Μαλλιά & χτενίσματα

Γκρι ατσάλινο χρώμα μαλλιών: Η νέα τάση μαλλιών για γυναίκες άνω των 50 ετών

Οι εποχές που φοβόσασταν τα πρώτα γκρίζα μαλλιά έχουν παρέλθει. Αντί να τρομάζουν και να πανικοβάλλονται, όλο και περισσότερες γυναίκες μαθαίνουν να αγαπούν τα φυσικά γκρίζα μαλλιά τους και μάλιστα τα χρωματίζουν σκόπιμα γκρίζα. Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει, τα γκρίζα μαλλιά είναι σίγουρα στην τάση. Στοιχηματίζουμε ότι δεν μπορείτε να περιηγηθείτε σε καμία από τις ροές των κοινωνικών σας μέσων χωρίς να δείτε κάποιον να επιδεικνύει τα φρεσκοβαμμένα γκρίζα μαλλιά του. Το γκρι δεν είναι πάντα γκρι. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές και αποχρώσεις, όπως ασημί, αλάτι και πιπέρι, πλατίνα, γραφίτης κλπ. Μια απόχρωση του γκρι που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, ειδικά στις γυναίκες άνω των 50 ετών, είναι το γκρι ατσάλι.

Γκρι ατσάλινα μαλλιά για γυναίκες άνω των 50: πώς να γκριζάρουν με στυλ

χρώμα μαλλιών γκρι ατσάλι για μακριά μαλλιά άνω των 50

Πιο σκούρο από το ασημί γκρι και πιο ανοιχτό από τον γραφίτη – το ατσάλινο γκρι είναι μια δροσερή απόχρωση του γκρι με μια γκρι απόχρωση και μια καφέ γυαλάδα. Αυτή η απόχρωση διαφέρει από τα φυσικά γκρίζα μαλλιά με τη μοντέρνα μεταλλική της γυαλάδα και φαίνεται εξαιρετικά μοντέρνα όταν χρωματίζεται σωστά. Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με το Pantone Color Institute, το γκρι είναι ένα από τα χρώματα της τάσης του 2021.

μαλλιά μεσαίου μήκους για γυναίκες άνω των 50 με μεταλλική γυαλάδα

Σε αντίθεση με το λαμπερό μεταλλικό ασήμι, το ασημί γκρι φαίνεται πιο λεπτό και κομψό. Ένας καλός λόγος για τον οποίο οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας επιλέγουν την ατσάλινη γκρι εμφάνιση. Έτσι, αν θέλετε να κάνετε μια πλήρη αλλαγή τύπου χρωματίζοντας τα μαλλιά σας για την 50η επέτειό σας, το χρώμα των μαλλιών είναι για εσάς.

Μοντέρνο χρώμα μαλλιών για γυναίκες άνω των 50: για ποιους ταιριάζει το γκρι ατσάλι?

το γκρι ατσάλι είναι μια δροσερή απόχρωση με γκρι απόχρωση

Το αν το γκρι ατσάλινο χρώμα σε κολακεύει εξαρτάται κυρίως από τον τύπο του δέρματός σου. Οι αποχρώσεις του γκρι είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για γυναίκες με ανοιχτόχρωμο δέρμα και ψυχρούς τόνους. Με ζεστούς τύπους δέρματος, οι ανοιχτές αποχρώσεις του γκρι φαίνονται αφύσικες και τεχνητές. Εάν έχετε χροιά ελιάς, τα γκρίζα μαλλιά επίσης δεν συνιστώνται, καθώς αυτό θα κάνει το πρόσωπο να φαίνεται θαμπό ή ακόμα και κιτρινοπράσινο.

Κοντό χτένισμα άνω των 50 σε σκούρο γκρι

Τα μπλε και γκρίζα μάτια έρχονται επίσης στο δικό τους χάρη στο ατσάλινο γκρι χρώμα των μαλλιών και φαίνονται ακόμη πιο λαμπερά. Το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό με πράσινα μάτια. Ο συνδυασμός καφέ μάτια και γκρίζα μαλλιά είναι επίσης πολύ ιδιαίτερος, επειδή το καφέ εκπέμπει ζεστασιά και εξισορροπεί το αποτέλεσμα του ψυχρού γκρι.

αλατοπίπερο αναζητήστε ένα σύντομο κούρεμα

Πολλές νεαρές γυναίκες με εκφραστικά σκούρα φρύδια και μακριές βλεφαρίδες επίσης βάφουν συγκεκριμένα τα μαλλιά τους γκρι. Δεδομένου ότι γίνονται πιο λεπτές και λεπτές με την ηλικία και συχνά χάνουν το χρώμα τους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε λίγο μακιγιάζ που τραβάει τα βλέμματα. Είτε τα μάτια είτε τα χείλη πρέπει να τονιστούν. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να φοράτε πολύ μακιγιάζ, ένα κραγιόν με έντονο χρώμα είναι πάντα μια καλή ιδέα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες συμβουλές μακιγιάζ και έμπνευση στο άρθρο μας.

ατσάλινο γκρι και καφέ δίχρωμο βλέμμα στο κούρεμα pixie

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι γκρι αποχρώσεις στα μαλλιά ενισχύουν τους κόκκινους τόνους στο πρόσωπο. Εάν αγωνίζεστε με κοκκινίλες ή εξανθήματα, αυτό το χρώμα μαλλιών θα ήταν ακατάλληλο για εσάς.

ατσάλινες γκρι ανταύγειες σε καστανά μαλλιά

Εάν ανησυχείτε για το γκρι ατσάλι που σας μεγαλώνει, τότε είναι καλύτερο να το συνδυάσετε με μια πιο σκούρα απόχρωση του καφέ ή απλά να φέρετε γκρι ανταύγειες και εφέ στα μαλλιά σας. Οι ασημί γκρι ανταύγειες δίνουν στα καστανά μαλλιά μια ζωντανή προφορά.

Πώς χρωματίζεται το trend trend χρώμα μαλλιών?

γκρι ατσάλι σε λευκασμένα ή ανοιχτό ξανθά μαλλιά

Το γκρι ατσάλι είναι καλύτερο να χρωματιστεί σε λευκασμένα έως ανοιχτά ξανθά μαλλιά. Εάν έχετε σκούρα καστανά ή μαύρα μαλλιά, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε το γκρι χρώμα των μαλλιών σε μία συνεδρίαση – στην πραγματικότητα, θα (και πρέπει) να είναι μια σταδιακή διαδικασία, ώστε να μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά τα μαλλιά. Η λεύκανση των μαλλιών πρέπει να γίνεται από έμπειρο χρωματιστή.

Bob κούρεμα άνω των 50 σε γκρι ατσάλι

Μόλις τα μαλλιά σας λευκαίνουν, ο χρωματιστής θα εφαρμόσει ένα χρώμα στα μαλλιά για να αφαιρέσει την κίτρινη απόχρωση από τα μαλλιά. Μόνο τότε η απόχρωση ή το γκρι χρώμα μπαίνει στα μαλλιά. Η απόχρωση του γκρι είναι ιδανική για γυναίκες άνω των 50 ετών, επειδή εξουδετερώνει τις κίτρινες ανταύγειες στα φυσικά γκρίζα μαλλιά, μειώνει την αντίθεση ανάμεσα στα γκρίζα μαλλιά και τη φυσική απόχρωση ή δίνει στα μαλλιά ένα ομοιόμορφα πιο σκούρο αποτέλεσμα και νέα φρεσκάδα.

Η σωστή φροντίδα για βαμμένα μαλλιά σε γκρι χρώμα

γυναίκα με 50 και μακριά μαλλιά σε γκρι ατσάλι

Αφού βάψετε τα μαλλιά σας γκρι από χάλυβα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προϊόντα περιποίησης ειδικά σχεδιασμένα για βαμμένα μαλλιά, κατά προτίμηση σαμπουάν και μαλακτικό προσαρμοσμένο σε ασημένια μαλλιά. Μια θεραπεία μαλλιών την εβδομάδα είναι επίσης υποχρεωτική. Προκειμένου ο γκρι τόνος να μην φαίνεται κιτρινωπός, θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε ασημένιο σαμπουάν σε συνεχή βάση. Σημειώστε ότι το βιολετί σαμπουάν πρέπει να λειτουργεί περισσότερο επειδή το χρώμα των μαλλιών είναι λίγο πιο σκούρο. Μια ανανέωση είναι απαραίτητη μετά από τρεις έως οκτώ εβδομάδες.

Έχετε ίσια μακριά μαλλιά βαμμένα σε γκρι ατσάλι πάνω από 50

Αν έχετε μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά ακόμα και στα 50, είναι λογικό να μην υπερθερμαίνετε τα μαλλιά σας με θερμικό στυλ και να επιλέξετε χτενίσματα χωρίς θερμότητα. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε ένα σπρέι θαλασσινού αλατιού για να δημιουργήσετε χαλαρά κύματα. Απλώς ψεκάστε το σε μαλλιά που έχουν στεγνώσει με πετσέτα, πλέξτε τα μαλλιά σας σε μια τρίκλωνη πλεξούδα και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν στον αέρα. Μόλις στεγνώσουν τα μαλλιά σας, χαλαρώστε την πλεξούδα και πετάξτε τα μαλλιά λίγο.

γκρι ατσάλι με κοντό κούρεμα άνω των 50

Καθώς μεγαλώνουν, πολλές γυναίκες επιλέγουν ένα κοντό χτένισμα, όπως ένα pixie cut ή ένα λοξότμητο bob. Και το γκρι ατσάλι είναι ένα υπέροχο χρώμα για όποιον θέλει να προσθέσει λίγο ωμό στα κοντά μαλλιά. Για να δώσετε στο χτένισμα περισσότερη πληρότητα, ζυμώστε λίγη μους μαλλιών σε βρεγμένα μαλλιά από κάτω και στεγνώστε με μαλλιά πάνω από το κεφάλι.

Οι ασημένιες χρωστικές ουσίες εξουδετερώνουν την κίτρινη απόχρωση και κρύβουν τα γκρίζα μαλλιά

γκρι ατσάλι ως μοντέρνο χρώμα μαλλιών για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας

Τα κοντά μαλλιά είναι εξαιρετικά μεταβλητά και φαίνονται επίσης θηλυκά

κούρεμα pixie σε ασημί γκρι

Οι ατσάλινες γκρι άκρες και ο μαύρος λαιμός συνδυάζονται υπέροχα

γκρι ατσάλινα μαλλιά με κούρεμα pixie

Με γκρι ατσάλι, το κοντό χτένισμα φαίνεται υπερσύγχρονο

ακατέργαστο ατσάλι και μαύρο για μια μοντέρνα γυναίκα άνω των 50 ετών

Το σωστό κούρεμα δημιουργεί περισσότερο όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού

γκρι ατσάλινο χρώμα μαλλιών με κοντό κούρεμα άνω των 50

Το ατσάλινο γκρι συνδυάζεται τέλεια με μια ροζ απόχρωση

κοντό χτένισμα για γυναίκες άνω των 50 σε γκρι ατσάλι

Το ασημί είναι ένα ευέλικτο χρώμα και έχει διαφορετικές αποχρώσεις

χρώμα μαλλιών γκρι ατσάλι για bob κούρεμα

Τα γκρίζα μαλλιά μπορούν να κρυφτούν υπέροχα με την ατσάλινη γκρι εμφάνιση

κοντό κούρεμα για γυναίκες άνω των 60 σε γκρι ατσάλι

Ένα βήμα κοπής φέρνει περισσότερη κίνηση στα μαλλιά

ατσάλινο γκρι χρώμα μαλλιών με ένα βήμα κοπής πάνω από 50 έρχεται στο δικό του

Αν σας αρέσει ιδιαίτερα λαμπερό, σίγουρα θα πρέπει να πάτε στην τάση των μεταλλικών μαλλιών

μαλλιά μεσαίου μήκους με μπούκλες σε γκρι ατσάλι

Όσο πιο κοντά είναι τα μαλλιά, τόσο πιο γεμάτα φαίνονται

ατσάλινο γκρι pixie χτένισμα με πολύ όγκο από πάνω