Μαλλιά & χτενίσματα

Γαλλική πλεξούδα – το μοντέρνο χτένισμα εξηγείται βήμα προς βήμα

 Πλεκτό μοντέρνο χτένισμα Stars Rihanna κόκκινο χρώμα μαλλιών

Όλες οι κυρίες με μακριά μαλλιά γνωρίζουν το πρόβλημα – η εύρεση ενός φρέσκου και παιχνιδιάρικου χτενίσματος για την καθημερινή ζωή είναι δύσκολη. Στο τέλος, όχι μόνο πρέπει να φαίνεται καλό, θα πρέπει επίσης να είναι αρκετά απλό. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει μόνο μία απάντηση – Γαλλική κοτσίδα! Σταρ όπως η Rihanna ή η Beyonce τον αγαπούν. Σας προσφέρουμε έναν γρήγορο οδηγό

Γαλλική πλεξούδα – το χτένισμα από το 2014

 βίντεο διδασκαλίας rihanna French braid

Ένα μοντέρνο χτένισμα αυτές τις μέρες θα ήταν για παράδειγμα  Γαλλική κοτσίδα από τη Rihanna, για παράδειγμα. Ανακαλύψαμε τη μέθοδό σας και σας την προσφέρουμε! Αν θέλετε να είστε μοντέρνοι, αποκτήστε στον εαυτό σας ένα μοντέρνο χτένισμα όπως τα αστέρια. Μιλάμε για μια πλεξούδα που πέφτει πλάγια. Θα θέλατε να φέρετε χαρά σε εσάς ή στην κόρη σας; Θα νιώσει σαν μια μικρή πριγκίπισσα – ακριβώς όπως το χαριτωμένο κορίτσι από το βίντεο που ακολουθεί.

Η έμπνευση για αυτό το μοντέρνο χτένισμα προέρχεται από τη Rihanna και την Beyonce, δύο από τις πιο καυτές τραγουδίστριες σήμερα εκεί έξω. Αποτελείται από πλεξούδα διπλής όψης. Η πλεξούδα αποτελείται από 2 μέρη και ενώνεται πλευρικά, στη συνέχεια πέφτει πάνω από τον έναν ώμο.

Γαλλική πλεξούδα – μικρές οδηγίες για μαλλιά μεσαίου μήκους

Πλέξη βήμα προς βήμα εξηγεί γρήγορα το αρχικό χτένισμα 2014

Ρομαντικό και παιχνιδιάρικο – γαλλική πλεξούδα

Οδηγίες πλεξούδας βήμα προς βήμα επεξηγηματικές οδηγίες φωτογραφιών

Η Beyonce λατρεύει τη γαλλική πλεξούδα

Beyonce Γαλλική πλεξούδα βήμα προς βήμα οδηγός

Μπορείτε να βρείτε ένα γρήγορο σεμινάριο βίντεο παρακάτω

γρήγορο σεμινάριο βίντεο γαλλική κοτσίδα κοτσίδα μικρή πλάγια