Μαλλιά & χτενίσματα

Οδηγίες για ένα απλό DIY πλεκτό χτένισμα με κότσο

Dutt-back-high-braided-casual-braided hairstyle-to-style

Τα μαλλιά δεμένα πίσω δεν χρειάζεται πάντα να φαίνονται πολύ αυστηρά. Μπορείτε να αρωματίσετε λίγο με ευκολία αυτή τη ρομαντική και κομψή διακόσμηση και να αφαιρέσετε τη λιτότητα. Η ανάποδη γαλλική πλεξούδα με κουλούρι έχει μερικές παραλλαγές, αλλά είναι πολύ εύκολο να μιμηθεί. Για να αντιγράψετε αυτό το DIY πλεκτό χτένισμα με έναν κότσο, τα μαλλιά σας πρέπει να είναι στεγνά. Είναι ιδανικό αν δεν έχουν πλυθεί απλά για να πλέκονται πιο εύκολα.

DIY πλεκτό χτένισμα με κότσο: Πλέξτε ανάποδα τη γαλλική πλεξούδα

Τσουρέκι με υψηλή πλέξη-DIY-εικόνες-οδηγίες-χτενίσματα τάσης

Αυτός ο κότσος με υψηλή πλέξη είναι ένα υπέροχο καθημερινό χτένισμα που πηγαίνει έτσι: χτενίστε τα μαλλιά προς τα εμπρός και χωρίστε τα τμήματα που θα χρησιμοποιήσετε για να πλέξετε την ανάποδη πλεξούδα. Ξεκινήστε με το πλέξιμο στον αυχένα – όχι πολύ σφιχτό – και προσθέστε ένα λεπτό σκέλος εναλλάξ από αριστερά και δεξιά με κάθε βήμα μέχρι να φτάσετε στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας και όλα τα μαλλιά σας να πλέκονται σε πλεξούδα. Μπορείτε επίσης να πλέξετε μεμονωμένα σκέλη κάθε τμήματος ξεχωριστά προτού πλέξετε με τα μεγάλα τμήματα.

Πλεκτά με κότσο – ένα δροσερό καθημερινό χτένισμα

χτένισμα με υψηλή στοίβα-μαλλιά-κότσο-με-πλεξούδα-οδηγίες

Στερεώστε την πλεξούδα με μια λεπτή ελαστική τρίχα και καρφίτσες. Στη συνέχεια, καρφιτσώστε τα μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας σε ένα χαλαρό σινιόν. Τυλίξτε ένα σκέλος τρίχας γύρω από τα μαλλιά ελαστικό σε σπειροειδές σχήμα, έτσι ώστε να μην είναι πλέον ορατό αργότερα. Τέλος, απλώστε μια πινελιά λακ στα μαλλιά σας. Βοΐλα!

Πανέμορφα χτενίσματα με πλεξούδες σε 10 λεπτά – 26 ιδέες για DIY

Περιστασιακό χτενισμένο πλεκτό με κόμπους – απλές οδηγίες

Πλεκτά χτενίσματα για την παραλία – 5 υπέροχες προτάσεις

στην πίσω κουλούρα-πλεγμένη-πετσέτα-για-γραβάτα-ένα-τόξο-diy

Μπαχαρικά ένα πλεκτό updo με ένα αξεσουάρ

Αν έχετε μακριά μαλλιά, πρέπει να τα πλέξετε λίγο πιο σφιχτά. Το DIY πλεκτό χτένισμα με κότσο μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει αξεσουάρ. Με λίγο χρόνο και ένα ωραίο κλιπ μαλλιών, δημιουργείται ένα μοντέρνο χτένισμα που τραβάει αμέσως τα βλέμματα.

ανάποδα-γαλλικά-πλεξούδα-πλεξούδα-στο-λαιμό-casual-σινιόν

Στερεώστε τα μήκη ως κουλούρι

Πλέξη-μαλλιά-στο-κεφάλι-σε-χαλαρό-σινιόν

Πολύ συσσωρευμένο επάνω κόμπο με κοτσίδα

πλεκτό-updo-κομψό-μαλλιά-κοσμήματα-φιόγκο

Κομψό DIY πλεκτό χτένισμα με κότσο