μπαλκόνι

Επιλογή οθόνης απορρήτου μπαλκονιού – τι επιλογές υπάρχουν;

Οθόνη απορρήτου μπαλκονιού ξύλο-πηχάκια-κιγκλίδωμα μπαλκονιού-καθιστικό-λουλούδια

Για πολλούς ανθρώπους, το μπαλκόνι ή η βεράντα είναι το αγαπημένο υπαίθριο σημείο κατά τη θερινή περίοδο. Εκεί μπορείτε να πιείτε το πρώτο σας φλιτζάνι αρωματικό καφέ το πρωί, να διαβάσετε ένα συναρπαστικό βιβλίο, να σερφάρετε στο Διαδίκτυο, να χαλαρώσετε ανενόχλητοι και να ξεκουραστείτε καλά. Ο ήλιος και το δροσερό αεράκι θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν την καταπραϋντική ατμόσφαιρα αυτής της υπαίθριας όασης. Ναι, αλλά αυτό θα ήταν το ιδανικό. Πάντα υπάρχει κάτι σίγουρο που μας ενοχλεί… Μια φορά είναι περίεργα βλέμματα από τους γείτονες, μια άλλη φορά ο άνεμος είναι πολύ δυνατός…. Ιδού λοιπόν η λύση: χρειάζεστε μια πραγματική Οθόνη απορρήτου μπαλκονιού! Και επειγόντως!

Μπαλκόνι προστασία της ιδιωτικής ζωής – αδιαφανές και όμορφο

Οθόνη απορρήτου μπαλκονιού ξύλινη στέγη μπαλκονιού κιγκλίδωμα

Στα εξειδικευμένα καταστήματα υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες προσφορές για το πώς μπορείτε να προστατέψετε το μπαλκόνι σας από τον άνεμο και τον ήλιο, αλλά και από τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ δημιουργείτε ένα διακοσμητικό και ταυτόχρονα πρακτικό σχέδιο μπαλκονιού. Επίσης, μην ξεχνάτε ποτέ ότι σε κάθε μπαλκόνι μπορεί να επιτευχθεί μια ζεστή ατμόσφαιρα με μια προσωπική πινελιά! Τότε θα έχετε πραγματικά το αγαπημένο σας μέρος εκεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και επίσης το βράδυ και θα απολαύσετε υπέροχες ώρες προστατευμένες στο ύπαιθρο!

Κορυφαία προϊόντα για την οθόνη απορρήτου του μπαλκονιού σας

Οθόνη απορρήτου μπαλκονιού ξύλο-μπαλκόνι-κιγκλίδωμα-πυξάρι-φυτά

ο Ομπρέλες είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής μέθοδος που χρησιμοποιείται παγκοσμίως για να προστατευτείτε από τον λαμπερό ήλιο. Μια όμορφη ομπρέλα μπορεί να φέρει μια αίσθηση ασφάλειας και μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι σας. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να βρεθούν στην αγορά σε διάφορα μεγέθη, μπορείτε να επιλέξετε ένα κατάλληλο μοντέλο ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο του μπαλκονιού σας. Όσο για τα χρώματα, η παλέτα γίνεται από χαρούμενη – πολύχρωμη σε αυστηρά κλασική. Έτσι, εδώ είστε πάλι κακοί για επιλογή, αλλά με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε την καλύτερη απόφαση για τον εαυτό σας και να δώσετε στο σκιερό σας μέρος μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Ομπρέλα με ρυθμιζόμενο αρθρωτό βραχίονα

Μπαλκόνι οθόνη απορρήτου ομπρέλα κατασκευή φανών

Ο πραγματισμός συναντά την αισθητική – αυτό μπορεί να είναι το σύνθημα για τις σύγχρονες ομπρέλες, επειδή όχι μόνο φαίνονται όμορφα, πληρούν επίσης μια σειρά σημαντικών πρακτικών κριτηρίων. Τι εννοούμε με αυτό; Οι σημερινές ομπρέλες χαρακτηρίζονται από λειτουργικότητα και υψηλή ποιότητα ηλιοπροστασίας. Τα υψηλής ποιότητας υφάσματα ταπετσαρίας τους εξασφαλίζουν ασφαλή προστασία από τον ήλιο με συντελεστή φωτός έως 80+ και έτσι διατηρούν την ακτινοβολία UV που είναι επικίνδυνη για το δέρμα σας. Ναι, μερικές φορές κάνει πολύ ζέστη στο μπαλκόνι και χρειάζεσαι πραγματικά σκιά! Οι λειτουργικές θήκες για ομπρέλες μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες αυτές τις μέρες, επειδή σταθεροποιούν πάντα την ομπρέλα σας στη σωστή θέση. Αυτά μπορούν να στερεωθούν στη γρίλια του μπαλκονιού, στο κιγκλίδωμα κιγκλιδώματος, στηρίγματα τοιχοποιίας στο μπαλκόνι ή απευθείας σε έναν τοίχο. Πολλά από αυτά έχουν ρυθμιζόμενους αρθρωτούς βραχίονες, που σας βοηθούν να χρησιμοποιήσετε τις ομπρέλες ως οθόνη απορρήτου στο μπαλκόνι.

ασπίδα διάφανα γυάλινα κάγκελα μπαλκονιού

Οθόνη απορρήτου μπαλκονιού γυαλί-κιγκλίδωμα-κάλυμμα-wpc-ξύλινο πάτωμα

Μπορείτε να κάνετε το μπαλκόνι σας πολύ εύκολο και πολύ εντυπωσιακό με ένα Κάλυμμα μπαλκονιού εξοπλισμό που σας προσφέρει ασφαλή προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αυτά τα προϊόντα προσφέρονται επίσης σε πρωτότυπα μοτίβα και φρέσκα χρώματα, φέρνουν μια ξεχωριστή πινελιά στο μπαλκόνι σας και δημιουργούν μια ιδιαίτερη, σπιτική ατμόσφαιρα εκεί. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε αυτήν την επιλογή, επειδή το κάλυμμα του μπαλκονιού εξασφαλίζει καλή διάθεση, προστατεύει από ανεπιθύμητα βλέμματα, δυνατό άνεμο και λαμπερό ήλιο ταυτόχρονα!

Τέντα σε τριγωνικό σχήμα

Μπαλκόνι οθόνη απορρήτου ηλιοβασίλεμα τριγωνικό σαλόνι

Or μήπως θέλετε να δώσετε στο μπαλκόνι σας μια ελκυστική εμφάνιση; Θα ήταν επίσης δυνατό! ΕΝΑ Τέντα σε τριγωνικό σχήμα και σε έντονο χρώμα σίγουρα θα προσελκύσει τα βλέμματα των γειτόνων σου αντί να τα απωθήσεις! Το καλύτερο μέρος είναι ότι είστε πραγματικά προστατευμένοι από τον ήλιο από κάτω! Τα πανιά είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, υδατοαπωθητικό πολυεστέρα. Κυρίως διατίθενται σε τριγωνικά και τετράγωνα σχήματα και έρχονται σε ανοιχτά χρώματα. Μπορείτε να τα πλύνετε στο πλυντήριο.

Οι τέντες – πάροχοι καθολικής σκιάς στο μπαλκόνι

μπαλκόνι-ιδιωτικότητα-οθόνη-τέντα-γλάστρες-εργοστάσιο-μέταλλο-κάγκελα

Ως καθολική πηγή σκιάς στο μπαλκόνι ή τη βεράντα τον τελευταίο καιρό Τέντες. Ακριβώς όπως ο ήλιος πλέει, οι τέντες εξασφαλίζουν ένα καλά προστατευμένο μέρος από εκπληκτικές καιρικές συνθήκες, αλλά επίσης κρατούν τους ξένους μακριά από το μπαλκόνι σας. Σας εγγυώνται μια ασφαλή οθόνη απορρήτου εκεί. Οι τέντες τοποθετούνται απευθείας στον τοίχο ή στην οροφή με εξαρτήματα ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, είναι εύχρηστα, το ύφασμα της τέντας είναι συχνά ριγέ και εκτελείται σε πολύ φιλικά χρώματα. Αυτό δημιουργεί μια ευχάριστη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα έξω στο μπαλκόνι. Σε πολλά μοντέλα, η γωνία κλίσης μπορεί να προσαρμοστεί, κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής!

ωραίο μπαλκόνι σε σκανδιναβικό στιλ

Οθόνη απορρήτου μπαλκονιού αδιαφανές κιγκλίδωμα μπαλκονιού πτυσσόμενα έπιπλα

Θέλετε να δημιουργήσετε έναν προστατευμένο χώρο στο μπαλκόνι σας πολύ γρήγορα; Ναι, λειτουργεί και αυτό, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Για αυτό χρειάζεστε ένα Οθόνη – μπορεί να τοποθετηθεί όπου θέλετε και voila! Είστε εντελώς προστατευμένοι από τα αδιάκριτα μάτια! Στη συνέχεια, μπορείτε να νιώσετε άνετα στο μπαλκόνι σας, επειδή μια οθόνη φέρνει πολλή φυσική γοητεία στην εξωτερική ατμόσφαιρα. Το πλαστικό του κάλυμμα είναι, κατ ‘αρχήν, απόλυτα αδιαπέραστο και αντιανεμικό. Είναι επίσης εντελώς εξοικονόμηση χώρου! Με μια οθόνη, μπορείτε πραγματικά να αισθανθείτε χωρίς παρατήρηση. Αλλά ζωντανεύει το μπαλκόνι σας και κάνει τη διαμονή σας εκεί πολύ ευχάριστη!

Δέντρα στη μπανιέρα ως οθόνη απορρήτου μπαλκονιού

Οθόνη απορρήτου μπαλκονιού-ορτανσίες-δεντροφυτεύτρια

Μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή για την προστασία του δικού σας μπαλκονιού από τον άνεμο και τα αδιάκριτα μάτια παρέχεται από το λεγόμενο Χαλάκια απορρήτου Αυτό είναι ένα είδος επένδυσης μπαλκονιού, κατασκευασμένο από πλαστικό ή φυσικά υλικά. Τα πλαστικά στρώματα είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και εντελώς αδιαφανή, είναι κατασκευασμένα σε μοντέρνα χρώματα και μπορούν να ζωντανέψουν την όψη οποιουδήποτε μπαλκονιού. Αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε μια φυσική ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι, τότε μπορούμε να σας προτείνουμε τα φυσικά χαλάκια. Είναι φτιαγμένα από μπαμπού, ιτιά ή καλάμι και μπορούν να διατηρηθούν για αρκετά χρόνια. Με ένα τέτοιο χαλάκι οθόνης απορρήτου μπορείτε εύκολα να φέρετε μια ασιατική αίσθηση στο μπαλκόνι σας. Or ίσως θέλετε να το διακοσμήσετε σε στυλ επαρχίας; Ναι, είναι επίσης μια χαρά! Υπέροχη ιδέα που μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε τώρα!

Highηλοί ​​κάδοι τοποθετημένοι ο ένας δίπλα στον άλλο

μπαλκόνι-ιδιωτικότητα-οθόνη-ψηλά-ψηλά-κάδο-παλάμες

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θέλουμε να το αναφέρουμε εν συντομία: φυσικά υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο μπαλκόνι. Σε αυτό το άρθρο, θέλαμε απλώς να σας παρουσιάσουμε τα πιο σημαντικά στοιχεία οθόνης απορρήτου που μπορείτε να βρείτε στην αγορά αυτή τη στιγμή. Το θέμα παραμένει ανοιχτό, ωστόσο, θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες!

Σας ευχόμαστε τώρα όμορφες και “καλά προστατευμένες” καλοκαιρινές μέρες!

τέντα ηλεκτρικά επεκτάσιμη

Οθόνη προστασίας από το μπαλκόνι προστασίας από τον ήλιο-τέντα-ηλεκτρικά-επεκτάσιμη

Ξύλινη ζαρντινιέρα στο κιγκλίδωμα του μπαλκονιού

μπαλκόνι-ιδιωτικότητα-οθόνη-ξύλο-λουλούδι-κουτί-κάγκελα

κόκκινη και άσπρη ριγέ τέντα

Οθόνη απορρήτου μπαλκονιού -ηλεκτρική-ανασυρόμενη-τέντα

κιγκλίδωμα μπαλκονιού από τούβλα

Μπαλκόνι-προστασία της ιδιωτικής ζωής-τοιχοποιία-μπαλκόνι-κιγκλίδωμα-λευκά-τούβλα

άνετο καθιστικό στο μπαλκόνι

μπαλκόνι-ιδιωτικότητα-οθόνη-ξύλο-στέγη-πάγκος-στο-κιγκλίδωμα

Μπαλκόνι-προστασία της ιδιωτικής ζωής-προστασία-ατσάλι-μπαλκόνι-κιγκλίδωμα-ποτήρι-γέμιση

μπαλκόνι-οθόνη απορρήτου-μπαμπού χαλάκι-τέντα-λευκό-μάσκα

Μπαλκόνι ιδιωτική οθόνη μπαμπού χαλάκι-κιγκλίδωμα-μπαστούνι-πολυθρόνα

Μπαλκόνι ιδιωτική οθόνη μπαμπού χαλάκι-κιγκλίδωμα-πάγκος-δεντρολίβανο

μπαλκόνι-ιδιωτικότητα-οθόνη-γυαλί-κιγκλίδωμα-μπαστούνι-φυτευτής-κωνοφόρα

Μπαλκόνι οθόνη απορρήτου κωνοφόρα-δέντρα-κουβούκλιο-κρεβάτι-κόκκινο-χαλί