Σχεδιασμός νυχιών

Σχηματίστε τα νύχια τζελ σε ένα σημείο – Τέλεια νύχια σε μυτερά σχήματα τάσης

μυτερό τζελ νύχια ηλιοτρόπιο πορτοκαλί μοτίβο μανικιούρ

Τα καλά περιποιημένα γυναικεία χέρια αναμφίβολα περιλαμβάνουν επίσης όμορφα νύχια. Μοναδικά έργα τέχνης μπορούν να δημιουργηθούν στα νύχια σας, τα οποία θα μετατρέψουν τα χέρια σας σε πραγματικά τραβήγματα ματιών και θα ολοκληρώσουν το ντύσιμό σας. Δυστυχώς, μερικές φορές τα δικά σας νύχια σπάνε. Μια πιθανότητα να βοηθήσετε τα νύχια με πίεση να ανακτήσουν τη λαμπερή τους λάμψη και να τα κάνετε πιο δυνατά και πιο ανθεκτικά θα ήταν να ενισχύσετε τα νύχια με τζελ. Στο σημερινό άρθρο θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την τρέχουσα τάση, δηλαδή τα ελκυστικά και εντυπωσιακά, μυτερά τζελ νύχια. Στο Τα νύχια τζελ μυτερά Για την αρχειοθέτηση, υπάρχουν διάφορες τεχνικές αρχειοθέτησης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιτευχθεί το επιθυμητό μυτερό σχήμα. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τη μεγάλη ποικιλία μυτερών νυχιών τζελ.

Η μοντελοποίηση με γέλη μετατρέπει τα μυτερά νύχια σε ένα απόλυτο βλέμμα

μπλε-φόρεμα-σχήματα-τζελ καρφιά-μυτερά

Τα νύχια τζελ κατασκευάζονται με το ακρυλικό υλικό και σκληρύνονται υπό την επίδραση του φωτός. Σε γενικές γραμμές, τα νύχια τζελ είναι εύκολο να μοντελοποιηθούν, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε ένα όμορφο μανικιούρ μόνοι σας στην άνεση του σπιτιού σας. Τα νύχια τζελ μπορούν να σχεδιαστούν με πολλούς τρόπους. Αν θέλετε να φοράτε τα νύχια με τζελ μυτερά, τίποτα δεν σας εμποδίζει. Τα κωνικά νύχια όχι μόνο φαίνονται κομψά και αριστοκρατικά, αλλά έχουν και το πλεονέκτημα ότι δεν έχετε γωνίες στις οποίες μπορείτε να συναντήσετε κατά τη διάρκεια των καθημερινών σας δραστηριοτήτων. Εάν διαμορφώσετε τα νύχια τζελ σας σε ένα σημείο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα προσελκύσετε ενδιαφερόμενα βλέμματα με αυτό το τρέχον σχήμα.

Διαμορφώστε τα νύχια τζελ σε ένα σημείο – δημοφιλή σχήματα νυχιών για ελκυστικά, μυτερά νύχια

στιλέτο-μπλε-λιλά-μυτερό-βερίκοκο

Εάν έχετε φυσικά έντονα νύχια και θέλετε να τραβήξετε την προσοχή με το μανικιούρ σας, μπορείτε να διαμορφώσετε τα νύχια σας σε στιλέτο. Αυτό το σχήμα φαίνεται προκλητικό, θηλυκό και μοντέρνο. ο Stilettos είναι πολύ μακρά και αρχειοθετούνται διαγώνια από το κρεβάτι των νυχιών στην άκρη. Η ίδια η άκρη του νυχιού δεν είναι στρογγυλεμένη και παραμένει μυτερή. Πολλοί φορείς στιλέτο ισχυρίζονται ότι δεν αισθάνονται περιορισμένοι στην καθημερινή ζωή από τα υπερβολικά μακριά νύχια. Κατάλληλη για καθημερινή χρήση ή όχι, αυτή η παραλλαγή των μυτερών νυχιών σίγουρα χρειάζεται να συνηθίσει.

Mountainpeak-glitter-nude-gel νύχια

Εάν έχετε ήδη αποφασίσει για μοντέρνα και κομψά μυτερά νύχια, τότε πρέπει να λάβετε υπόψη πώς θα φορέσετε το στιλέτο ή τα νύχια σας. Όπως ήδη αναφέρθηκε, τα μυτερά νύχια προσφέρουν πολλές επιλογές σχεδίασης και, χάρη στο σχήμα τους, παρουσιάζουν πολλά σχέδια νυχιών με έναν συναρπαστικό και συναρπαστικό τρόπο.

μυτερή-ματ-κορυφή βουνού-ροζ

Οι στιλέτες γυμνοί, για παράδειγμα, φαίνονται πολύ διακριτικοί και περιποιημένοι. Αν πάλι θέλετε να προσθέσετε ενδιαφέρουσες προφορές, μπορείτε να κάνετε τα μυτερά τζελ νύχια σας να λάμπουν με λάμψη. Εξαρτάται από εσάς αν τοποθετήσετε μερικά στρας ή πασπαλίζετε με λάμψη σε ολόκληρο το νύχι. Εάν δεν τολμάτε πραγματικά να δοκιμάσετε ένα τολμηρό σχέδιο νυχιών για το ήδη εντυπωσιακό σχήμα νυχιών, τα νύχια στιλέτο και τα μυτερά νύχια τζελ σε ματ εμφάνιση θα ήταν μια καλή ιδέα.

stiletto-gel-nails-point-white

Τα μακράς διάρκειας στιλέτα, γνωστά και ως μυτερά νύχια, είναι χωρίς αμφιβολία το flench look. Τα μυτερά τζελ νύχια φαίνονται απλά κομψά και περιποιημένα με στενό και φαρδύ γαλλικό άκρο. Το γαλλικό μανικιούρ δίνει έμφαση στο υπερβολικό σχήμα των νυχιών με λεπτό τρόπο.

μοτίβο-λουλούδια-γαλλικά-τζελ καρφιά-μυτερά

Θα θέλατε να κρατήσετε τα νύχια τζελ σας μυτερά και κοντά, ίσως αυτό θα ήταν κορυφή βουνού Το σχήμα των νυχιών είναι κατάλληλο για εσάς. Αυτό το σχήμα είναι ένα κοντό στιλέτο. Στο Mountain Peak, τα νύχια είναι στραμμένα από το κρεβάτι των νυχιών στην άκρη. Οι χρήστες αυτού του εντυπωσιακού σχήματος θα προσελκύσουν αναμφίβολα ενθουσιώδεις εμφανίσεις. Το σχήμα είναι τολμηρό, διακριτικό και υπερβολικό.

χρώμιο-μυτερό-τζελ-καρφιά-κοντό-βέλος

Τα μεταλλικά λαμπερά καρφιά κορυφής του βουνού είναι ένα πραγματικό βλέμμα. Αυτά τα νύχια δεν λάμπουν, αλλά εντυπωσιάζουν με μια ομοιόμορφη γυαλάδα, σαν να λαμπυρίζει το μέταλλο. Τα μυτερά νύχια τζελ πασπαλίζονται με μια λεπτή σκόνη λάμψης πάνω από το στρώμα λάκας και τρίβονται με ένα απλικατέρ. Είτε σε γκρι, μπλε ή άλλο αγαπημένο χρώμα, αυτός ο σχεδιασμός προσφέρει ένα υπέροχο παιχνίδι χρωμάτων.

νύχια τζελ-άκρη-μυτερή-γαλλικού χρώματος

Μια άλλη μοντέρνα και συναρπαστική παραλλαγή των μυτερών νυχιών είναι η λεγόμενη Καρφιά άκρων. Αυτή η τεχνική αρχειοθέτησης πέφτει κυρίως από την αιχμηρή άκρη που κοσμεί το πάνω μέρος της άκρης του νυχιού. Τα νύχια φαίνονται λυγισμένα κατά μήκος. Μπορείτε να επιτύχετε αυτό το μοναδικό και ιδιαίτερο σχήμα με ένα σταθερό τζελ ή μια επέκταση άκρης. Προκειμένου αυτό το συναρπαστικό αποτέλεσμα ακμής να έρθει από μόνο του, η άκρη του νυχιού πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα σημείο. Αυτό φυσικά απαιτεί ένα συγκεκριμένο ένστικτο, αλλά με λίγη εξάσκηση μπορείτε να το κάνετε πολύ καλά.

neon-gel-νύχια-λουλούδια-στρας

Αυτά τα μοντέρνα, μυτερά νύχια φαίνονται συναρπαστικά όταν διακοσμούνται με διαφορετικά μοτίβα. Τα μυτερά νύχια τζελ σε σκούρο κόκκινο με λεπτά, λευκά, ακανόνιστα μοτίβα φαίνονται παρόντα, θηλυκά και τραβούν τα βλέμματα. Τα λουλουδάτα μοτίβα μπορούν επίσης να κοσμούν τα νύχια των άκρων σας. Τα σχέδια νυχιών με λουλούδια φαίνονται ευαίσθητα, παιχνιδιάρικα και ρομαντικά.

άκρη-μυτερή-ροζ-χρυσή

Ένα άλλο υπέροχο καλοκαιρινό σχέδιο είναι τα ακονισμένα neon gel νύχια. Μπλε νέον, ροζ, κίτρινο ή πράσινο – αυτά τα χρώματα δίνουν στο άκρο των νυχιών μια ιδιαίτερη γοητεία και δείχνουν φρέσκα και μοντέρνα. Εάν τα μονόχρωμα νύχια είναι πολύ βαρετά για εσάς, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μαγευτικά όμορφες άκρες βερνικιού νυχιών με γεωμετρικά σχήματα, απλές γραμμές ή χρυσές πινελιές.

ροζ-glitter-κραγιόν-μυτερή

Σως είναι λίγο πιο εμφανείς Κραγιόν καρφιά. Εάν θέλετε να διαμορφώσετε τα νύχια τζελ σας σε ένα σημείο με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το σχέδιο. Αυτό το βλέμμα μπορεί να επιτευχθεί εύκολα αν λιώσετε ίσια τις πλευρικές γραμμές των νυχιών σας και διαμορφώσετε αισθητά την άκρη του νυχιού υπό γωνία. Το αποτέλεσμα είναι ένα σημείο με τη μία πλευρά μεγαλύτερη από την άλλη. Προκειμένου αυτό το τυπικό, ασύμμετρο αποτέλεσμα να γίνει δικό του, η λοξότμηση του νυχιού πρέπει να αρχειοθετηθεί με μεγάλη ακρίβεια.

βέλος-μαύρο-αστραφτερό-μυτερό

Μία από τις τελευταίες τάσεις στο σχήμα των νυχιών που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή είναι το Καρφιά με κεφάλι βέλους. Με αυτήν την τεχνική αρχειοθέτησης, οι πλευρικές γραμμές καταγράφονται ευθεία, ενώ οι άκρες των νυχιών διαμορφώνονται σε κεφαλή βέλους, όπως υποδηλώνει το όνομα. Όποιος κάνει τα νύχια του τζελ μυτερά με αυτόν τον τρόπο δεν πρέπει ούτε να ολοκληρώνει τη μετάβαση στο σημείο ούτε το ίδιο το άκρο του νυχιού.

απλό-μπεζ-ανοιχτόχρωμο-κοντό

Για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε μόνοι σας ένα από αυτά τα ειδικά σχήματα και να δώσετε στα φυσικά νύχια σας ένα μυτερό σχήμα, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για ένα άψογο μανικιούρ. Πρώτα απ ‘όλα, βεβαιωθείτε ότι δεν σφίγγετε τα νύχια σας πολύ στενά, καθώς μπορούν εύκολα να σκιστούν εκεί. Τα νύχια σας πρέπει να είναι ίσια στα πλάγια και μόνο η ελεύθερη άκρη των νυχιών μπορεί να διαμορφωθεί όπως σας αρέσει.

κόκκινο-τζελ-καρφιά-κορυφή βουνού λάμψη

Για να λιώσετε τα νύχια σας σε ένα σημείο, θα πρέπει να φανταστείτε το σημείο όπου βρίσκεται η άκρη. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να αρχειοθετείτε τις πλευρές από το δάχτυλό σας προς την άκρη. Καταχωρήστε τις πλευρικές γραμμές όσο το δυνατόν πιο ίσια ώστε να τρέχουν κατευθείαν από το κρεβάτι των νυχιών όταν τις βλέπετε από το πλάι. Το μήκος των νυχιών σας είναι επίσης σημαντικό για στιλέτο με καλή εμφάνιση. Τα νύχια πρέπει να έχουν ένα ορισμένο μήκος, καθώς τα εξαιρετικά κοντά νύχια δεν μπορούν να διαμορφωθούν σε ένα σημείο από καθαρά τεχνική άποψη.