Μαλλιά & χτενίσματα

Δημοφιλή μακριά χτενίσματα με κτυπήματα – 20 ιδέες και συμβουλές για στυλ

Μακριά χτενίσματα με κτυπήματα ίσια-καστανά-μαλλιά-ίσια-γεμάτα-κτυπήματα-απλά-χτένισμα-γυναίκες

Τα κτυπήματα είναι πάντα μέρος των τάσεων χτενίσματος και είναι επίσης πολύ δημοφιλή στα αστέρια και τις διασημότητες με μακριά μαλλιά. Είτε έχετε ίσια είτε σγουρά μαλλιά, τα κτυπήματα ταιριάζουν σε κάθε τύπο μαλλιών. Εάν θα θέλατε να κόψετε τις φράντζες του μετώπου σας, αλλά δεν έχετε ακόμη αποφασίσει για τον ακριβή τύπο κτυπήματος για το μακρύ κούρεμά σας, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Στο άρθρο παρουσιάζουμε τα πιο δημοφιλή Μακριά χτενίσματα με κτυπήματα και μερικές χρήσιμες συμβουλές styling για μια όμορφη εμφάνιση.

Μακριά χτενίσματα με κτυπήματα για ίσια μαλλιά

Μακριά χτενίσματα με κτυπήματα ίσια-γεμάτα κτυπήματα-κούρεμα-επιμήκες-σχήμα προσώπου

Αν θέλετε να αλλάξετε το βαρετό κούρεμα, δεν πρέπει απαραίτητα να κάνετε τα μαλλιά σας κοντά. Εάν αποφασίσετε για ένα χτένισμα πόνυ, τότε μπορείτε να κρατήσετε τη μακριά χαίτη σας, επειδή τα μακριά χτενίσματα με κτυπήματα φαίνονται πραγματικά ωραία. Ο καλύτερος τύπος μαλλιών για χτενίσματα με ίσια κτυπήματα είναι χωρίς αμφιβολία τα ίσια μαλλιά. Αυτός ο τύπος πόνι είναι ιδανικός για γυναίκες με ψηλό μέτωπο και μπορεί να κοπεί όσο θέλετε.

Μακριά χτενίσματα με κτυπήματα – στυλ στα ίσια γεμάτα κτυπήματα

Το πλήρες πόνι είναι πολύ εύκολο να στολίσετε τον εαυτό σας και προσφέρει πολλές δυνατότητες παραλλαγής. Μπορεί είτε να διακοσμηθεί με μους με θερμική προστασία και σίδερο ισιώματος, είτε με στρογγυλή βούρτσα και πιστολάκι μαλλιών. Αν και τα ίσια πλήρη κτυπήματα συνδυάζονται καλύτερα με ίσια μαλλιά, φαίνονται επίσης υπέροχα με ελαφρώς κυματιστά μαλλιά. Είναι σημαντικό να διατηρείτε τα μαλλιά ίσια στη γραμμή των μαλλιών και, για παράδειγμα, να δημιουργείτε κύματα φωτός στις άκρες.

Curling χωρίς μπούκλα – 10 ιδέες με οδηγίες για το πώς να χτενίζετε τα μαλλιά σας

Όμορφα βραδινά χτενίσματα – 20 ιδέες και συμβουλές styling για κάθε μήκος μαλλιών

Χτένισμα με μπούκλες – 17 ιδέες για αυτό το μοντέρνο στυλ

Επιλέγοντας το σωστό μήκος για το πόνι

Μακριά χτενίσματα με κτυπήματα ίσια-κτυπήματα-φρύδια-κύματα-μελαχρινή-μαλλιά-ανταύγειες

Συνήθως το χτένισμα με φράντζα και το μήκος του πρέπει να προσαρμόζονται στο σχήμα του προσώπου για να το ορίσουμε σωστά. Τα ίσια πλήρη κτυπήματα για οβάλ ή στρογγυλά πρόσωπα, για παράδειγμα, πρέπει να κοπούν στα φρύδια ή λίγο περισσότερο. Ένα ελαφρώς πιο κοντό πόνι, από την άλλη πλευρά, φαίνεται όμορφο σε γυναίκες με πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς.

Τα κρόσσια με τα περιθώρια των αστεριών

Μακριά χτενίσματα με κτυπήματα με κρόσσια-καφέ-ίσια-μαλλιά-χτένισμα-sandra-bullock

Παρόλο που το γεμάτο πόνι είναι δημοφιλές σε πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο, τα πόνι είναι τα πιο δημοφιλή αυτή τη στιγμή. Οι διάσημες κυρίες με μακριά μαλλιά βασίζονται μάλλον σε χτενίσματα πόνυ με κρόσσια και σε στρώσεις που μοιάζουν ακόμη και λίγο αβούρτσιστα και παρέχουν ένα casual αναιρεμένο look.

Μακριά χτενίσματα με κτυπήματα – στυλ για ιδέες για ξεφτισμένα κτυπήματα

μακριά-χτενίσματα-κτυπήματα-οβάλ-οβάλ-σχήμα-προσώπου-ίσια-κτυπήματα-ντακότα-Τζόνσον

Αντί να αφήσουν τα ίσια κτυπήματα γεμάτα, δεν κόβονται πολύ χαμηλά και δεν έχουν στιλ με μερικά μικρότερα μεμονωμένα σκέλη. Τα κτυπήματα δεν πρέπει να φαίνονται φρεσκοκομμένα, αλλά μάλλον λίγο ασύμμετρα και ακατάστατα. Μπορεί να διακοσμηθεί με τα δάχτυλά σας σε λίγα λεπτά και ταιριάζει τόσο με λεία όσο και με casual χτενίσματα με κτυπήματα.

Κτυπήματα με κρόσσια για λεπτά μαλλιά

μακριά-χτενίσματα-κτυπήματα-στρογγυλό-πρόσωπο-κρόσσια-χτυπήματα-χτένισμα-olivia-wilde

Για γυναίκες με λεπτά μαλλιά, τα κρόσσια με φράντζα είναι τέλεια, με το καλύτερο μήκος όχι μεγαλύτερο από τα φρύδια. Το πόνυ με κρόσσια μπορεί επίσης να μεταφερθεί στο πλάι και έτσι μετατρέπεται σε κεκλιμένο πόνι.

Σγουρά μακριά χτενίσματα με κτυπήματα

μακριά χτενίσματα-κτυπήματα-κρόσσια-σγουρά-μαλλιά-μέση χωρίστρα-zooey-deschanel

Τα μακριά χτενίσματα με κτυπήματα με κρόσσια μπορούν επίσης να φορεθούν σγουρά. Έχετε διαφορετικές επιλογές στυλ για τα κτυπήματα – αφενός, μπορείτε να τα διακοσμήσετε ομαλά και να τα φορέσετε μπροστά, από την άλλη πλευρά, το σγουρό χτένισμα φαίνεται επίσης όμορφο με ένα κουλουριασμένο πόνυ.

Μακριά μαλλιά με πολύ κοντά κτυπήματα?

μακριά-χτενίσματα-κτυπήματα-εξαιρετικά-κοντό-κτυπήματα-κρόσσια-ίσια-μαλλιά-τονίζουν-μάτια

Αυτό το κούρεμα με κτυπήματα σίγουρα δεν ταιριάζει σε γυναίκες με γωνιακό πρόσωπο γιατί κάνει το μέτωπο να φαίνεται πιο φαρδύ. Με οβάλ σχήμα προσώπου, από την άλλη πλευρά, τα λεγόμενα γαλλικά κτυπήματα μπορούν να αναδείξουν τα πλαίσια του προσώπου. Τα εξαιρετικά κοντά κτυπήματα συνδυάζονται υπέροχα με ένα απαλό μακρύ χτένισμα με ή χωρίς στρώσεις.

Δημοφιλή κουρέματα με κοντά κτυπήματα

μακριά-χτενίσματα-κτυπήματα-κοντά-ίσια-κτυπήματα-μαύρα-ίσια-μαλλιά-adriana-lima

Τα γαλλικά κτυπήματα σε ένα μακρύ χτένισμα πρέπει είτε να είναι γεμάτα είτε μόνο ελαφρώς στρώματα. Κατάλληλα χτενίσματα είναι είτε τα μαλλιά σε στρώσεις είτε το ίσιο κόψιμο. Ωστόσο, τα κοντύτερα πόνι που τελειώνουν πάνω από τα φρύδια τονίζουν τα μάτια και τα φρύδια και απαιτούν όμορφο μακιγιάζ ματιών.

Μακριά χτενίσματα με κτυπήματα και τα πλεονεκτήματά τους

μακριά χτενίσματα-κτυπήματα-κλιμακωτά-ημι-ανοιχτά-μαλλιά-ανταύγειες-πάρτι-εμφάνιση

Τα κτυπήματα είναι επίσης πολύ δημοφιλή στις γυναίκες άνω των 30 ετών επειδή σας κάνουν νεότερους και κρύβουν τις πρώτες ρυτίδες του μετώπου με κομψό τρόπο. Τα καλύτερα πόνι για αυτό είναι μακριά και γεμάτα και πρέπει να κοπούν είτε ίσια είτε υπό γωνία.

Πολυεπίπεδα χτενίσματα με κτυπήματα

μακριά-χτενίσματα-κτυπήματα-πλευρά-κτυπήματα-οβάλ-πρόσωπο-ίσια-μαλλιά-μεσαία χωρίστρα

Ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσετε ένα μακρύ χτένισμα με λοξή κτυπήματα είναι σίγουρα με στρώσεις. Με τα πολυεπίπεδα μαλλιά, τα κτυπήματα δεν λειτουργούν ως προφορά, αλλά μάλλον ως μέρος του χτενίσματος επειδή αναμιγνύονται απευθείας στα μαλλιά.

Μακρύ χτένισμα με αυξημένα κτυπήματα

μακριά-χτενίσματα-κτυπήματα-κόκκινα-μαλλιά-μακριά-κτυπήματα-μεσαία χωρίστρα-κούρεμα-επίπεδα

Αν θέλετε να αφήσετε τα κτυπήματά σας να μεγαλώσουν, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ωραίο μεταβατικό χτένισμα στο μεταξύ. Το ελαφρώς μεγαλωμένο πόνι μπορεί να διακοσμηθεί στο πλάι ή με μεσαία χωρίστρα και ταιριάζει τέλεια με ένα μακρύ χτένισμα με στρώσεις.

Διαμορφώστε σωστά το αναπτυγμένο πόνι

μακριά-χτενίσματα-κτυπήματα-ψηλό μέτωπο-πλευρά-κτυπήματα-ίσια-μαλλιά-κερί-Ουάσινγκτον

Για να μην φαίνεται ατημέλητο το χτένισμά σας με αυξημένα κτυπήματα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εξετάσετε μια επίσκεψη στο κομμωτήριο. Τα ενήλικα κτυπήματα χρειάζονται λίγο κόψιμο και αραίωση για να φαίνονται καλά ως μεταβατικό χτένισμα.

Μακριά χτενίσματα με κτυπήματα στο πλάι

μακριά χτενίσματα-κτυπήματα-κύματα-πλάγια-πλήρη κτυπήματα-μεσαίο χτένισμα χωρισμού

Αν θέλετε γωνιακά κτυπήματα, τότε συνιστάται για εσάς ένα μακρύ χτένισμα με πλαϊνό χωρισμό. Με χοντρά μαλλιά, τα πλευρικά πλήρη κτυπήματα φαίνονται υπέροχα και συνδυάζονται τέλεια με χτενίσματα κύματος.

Πώς να διαμορφώσετε σωστά ένα πλάγιο πόνι – συμβουλές και κόλπα

μακριά-χτενίσματα-κτυπήματα-επίπεδα-περιστασιακά-μπούκλες-καθημερινά-χτένισμα-γυναίκες

Όσον αφορά τα μακριά χτενίσματα με κτυπήματα, είναι σημαντικό να πλένετε τακτικά τα περιθώρια του μετώπου και να πιάνετε τα νήματα με τα χέρια σας όσο το δυνατόν λιγότερο. Τα πλυμένα λοξά κτυπήματα μπορούν εύκολα να διακοσμηθούν με στεγνωτήρα μαλλιών και να στερεωθούν με λακ. Για περισσότερο όγκο, στεγνώστε το με λάθος πλευρά, δηλαδή όχι από την πλευρά στην οποία υποτίθεται ότι βρίσκεται.

Μακριά χτενίσματα με κτυπήματα και στρώματα

μακριά-χτενίσματα-κτυπήματα-πλάγια-πολυεπίπεδα-ξανθά-μαλλιά-κύματα-ρες-witherspoon

Τα λοξά κτυπήματα συνδυάζονται καλύτερα με πολυεπίπεδη μακριά χτενίσματα. Ανεξάρτητα από το αν έχετε καστανά, ξανθά ή κόκκινα μαλλιά – η πολυεπίπεδη περικοπή με κύματα είναι πάντα μια καλή ιδέα για την καθημερινή εμφάνιση ή το πάρτι.

Ιδέες για μακριά χτενίσματα με κτυπήματα

μακριά-χτενίσματα-κτυπήματα-πλάγια-πλήρη κτυπήματα-μισά-ανοιχτά-μαλλιά-χτένισμα-κύματα-emma-roberts

Τα μισάνοιχτα χτενίσματα είναι μια γρήγορη ιδέα styling για τα μακριά μαλλιά σας με κτυπήματα. Μπορούν να δημιουργηθούν σε λίγα λεπτά και να συνδυαστούν όμορφα με πλεξούδες, κουλούρια ή κομψά αξεσουάρ μαλλιών.

Μακριά χτενίσματα με κτυπήματα για ειδικές περιστάσεις

μακριά-χτενίσματα-κτυπήματα-πλάγια-μακριά-μαλλιά-casual-αλογοουρά-λαιμός

Πολλές διασημότητες κυρίες επιλέγουν μακριά χτενίσματα με κτυπήματα για το κόκκινο χαλί. Τα γωνιακά ή πλαϊνά κτυπήματα θεωρούνται η τέλεια προσθήκη σε μια κομψή αλογοουρά, μια πλευρική πλεξούδα ή ακόμα και μια απλή ανανέωση.

Μακριά χτενίσματα με κτυπήματα και μπούκλες

μακριά-χτενίσματα-κτυπήματα-κοντά-πλάγια-κτυπήματα-σγουρά-καστανά-μαλλιά-μισάνοιχτα

Τα σγουρά μαλλιά φαίνονται καλύτερα με γωνιακά κτυπήματα που είναι διακοσμημένα στο πλάι με πιστολάκι ή σίδερο ισιώματος. Σε αυτή την περίπτωση, το αν πρέπει να κόψετε μακριά ή κοντά κτυπήματα εξαρτάται από το σχήμα του προσώπου σας.