Μαλλιά & χτενίσματα

Επιστροφή στο φυσικό χρώμα μαλλιών: Με αυτές τις συμβουλές και κόλπα θα πετύχετε!

Μερικές ροζ ανταύγειες εδώ, μερικές χρυσές ανταύγειες εκεί ή ένα εντελώς νέο χρώμα – ο χρωματισμός των μαλλιών είναι πραγματικά διασκεδαστικός και ένας εξαιρετικός τρόπος για να δοκιμάσετε νέα χτενίσματα και στιλ. Είτε ξανθιά, κόκκινη ή μαύρη – όταν η χαίτη μας έχει μόνιμο χρώμα, μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να απαλλαγούμε εντελώς από το νέο χρώμα των μαλλιών. Και ήδη μπαίνουμε σε έναν φαύλο κύκλο και οι τακτικές επισκέψεις στο κομμωτήριο έχουν γίνει φυσιολογικές για πολλούς από εμάς. Η συνεχής βαφή δεν είναι μόνο χρονοβόρα και δαπανηρή, αλλά επίσης παίρνει μεγάλο μέρος της δομής των μαλλιών και κάνει τα μαλλιά εύθραυστα και σπασμένα και τα πιέζει. Είχατε ήδη αρκετή συνεχή επαναβαφή και ξεθωριασμένα χρώματα; Τότε τώρα θα ήταν η τέλεια στιγμή για να δώσετε στα μαλλιά σας ένα μικρό διάλειμμα και να επιστρέψετε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών. Στη συνέχεια, θα σας πούμε πώς λειτουργεί καλύτερα και πώς μπορείτε να αποκρύψετε επιδέξια την προσέγγιση!

Επιστροφή στο φυσικό χρώμα μαλλιών: Αφήστε το χρώμα των μαλλιών να μεγαλώσει

πίσω στο φυσικό χρώμα μαλλιών των ξανθών μαλλιών στο σπίτι λεύκανση συμβουλές

Πρώτα απ ‘όλα, η πικρή αλήθεια: αν χρωματίζετε τακτικά τα μαλλιά σας εδώ και χρόνια, θα είναι αρκετά δύσκολο να επιστρέψετε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών. Και σε αυτή τη μακρά διαδικασία, υπάρχει ένα πράγμα που σίγουρα δεν μπορείτε να αποφύγετε: αφήστε τη γραμμή των μαλλιών να μεγαλώσει. Μια χοντρή μπάρα στη βάση συνήθως φαίνεται ατημέλητη και αντιαισθητική, αλλά είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να απομακρύνετε το αρχικό χρώμα των μαλλιών. Η μηνιαία τριχοφυΐα ποικίλλει από άτομο σε άτομο, αλλά κατά μέσο όρο περίπου 1-1,5 εκατοστά. Με αυτόν τον τρόπο, τα μαλλιά μπορούν να κοπούν σταδιακά μέχρι να μείνουν μόνο άβαφα μαλλιά. Και αυτό απαιτεί πολλή υπομονή. Να είσαι γενναίος και να το κάνεις. Για παράδειγμα, πάρτε έμπνευση από όλους τους διάσημους που αποφάσισαν τον τελευταίο χρόνο να αφήσουν τα γκρίζα μαλλιά τους να μεγαλώσουν και να τα καμαρώνουν. Ωστόσο, εάν θέλετε να επιστρέψετε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών από το ξανθό, μπορείτε να προσθέσετε μερικές ανταύγειες ή χαμηλές αποχρώσεις για να κάνετε την έντονη χρωματική αντίθεση λιγότερο αισθητή.

Χρωματίστε τα μαλλιά σε κατάλληλη απόχρωση

Επιστροφή στο φυσικό χρώμα των μαλλιών Σκούρα ξανθά μαλλιά που βάφουν φυσικά τις οικιακές θεραπείες

Μια πλήρως αυξημένη γραμμή μαλλιών είναι καθαρή φρίκη για εσάς και αποκλείεται; Μην ανησυχείτε, και σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επιστρέψετε πιο γρήγορα στο φυσικό χρώμα των μαλλιών. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να βρείτε μια απόχρωση που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό σας χρώμα και να βάψετε τα μαλλιά σας με αυτό. Ενώ το κάνετε αυτό, θα καταστρέψετε ξανά τη χαίτη σας, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εύκολη και αρκετά γρήγορη επιλογή για να κινηθείτε προς το φυσικό χρώμα των μαλλιών. Ουσιαστικά θα το πλαστογραφήσετε μέχρι να το πάρετε τελικά. Θα θέλατε να βάψετε ξανά τα ξανθά μαλλιά σας σκούρα ή έχετε βάψει τα μαλλιά σας σκούρα και τώρα θέλετε να επιστρέψετε στα ξανθά; Για πιο δραστικές αλλαγές χρώματος, σας συνιστούμε να δείτε έναν επαγγελματία κομμωτή που μπορεί να σας δώσει πλήρεις συμβουλές.

πίσω στο φυσικό χρώμα μαλλιών τέφρα ξανθά μαλλιά φωτίζουν φυσικά τις άκρες

Είναι καλύτερο να τραβήξετε μερικές παλιές φωτογραφίες σας και να συζητήσετε τι θα λειτουργήσει καλύτερα. Επιπλέον, εάν απολαμβάνετε την ελαφρύτερη πλευρά για λίγο, η επιστροφή στο μαύρο ή το καφέ αμέσως θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο σοκ. Και εκείνοι που θέλουν να μεταβούν από μαύρο πίσω σε ξανθό μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν χλωρίνη για να φωτίσουν τα μαλλιά τους – και αυτό μπορεί να πάρει πολλές συνεδρίες σε ορισμένες περιπτώσεις.

Επιστροφή στο φυσικό χρώμα των μαλλιών με balayage ή ανταύγειες

Επιστροφή στο φυσικό χρώμα των μαλλιών με σπιτικές θεραπείες χλωρίνης μαλλιών balayage

Θα θέλατε να επιστρέψετε γρήγορα στο φυσικό χρώμα των μαλλιών; Μια τάση χτενίσματος που μπορείτε πραγματικά να περιμένετε τώρα ονομάζεται balayage. Η τεχνική των χρωμάτων είναι εδώ και αρκετά χρόνια και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δώσουμε στη χαίτη μας μια δροσιστική και μοντέρνα πινελιά. Αλλά όχι μόνο αυτό – το balayage εξασφαλίζει πάντα ένα ιδιαίτερα φυσικό αποτέλεσμα και επομένως είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για την κομψή απόκρυψη μεταβάσεων σκληρού χρώματος. Και το καλύτερο; Η εμφάνιση λειτουργεί τόσο σε ξανθά όσο και σε καστανά μαλλιά. Έτσι, αν θέλετε να πάτε από καφέ πίσω σε ξανθό, θα ήσασταν σε καλά χέρια με τις λεγόμενες “baby highlights”.

Ξανθά μαλλιά με σκούρα σκέλη πώς να επιστρέψετε πιο γρήγορα στο φυσικό χρώμα των μαλλιών. Συμβουλές

Or γιατί να μην επιστρέψουμε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών με ανταύγειες; Μερικά σκοτεινά σκέλη δίνουν στη χαίτη σας μια ζωντανή εμφάνιση και μια ψευδαίσθηση βάθους. Η εξαιρετικά φυσική εμφάνιση, που μας θυμίζει την παραλία και τον ήλιο, δεν είναι μόνο εξαιρετικά εύκολη στη φροντίδα, αλλά και πολύ δημοφιλής αυτή τη στιγμή. Το απαλό παιχνίδι των χρωμάτων βοηθά στη διασφάλιση ότι το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας εμφανίζεται στις ρίζες και αναμειγνύεται απρόσκοπτα στα υπόλοιπα βαμμένα μαλλιά με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, εάν θέλετε να επιστρέψετε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών μετά τη λεύκανση, αυτός μπορεί να είναι ο τρόπος να πάτε. Ωστόσο, το ίδιο ισχύει και εδώ: Για μια φυσική και επιτυχημένη εμφάνιση, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία χρωματιστή!

Έτσι μπορείτε να λευκάνετε τα μαλλιά σας

γρήγορα πίσω στο φυσικό χρώμα μαλλιών χλωρίνη ξανθά μαλλιά σπιτικές θεραπείες

Εάν θέλετε να επιστρέψετε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σε καφέ ή μαύρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά προϊόντα για να λευκάνετε τα μαλλιά σας. Με τα εργαλεία αφαίρεσης μαλλιών, τεχνητές, πιο σκούρες χρωστικές μπορούν να τραβηχτούν αργά από τα μαλλιά. Μετά από μερικές συνεδρίες, τα μαλλιά είναι ξανά πιο ανοιχτά και σταδιακά πλησιάζουν τη φυσική σκιά. Ωστόσο, ανάλογα με το πόσο σκούρο είναι το αρχικό χρώμα, μπορεί να υπάρχει ελαφρώς κοκκινωπή γυαλάδα μετά τη χρήση. Επιπλέον, το προϊόν επιτίθεται έντονα στη δομή των μαλλιών, γι ‘αυτό μια πλούσια θεραπεία και κατάλληλη φροντίδα των μαλλιών μετά τη διαδικασία είναι απόλυτη ανάγκη. Για να αποφύγετε μεγαλύτερη ζημιά, χρησιμοποιήστε πάντα την αφαίρεση χρώματος μαλλιών υψηλής ποιότητας και ακολουθήστε τις οδηγίες στη συσκευασία. Τα προϊόντα είναι ιδανικά για όλους όσους, για παράδειγμα, θα ήθελαν να επιστρέψουν στο φυσικό χρώμα των μαλλιών από μαύρα, καστανά ή κόκκινα μαλλιά. Δυστυχώς, η λεύκανση, από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί να αφαιρεθεί με αυτό. Ο λόγος για αυτό είναι ότι τα λευκασμένα μαλλιά δεν περιέχουν πλέον καθόλου χρωστικές χρωστικές ουσίες και δεν υπάρχει τίποτα που να τραβάτε.

Από ξανθό πίσω στο φυσικό χρώμα μαλλιών: έτσι λειτουργεί!

Επιστροφή στο φυσικό χρώμα μαλλιών καφέ φυσικές βαφές για το σπίτι

Θέλετε να πάρετε πίσω τις καστανές κλειδαριές σας και αναρωτιέστε πώς θα μπορούσατε να επιστρέψετε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών από τα ξανθά; Απλώς βάφετε τα μαλλιά σας πιο σκούρα; Λοιπόν, δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο και σίγουρα θα πρέπει να αφήσετε τη βαφή σε έναν επαγγελματία. Η λεύκανση έχει ήδη αφαιρέσει όλες τις χρωστικές από τα μαλλιά σας και έτσι ώστε να σκουρύνει ξανά, χρειάζεται λογικά νέες χρωστικές χρωστικές. Απαιτείται όμως λίγη υπομονή, καθώς το χρώμα αρχικά θα εξασθενίσει πολύ γρήγορα και μπορεί να πάρει αντιαισθητικά χρώματα. Μια άλλη και καλύτερη εναλλακτική λύση είναι να προσθέσετε μικρά νήματα και ανταύγειες που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

Μπορείτε να κάνετε τα σκούρα μαλλιά πιο ανοιχτά;?

Επιστροφή στο φυσικό σαμπουάν χρώματος μαλλιών συμβουλές λεύκανσης μαλλιών

Θα θέλατε να επιστρέψετε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών από καστανά ή μαύρα βαμμένα μαλλιά; Τα καλά νέα είναι ότι είναι απολύτως εφικτό. Το κακό; Θα προκαλέσει πολύ άγχος στη χαίτη σας – ειδικά αν επιλέξετε μια πλήρη λεύκανση. Οπότε θα ήταν πολύ καλύτερο να αφιερώνατε λίγο περισσότερο χρόνο και να προσεγγίσετε σταδιακά τη φυσική σκιά. Και εδώ, θα επιτύχετε ένα ιδιαίτερα φυσικό αποτέλεσμα καλύτερα με ανταύγειες και σκέλη που είναι περίπου 2 αποχρώσεις πιο ανοιχτές από το τρέχον χρώμα. Για να αποφύγετε πιθανά ατυχήματα, φροντίστε να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία και να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με ένα πλούσιο σχήμα περιποίησης μετά από κάθε θεραπεία.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα σύντομο κούρεμα

Hair Bleach Home Remedies Return to Natural Hair Color Tips

Εάν είστε ανυπόμονοι και θέλετε να επιστρέψετε πιο γρήγορα στο φυσικό χρώμα των μαλλιών, τότε εάν έχετε αμφιβολίες, μπορείτε απλά να κόψετε τα μαλλιά σας! Είτε ένα μακρύ κομμένο pixie είτε ένα κλασικό bob – τα σύντομα κουρέματα είναι η τάση χτενίσματος της χρονιάς. Και είναι στην πραγματικότητα αρκετά προφανές – όσο πιο σύντομος πάτε, τόσο πιο γρήγορα θα έχετε το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας πίσω. Αφήστε τη γραμμή των μαλλιών να μεγαλώσει περίπου 5-8 εκατοστά και μετά πηγαίνετε στο κομμωτήριο για να κουρευτείτε.

Επιστρέψτε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών με το σπρέι μακιγιάζ

Επιστροφή στο Φυσικό χρώμα μαλλιών Αρχική θεραπεία για να φωτίσετε τα μαλλιά φυσικά Συμβουλές

Δεν έχει σημασία αν κόβετε τα μαλλιά σας ή τα βάφετε αργά – αν θέλετε να επιστρέψετε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών, πρέπει πάντα να αφήνετε τη γραμμή των μαλλιών να μεγαλώνει λίγο. Δυστυχώς, αυτό ακούγεται πιο εύκολο από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε να κρύψετε με επιτυχία τη μετάβαση! Η μαγική λέξη: σπρέι χρώματος ή μάσκαρα μαλλιών. Τα προϊόντα διαθέτουν ακριβή εφαρμογή εφαρμογής που διανέμει τις χρωστικές χρωστικές ουσίες μόνο στις επιθυμητές περιοχές. Η επιλογή των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι τώρα τόσο μεγάλη που είναι εγγυημένο ότι θα βρείτε μια απόχρωση που πλησιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

Το χρώμα των μαλλιών μπορεί να ανοιχτεί με αυτές τις σπιτικές θεραπείες

Φωτισμός μαλλιών με μέλι Επιστροφή στο φυσικό χρώμα μαλλιών γκρίζα μαλλιά

Το χρώμα των μαλλιών σας δεν είναι τόσο μακριά από το φυσικό χρώμα των μαλλιών; Συγχαρητήρια, τότε μπορείτε να προσπαθήσετε να αφαιρέσετε τις χρωστικές ουσίες μόνοι σας στο σπίτι χωρίς χημικά. Ανεξάρτητα από το αν βάφετε τα μαλλιά σας με τσάι ή τα φωτίζετε με μαγειρική σόδα – θα σας εξηγήσουμε πώς μπορείτε να επιστρέψετε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών με τις θεραπείες στο σπίτι.

  • Φωτίστε τα μαλλιά με μαγειρική σόδα – Το μπέικιν πάουντερ είναι ένα πραγματικό all-rounder στο νοικοκυριό. Αλλά δεν είναι κατάλληλο μόνο για καθαρισμό και, χάρη στη λεύκανση του, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να φωτίσει τα μαλλιά. Για να το κάνετε αυτό, αναμίξτε ένα πακέτο μαγειρικής σόδας με λίγο χλιαρό νερό μέχρι να πάρετε μια παχιά πάστα και μοιράστε το μείγμα σε στεγνά μαλλιά. Αφήστε για 20-30 λεπτά και ξεπλύνετε καλά.
  • Ελαιόλαδο και λάδι καρύδας παρέχει στα μαλλιά άφθονη υγρασία και το λίπος τραβά απαλά τις χρωστικές χρωστικές. Για καλύτερα αποτελέσματα, είναι καλύτερο να αφήσετε τη θεραπεία όλη τη νύχτα. Στη συνέχεια, πλύνετε καλά τα μαλλιά.
  • Ακόμη και μέλι μπορεί να σας βοηθήσει να επιστρέψετε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών. Ανάλογα με το μήκος των μαλλιών και το αρχικό χρώμα, 1-2 κουταλιές της σούπας είναι αρκετές για να τραβήξουν τις χρωστικές χρωστικές από τα μαλλιά. Απλώς διαλύστε λίγο μέλι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και κάντε μασάζ στο μείγμα στα μαλλιά σας. Τυλίξτε τα μαλλιά με αλουμινόχαρτο και αφήστε τα για 1-2 ώρες.

πίσω στο φυσικό χρώμα των μαλλιών φυσικές συμβουλές βαφής