Σχεδιασμός νυχιών

Φτιάξτε μόνοι σας βερνίκι νυχιών – οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές

Φτιάξτε μόνοι σας βερνίκι νυχιών -χρώμα-παλέτα-συλλογή-συνταγή

Υπάρχουν πολλά προϊόντα ομορφιάς στην αγορά και υπάρχει αυτό ή αυτό για κάθε γούστο. Αλλά αν αλλάζετε συνεχώς την προτίμησή σας για χρώματα, είναι δύσκολο να διατηρήσετε την γκάμα των μακιγιάζ και των βερνικιών νυχιών ενημερωμένη. Είναι επίσης πιο κομψό όταν τα δύο ταιριάζουν μεταξύ τους και οι χρήσιμες συμβουλές στυλ είναι χρήσιμες σε τέτοιες περιπτώσεις. Θα σας πούμε πώς να το αποκτήσετε Φτιάξτε μόνοι σας βερνίκι νυχιών μπορώ.

Φτιάξτε μόνοι σας βερνίκι νυχιών – με σκιά ματιών και διαυγές βερνίκι

Φτιάξτε μόνη σας βερνίκι νυχιών-μπορντό-χρώμα-σκούρο-καφέ-κόκκινο

Είναι πάντα καλή ιδέα να κάνετε κάτι μόνοι σας και να παίρνετε δύο από ένα προϊόν. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρήματα, αλλά εξοικονομεί επίσης χρόνο για να αναζητήσετε μακιγιάζ και βερνίκι νυχιών στις ίδιες ή παρόμοιες αποχρώσεις. Ωστόσο, είναι αδιαμφισβήτητα πιο καλόγουστο εάν τα πουλιά των δακτύλων και η σκιά ματιών, για παράδειγμα, είναι συντονισμένα μεταξύ τους. Αλλά ποιος μπορεί να υποθέσει ότι μπορείτε να παράγετε το άλλο από το ένα στο σπίτι;?

Φτιάξτε μόνοι σας βερνίκι νυχιών – οδηγίες

Φτιάξτε μόνη σας βερνίκι νυχιών -οδηγίες-σκιά ματιών-λάμψη-λάμψη-σκούρο-μοβ

Για το έργο ομορφιάς μας χρειάζεστε:

  • Η επιλογή της σκιάς ματιών σας
  • διαφανές βερνίκι νυχιών
  • Μορφές μάφιν
  • μια μικρή πλαστική σακούλα ή κονίαμα πορσελάνης και γουδοχέρι
  • μικρό δοχείο (ιδανικά ένα άδειο μπουκάλι χρησιμοποιημένο βερνίκι νυχιών με το πινέλο)
  • μικρά μπαστούνια (π.χ. σουβλάκι κεμπάπ) να ανακατευτούν

Φτιάξτε το δικό σας βερνίκι νυχιών βήμα προς βήμα – χρωματίστε χρωστικές από σκιά ματιών της επιλογής σας 

Φτιάξτε μόνη σας βερνίκι νυχιών -οδηγίες-σκιά ματιών-σκούρο-μοβ-πούδρα

Οι σκιές ματιών σε σκόνη, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μια παλέτα ή χρωστικές, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξίσου καλά. Ωστόσο, μπορείτε μόνο να καθορίσετε με βεβαιότητα ποια είναι κατάλληλα για αυτόν τον σκοπό και ποια όχι με δοκιμές. Τελικά, είναι πολύ σημαντικό να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη σκόνη χωρίς σωματίδια ακανόνιστου μεγέθους. Συνιστάται επίσης να χρησιμοποιείτε γάντια από καουτσούκ καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Φτιάξτε μόνοι σας βερνίκι νυχιών – συνθλίψτε τη σκιά ματιών και βάλτε την σε ένα δοχείο

Φτιάξτε-το-δικό σας-βερνίκι νυχιών-οδηγίες-σκιά ματιών-πούδρα-σκόνη

Μπορείτε να αλέσετε τις σκιές ματιών σε γουδί πορσελάνης και γουδοχέρι, αλλά αν δεν έχετε, χρησιμοποιήστε μια μικρή πλαστική σακούλα. Βάλτε τη σκιά ματιών και καταστρέψτε την μέχρι να πάρετε μια ομοιόμορφη πούδρα. Προσέξτε να μην κάνετε τρύπα στην πλαστική σακούλα εάν ασκείτε υπερβολική πίεση. Χρησιμοποιήστε ένα αμβλύ αντικείμενο όπως το πίσω μέρος ενός στυλό.

Φτιάξτε μόνοι σας βερνίκι νυχιών – διαλύστε τη σκιά ματιών με λίγο ντεμακιγιάζ νυχιών

Φτιάξτε-το-δικό σας-βερνίκι νυχιών-οδηγίες-μείγμα-muffinfo% cc% 88rmchen-diy

Η παραγόμενη σκόνη πρέπει να θρυμματιστεί πολύ καλά, ώστε να μην σχηματιστούν σβώλοι στη συνέχεια. Εάν χρησιμοποιήσατε μια τσάντα, κόψτε μια μικρή γωνία στο κάτω μέρος για να διευκολύνετε την εξαγωγή του περιεχομένου από αυτήν. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει γουδί, ανακινήστε τη σκόνη απευθείας σε ένα φλιτζάνι μάφιν σιλικόνης ή σε ένα φλιτζάνι μιας χρήσης.

Φτιάξτε μόνοι σας βερνίκι νυχιών – προσθέστε διαφανές βερνίκι στο μείγμα σκιάς ματιών

Φτιάξτε-το-δικό σας-βερνίκι νυχιών-οδηγίες-μείγμα-σκούρο-μοβ-διαφανές-βερνίκι

Τώρα προσθέστε μερικές σταγόνες ντεμακιγιάζ στη σκόνη σκιάς ματιών στη θήκη για μάφιν. Θα διαλύσει τις χρωστικές. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι υγρό. Εάν υπάρχουν περισσότερα μικρά κομμάτια, προσθέστε το διαφανές βερνίκι νυχιών.

Φτιάξτε μόνοι σας βερνίκι νυχιών – ανακατέψτε μέχρι να μην υπάρχουν πλέον σβώλοι

βερνίκι νυχιών

Δεν χρειάζεται να μετρήσετε ακριβώς τα συστατικά, μπορείτε να το κρατήσετε γύρω στα 50/50. Περισσότερο βερνίκι νυχιών θα κάνει τη συνοχή πιο ρευστή. Μπορείτε να δοκιμάσετε και στη συνέχεια να προσθέσετε μερικές ακόμη σταγόνες. Ανακατέψτε με τα ξυλάκια ή το σουβλάκι κεμπάπ μέχρι να σας αρέσει το μείγμα.

Φτιάξτε μόνοι σας βερνίκι νυχιών – ανακινήστε το βερνίκι νυχιών που παράγεται μόνοι σας σε ένα κατάλληλο δοχείο

Φτιάξτε-το-δικό σας-βερνίκι νυχιών-οδηγίες-σκούρο-μοβ-μοντέρνο-εύκολο-φτιαγμένο

Τώρα το αυτοπαραγόμενο βερνίκι νυχιών είναι ήδη έτοιμο. Απλά πρέπει να το παρουσιάσεις καλύτερα εξωτερικά. Αυτό είναι όπου το άδειο μπουκάλι βερνίκι νυχιών με ένα πινέλο είναι χρήσιμο. Εισάγετε καλά το παραγόμενο υγρό και το καπάκι. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να αναμίξετε πολλά χρώματα σκιάς ματιών και να επιτύχετε περίπλοκες αποχρώσεις χρώματος.

Φτιάξτε μόνοι σας βερνίκι νυχιών – εργαλεία και προτεινόμενα υλικά

φτιάξτε μόνοι σας-βερνίκι νυχιών-χοάνη-σκιά ματιών-σκόνη

Αν δυσκολεύεστε να βάλετε τη σκόνη από τη σκιά ματιών στο μικρό μπουκάλι, φτιάξτε ένα χωνί από χαρτί ψησίματος. Δεν υποτίθεται ότι είναι μεγάλο. Όταν τυλίγετε τη χοάνη, αφήστε ένα μικρό άνοιγμα στο κάτω μέρος και στερεώστε το με ταινία. Τώρα η σκόνη σκιάς μπορεί εύκολα να ανακινηθεί στο μπουκάλι.

Φτιάξτε το δικό σας βερνίκι νυχιών με σκιά ματιών σε σκόνη ή καθαρές χρωστικές

Φτιάξτε μόνοι σας βερνίκι νυχιών -οδηγίες-υλικά-αξεσουάρ% cc% 88r-πούδρα-σκιά ματιών

Όταν το εφαρμόζετε για πρώτη φορά, θα παρατηρήσετε ότι το αυτοσχέδιο βερνίκι νυχιών είναι περισσότερο ματ φινίρισμα. Εάν επιθυμείτε ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα, εφαρμόστε ένα στρώμα βερνικιού νυχιών ή μια ακόμη στρώση από το διαφανές. Χρησιμοποιείτε πάντα διαφανές βερνίκι εάν το σπιτικό στεγνώσει πολύ γρήγορα ή η πυκνότητα γίνει πιο παχιά.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα υπέροχο βερνίκι νυχιών με λάμψη και λάμψη

βερνίκι νυχιών-κάνε-μόνος-λάμψη-λάμψη-διάφανο-βερνίκι-ροζ

Προαιρετικά, λάμψη και λάμψη μπορούν να προστεθούν στο βερνίκι νυχιών. Διάφορες παραλλαγές βρίσκονται κάτω από τα είδη μακιγιάζ ή σε καταστήματα χόμπι. Στο τέλος, ελαφρώς μεγαλύτερα σωματίδια μπορούν να τοποθετηθούν πολύ διακοσμητικά στο λακαρισμένο καρφί και στη συνέχεια να σφραγιστούν με διαφανή λάκα.

Φτιάξτε μόνοι σας βερνίκι νυχιών και στη συνέχεια πρέπει να το αφαιρέσετε – βάζο αφαίρεσης βερνικιών νυχιών με ένα σφουγγάρι

βερνίκι νυχιών μόνος σου

Πριν και μετά τη βαφή, τα νύχια πρέπει να καθαριστούν και τα υπολείμματα βερνικιού νυχιών να αφαιρεθούν. Για γρήγορη και πολύ γρήγορη αφαίρεση βερνικιού νυχιών, χρησιμοποιούνται καλά δοχεία με ενσωματωμένο σφουγγάρι. Λειτουργεί πολύ απλά – βάζετε το δάχτυλό σας και μετά από μερικές περιστροφικές κινήσεις το χρώμα αφαιρείται. Αλλά μετά από τακτική χρήση, το σφουγγάρι φαίνεται πολύ άσχημο. Πρέπει να ανανεωθεί.

Φτιάξτε το δικό σας βάζο αφαίρεσης βερνικιών νυχιών με ένα σφουγγάρι

φτιάξτε μόνοι σας-βερνίκι νυχιών-σφουγγάρι-βερνίκι νυχιών-αφαίρεση-βάζο

Θα λειτουργούσε με οποιοδήποτε συμβατικό σφουγγάρι μπάνιου που είναι σχετικά λεπτό και όχι πολύ πορώδες. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε το δικό σας βάζο αφαίρεσης βερνικιών νυχιών. Πάρτε ένα μικρό κασσίτερο που είναι αρκετό για να καλύψει το δάχτυλό σας. Πρέπει επίσης να κλείνει εύκολα, έτσι ώστε το ντεμακιγιάζ να μην ατμίζει γρήγορα. Τώρα βάλτε το σφουγγάρι στο δοχείο και κάντε μια τρύπα στη μέση, ώστε να μπορείτε να γυρίσετε το δάχτυλό σας ελεύθερα μέσα.