Σχεδιασμός νυχιών

Κίτρινα νύχια με βερνίκι νυχιών: Αυτές οι συμβουλές και οι θεραπείες στο σπίτι βοηθούν πραγματικά!

Τα χέρια μας είναι οι επαγγελματικές μας κάρτες και δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα κομψό και κομψό μανικιούρ! Όλες οι γυναίκες που λατρεύουν τα βερνίκια νυχιών γνωρίζουν το πρόβλημα: Φοράμε το βερνίκι νυχιών λίγο περισσότερο από το προγραμματισμένο και μετά έρχεται το σοκ όταν πρόκειται για το βερνίκι: Τα νύχια μας ξαφνικά έχουν ελαφρώς αποχρωματιστεί! Τα σκούρα βερνίκια φαίνονται πραγματικά δροσερά, αλλά συχνά μπορούν να οδηγήσουν σε κιτρινωπούς λεκέδες. Και ας το παραδεχτούμε – τα κίτρινα νύχια και ο αποχρωματισμός φαίνονται πολύ καλά! Φυσικά, μπορείτε να τα καλύψετε με νέο βερνίκι νυχιών αμέσως, αλλά αυτό δεν είναι μια μακροπρόθεσμη λύση στο πρόβλημα. Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε με τα κίτρινα νύχια μέσω βερνικιού νυχιών; Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες συμβουλές και σπιτικές θεραπείες για να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τον αποχρωματισμό μια για πάντα!

Πώς δημιουργούνται τα κίτρινα νύχια από το βερνίκι νυχιών;?

Οδοντόκρεμα στα νύχια επίδραση της λεύκανσης των αποχρωματισμένων νυχιών στο σπίτι θεραπείες

Πριν φτάσουμε στις συμβουλές για το πώς μπορούμε να αποφύγουμε και να αντιμετωπίσουμε τα κίτρινα νύχια με βερνίκι νυχιών, θα θέλαμε πρώτα να σας εξηγήσουμε γιατί εμφανίζονται κατ ‘αρχήν. Τις περισσότερες φορές ο αντιαισθητικός αποχρωματισμός προκαλείται από το αγαπημένο μας βερνίκι νυχιών. Τα πιο σκούρα βερνίκια ιδιαίτερα επιβαρύνουν την πλάκα των νυχιών και συχνά αφήνουν λεκέδες με υπολείμματα βαφής. Το χρώμα τρώει στο νύχι και ως εκ τούτου είναι δύσκολο να αφαιρεθεί εντελώς. Επιπλέον, ορισμένα βερνίκια νυχιών περιέχουν συστατικά που προκαλούν αλλεργίες επαφής σε ορισμένες γυναίκες και έτσι προκαλούν κίτρινα νύχια από το βερνίκι νυχιών.

Φοράτε πάντα ένα παλτό βάσης

αποχρωματισμένα νύχια ελαφρύνουν τις οδοντόκρεμες για τα νύχια στο σπίτι

Όπως και με πολλά άλλα προβλήματα, το ίδιο ισχύει για τα κίτρινα νύχια από βερνίκι νυχιών: η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία! Όπως ήδη αναφέρθηκε, οι χρωστικές χρωστικές του βερνικιού νυχιών είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος για τους αντιαισθητικούς λεκέδες. Η διάσωση? Βασικό παλτό! Ενώ αυτό ακούγεται αρκετά λογικό, αυτό το βήμα εξακολουθεί να παραμελείται από πολλές γυναίκες. Τα βασικά παλτά στην πραγματικότητα κατασκευάστηκαν για κάποιο λόγο, και αυτός ήταν να προστατέψουμε τα νύχια μας. Το βερνίκι σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα και διασφαλίζει ότι οι χρωστικές χρωστικές ουσίες δεν μπορούν να διεισδύσουν στο κρεβάτι των νυχιών. Έτσι ώστε τα κίτρινα νύχια να μην μπορούν να προκύψουν από το βερνίκι νυχιών, μια βασική στρώση θα πρέπει τώρα να είναι υποχρεωτική πριν από κάθε μανικιούρ.

Οδοντόκρεμα στα νύχια για να αποφευχθεί ο αποχρωματισμός

Οδοντόκρεμα στα νύχια για λεύκανση τι να κάνετε με αποχρωματισμένα νύχια

Η οδοντόκρεμα στα νύχια μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο στην αρχή, αλλά στην πραγματικότητα είναι μία από τις καλύτερες θεραπείες στο σπίτι για κίτρινα νύχια με βερνίκι νυχιών. Γιατί αυτό που λειτουργεί με τα δόντια μας πρέπει λογικά να λειτουργεί και με τα χέρια μας. Για να αφαιρέσετε την αντιαισθητική κίτρινη απόχρωση και να φωτίσετε ξανά τα νύχια σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας και να την αφήσετε για λίγα λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και επαναλάβετε τη διαδικασία 2 με 3 φορές την ημέρα μέχρι να επιτύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Δεδομένου ότι η οδοντόκρεμα περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου – ένα ενεργό συστατικό με λευκαντική δράση, μπορεί επίσης να βοηθήσει με επίμονα υπολείμματα βερνικιού νυχιών.

Μαγειρική σόδα ενάντια στα κίτρινα νύχια μέσω βερνικιού νυχιών

όπως τα κίτρινα νύχια με βερνίκι νυχιών, οι θεραπείες στο σπίτι αποτρέπουν το αποχρωματισμό των νυχιών

Αρκετά φθηνό, αλλά πολύ αποτελεσματικό και ευπροσάρμοστο: Το μπέικιν πάουντερ είναι ένα πραγματικό σφαιρικό και μια άλλη χρήσιμη θεραπεία στο σπίτι για τα κίτρινα νύχια με βερνίκι νυχιών. Το μείγμα μπέικιν πάουντερ και νερού έχει αλκαλικό αποτέλεσμα και απομακρύνει το λίπος και τη βρωμιά. Για να μπορείτε να αφαιρέσετε γρήγορα τον αποχρωματισμό στα νύχια, ανακατέψτε ένα πακέτο μαγειρικής σόδας σε λίγο ζεστό νερό και λούστε τα νύχια σας στο διάλυμα για περίπου 5-10 λεπτά.

Χυμός λεμονιού και μηλόξιδο κατά των αποχρωματισμένων νυχιών από βερνίκι νυχιών

Χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμα στα νύχια για να φωτίσετε τα αποχρωματισμένα νύχια

  • Λεμόνια – Εκτός από τη μαγειρική σόδα και την οδοντόκρεμα στα νύχια, τα λεμόνια προσφέρουν επίσης γρήγορη βοήθεια στον αποχρωματισμό. Το οξύ που περιέχει λευκαντικά φυσικά και ως εκ τούτου μπορεί επίσης να λειτουργήσει τέλεια σε κίτρινα νύχια με βερνίκι νυχιών. Ωστόσο, εάν έχετε ευαίσθητες ή ερεθισμένες επιδερμίδες, θα σας συμβουλεύαμε να μην το κάνετε. Το κιτρικό οξύ σε αυτή την περίπτωση μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και φλεγμονή. Η μέθοδος όχι μόνο είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά λειτουργεί επίσης πολύ γρήγορα. Για να το κάνετε αυτό, κόψτε ένα λεμόνι, πιέστε το μισό και ανακατέψτε το με 1-2 κουταλιές της σούπας νερό. Τρίψτε το άλλο μισό στα νύχια για λίγα λεπτά και στη συνέχεια λούστε τα χέρια σας με το χυμό λεμονιού για περίπου 5 λεπτά. Επαναλάβετε τη διαδικασία 2-3 φορές την ημέρα και μετά από μερικές ημέρες ο κίτρινος αποχρωματισμός θα εξαφανιστεί εντελώς!

κίτρινα νύχια μέσω βερνικιού νυχιών που βοηθά

  • Μηλόξυδο έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το κιτρικό οξύ και μπορεί επίσης να βοηθήσει ενάντια στα κίτρινα νύχια με βερνίκι νυχιών. Τα βασικά μέταλλα και τα οργανικά οξέα που περιέχει το καθιστούν ένα πραγματικό μυστικό όπλο κατά του αποχρωματισμού και των λεκέδων. Απλά αναμίξτε μηλόξυδο και νερό σε αναλογία 2: 1 και βυθίστε τα νύχια σας σε αυτό για περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια, πλύνετε καλά τα χέρια σας και περάστε ελαφρά πάνω από την επιφάνεια των νυχιών με μια λίτρα γυαλίσματος.

Κάντε ένα μικρό διάλειμμα στα νύχια σας

κίτρινα νύχια με βερνίκι νυχιών τι κάνουν οι θεραπείες στο σπίτι ενάντια στα αποχρωματισμένα νύχια

Μας αρέσει να βάφουμε τα νύχια μας σε έντονα χρώματα. Και όταν βγάζουμε το βερνίκι μετά από 3-4 εβδομάδες, προτιμούμε να εφαρμόζουμε ένα νέο. Άλλωστε, ένα κομψό μανικιούρ στρογγυλεύει τέλεια κάθε ρούχο. Ειδικά αν τα κίτρινα νύχια δημιουργήθηκαν από βερνίκι νυχιών, θα πρέπει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας κάθε λίγο και να το κάνετε χωρίς βερνίκι. Προκειμένου να ενισχυθούν τα νύχια, συνιστάται να κάνετε ένα σύντομο διάλειμμα κάθε 2-3 μήνες για περίπου 5 ημέρες.

Ειδικά βερνίκια νυχιών για κίτρινα νύχια

γιατί εφαρμόζετε ένα κίτρινο νύχια με βάση το παλτό μέσω αυτού που κάνουν τα βερνίκια νυχιών

Εκτός από τις φυσικές θεραπείες στο σπίτι, η βιομηχανία ομορφιάς προσφέρει τώρα επίσης ειδικά προϊόντα που πρέπει να βοηθήσουν ενάντια στα κίτρινα νύχια με βερνίκι νυχιών. Ειδικές διαυγείς βερνίκες με ανοιχτό μοβ χρώμα και εκχύλισμα λεμονιού κάνουν το νύχι να φαίνεται οπτικά πιο ανοιχτό και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την επιτυχή αφαίρεση του αποχρωματισμού μακροπρόθεσμα.

Προϊόντα για κίτρινα νύχια με βερνίκι νυχιών Συμβουλές φροντίδας νυχιών για το σπίτι