Μαλλιά & χτενίσματα

Όμορφα βραδινά χτενίσματα – 20 ιδέες και συμβουλές styling για κάθε μήκος μαλλιών

Όμορφα βραδινά χτενίσματα updo πλεξούδα

Είτε πρόκειται για χορό, είτε για πάρτι της παρέας είτε για απλό πάρτι με φίλους, με το σωστό βραδινό χτένισμα αναδεικνύετε ολόκληρη την εμφάνισή σας. Μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας ανοιχτά, καθώς και να τα σηκώσετε εν μέρει ή εντελώς. Οι ιδέες είναι απλώς ατελείωτες και μπορείτε να βρείτε ένα κατάλληλο χτένισμα για κάθε μήκος μαλλιών. Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μερικά παραδείγματα όμορφων βραδινών χτενισμάτων που μπορείτε να κάνετε μόνη σας για το επόμενο πάρτι ή μια ειδική περίσταση.

Βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά

όμορφα-βραδινά-χτενίσματα-μισάνοιχτα-μαλλιά

Τα βραδινά χτενίσματα είναι το καλύτερο συμπλήρωμα της βραδινής εμφάνισης και ολοκληρώνουν το γιορτινό ντύσιμο με τον καλύτερο τρόπο. Φαίνονται ιδιαίτερα θηλυκά και κομψά, γι ‘αυτό ένα καλό βραδινό χτένισμα είναι απαραίτητο για κάθε ειδική περίσταση. Παρόλο που τα βραδινά χτενίσματα συχνά θεωρούνται μεγάλη πρόκληση ακόμη και για επαγγελματίες κομμωτές, μπορούν επίσης να μιμηθούν με επιτυχία στο σπίτι με μερικές συμβουλές και κόλπα.

Χωρίς αμφιβολία, τα μακριά μαλλιά ταιριάζουν καλύτερα σε όμορφα βραδινά χτενίσματα. Τα μακριά μαλλιά μπορούν να φορεθούν ανοιχτά ή μισάνοιχτα, καθώς και σε ένα κομψό updo. Οι μπούκλες, τα κύματα και οι πλεξούδες είναι καλύτερα σχεδιασμένες με μακριά μαλλιά, οπότε η επιλογή των χτενισμάτων είναι μεγαλύτερη με αυτό το μήκος μαλλιών.

όμορφα-βραδινά-χτενίσματα-μακριά-μαλλιά-μπούκλες

Η εποχή που τα updos ήταν η μόνη επιλογή για ένα κομψό βραδινό χτένισμα έχει παρέλθει. Τα χαλαρά βραδινά χτενίσματα έχουν αντικαταστήσει τα κλασικά σινιόν και ήδη θεωρούνται η τελευταία τάση στα γιορτινά χτενίσματα. Αυτό δεν αφορά μόνο ανοιχτά μαλλιά, αλλά μάλλον ειδικά χτενίσματα, κυρίως με μισάνοιχτα μαλλιά. Λειτουργούν καλύτερα με μπούκλες ή κύματα και εξασφαλίζουν μια ιδιαίτερα θηλυκή εμφάνιση.

Curling χωρίς μπούκλα – 10 ιδέες με οδηγίες για το πώς να χτενίζετε τα μαλλιά σας

Χτένισμα με μπούκλες – 17 ιδέες για αυτό το μοντέρνο στυλ

Χτενίσματα με μπούκλες- 31 ιδέες για κοντά και μακριά μαλλιά

όμορφα-βραδινά-χτενίσματα-μακριά-μαλλιά-μισάνοιχτα

Μια σημαντική απαίτηση για το βραδινό χτένισμα είναι το ντύσιμο. Εάν και τα δύο είναι συντονισμένα μεταξύ τους, ολόκληρο το βραδινό look ολοκληρώνεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να επιλέξετε το ντύσιμο πριν αποφασίσετε για ένα ακριβές χτένισμα. Για παράδειγμα, εάν είστε καλεσμένοι σε ένα γκαλά όπου η λαμπερή στολή είναι απαραίτητη, τότε θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τα λαμπερά βραδινά χτενίσματα.

Για λιγότερο επίσημες εκδηλώσεις, όπως τα γενέθλια του καλύτερου φίλου σας, τα χαλαρά βραδινά χτενίσματα είναι τέλεια. Τα μισάνοιχτα μαλλιά με πλεξούδες καταρράκτη ή πλεγμένες πλευρές είναι τέλεια για τέτοιες περιπτώσεις.

Απλά φτιάξτε μόνοι σας όμορφα βραδινά χτενίσματα

βραδινά χτενίσματα-μακριά μαλλιά-πλευρά χωρίσματα-μπούκλες

Θα θέλατε να φοράτε τα μαλλιά σας ανοιχτά σε μια ειδική περίσταση, αλλά ακόμα σε ένα κομψό χτένισμα, τότε αυτές οι ιδέες για όμορφα βραδινά χτενίσματα είναι τέλειες για εσάς. Με αυτό το χτένισμα, τα μαλλιά είναι ανοιχτά, αλλά φοριούνται στο πλάι. Αυτό ανοίγει ένα μέρος του προσώπου και μετατρέπει τα χαλαρά μαλλιά σε γιορτινό χτένισμα γρήγορα και εύκολα.

όμορφα-βραδινά-χτενίσματα-πλάγια-μακριά μαλλιά

Για αυτό το βραδινό χτένισμα, τα μαλλιά αρχικά κουλουριάζονται ή κυματίζονται και στη συνέχεια τραβιέται ένα πλευρικό μέρος. Στη συνέχεια, η πλευρά με το μικρότερο τμήμα μαλλιών είτε πλέκεται είτε καρφώνεται με τη βοήθεια μερικών καρφίτσες. Αυτό το χτένισμα λειτουργεί επίσης πολύ καλά με ένα πλευρικό πόνι.

Τα όμορφα βραδινά χτενίσματα που φοριούνται στο πλάι ή είναι καρφωμένα είναι ιδανικά για φορέματα και ρούχα με πλάτη. Αυτό τονίζει την επίδραση των ρούχων και δημιουργεί μια στρογγυλεμένη εμφάνιση. Και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να κάνετε τέτοια βραδινά χτενίσματα μόνοι σας χωρίς προβλήματα και χωρίς πολλή εξάσκηση.

βραδινά χτενίσματα-μακριά-μαλλιά-πλεγμένα-κτυπήματα

Σχεδόν ανοιχτό, αλλά με ωραίο αποτέλεσμα μπορείτε να χτενίζετε τα μαλλιά σας όταν πλέκετε τα κτυπήματα. Για να γίνει αυτό, μια γαλλική πλεξούδα πλέκεται από αριστερά στο δεξί μέτωπο (ή αντίστροφα). Έτσι, τα υπόλοιπα μαλλιά σας παραμένουν ανοιχτά, ακόμα σε ένα ωραίο βραδινό χτένισμα. Αυτή η εμφάνιση είναι η καλύτερη για μια βραδινή έξοδο με φίλους.

βραδινά χτενίσματα-απλά-αλογοουρά

Μια απλή αλογοουρά μπορεί επίσης να μετατραπεί σε γιορτινό χτένισμα και να φορεθεί σε μια ειδική περίσταση. Μπορείτε να το κάνετε αυτό πλέκοντας τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας ή χρησιμοποιώντας καρφίτσες για να τα τυλίξετε γύρω του. Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τρίχα μαλλιών αντί για λάστιχο μαλλιών για να δέσετε τα μαλλιά και το απλό βραδινό χτένισμα είναι έτοιμο.

Όμορφα βραδινά χτενίσματα για μαλλιά μεσαίου μήκους

βραδινά χτενίσματα-μεσαίου μήκους-μαλλιά-μπούκλες

Για μαλλιά μεσαίου μήκους, υπάρχουν επίσης όμορφα βραδινά χτενίσματα που κάνουν μια κομψή εμφάνιση για κάθε περίσταση. Και πάλι, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ανοιχτά και καρφιτσωμένα μαλλιά, αλλά αυτά τα χτενίσματα χρειάζονται επιπλέον όγκο. Το μεσαίο μήκος μαλλιών έχει επίσης ορισμένα πλεονεκτήματα. Τα μαλλιά μέχρι τους ώμους χρησιμοποιούνται για να τονίσουν το ντύσιμο και το βραδινό χτένισμα είναι απλά μια προσθήκη σε αυτό. Με βραδινά χτενίσματα για μαλλιά μεσαίου μήκους, μπορείτε επίσης να βάλετε το βραδινό σας φόρεμα στο προσκήνιο με χαλαρά μαλλιά.

όμορφα-βραδινά-χτενίσματα-μεσαίου μήκους-μαλλιά-πλεγμένα

Αν θέλετε μια δυσδιάκριτη, αλλά όμορφη βραδινή εμφάνιση, τότε τα όμορφα βραδινά χτενίσματα για μεσαίου μήκους μαλλιά είναι τέλεια για αυτό. Τα μισάνοιχτα μαλλιά με ένα τμήμα πλεγμένα μαλλιά είναι το τέλειο βραδινό χτένισμα που μπορεί να συμπληρώσει κάθε φόρεμα. Με μερικά αξεσουάρ μαλλιών στα μαλλιά σας, μπορείτε να αρωματίσετε το βλέμμα και να το κάνετε λίγο πιο αισθητό.

βραδινά χτενίσματα-μεσαίου μήκους-μαλλιά-μισάνοιχτα

Τα μισάνοιχτα μαλλιά με ανοιχτόχρωμα κύματα είναι η καλύτερη επιλογή για ένα απλό βραδινό χτένισμα με συγκεκριμένο παράγοντα wow. Δεν πρέπει απλώς να δέσετε τα πλαϊνά τμήματα των μαλλιών με καρφίτσες, αλλά να τις στρίψετε ή να τις πλέξετε για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή η εμφάνιση συνδυάζεται τέλεια με ombre μαλλιά ή χρώματα μαλλιών με ανταύγειες.

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους μπορούν επίσης να δεθούν σε όμορφα ενημερώματα με τη βοήθεια κεφαλόδεσμου. Τα μαλλιά τυλίγονται γύρω από την κεφαλόδεση και δημιουργείται ένα ογκώδες αποτέλεσμα, αν και τα μαλλιά δεν είναι αρκετά μακριά. Έχετε λοιπόν ένα ωραίο στολίδι για τα μαλλιά στο μέτωπό σας και ένα κομψό σινιόν στο λαιμό σας.

Όμορφα βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά

όμορφα-βραδινά-χτενίσματα-κοντά-μαλλιά-κτυπήματα

Έχετε τολμήσει να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά, αλλά δεν ξέρετε πώς να χτενίζετε τα μαλλιά σας για μια ειδική περίσταση; Μην ανησυχείτε, έχουμε συγκεντρώσει μερικές υπέροχες ιδέες για όμορφα βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά που είναι εμπνευσμένα από τα αστέρια.

Τα κοντά μαλλιά έχουν επίσης τα πλεονεκτήματά τους όταν σκέφτεστε τα γιορτινά χτενίσματα. Ενώ μπορούν να συνδεθούν μόνο σε όμορφες ενημερώσεις κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, οι εναλλακτικές λύσεις είναι εξίσου μεγάλες. Επιπλέον, ο χρόνος που απαιτείται για το στυλ του κοντού χτενίσματος είναι πολύ μικρότερος από αυτόν για μια μεγάλη χαίτη.

όμορφα-βραδινά-χτενίσματα-κοντά-μαλλιά-ανοιχτά

Ένα κλασικό κόψιμο pixie δεν απαιτεί σχεδόν καμία προετοιμασία για μια ειδική περίσταση επειδή είναι δύσκολο να στιλ. Ως εκ τούτου, οι κυρίες με κοντό κούρεμα έχουν το πλεονέκτημα ότι σχεδόν δεν έχουν να χτενίσουν τα μαλλιά τους πριν από την εορταστική εκδήλωση. Απλώς πλύνετε τα μαλλιά σας, εφαρμόστε λίγο κερί μαλλιών και τελειώσατε.

Τα πράγματα είναι διαφορετικά με τα κομμένα pixie κοψίματα και τα χτενίσματα bob. Προσφέρουν μεγαλύτερη επιλογή βραδινών χτενισμάτων και μπορούν επίσης να διακοσμηθούν ανάλογα. Το να αφήνετε τα μαλλιά ανοιχτά είναι μία από τις καλύτερες γιορτινές ιδέες χτενίσματος σε αυτή την περίπτωση. Για μια βραδινή εμφάνιση, ωστόσο, αυτό το χτένισμα χρειάζεται ένα κατάλληλο στυλ. Με βαθύ πλαϊνό χωρισμό και συγκεκριμένο όγκο στις ρίζες, τα απλά ανοιχτά μαλλιά μεταμορφώνονται σε ένα υπέροχο βραδινό χτένισμα.

όμορφα-βραδινά-χτενίσματα-κοντά-ίσια-μαλλιά

Με ίσια μαλλιά μπορείτε να κάνετε όμορφα βραδινά χτενίσματα τόσο με μακριά όσο και με κοντά μαλλιά. Εάν δεν θέλετε να αφήσετε τα μαλλιά σας ανοιχτά, αλλά θέλετε να τα βάλετε σε ένα κομψό βραδινό χτένισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιδέα ως έμπνευση. Εδώ, τα μαλλιά αρχικά ισιώνονται με σίδερο ισιώματος και στη συνέχεια χτενίζονται προς τα πίσω. Στη συνέχεια, το πάνω μέρος των μαλλιών λαμβάνεται και πειράζεται προς τα πίσω με μια χτένα. Τέλος, βάψτε τις πλευρικές περιοχές με λίγο κερί μαλλιών σε κομψή εμφάνιση και ασφαλίστε με καρφίτσες bobby. Το λαμπερό look για κοντά μαλλιά είναι έτοιμο.

βραδινα χτενισματα-κοντα-μαλλια-μπομπ

Ακολουθούν δύο απλά παραδείγματα όμορφων βραδινών χτενισμάτων που μπορείτε να μιμηθείτε εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα με μερικές μπομπί καρφίτσες. Αν και αυτές οι εμφανίσεις φαίνονται λίγο απλές, είναι τέλειες ως συμπλήρωμα σε ένα ελκυστικό βραδινό ντύσιμο.

Εορταστικές ενημερώσεις για κάθε περίσταση

βραδινά χτενίσματα-μπούκλες-πιο χαλαρά-σινιόν

Αν και δεν είναι πλέον must must, τα updos εξακολουθούν να θεωρούνται κλασικά σε βραδινά χτενίσματα. Οι όμορφες ενημερώσεις για μια ειδική περίσταση συνήθως λειτουργούν τόσο με μακριά όσο και μεσαίου μήκους μαλλιά. Ωστόσο, αν έχετε μέχρι τους ώμους ή κοντά μαλλιά, τότε ένα χτένισμα με επένδυση μπορεί να χτενιστεί μόνο με επέκταση μαλλιών.

Αν λοιπόν θέλετε ένα βραδινό χτένισμα με τα μαλλιά σας καρφωμένα, τότε οι κυρίες με μακριά μαλλιά έχουν ένα συγκεκριμένο πλεονέκτημα. Μπορείτε να πειραματιστείτε με τη μακριά χαίτη και να δέσετε τα μαλλιά σας σε ένα κότσο, σινιόν ή ένα όμορφο πλεκτό χτένισμα.

όμορφο-βραδινό-χτενίσματα-πλεξούδες-μπούκλες-τσουρέκι

Τα όμορφα βραδινά χτενίσματα με καρφιτσωμένα μαλλιά συχνά μετατρέπονται σε πραγματικά έργα τέχνης από επαγγελματίες κομμωτές. Ωστόσο, αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα updo μόνοι σας για μια ειδική περίσταση, τότε χρειάζεστε λίγη εξάσκηση και πολλή υπομονή. Για καλύτερα αποτελέσματα στο σπίτι, μπορείτε να προσκαλέσετε ένα χέρι βοήθειας, όπως ο καλύτερος φίλος σας.

όμορφο-βραδινό-χτενίσματα-κότσο-κοτσίδα-λαιμόκοψη

Για όμορφα βραδινά χτενίσματα με τσουρέκι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαξιλάρι κουλούρι. Αυτό σημαίνει ότι τα τέλεια αποτελέσματα επιτυγχάνονται σχεδόν πάντα εάν το αξεσουάρ μαλλιών χρησιμοποιείται σωστά. Για παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα, μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το βραδινό χτένισμα με πλεκτό λαιμό ή πλευρές.

όμορφο-βραδινό-χτένισμα-ψαροκόκαλο-πλεξούδα-updo

Δεν είναι περίεργο που τα όμορφα βραδινά χτενίσματα συνδυάζονται συχνά με χτενίσματα με πλεκτά. Τα πλεκτά μαλλιά φαίνονται ιδιαίτερα θηλυκά και μπορούν να συμπληρώσουν σχεδόν κάθε στολή τέλεια. Εάν είστε καλές στις πλεξούδες τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την ιδέα με πλεκτά στεφάνια ως βραδινό χτένισμα. Για αυτό, τα μαλλιά χωρίζονται σε δύο και δύο πλεξούδες ψαροκόκαλο πλέκονται στην πλάτη. Οι πλεξούδες στη συνέχεια δένουν γύρω από το κεφάλι σαν στεφάνι με τη βοήθεια καρφίτσες μπόμπι.

όμορφα-βραδινά-χτενίσματα-ολλανδικά-πλεξούδες-updo

Τα απλά χτενίσματα με πλεξούδες μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε όμορφα βραδινά χτενίσματα αν χρησιμοποιήσετε μερικά κόλπα. Για παράδειγμα, εάν πλέξετε μια ολλανδική πλεξούδα λίγο πιο χαλαρά, μπορείτε να κρύψετε το κάτω μέρος της πλεξούδας στα μαλλιά σας και να κάνετε μια κομψή ανανέωση μόνοι σας. Αυτή η εμφάνιση λειτουργεί μια χαρά με μαλλιά μεσαίου μήκους και είναι ιδανική για κάθε ειδική περίσταση.