Μαλλιά & χτενίσματα

2 κομψά χτενίσματα αλογοουράς για κάθε μέρα

απλό-χτένισμα-ιδέες-αλογοουρά-με-μαλλιά-αξεσουάρ-κλιπ μαλλιών

Τα χτενίσματα αλογοουράς είναι ένα αειθαλές ανάμεσα στα καθημερινά χτενίσματα και ένας τέλειος τρόπος για να φοράτε μακριά μαλλιά. Αλλά αν η παραδοσιακή αλογοουρά σας φαίνεται πολύ συντηρητική, ίσως θελήσετε να αναζητήσετε πιο ενδιαφέρουσες εναλλακτικές λύσεις. Εδώ σας δείχνουμε 2 απλές παραλλαγές στυλ, πώς μπορείτε να ενισχύσετε τα χτενίσματα με αλογοουρές. Είναι πολύ εύκολο να τα φτιάξετε μόνοι σας και μπορούν να φορεθούν κάθε μέρα!

Κομψά χτενίσματα με αλογοουρά

αλογοουρά-χτενίσματα-διαφορετικά-κομψή-εμφάνιση-κούρεμα-μεταλλικό

Τα χτενίσματα αλογοουράς χαμηλά στον αυχένα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τα μακριά μαλλιά σας καθαρά και σε τάξη. Αυτό το χτένισμα εμπνεύστηκε από τα στυλ των μοντέλων που έδειξε ο Jason Wu στις πασαρέλες φέτος. Έτσι λειτουργεί:

το-μαλλιά-με-ίσιωμα-σίδερο-οδηγίες-αλογοουρά

Ιδέες χτενίσματος για τέλεια ίσια μαλλιά

Χτενίστε τα μαλλιά στο μεσαίο μέρος και χωρίστε τα σε τμήματα, στη συνέχεια ισιώστε τα με το σίδερο ισιώματος. Βάλτε προστατευτικό θερμότητας στις παλάμες σας και τρίψτε το στις άκρες των μαλλιών σας. Δέστε τα μαλλιά σε μια αλογοουρά χαμηλά στον αυχένα, επιτρέποντας στα μπροστινά τμήματα να ανοίξουν στους ώμους.

cross-hairstyle-ideas-long-hair-front-parts-at-the-back-of-the-head

Διασταυρώστε το σκέλος των μαλλιών στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στερεώστε το με καρφίτσες. Τώρα τυλίξτε μερικά σκέλη γύρω από την αλογοουρά, έτσι ώστε να μην βλέπετε πλέον τη γραβάτα των μαλλιών. Στο τέλος πρέπει να κρύψετε και τις δύο άκρες κάτω από τη μάζα των μαλλιών και να τις στερεώσετε με κλιπ μαλλιών.

Τυλίξτε-τμήματα-μαλλιών-γύρω-από-την-αλογοουρά-ίσια-μαλλιά

Μοντέρνο DIY χτένισμα αλογοουράς

Χρησιμοποιήστε προϊόντα styling όπως ένα σπρέι φινιρίσματος για ένα πιο δυνατό κράτημα του χτενίσματος. Με τα κατάλληλα μοντέρνα αξεσουάρ για τα μαλλιά, όπως τα κλιπ μαλλιών, μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά εντυπωσιακά βλέμματα στα μαλλιά σας.

Μέσω: Διυλιστήριο29

Χτενίσματα με αλογοουρά – πώς να “ροκάρεις” τέλεια ίσια μαλλιά

χαμηλό-στο-λαιμό-καθιστή-αλογοουρά-ελαφρώς-κυματιστή-μαλλιά-κλιπ

Κυματιστό ή σγουρό – Η χρήση σίδερο για μπούκλες και παράγοντας styling μπορεί να προσθέσει άφθονη φυσική υφή στην αλογοουρά. Έτσι πάει:

Για να προσθέσετε όγκο στα μαλλιά σας, στεγνώστε τα μαλλιά σας με ένα μεγάλο, στρογγυλό πινέλο. Χτενίστε τα μαλλιά σε ένα κεντρικό μέρος και χωρίστε σε τμήματα. Μπορείτε να επιτύχετε γρήγορα την κυματιστή δομή με το σίδερο για μπούκλες. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν styling για σταθερό κράτημα. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, σφίξτε ένα λαμπερό κλιπ μαλλιών στα μαλλιά στο πλάι πάνω από το αυτί. Βοΐλα!

ίσια-πλυμένα-μαλλιά-για-παροχή-όγκο-μαλλιών-με-πιστολάκι-στρογγυλή-βούρτσα

ίσια μαλλιά-μέση-χωρίσματα-με-μπούκλες-σίδερο-εύκολα-μπούκλες

αλογοουρά-χτένισμα-οδηγίες-πιο άγρια-εμφάνιση-με-μαλλιά-γραβάτα-φτιάξτε

low-ponytail-hair-accessory-hair-clip-set-with-stone

Εκλεπτυσμένο καθημερινό χτένισμα με κλιπ μαλλιών XXL