο μπαλκόνι. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν ακόμη είναι οι κίνδυνοι που καραδοκούν παντού. Αλλά οι κινητικές δεξιότητες αναπτύσσονται γρηγορότερα και μια στιγμή απροσεξίας μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα. Για να διατηρήσετε τα νήπια σας ασφαλή ενώ παίζετε, το πρώτο πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να τα αφήνετε χωρίς επίβλεψη, ειδικά αν δεν έχουν ληφθεί ακόμη οι απαραίτητες προφυλάξεις ασφαλείας.

Κάντε το μπαλκόνι ανθεκτικό στα παιδιά – ελαχιστοποιήστε τους κινδύνους

Κάντε το μπαλκόνι ασφαλές για τα παιδιά μπαλκόνι στηθαίο-επίδεσμο-ασφάλεια-δίχτυ-φυτό

Προκειμένου το μπαλκόνι να είναι αδιάβροχο για παιδιά, οι πιθανοί κίνδυνοι θα πρέπει να περιορίζονται στο ελάχιστο ή ενδεχομένως να εξαλειφθούν εντελώς. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι σίγουρα μια πτώση, η οποία μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή του μικρού παιδιού ακόμη και από το ισόγειο. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν το στηθαίο μπαλκονιού δεν είναι χτισμένο ψηλά ή αρκετά σφιχτά. Άλλοι κίνδυνοι περιλαμβάνουν μπαλκονόπορτες, χαμηλά στηθαία και κάγκελα, μεγάλα κενά μεταξύ των αντηρίδων και αντικείμενα στα οποία μπορούν να ανέβουν τα παιδιά. Εάν θέλετε να κάνετε το μπαλκόνι προστατευτικό για τα παιδιά, μην παρέχετε ποτέ μόνο μια συσκευή ασφαλείας για τα παιδιά, αλλά εξασφαλίστε όλες τις πιθανές πηγές κινδύνου.

Ασφαλίστε την μπαλκονόπορτα – κάντε το μπαλκόνι ανθεκτικό στα παιδιά

Κάντε το μπαλκόνι αδιάβροχο για παιδιά προστατευμένη πόρτα μπαλκονιού

Πρώτα απ ‘όλα, ξεκινήστε με μια αντίστοιχη συσκευή ασφαλείας για παιδιά για τη μπαλκονόπορτα. Σε καμία περίπτωση τα νήπια δεν πρέπει να μπορούν να τα ανοίξουν μόνα τους. Οι περισσότερες μπαλκονόπορτες έχουν ήδη ενσωματωμένη κλειδαριά στη λαβή του παραθύρου, η οποία μπορεί επίσης να αναβαθμιστεί αν δεν είναι διαθέσιμη. Οι μπαλκονόπορτες στο δάπεδο είναι επίσης προτιμότερες, έτσι ώστε τα μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι να μην σκοντάφτουν στο πλαίσιο του παραθύρου.

Κάντε το μπαλκόνι ανθεκτικό στα παιδιά – σηκώστε το κιγκλίδωμα του μπαλκονιού

Κάντε το μπαλκόνι ασφαλές για τα παιδιά ψηλό μπαλκόνι-κιγκλίδωμα-ατσάλι-μωρό

Εάν τα στηθαία ή τα κάγκελα του μπαλκονιού είναι πολύ χαμηλά, απαιτείται υψόμετρο για να αποτραπεί η κλίση των μικρών. Με ένα κιγκλίδωμα μπαλκονιού από χάλυβα, η απόσταση μεταξύ των οριζόντιων ή κάθετων αντηρίδων δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλη, ώστε να μην μπορεί να σφίξει το κεφάλι του παιδιού. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε την επένδυση από πλαστικό ή ύφασμα για τα στηρίγματα στο στηθαίο του μπαλκονιού.

Μπαλκόνι με γυάλινο κιγκλίδωμα επιτρέπει θέα προς τα έξω

Φτιάξτε μπαλκόνι-θυρίδα ασφαλείας για παιδιά-γυαλί-κιγκλίδωμα-θέα-έξω-παιδιά

Εάν δεν θέλετε να αποκλείσετε τη θέα προς τα έξω, μπορείτε να έχετε ένα γυάλινο κιγκλίδωμα εγκατεστημένο στο μπαλκόνι. Έτσι, τα παιδιά μπορούν να κουνήσουν τους γείτονες ή να κοιτάξουν την όμορφη θέα. Θα ήταν σημαντικό εδώ να χρησιμοποιήσετε ένα χοντρό γυαλί και να καλύψετε τις γωνίες του έτσι ώστε το μπαλκόνι να είναι αδιάβροχο για παιδιά.

Ένα δίχτυ ασφαλείας καθιστά το μπαλκόνι ανθεκτικό στα παιδιά

Φτιάξτε ένα μπαλκόνι-ασφάλεια για παιδιά-σχέδιο-οικογένεια-ασφάλεια-δίχτυ-εγκατάσταση-ασφάλεια παιδιών

Τα δίχτυα ασφαλείας για παιδιά είναι επίσης πολύ δημοφιλή καθώς παρέχουν προστασία από πτώση εάν είναι γερά και σωστά συναρμολογημένα. Με ένα δίχτυ ασφαλείας, δεν υπάρχουν πια παιχνίδια που πέφτουν. Ωστόσο, το δίχτυ ασφαλείας ως συσκευή ασφαλείας για παιδιά δεν είναι αρκετό, καθώς μπορεί να επιλεγεί τυχαία. Είναι πάντα καλή ιδέα να λάβετε πολλά κατάλληλα μέτρα γονικού ελέγχου ταυτόχρονα.

Αφαιρέστε τα αναρριχητικά βοηθήματα από το μπαλκόνι

μπαλκόνι-ασφαλές για παιδιά-σχέδιο-νήπιο-σκύλος-αναρρίχηση-παγκάκια

Στα μικρά παιδιά αρέσει πάντα να σκαρφαλώνουν. Η φαντασία σας μπορεί να μετατρέψει σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο στο μπαλκόνι σε αναρριχητικό βοήθημα. Φυτεύματα, κιβώτια μπύρας και κάθε είδους έπιπλα μπαλκονιού πρέπει να τοποθετούνται μακριά από το παιδί. Εάν είναι δυνατόν, πρέπει επίσης να αφαιρέσετε τις εγκάρσιες ράβδους στη γρίλια του μπαλκονιού, καθώς καθιστούν την ανάβαση πιο εύκολη και επομένως επικίνδυνη για τα μικρά παιδιά..

Κάντε το πάτωμα στο μπαλκόνι αδιάβροχο για παιδιά

Κάντε το μπαλκόνι-ασφαλές για τα παιδιά-στρώστε-χαλί-χωρίς κίνδυνο ολίσθησης

Πολλά μπαλκόνια έχουν ολισθηρή επιφάνεια, η οποία δημιουργεί κίνδυνο ολίσθησης για παιδιά και ενήλικες, ειδικά μετά από βροχοπτώσεις. Για να μην υπάρχουν τραυματισμοί στο μπαλκόνι, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κατάλληλο κάλυμμα δαπέδου ή απλά να το καλύψετε με χαλί ή χαλί.

Χωρίς δηλητηριώδη φυτά και μικρά αντικείμενα στο μπαλκόνι

Φτιάξτε-το-μπαλκόνι-ασφαλές για παιδιά-μόνο-φυτά-μόνο-βρώσιμα-φυτά

Τα νήπια τείνουν πάντα να βάζουν τα πάντα στο στόμα τους. Για το λόγο αυτό, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην διατηρούμε δηλητηριώδη φυτά στο μπαλκόνι ή στο σπίτι. Μικρά αντικείμενα όπως μανταλάκια, που συνήθως βρίσκονται στο μπαλκόνι, πρέπει επίσης να τοποθετούνται σε μέρος απρόσιτο για τα παιδιά.

Ασφαλή παιχνίδια στο μπαλκόνι

μπαλκόνι-ασφάλεια για παιδιά-σχέδιο-μικρό παιδί-παίζει-κωπηλασία-πισίνα-νερό

Το καλοκαίρι, οι πισίνες στο μπαλκόνι είναι πολύ δημοφιλείς και σε κάθε μικρό παιδί αρέσει να παίζει με το νερό. Πριν γεμίσετε την παιδική πισίνα με νερό, θα πρέπει να κάνετε το μπαλκόνι ανθεκτικό στα παιδιά. Ακόμα και με τους καλύτερους γονικούς ελέγχους, είναι επιτακτική ανάγκη να παρακολουθείτε τα παιδιά καθώς υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι στο παιχνίδι με το νερό.