Μαλλιά & χτενίσματα

Πρωτοχρονιάτικο χτένισμα για μαλλιά μεσαίου μήκους-19 ιδέες και συμβουλές για εκ νέου στυλ

κομψή εμφάνιση χτενίσματα μεσαίου μήκους παραμονή Πρωτοχρονιάς μακρύ bob

Η δημιουργία της τέλειας εμφάνισης παραμονής Πρωτοχρονιάς απαιτεί λίγο χρόνο, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να προγραμματίζετε μερικές ημέρες νωρίτερα. Φυσικά, η επιλογή της στολής του πάρτι είναι πρώτη και όλα τα άλλα στοιχεία μπορούν συνήθως να προσαρμοστούν σε αυτό. Το χτένισμα, ο εορταστικός σχεδιασμός και το μακιγιάζ των νυχιών, καθώς και η επιλογή παπουτσιών σχετίζονται στενά με το ντύσιμο. Εάν έχετε ήδη βρει το τέλειο φόρεμα, τότε μπορείτε ήδη να αρχίσετε να σκέφτεστε το χτένισμα της Πρωτοχρονιάς. Στο σημερινό άρθρο, συγκεντρώσαμε έμπνευση και συμβουλές για το στυλ για τις κυρίες με μαλλιά μεσαίου μήκους. Το αν θα είναι λείο με κομψή εμφάνιση, με κύματα, μπούκλες ή λαμπερά αξεσουάρ μαλλιών, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς!

Δροσερά χτενίσματα Πρωτοχρονιάς με ίσια μαλλιά

Πρωτοχρονιάτικο χτένισμα ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους πίσω από το αυτί

Τα ίσια μαλλιά που είναι λαμπερά και κομψά είναι της μόδας και είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική επιλογή για το χτένισμα της Πρωτοχρονιάς. Φαίνονται ιδιαίτερα αποτελεσματικά και αν μείνουν ανοιχτά, δεν χρειάζονται περαιτέρω στυλ κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Με ένα σίδερο ισιώματος, το χτένισμα είναι επίσης επιτυχές για γυναίκες με σγουρά μαλλιά και με τη βοήθεια του σπρέι μαλλιών παραμένει στη θέση του όλη τη νύχτα. Φυσικά, τα ίσια μαλλιά προσφέρουν επίσης διάφορες επιλογές styling. Σε συνδυασμό με εντυπωσιακά κοσμήματα, το απλό λειασμένο χτένισμα της Πρωτοχρονιάς μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα γιορτινό. Συμβουλές: Τα μαλλιά που στερεώνονται πίσω από το αυτί δημιουργούν μια θηλυκή εμφάνιση και βάζουν τα σκουλαρίκια στο προσκήνιο.

Πρωτοχρονιάτικο χτένισμα μεσαίου μήκους μαλλιά κάντο μόνος σου ισιώνοντας σίδερα

Μια άλλη ιδέα για έμπνευση είναι αυτό το όμορφο χτένισμα της Margot Robbie. Ιδιαίτερα δημοφιλές στη δεκαετία του ’90, γιορτάζει την επιστροφή του φέτος. Είναι ένα χτένισμα με ίσια μαλλιά με τις άκρες στραμμένες προς τα μέσα. Αυτό δημιουργεί μια κομψή, κομψή εμφάνιση που συνδυάζεται τέλεια με ένα μακρύ bob. Μπορείτε να χτενίσετε το χτένισμα της Πρωτοχρονιάς με χωρίσματα στο πλάι και κτυπήματα. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε μια στρογγυλή βούρτσα με μαλακές τρίχες, πιστολάκι και λίγο λακ για να το κρατήσετε στη θέση του.

Έτσι λειτουργεί η εμφάνιση: Πλύνετε πρώτα τα μαλλιά σας και στεγνώστε τα ως συνήθως. Στη συνέχεια, πάρτε ένα φαρδύ σκέλος και στρίψτε την άκρη των μαλλιών προς τα μέσα με το στρογγυλό πινέλο, ζεστάνετέ το με το στεγνωτήρα μαλλιών και αφήστε το να κρυώσει στο πινέλο. Τώρα αφαιρέστε τη στρογγυλή βούρτσα από το στεγνωτήρα μαλλιών, ψεκάστε το ρολό με λίγο λακ και συνεχίστε με τα υπόλοιπα μαλλιά.

Πρωτοχρονιά χτένισμα χτένισμα μακριά bob κομψή εμφάνιση υπέροχο

Τα κομψά μαλλιά ταιριάζουν επίσης τέλεια με λαμπερά ρούχα και ως εκ τούτου είναι κατάλληλα για εορταστικές περιστάσεις όπως η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το χτένισμα φαίνεται εκπληκτικό σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών. Τα μαλλιά είναι χτενισμένα προς τα πίσω και αναδεικνύουν καλά ρούχα και κοσμήματα. Στην περίπτωση των μαλλιών μεσαίου μήκους, το χτένισμα της Πρωτοχρονιάς συνδυάζεται τέλεια με κορυφές και φορέματα με πλάτη. Για αυτό το βλέμμα, θα πρέπει είτε να έχετε ίσια μαλλιά είτε να τα ισιώσετε με σίδερο ισιώματος. Μην ξεχνάτε επίσης τη θερμική προστασία. Θα χρειαστείτε επίσης μια βούρτσα, τζελ, χτένα λαβής και κλιπ μαλλιών για ανασχηματισμό. Το κόλπο εδώ είναι να πειράξετε τα μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας για να δημιουργήσετε περισσότερο όγκο.

μεσαίου μήκους στυλ μαλλιών παραμονή Πρωτοχρονιάς μεγάλος όγκος

Πώς να διακοσμήσετε μόνοι σας την κομψή εμφάνιση με όγκο: Spεκάστε θερμική προστασία στα μαλλιά σας, βουρτσίστε καλά και ισιώστε τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη χτένα της λαβής για να πειράξετε τα μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού και χτενίστε προς τα πίσω. Τώρα βάλτε λίγο τζελ styling στις παλάμες των χεριών σας και εφαρμόστε το στα πλάγια. Τζελάρουμε τα πλαϊνά μαλλιά πίσω από τα αυτιά και ασφαλίζουμε με καρφίτσες, αν είναι απαραίτητο. Τα κλιπ μαλλιών πρέπει να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φαίνονται. Τέλος, φτιάξτε το χτένισμα της Πρωτοχρονιάς με λακ και τελειώσατε.

Χτένισμα Πρωτοχρονιάς για μαλλιά μεσαίου μήκους με κύματα

Πρωτοχρονιάτικο χτένισμα κτυπήματα σγουρά μεσαίου μήκους μαλλιά κλιμακωτά

Εάν τα ίσια μαλλιά απλά δεν σας φαίνονται καλά και προτιμάτε ένα χτένισμα με κύματα, αυτό το τμήμα έχει μερικές δροσερές ιδέες για έμπνευση που ταιριάζουν τέλεια με μαλλιά μεσαίου μήκους. Τέτοια χτενίσματα φαίνονται φυσικά και δημιουργούν όγκο στα μαλλιά. Οι παραλλαγές στυλ για χτένισμα παραμονής Πρωτοχρονιάς με κύματα είναι ποικίλες και μπορούν επίσης εύκολα να ξαναστυλιστούν στο σπίτι.

έμπνευση παραμονή Πρωτοχρονιάς χτενίσματα μεσαίου μήκους κτυπήματα μαλλιών

Πολλές κυρίες πιστεύουν ότι τα κτυπήματα με κύματα απλά δεν λειτουργούν. Ωστόσο, η ποπ εικόνα Taylor Swift μας έπεισε το αντίθετο. Δεν έχει αποχωριστεί το bob χτένισμά της με κτυπήματα σε μερικά χρόνια και μας προσφέρει όλο και περισσότερη έμπνευση για να φορέσουμε το μοντέρνο λουκ. Εάν φοράτε επίσης τα μαλλιά σας σε ένα μακρύ μπομπ με κτυπήματα τότε μπορείτε να σκεφτείτε το χτένισμα αυτού του τραγουδιστή. Φαίνεται γιορτινό, λαμπερό και μοντέρνο και ταιριάζει τέλεια με κάθε στολή για πάρτι.

Πρωτοχρονιάτικο χτένισμα μακριά bob κύματα πλάγια χωρίστρα

Ακόμη και χωρίς περιθώριο, το μακρύ μπομπ με τα κύματα φαίνεται εκπληκτικό. Είναι καλύτερο να χτενίζετε το χτένισμα με μια πλευρική διάσπαση για να δώσετε στο στυλ περισσότερη δομή και σώμα.

Πώς να δημιουργήσετε την εμφάνιση: Πρώτα ζυμώστε λίγη μους στα μαλλιά σας. Στη συνέχεια, τυλίξτε σταδιακά φαρδιά σκέλη μαλλιών με ένα παχύ σίδερο για μπούκλες. Κρατήστε για λίγο και μετά χαλαρώστε. Τα κύματα μπορούν να ρυθμιστούν με τα δάχτυλά σας μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για καλύτερο κράτημα, στερεώστε το χτένισμα της Πρωτοχρονιάς με λακ.

Πρωτοχρονιάτικο χτένισμα με μακρύ μπομπ σε ρετρό εμφάνιση

κομψά χτενίσματα μεσαίου μήκους ιδέα styling παραμονής Πρωτοχρονιάς

Τα ρετρό κύματα μπαίνουν ξανά. Και φαίνονται υπέροχα σε συνδυασμό με ένα λαμπερό ντύσιμο πάρτι. Οι παραλλαγές για αυτό το στυλ για μαλλιά μεσαίου μήκους είναι ποικίλες. Αποφασίζετε μόνοι σας εάν ολόκληρα τα μαλλιά ή απλά οι άκρες είναι κατσαρά. Ο ευκολότερος τρόπος για να διακοσμήσετε όμορφα κύματα και μπούκλες σε ρετρό στυλ είναι με ένα σίδερο για μπούκλες. Για να διατηρούνται οι μπούκλες όλη τη νύχτα, πρέπει επίσης να στερεώνονται καλά με βερνίκι μαλλιών.

Πρωτοχρονιά χτενίσματα μεσαίου μήκους μπομπ μπούκλες μαλλιών

Οι μπούκλες κάνουν συνήθως το μακρύ μπομπ να φαίνεται πιο κοντό έτσι ώστε να μοιάζει με ένα κλασικό χτένισμα μπομπ. Αυτό το χτένισμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς μπορεί να διακοσμηθεί τόσο με μεσαία όσο και με πλευρική χωρίστρα. Μην κουλουριάζετε τα μαλλιά στις ρίζες, μόνο κατά μήκος. Αν δεν τολμάτε να κάνετε μόνη σας το χτένισμα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ένα ραντεβού στο στούντιο μαλλιών. Η λαμπερή εμφάνιση είναι εγγυημένη στα χέρια των επαγγελματιών.

Πρωτοχρονιάτικα χτενίσματα με μπούκλες

Πρωτοχρονιά χτένισμα μεσαίου μήκους μπούκλες όγκος

Οι μπούκλες είναι λαμπερές, ελκυστικές και εξαιρετικά κομψές. Ως εκ τούτου, είναι απλά υπέροχα ως χτένισμα της Πρωτοχρονιάς. Και ειδικά τα μαλλιά μεσαίου μήκους φαίνονται υπέροχα με μπούκλες. Τα μακριά μαλλιά, κατά κανόνα, είναι πιο βαριά και δεν κρατούν μπούκλες για πολύ. Τα μαλλιά μέχρι τον ώμο, από την άλλη πλευρά, είναι ελαφριά και το βλέμμα μπορεί ακόμη και να διατηρηθεί για αρκετές ημέρες. Φυσικά, αυτό εξαρτάται επίσης από τη δομή των μαλλιών.

Πρωτοχρονιάτικο χτένισμα μπούκλες φτιάξτε μόνοι σας σίδερο για μπούκλες

Πώς να κουλουριάσετε τα μαλλιά σας μόνοι σας: Spεκάστε θερμοπροστατευτικό σπρέι σε όλα τα μαλλιά σας και στη συνέχεια βουρτσίστε έτσι ώστε το σπρέι να κατανέμεται ομοιόμορφα. Στη συνέχεια, κουλουριάστε το σκέλος των μαλλιών με ένα λεπτό σίδερο για μπούκλες. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε μια μέθοδο μπούκλας χωρίς σίδερο για μπούκλες, π.χ. Β. Με μπούκλες μαλλιών. Εάν είστε ευχαριστημένοι με το βλέμμα, απλώς ψεκάστε με λακ μαλλιών και το party look είναι έτοιμο.

Αρωματίστε το γιορτινό χτενίσμα της Πρωτοχρονιάς με αξεσουάρ μαλλιών

πάρτι χτενίσματα μεσαίου μήκους ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς αξεσουάρ μαλλιών

Αν θέλετε να προσθέσετε λίγη λάμψη στο χτένισμα της Πρωτοχρονιάς, σίγουρα έχετε δίκιο με ένα αφρώδες στολίδι μαλλιών. Τα κλιπ μαλλιών, οι τιάρες και οι κεφαλόδεσμοι μπορούν να προσαρμοστούν στο ντύσιμο και να ολοκληρώσουν την εμφάνιση με υπέροχο τρόπο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καρφιτσώσετε τα μαλλιά σας ή απλά ως διακοσμητικό στοιχείο.

Πρωτοχρονιάτικο χτένισμα χτένισμα αξεσουάρ μαλλιών θεματικό πάρτι 20s

Τα χτενίσματα της δεκαετίας του 20 μπορούν να αναδιαμορφωθούν με μια όμορφη, λαμπερή κεφαλόδεση και ρετρό μπούκλες. Για παράδειγμα, αν είστε καλεσμένοι σε ένα θεματικό πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το οποίο γιορτάζεται με το σύνθημα «1920», τότε βρήκατε το τέλειο χτένισμα αμέσως!

Μισοανοιχτά μαλλιά ως χτένισμα της Πρωτοχρονιάς

χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν μισό ανοιχτό στυλ συμβουλές

Μια δροσερή εναλλακτική λύση στα χτενίσματα με χαλαρά μαλλιά είναι αυτά που είναι μερικώς καρφωμένα. Στην εικόνα μπορείτε να βρείτε ένα παράδειγμα κομψού μισάνοιχτου χτενίσματος που είναι εύκολο να μιμηθείτε. Μερικές τρίχες μαλλιών λαμβάνονται απλώς από το αριστερό και το δεξί τμήμα των μαλλιών, στριφογυρίζονται και καρφώνονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ενώ αυτό το χτένισμα της Πρωτοχρονιάς δεν είναι τόσο περίπλοκο για μαλλιά μεσαίου μήκους, ένα χέρι βοήθειας με το στυλ θα ήταν επωφελές.

ιδέες styling μεσαίου μήκους χτενίσματα καρφιτσωμένες στο πλάι κυματιστές

Κρυμμένα στο πλάι, τα μακριά χτενίσματα bob φαίνονται πολύ αριστοκρατικά και γιορτινά. Για αυτό, τραβιέται ένα βαθύ πλευρικό τμήμα και όλα τα μαλλιά φέρνονται στην αντίστοιχη πλευρά και καρφιτσώνονται. Το χτένισμα λειτουργεί καλύτερα με μπούκλες ή απαλά κύματα.

μεσαίου μήκους χτενίσματα παραμονή Πρωτοχρονιάς κρυμμένα πλάγια μπούκλες

Και σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να βάψετε το χτένισμα του κόμματος στο πλάι με ένα όμορφο αξεσουάρ μαλλιών. Συμβάλλει σε καλύτερη συγκράτηση και στρογγυλεύει υπέροχα ολόκληρη την εμφάνιση. Τα χτενίσματα της Πρωτοχρονιάς που είναι καρφιτσωμένα στο πλάι συνδυάζονται τέλεια με statement σκουλαρίκια.

Ενημέρωση Πρωτοχρονιάς για μαλλιά μεσαίου μήκους

updo πρωτοχρονιά κομψή εμφάνιση μαλλιά μεσαίου μήκους

Αγαπάτε τα updos αλλά έχετε μεσαίο μήκος μαλλιών; Μην ανησυχείτε, τα updos είναι επίσης διαθέσιμα για μαλλιά μεσαίου μήκους. Η σωστή ιδέα στυλ και λίγη ικανότητα απαιτούνται εδώ. Μπορείτε, για παράδειγμα, να δέσετε το bob σας σε ένα κομψό look ή να το αναδείξετε σε ένα όμορφο πλεκτό χτένισμα. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη παραλλαγή στυλ με οδηγίες στο άρθρο μας για εορταστικές ενημερώσεις για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

εορταστικά updos Πρωτοχρονιά παραμονή μαλλιά μεσαίου μήκους