Σχεδιασμός νυχιών

Polygel Nails: Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τελευταία τάση ομορφιάς!

Είτε πολύχρωμα, απλά, λαμπερά ή διακοσμημένα με αστείο τρόπο – το βερνίκι νυχιών είναι σαν ρούχα για τα νύχια μας και ένα όμορφο μανικιούρ είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να ολοκληρώσουμε εντελώς τα καλοκαιρινά μας ρούχα. Όταν επισκεπτόμαστε το σαλόνι νυχιών, έχουμε συνήθως δύο επιλογές για να διαλέξουμε – είτε ακρυλικά είτε τζελ νύχια. Αλλά μια εντελώς νέα τάση ομορφιάς κάνει τον γύρο και όλοι φαίνεται να έχουν εμμονή με αυτό. Τα νύχια Polygel είναι η τελευταία εμφάνιση στον κόσμο της μόδας και υποτίθεται ότι συνδυάζουν όλα τα πλεονεκτήματα της γέλης και των ακρυλικών νυχιών. Δεν το έχετε ξανακούσει; Τότε ήρθε η ώρα να το αλλάξετε! Πόσο διαρκεί το Polygel και μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας Polygel Nails; Θα σας πούμε τις απαντήσεις σε αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις παρακάτω!

Τι ακριβώς είναι τα νύχια από πολυεστέρα?

Βάψτε τα νύχια ροζ πόσο καιρό διαρκεί το πολυέγγυλο

Η μοντελοποίηση νυχιών είναι πολύ δημοφιλής εδώ και αρκετά χρόνια. Ενώ είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με το ακρυλικό και το τζελ, οι μέθοδοι δεν είναι κατάλληλες για κάθε νύχι. Τότε πρέπει να κάνουμε χωρίς ένα όμορφο μανικιούρ; Φυσικά και όχι! Εδώ και μερικές εβδομάδες, όλα έχουν να κάνουν με τα νύχια με πολυεστέρα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα φόρουμ στο Διαδίκτυο. Όλες οι fashion bloggers και οι σχεδιαστές νυχιών είναι εξίσου ενθουσιώδεις με την τάση στα νύχια και για καλό λόγο! Η νέα μέθοδος για επεκτάσεις νυχιών υπόσχεται τη σταθερότητα και την αντοχή που ισοδυναμεί με ακρυλικά και τζελ νύχια και προορίζεται να συνδυάσει το καλύτερο και των δύο κόσμων. Το Polygel έχει συνοχή που μοιάζει με πηκτή και περιγράφεται καλύτερα ως υβριδική φόρμουλα. Είναι ένα μείγμα ακρυλικής σκόνης και διαυγούς τζελ που διατίθεται σε όλα τα πιθανά χρώματα και αποχρώσεις.

Οφέλη απομάκρυνσης νυχιών Polygel στο σπίτι από τεχνητά νύχια

Ειδικά αν φτιάχνουμε μόνοι μας τα νύχια μας, μπορεί γρήγορα να συμβεί κάτι να φύγει όταν μοντελοποιούμε με ακρυλικό ή τζελ. Το Polygel, από την άλλη πλευρά, είναι πιο εύκολο να εφαρμοστεί και απλώνεται με ένα ακρυλικό πινέλο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της τάσης των νυχιών είναι ότι μπορείτε να τελειοποιήσετε ήρεμα το σχέδιο των νυχιών σας από πολυκέφαλο πριν εφαρμόσετε το τεχνητό νύχι. Το τζελ πιέζεται έξω από το σωλήνα σε σχήμα νυχιού, γνωστό και ως διπλό σχήμα, και στη συνέχεια τοποθετείται στα νύχια. Μόλις βουρτσίσετε, στη συνέχεια θεραπεύεται ακριβώς όπως το βερνίκι τζελ με LED ή UV φως. Εντάξει, όλα ακούγονται αρκετά υπέροχα, αλλά μπορείτε να κάνετε polygel σε κοντά νύχια; Η απάντηση είναι ναι! Με το διπλό σχήμα, το τζελ μπορεί επίσης να διαμορφωθεί εύκολα για επεκτάσεις νυχιών και, χάρη στη μαλακή του σύσταση, είναι εντελώς απλό στο σχήμα.

Φτιάξτε μόνοι σας καρφιά από πολυέλη: Είναι τόσο εύκολο!

Οδηγίες για τα νύχια Polygel για το πώς να αφαιρέσετε το polygel στο σπίτι

Θα θέλατε να μεταβείτε στα νύχια με πολυέλη, αλλά δεν έχετε κλείσει ραντεβού στο σαλόνι νυχιών; Χωρίς πανικό! Ευτυχώς, είναι αρκετά απλό στη χρήση και εφόσον έχετε τα εργαλεία που χρειάζεστε στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε τα νύχια σας μόνοι σας. Είτε καρφιά ζωικής προέλευσης, είτε σε χρώματα νέον είτε σε γαλλικά νύχια – δεν υπάρχουν απολύτως όρια στη δημιουργικότητά σας όταν πρόκειται για το σχεδιασμό νυχιών με πολυέλα! Ακολουθήστε τις βήμα προς βήμα οδηγίες μας και κάντε τα χέρια σας να λάμπουν!

Απαιτούμενα υλικά:

 • Polygel στα επιθυμητά χρώματα
 • Διπλά σχήματα (περιλαμβάνονται πάντα στο σετ νυχιών από πολυεστέρα)
 • Βάση και επίστρωση
 • Ακρυλική βούρτσα (περιλαμβάνεται επίσης στο σετ)
 • Λύση ολίσθησης
 • Λυχνία UV για σκλήρυνση

Οδηγίες για το πώς να φτιάξετε Polygel σε κοντά νύχια

Φτιάξτε μόνοι σας νύχια από πολυέλη:

 • Αρχικά, προετοιμάστε τα νύχια σας για το μανικιούρ. Για να το κάνετε αυτό, φέρτε το καρφί στο επιθυμητό σχήμα, αφαιρέστε την επιδερμίδα και εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα βασικής στρώσης.
 • Βρείτε τα σωστά διπλά σχήματα για τα νύχια σας από το σετ πολυέγγων. Βεβαιωθείτε ότι η άκρη δεν είναι ούτε πολύ μεγάλη ούτε πολύ μικρή.
 • Πιέστε το πολύγωνο από το σωλήνα στο σχήμα του νυχιού και ρυθμίστε την ποσότητα ανάλογα με το πόσο πρέπει να είναι τα νύχια σας.
 • Τώρα κατανέμετε ομοιόμορφα το πολύγωνο με το βρεγμένο πινέλο και το διάλυμα ολίσθησης και το μοντελοποιείτε στο επιθυμητό σχήμα. Δεδομένου ότι το τζελ μπορεί να τελειώσει αργότερα όταν το πιέσετε, μην το εφαρμόσετε μέχρι τις άκρες του άκρου.

Οι οδηγίες Polygel Nails τα κοντά νύχια επιμηκύνουν ποια μέθοδο

 • Στη συνέχεια, πιέστε ελαφρά τη διπλή φόρμα στα νύχια σας και αφαιρέστε την περίσσεια πολυγένεσης στα πλαϊνά.
 • Στερεώστε το διπλό άκρο με τον σφιγκτήρα που τροφοδοτείται που περιλαμβάνεται στο σετ νυχιών από πολυεστέρα.
 • Αφήστε τα νύχια από πολυέλη να σκληρύνουν κάτω από τη λάμπα UV για 60 δευτερόλεπτα.
 • Ξεκολλήστε προσεκτικά και αργά το σχήμα του νυχιού.
 • Φέρτε τα καρφιά από πολυκέφαλο στο επιθυμητό σχήμα με μια λίμα χειρός και κουρευτικά.
 • Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα κορυφαίας στρώσης και αφήστε το πολύγωνο να σκληρύνει για άλλα 30 δευτερόλεπτα κάτω από τη λάμπα UV.
 • Και voilà – τα νύχια σας από πολυέλη είναι έτοιμα!

Πόσο διαρκεί το polygel?

Καρφιά σε σχήμα αμυγδάλου αυτό που μπαίνει κάτω από το πολυέγγελο

Όπως ήδη αναφέρθηκε, τα νύχια από πολυέλη είναι ένα μείγμα ακρυλικών και τζελ νυχιών και πείθουν με τις καλύτερες ιδιότητες των δημοφιλών μεθόδων. Φυσικά, η μακροζωία του μανικιούρ μας εξαρτάται πρωτίστως από το μήκος των νυχιών μας και τον τρόπο ζωής μας. Κατά κανόνα, ωστόσο, το τζελ διαρκεί μεταξύ 3 και 4 εβδομάδων και στη συνέχεια πρέπει να ξαναγεμίσει.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ πολυγέλης και ακρυλικών νυχιών και τζελ?

Polygel νύχια σχεδιασμός καλοκαιρινά νύχια τάσεις 2021

Θα θέλατε να μάθετε γιατί τα νύχια από πολυέλη είναι καλύτερα από τις γνωστές μεθόδους με ακρυλικό και UV gel; Το Polygel είναι ένα υβρίδιο και των δύο τεχνικών και στην πραγματικότητα υποτίθεται ότι συνδυάζει το καλύτερο και των δύο κόσμων. Δεδομένου ότι τα ακρυλικά νύχια δεν είναι πολύ εύκαμπτα, μπορούν να σπάσουν γρήγορα. Και σε όποιον αυτό έχει συμβεί στο παρελθόν ξέρει πόσο επώδυνο μπορεί να είναι στην πραγματικότητα. Τα νύχια τζελ συνήθως δεν διαρκούν τόσο πολύ όσο και το ακρυλικό, και αν σπάσουν, το βερνίκι πρέπει να αφαιρεθεί εντελώς. Επιπλέον, τα δικά σας νύχια τονίζονται όταν λιμάρετε το ακρυλικό. Με το Polygel, όλα αυτά τα προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν! Αν ψάχνετε λοιπόν για μια μέθοδο επιμήκυνσης νυχιών που είναι πιο δυνατή από το τζελ και όχι τόσο επιβλαβής όσο το ακρυλικό, τότε είστε σε καλά χέρια με τη νέα τάση ομορφιάς!

Polygel nails πλεονεκτήματα: γιατί πρέπει να δοκιμάσετε τη νέα τάση ομορφιάς!

πού επιμηκύνει το πολύγγελο τα κοντά νύχια ποια μέθοδος

Δεν είναι περίεργο που τα νύχια από πολυελαία είναι τόσο δημοφιλή αυτή τη στιγμή! Η μέθοδος χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική της σταθερότητα και το τζελ παραμένει ακριβώς εκεί που είναι όταν εφαρμόζεται. Αυτό σας επιτρέπει να φέρετε τα νύχια στο επιθυμητό σχήμα με ηρεμία και ησυχία. Δεν έχει σημασία αν τα νύχια έχουν στιλέτο ή αμύγδαλο – όλα είναι πιθανά με το Polygel! Έχει επίσης τη σταθερότητα του ακρυλικού και την ευελιξία του UV gel. Αυτό με τη σειρά του εξασφαλίζει ότι τα νύχια είναι ωραία και λεπτά, αλλά ακόμα σταθερά και προσκολλώνται τέλεια στο φυσικό νύχι. Δεδομένου ότι το πολύγωνο μας δίνει αρκετό χρόνο για να μοντελοποιήσουμε τα νύχια των χεριών, η λίπανση περιορίζεται επίσης στο ελάχιστο. Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα του Polygel Nails, το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να καλέσετε το κομμωτήριο ή να παραγγείλετε ένα κατάλληλο σετ για το σπίτι σας και να δοκιμάσετε την τάση ομορφιάς αμέσως!

Polygel νύχια σχεδιασμός τάσεων νυχιών καλοκαίρι 2021