Σχεδιασμός νυχιών

Τα νύχια μπαλαρίνας στην τάση – Αυτό το σχήμα νυχιών φαίνεται εντελώς ευγενές και κομψό!

Μπαλαρίνα καρφιά Ακρυλική Γυμνή γαλλική παραλλαγή Juwellen

Τα νύχια μπαλαρίνας, που ονομάζονται επίσης καρφιά σε φέρετρο, είναι στη μόδα εδώ και μερικά χρόνια και ανταγωνίζονται τα μυτερά στιλέτα. Η εμφάνιση εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε διασημότητες όπως η Rihanna και η Kim Kardashian, τώρα το διακριτικό σχήμα νυχιών είναι δημοφιλές σε πολλές κυρίες σε όλο τον κόσμο. Σε αντίθεση με τις περίεργες τάσεις όπως τα “Bubble Nails” και “Fur Nails” που έχουν λάβει μεγάλη προσοχή στο Instagram τον τελευταίο καιρό, τα νύχια μπαλαρίνας είναι μια τάση που οι απλοί άνθρωποι μπορούν πραγματικά να φορέσουν. Επιπλέον, υπάρχουν ήδη πολυάριθμες παραλλαγές και ιδέες για όμορφα σχέδια νυχιών. Θα σας πούμε σήμερα τι χαρακτηρίζει αυτό το σχήμα νυχιών και θα σας δώσουμε μερικές ιδέες για ένα κομψό μανικιούρ.

Αυτό που κάνει την μπαλαρίνα να καρφώνει?

Παπούτσια Pointe χορευτές μπαλαρίνας πηγή έμπνευσης μπαλαρίνα νύχια

Αυτό το σχήμα νυχιών οφείλει το όνομά του στα κλασικά παπούτσια μπαλέτου, επίσης γνωστά ως παπούτσια pointe. Αυτά έχουν ένα επίπεδο μπροστινό μέρος, το οποίο προσφέρει στον χορευτή μια επίπεδη όρθια επιφάνεια. Τα νύχια μπαλαρίνας είναι ένας συνδυασμός δύο σχημάτων νυχιών – “τετράγωνο” και “αμύγδαλο”. Τα νύχια καταχωρούνται αρχικά σε σχήμα αμυγδάλου και μετά τελειώνουν επίπεδα με αιχμηρές γωνίες. Η άκρη του νυχιού πρέπει να μοιάζει με ισοσκελές τραπεζοειδές και το καρφί στο σύνολό του σχηματίζει σχήμα διαμαντιού.

Το σχήμα των νυχιών φέρετρου στα νύχια δίνει έμφαση στα στρας

Παρά την κομψότητα του ονόματός τους, τα νύχια μπαλαρίνας θεωρούνται αρκετά τολμηρά και επιδεικτικά. Τα νύχια μπαλαρίνας είναι πιο κατάλληλα για γυναίκες με αυτοπεποίθηση, αποφασισμένες και συνδυάζονται καλύτερα με αυστηρά κοστούμια και όχι ρομαντικά φορέματα.

Διαμόρφωση νυχιών – συμβουλές και κόλπα για τέλεια νύχια

Νύχια gel για το καλοκαίρι 2019 – 5 τάσεις σχεδιασμού νυχιών και πολλή έμπνευση

Έμπνευση για λευκά νύχια gel: ωραίες ιδέες για τη χειμερινή περίοδο

Μπαλαρίνα καρφιά κοντή ενίσχυση νυχιών με τζελ ιώδες ιώδες

Τα νύχια μπαλαρίνας αντιπροσωπεύουν ένα μίγμα οβάλ και γωνιακού σχήματος.Το look είναι κατάλληλο για δυνατά και δυνατά φυσικά νύχια καθώς και για τεχνητά νύχια gel. Ωστόσο, το σχήμα έρχεται στο δικό του με πιο μακριά νύχια. Είναι πολύ σημαντικό όλα τα νύχια στα δέκα δάχτυλα να είναι τέλεια τοποθετημένα, γιατί τυχόν παρατυπίες θα τραβήξουν αμέσως το μάτι.

“Μπαλαρίνα” για φυσικά νύχια

Μπαλαρίνα σχήμα νυχιών φυσικά νύχια μακρά ισχυρή

Αν θέλετε να λιώσετε τα φυσικά νύχια σας σε σχήμα μπαλαρίνας, ακολουθούν μερικές τεχνικές αρχειοθέτησης που μπορείτε να δοκιμάσετε:

Μέθοδος 1 – Καθορίστε πρώτα το μήκος των νυχιών και λιώστε όλες τις άκρες των νυχιών επίπεδες. Στη συνέχεια στρογγυλοποιήστε τις πλευρές και το κέντρο του νυχιού σε γωνία 45 μοιρών για να δημιουργήσετε ένα τραπεζοειδές σχήμα.

Μέθοδος 2 – Αρχικά λιμάρετε τις πλευρές και το κέντρο του νυχιού όπως με το σχήμα αμυγδάλου και στη συνέχεια προσαρμόστε τις άκρες στο επιθυμητό μήκος. Το άκρο καταχωρείται ευθεία οριζόντια.

Τα νύχια μπαλαρίνας σχηματίζουν φυσικά νύχια βαμμένα ροζ

Βεβαιωθείτε ότι οι άκρες των νυχιών δεν γίνονται πολύ στενές ή πολύ φαρδιές. Διαφορετικά, ολόκληρο το αποτέλεσμα του σχήματος μπαλαρίνας θα εξαφανιστεί και τα νύχια θα μοιάζουν σύντομα με το συνηθισμένο “τετράγωνο”.

Νύχια τζελ σε σχήμα μπαλαρίνας

Η μπαλαρίνα καρφώνει αποχρώσεις ροζ παστέλ τριγώνων στρας

Δεδομένου ότι τα φυσικά νύχια μπορούν να σπάσουν σχετικά γρήγορα με αυτήν την τεχνική, η ενίσχυση των φυσικών νυχιών με τζελ θα είχε περισσότερο νόημα. Τα νύχια τζελ σε σχήμα μπαλαρίνας είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε στούντιο νυχιών σε όλο τον κόσμο. Όσον αφορά τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό των νυχιών, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο νυχιών, μπορείτε να το δείξετε στη μανικιούρ σας.

Ballerina nails gel mat glitter μπορντό σκούρο κόκκινο

Για να σας δώσουμε κάποια έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σας, έχουμε συλλέξει μερικές υπέροχες ιδέες για τέχνη νυχιών που θέτουν αυτό το σχήμα νυχιών στο προσκήνιο. Ανάλογα με το χρώμα ή τη διακόσμηση που επιλέγεται, δημιουργείται ένα πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα.

Μονόχρωμος

Μπαλαρίνα τζελ καρφιά ροζ τόνους αυτοκόλλητα νυχιών

Ακόμα κι αν όλα τα νύχια είναι βαμμένα σε ένα χρώμα, το μανικιούρ μπαλαρίνας θα προκαλέσει σάλο. Απαλές παστέλ και γυμνές αποχρώσεις όπως μπεζ, ροζ ή γκρι κάνουν το σχέδιο των νυχιών να φαίνεται οπτικά πιο ήρεμο. Τα φωτεινά χρώματα νέον, από την άλλη πλευρά, υπογραμμίζουν την άγρια ​​εμφάνιση και εντείνουν το αποτέλεσμα. Ένα σχέδιο νυχιών με έντονα χρώματα είναι ιδανικό για καλοκαιρινές διακοπές.

Παγωμένος

Μπαλαρίνα νύχια συνδυασμός τετράγωνο οβάλ ματ

Ένα βελούδινο, ματ βερνίκι νυχιών κάνει τις γωνίες των νυχιών μπαλαρίνας να φαίνονται πιο απαλές και εξασφαλίζουν οπτική ηρεμία. Μια γοητευτική αντίθεση δημιουργείται όταν η ματ επιφάνεια είναι διακοσμημένη με αφρώδη στρας. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε ματ και γυαλιστερά φινιρίσματα για να δώσετε έμφαση σε μερικά από τα νύχια.

Υπογραμμίστε επίσης το σχήμα του νυχιού

Η μπαλαρίνα καρφώνει κοντή γαλλική παραλλαγή ασημί λάμψη

Τα νύχια μπαλαρίνας χαρακτηρίζονται από μια όμορφη γεωμετρία, η οποία μπορεί να τονιστεί με την τέχνη των νυχιών. Βασιστείτε σε ένα μοτίβο με καθαρές γραμμές, αρνητικό σχεδιασμό χώρου ή ριγέ εμφάνιση.

Τονίζει με λάμψη

Μπαλαρίνα νύχια κοντό τζελ βερνίκι ροζ glitter ασημί

Αν θέλετε να κάνετε την τέχνη των νυχιών σας να φαίνεται πιο ζωντανή, θα πρέπει σίγουρα να βασιστείτε στο glitter. Η λεπτή λάμψη των σωματιδίων λάμψης ισορροπεί οπτικά το σχήμα του γωνιακού νυχιού και το κάνει να φαίνεται πολύ θηλυκό. Οι δυνατότητες είναι πολύ διαφορετικές: δώστε έμφαση στην άκρη του νυχιού, δημιουργήστε μια χρωματική διαβάθμιση ή απλά βάψτε μερικά νύχια με το λαμπερό βερνίκι νυχιών.

Χρωστικές χρωστικές

Μπαλαρίνα καρφώνει ακρυλικά παστέλ ροζ στρας

Οι χρωστικές χρωστικές κάνουν τα νύχια πιο λαμπερά και είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας δημοτικότητας. Χρώμιο, ολόγραμμα, γυάλινα νύχια – όλα αυτά είναι υπέροχα για νύχια μπαλαρίνας και φέρνουν στο παιχνίδι ένα φανταχτερό στοιχείο.

κλίση χρώματος

Μπαλαρίνα νύχια ντεγκραντέ γυμνό λευκό

Το ombré look σε έντονα χρώματα είναι υπέροχο για τα νύχια μπαλαρίνας. Ο πιο δημοφιλής συνδυασμός είναι γυμνό και λευκό. Η έμφαση τοποθετείται στις άκρες των νυχιών. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγη λάμψη στη διαβάθμιση και να δημιουργήσετε ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Jewel wave nail art

Ombre Nude White Ballerina Nails Rhinestones

Τα νύχια μπαλαρίνας συνήθως αποδεικνύονται ασυνήθιστα και υπερβολικά. Τα στρας δίνουν στο μοντέλο των νυχιών την τελευταία πινελιά και δεν μπορούν να αγνοηθούν. Οι εκπληκτικά λαμπερές ανταύγειες κάνουν κάθε σχέδιο νυχιών ακόμη πιο ξεχωριστό.

Μαρμάρινο βλέμμα

Μπαλαρίνα σχήμα νυχιών Γυμνό μαρμάρινο λουκ ασημένιες ρίγες

Όλοι φοράνε καρφιά με μαρμάρινο εφέ τώρα! Φαίνονται εξαιρετικά αριστοκρατικά και είναι πολύ εύκολο να τα φτιάξετε μόνοι σας. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το look με διάφορους γυμνούς τόνους, παστέλ χρώματα ή επιπλέον λεπτομέρειες, όπως λωρίδες τέχνης νυχιών.

Τρελές γραμμές σε λευκό αστάρι μπορούν επίσης να δημιουργηθούν με μόνιμο μαρκαδόρο! Απλά φτιάξτε μερικές γραμμές και μετά θολώστε τις με ένα πινέλο εμποτισμένο με οινόπνευμα. Δεδομένου ότι τα καρφιά του φέρετρου χαρακτηρίζονται συνήθως από ένα ορισμένο μήκος, αρκούν 4-5 γραμμές, διαφορετικά το σχέδιο των νυχιών θα καταλήξει να είναι πολύ σκοτεινό.

Μπαλαρίνα νυχιών μαρμάρινη εμφάνιση λευκό μαύρο γυμνό τόνους

Μαρμάρινα νύχια λευκό μακρύ σχήμα μπαλαρίνας

Καρφιά Tiger Eye

Μπαλαρίνα καρφώνει tiger eye optics λευκό μαύρο χρυσό glitter

Το μανικιούρ τίγρης των ματιών είναι σίγουρα ένα μάτι που τραβάει. Το όνομα μάλλον σας ακούγεται οικείο. Πριν από μερικά χρόνια, η Tiger Hair ήταν η μόδα. Η τάση για τα μαλλιά ήταν ένα ωραίο μείγμα καφέ, χρυσού και χάλκινου, που έκαναν όμορφες ανταύγειες στα μαλλιά. Τα νύχια με τα μάτια της γάτας λάμπουν επίσης με συναρπαστικές αντανακλάσεις φωτός και μοναδικό βάθος χρώματος.

Γοτθικός σχεδιασμός νυχιών

Μπαλαρίνα σε σχήμα νυχιών ματ μαύρο γοτθικό σχέδιο νυχιών

Τα νύχια μπαλαρίνας βαμμένα μαύρα φαίνονται επίσης πολύ κομψά. Τέλος, αυτό το σχήμα νυχιών ονομάζεται επίσης “καρφιά φέρετρου”. Ο σχεδιασμός των νυχιών μπορεί επομένως να είναι λίγο γοτθικός και να μεταφέρει μια σκοτεινή αίσθηση. Ένα ματ φινίρισμα θα ενισχύσει περαιτέρω το αποτέλεσμα.

Βάψτε μοτίβα στα νύχια

Μπαλαρίνα φέρετρο καρφιά σολομού χρώμα πεταλούδα

Τα νύχια μπαλαρίνας προσφέρουν αρκετό χώρο για τη ζωγραφική χαριτωμένων μοτίβων. Με ένα στυλό, για παράδειγμα, μπορούν να γίνουν μικρά μικρά, καρδιές και λουλούδια. Εάν δεν μπορείτε να ζωγραφίσετε περίτεχνα σχέδια με το χέρι, υπάρχουν επίσης εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις, όπως χαλκομανίες νερού, γραμματόσημα, αυτοκόλλητα και άλλα. Τα περίπλοκα μοτίβα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά σε μακρύτερα νύχια.

Ανεξάρτητα από το βερνίκι νυχιών που θα επιλέξετε, τα νύχια μπαλαρίνας σίγουρα θα προκαλέσουν σάλο!

Ballerina Nail Shape Peach Pink Black White

Gel νύχια μπαλαρίνα μοτίβο ανανά καλοκαίρι

Μπαλαρίνα σχήμα νυχιού μπεζ καφέ στρας

Coffin Nails Nail Shape Marble Blue White Silver Accents

Μπαλαρίνα καρφωτά καρφιά ματ σκούρα κόκκινα στρας

Μπαλαρίνα φέρετρο καρφώνει γυμνές αποχρώσεις ματ στρας