Μαλλιά & χτενίσματα

Ξανθιές για γυναίκες άνω των 50: Αυτά τα 15 μοντέρνα χρώματα μαλλιών καλύπτουν τέλεια τα γκρίζα μαλλιά

Οι τάσεις ομορφιάς του σήμερα βασίζονται σε ένα φρέσκο ​​και νεανικό πρόσωπο. Μπορείτε να βοηθήσετε με concealers, κρέμες ρυτίδων και μαξιλάρια ματιών κατά της γήρανσης. Αλλά το σωστό χρώμα μαλλιών μπορεί επίσης να μας κάνει να δείχνουμε λίγα χρόνια νεότεροι. Για τις γυναίκες άνω των 50 ετών, ωστόσο, η επιλογή του σωστού χρωματισμού είναι μια μεγάλη πρόκληση. Όχι μόνο πρέπει να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο φυσική και να καλύπτει διακριτικά τα γκρίζα μαλλιά, θα πρέπει επίσης να είναι εύκολη στη φροντίδα και κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Σας φέρνουμε 20 ιδέες για ξανθούς τόνους για γυναίκες άνω των 50 που θα σας δώσουν φρεσκάδα.

Ξανθιές για γυναίκες άνω των 50: “Strawberry Blonde”

Το Strawberry Blonde καλύπτει τα γκρίζα μαλλιά

Τα γκρίζα μαλλιά συχνά μας κάνουν να δείχνουμε γερασμένοι και κουρασμένοι. Αντίθετα, μόνο μια επίσκεψη στο κομμωτήριο και ένα νέο χρώμα μαλλιών μπορεί να βοηθήσει. Οι ξανθιές με κόκκινο καστ φαίνονται ιδιαίτερα καλές σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμο δέρμα. Τα μαλλιά αρχικά λευκαίνονται και στη συνέχεια χρωματίζονται με την αντίστοιχη σκιά φράουλας. Για να λάμπουν τα μαλλιά για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το χρωματισμό, θα πρέπει να τα τελειώνετε με γυαλιστερό κάθε δύο μήνες.

Hair trend 2021 Ξανθό χρώμα μαλλιών φράουλα για γυναίκες άνω των 50 ετών

Αστέρια όπως η Connie Britton δείχνουν πώς: Η 54χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός λατρεύει τη φράουλα-ξανθιά χαίτη της.

Ξανθά ανταύγειες φράουλας για γυναίκες άνω των 50 ετών

Πώς να εφαρμόσετε την τάση: Εάν δεν είστε σίγουροι αν θα σας αρέσει πολύ η σκιά φράουλας, μπορείτε να λευκάνετε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια να βελτιώσετε μόνο μεμονωμένα σκέλη με ξανθιά φράουλα.

Ξανθιές για γυναίκες άνω των 50: η ξανθιά πλατίνα είναι μοντέρνα

Πλατίνα ξανθά μαλλιά και pixie κομμένα για γυναίκες άνω των 50 ετών

Το πλατινέ ξανθό είναι η πιο ανοιχτή απόχρωση του ξανθού στην παλέτα χρωμάτων μαλλιών. Έρχεται ως κοριτσίστικο και απλό και είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο να το φροντίσετε. Ωστόσο, το χρώμα εκκίνησης είναι μια σημαντική προϋπόθεση για ένα επιτυχημένο τελικό αποτέλεσμα. Αν είστε φυσικά σκούρα ξανθιά ή αν φοράτε αυτή τη στιγμή τα μαλλιά σας σκούρα ξανθά, τότε μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της τάσης. Οι γυναίκες με σκούρα μαλλιά θα πρέπει να επιλέξουν καλύτερα ένα διαφορετικό χρώμα μαλλιών.

Πλατίνα ξανθά μαλλιά για γυναίκες ηλικίας 50 ετών και άνω

Το ξανθό πλατινέ χρώμα μαλλιών μπορεί επίσης να εξαντλήσει τα μαλλιά σας. Επομένως, είναι κατάλληλο για γυναίκες με υγιή και κοντά μαλλιά. Η κοντή τρίχα είναι συνήθως ευκολότερη στη φροντίδα. Δεδομένου ότι επίσης κόβονται πιο συχνά, είναι επίσης πιο υγιεινά από μια μακριά χαίτη.

Καλύψτε τα γκρίζα μαλλιά με πλατινέ ξανθό χρώμα μαλλιών

Εάν επιλέξετε την ξανθιά απόχρωση, τότε θα πρέπει να φροντίζετε τα μαλλιά σας με μάσκες και θεραπείες τουλάχιστον δύο φορές το μήνα. Το τακτικό κόψιμο του χτενίσματος bob ή pixie cut είναι επίσης απόλυτο must.

Ξανθιές για γυναίκες άνω των 50: Broomstick Blonde

σκουπόξυλο που καλύπτει ξανθά μαλλιά για γυναίκες άνω των 50 ετών

Το “Broomstick Blonde” δεν είναι στην πραγματικότητα μια χρωματική απόχρωση, αλλά μια τεχνική χρωματισμού. Πρόκειται για το εξής: Ο κομμωτής επιλέγει μια απόχρωση για την προσέγγιση που πλησιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, τα highlights χρωματίζονται σε πιο ανοιχτή απόχρωση. Αυτή η τεχνική κάνει τα εύθραυστα και γκρίζα μαλλιά να λάμπουν και, σε συνδυασμό με ένα κατάλληλο κούρεμα, μπορούν να δημιουργήσουν όγκο στα μαλλιά.

σκουπόξυλο ξανθό μοντέρνο χρώμα μαλλιών για γυναίκες άνω των 50 ετών

Κρεμώδης ξανθιά με ανταύγειες βανίλιας

Χρώμα μαλλιών πάνω από 50 χρόνια ξανθιά κρέμα με ανταύγειες βανίλιας γύρω από το πρόσωπο

Το επόμενο χρώμα των μαλλιών κολακεύει τις γυναίκες με χλωμή χροιά και απλό καλοκαιρινό χτένισμα με κύματα παραλίας. Η κρεμ-ξανθιά απόχρωση είναι επίσης φρεσκαρισμένη με ανταύγειες βανίλιας που πλαισιώνουν το πρόσωπο και του δίνουν φρεσκάδα.

Ξανθό ombré χρώμα μαλλιών για γυναίκες άνω των 50 ετών

Τα χρώματα μαλλιών για γυναίκες άνω των 50 που καλύπτουν τα γκρίζα μαλλιά είναι ξανθά ombre

Γυναίκες άνω των 50 ετών που έχουν γκρίζα μαλλιά μέχρι τους ώμους και θέλουν ένα εύκολο χρώμα μαλλιών θα πρέπει να επιλέξουν μια απαλή χρωματική κλίση μεταξύ της γκρίζας προσέγγισης και μιας φυσικής ξανθιάς απόχρωσης.

Μπαλαγιάζ μέλι και καραμέλα

Ξανθιές για γυναίκες άνω των 50 μελιού και καραμέλα balayage

Το μέλι και η καραμέλα είναι δύο αποχρώσεις που ταιριάζουν πολύ. Εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις γυναίκες με ροδάκινο. Η χροιά εμφανίζεται ομοιόμορφη, δημιουργούνται ρυτίδες (αφού το χρώμα των μαλλιών προσελκύει την προσοχή, σχεδόν δεν παρατηρείτε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια).

Χρώματα μαλλιών που μας κάνουν να δείχνουμε 5 χρόνια νεότεροι: Blonde Foilyage

Ξανθιές για γυναίκες άνω των 50 ετών που κάνουν το φύλλωμα νεότερο

Οι γυναίκες άνω των 50 ετών που θέλουν να καλύψουν τα γκρίζα μαλλιά τους μπορούν να επιλέξουν την τεχνική βαφής του φυλλώματος. Ο συνδυασμός balayage και ο χρωματισμός των ανταύγειας με αλουμινόχαρτο δημιουργούν αφρώδεις τόνους στα μαλλιά. Theσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι ότι δεν χρειάζεται να βάψετε όλα τα μαλλιά σας. Ένας έμπειρος κομμωτής μπορεί να δημιουργήσει μια μετάβαση μεταξύ του φυσικού χρώματος των μαλλιών και των χαρακτηριστικών.

Χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως το foilage και το balayage, δημιουργούνται και άλλοι δροσεροί ξανθοί τόνοι. Στην παρακάτω συλλογή φωτογραφιών μπορείτε να μάθετε ποια άλλα χρώματα μαλλιών είναι αυτή τη στιγμή σε τάση.

Μέλι ξανθό χρώμα μαλλιών για γυναίκες άνω των 50 ετών

Μέλι ξανθό χρώμα μαλλιών για γυναίκες άνω των 50 ετών

Ξανθές ρίζες μελιού

Ξανθά μαλλιά μέλι για γυναίκες 50 ετών και άνω καλύπτει τα γκρίζα μαλλιά

Oolυχρό ξανθό χρώμα μαλλιών

Ξανθιές για γυναίκες άνω των 50 ξανθιών τέφρας

Χρώματα μαλλιών για γυναίκες άνω των 50: καστανόξανθα και μέλι

Μοντέρνα χρώματα μαλλιών για γυναίκες άνω των 50 που καλύπτουν γκρίζα μαλλιά, κοκκινωπό καφέ και μέλι

Ομπρέ μαλλιά με σκούρες ρίζες μαλλιών

Ξανθιές για γυναίκες άνω των 50 ombre μαλλιών με σκούρες ρίζες μαλλιών

Η Jennifer Aniston βασίζεται στο “Butterfly Blonde”

Οι μοντέρνες ξανθιές για γυναίκες άνω των 50 κάνουν τη νεότερη να μοιάζει ξανθιά

Το ξανθό πλατινέ είναι το πιο μοντέρνο χρώμα μαλλιών για το 2021

Οι γυναίκες άνω των 50 ετών έχουν χρώμα μαλλιών που καλύπτει τα γκρίζα μαλλιά