Μαλλιά & χτενίσματα

Τέλειο στυλ με το σίδερο ισιώματος – έτσι πετυχαίνει η μοντέρνα κομψή

Συμβουλές κομψής εμφάνισης για στυλ μαλλιών

Τα ισιωτικά μαλλιών έχουν γίνει ένα δημοφιλές εργαλείο για το styling. Τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι ιδιωτικές γυναίκες χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο κομμωτικής. Τα μαλλιά μπορούν να χτενιστούν διαφορετικά με τη βοήθεια ενός σιδερώματος ισιώματος. Μπορείτε να ισιώσετε τα σγουρά μαλλιά καθώς και να διαμορφώσετε τα ίσια μαλλιά σε κύματα ή μπούκλες. Σήμερα σας δίνουμε μερικές συμβουλές για το πώς να πετύχετε το τέλειο στυλ με το σίδερο ισιώματος.

Κομψό και δροσερό – το Sleek μπορεί να διακοσμηθεί διαφορετικά με σίδερα ισιώματος

Stσιωση μαλλιών κομψή εμφάνιση βραδινή στολή

Μια τάση που πιθανότατα οδήγησε στη δημοτικότητα του ισιώματος σιδήρου είναι η λεγόμενη κομψή εμφάνιση. Η μοντέρνα εμφάνιση είναι μινιμαλιστική και ακόμα κομψή. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να διακοσμήσετε ένα κομψό: τα μαλλιά είτε χτενίζονται ίσια προς τα πίσω, είτε διακοσμημένα ως σφιχτή πλεξούδα είτε χτενίζονται σε μεσαίο μέρος.

Η σωστή χρήση σιδερώματος ισιώματος εξασφαλίζει ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα

ίσιωμα-σίδερο-μαλλιά-χτένισμα-ίσιωμα-ίσιωμα

Μετά το πλύσιμο και το στέγνωμα με πιστολάκι, ένα κομψό μπορεί να διακοσμηθεί εύκολα με το σίδερο ισιώματος. Ωστόσο, για να επιτευχθεί ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, πρέπει να τηρούνται μερικά πράγματα κατά την εξομάλυνση:

• Χρησιμοποιήστε ειδικό σαμπουάν: Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα σαμπουάν που κάνει τα μαλλιά λεία και λαμπερά κατά το πλύσιμο.

• Στεγνώστε με μαλλιά τα μαλλιά σας: τα μαλλιά πρέπει να στεγνώσουν εντελώς πριν χρησιμοποιήσετε το σίδερο ισιώματος. Το πιστολάκι μαλλιών πρέπει να ρυθμιστεί σε μέτρια φωτιά.

• Χρησιμοποιήστε θερμική προστασία: το σίδερο ισιώματος εκθέτει τα μαλλιά σε υψηλές θερμοκρασίες. Για να το προστατεύσετε από ζημιές, η θερμική προστασία βάζει μια λεπτή μεμβράνη στα μαλλιά.

• Επιλέξτε τη σωστή θερμοκρασία: Η θερμοκρασία του ισιώματος πρέπει να προσαρμοστεί στην κατάσταση των μαλλιών. Οι 200 ​​μοίρες είναι κατάλληλες μόνο για ιδιαίτερα σφιχτά, πυκνά μαλλιά. Αν έχετε λεπτά μαλλιά, από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία πάνω από 150 μοίρες.

straight-iron-hair-styling-tricks-tips

• Κλώνος προς σκέλος: Κατά το ίσιωμα, πρέπει να προσέξετε ένα κατάλληλο πλάτος των κλώνων. Τα 4-6 εκατοστά είναι τα καλύτερα. Το πλάτος των κλώνων πρέπει πάντα να είναι 2 cm.

• Ομοιόμορφη κίνηση: το σίδερο ισιώματος τραβιέται σε ένα ευρύ τόξο από τη γραμμή των μαλλιών προς τις άκρες. Εάν μείνετε πολύ καιρό σε ένα μέρος, μπορεί να εμφανιστεί υπερθέρμανση.

• Μετακινηθείτε οριζόντια μακριά από το κεφάλι: Τα σκέλη πρέπει να διατηρούνται οριζόντια στο τριχωτό της κεφαλής. Για να μην κάψετε το τριχωτό της κεφαλής σας, θα πρέπει να κρατήσετε μια ορισμένη απόσταση από τη βάση. Με το Sleek, η προσέγγιση δεν εξομαλύνεται, γιατί διαφορετικά τα μαλλιά θα είναι πολύ κοντά στο κεφάλι και θα φαίνονται επίπεδα.

• Εφαρμόστε λακ μαλλιών: Τέλος, το νέο χτένισμα είναι σετ με λακ.

Το 2017 εστιάζει στις μπούκλες και την ένταση

ίσια-σίδερο-στυλ μαλλιών-κυματιστές-μπούκλες

Με το σίδερο ισιώματος, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια νέα εμφάνιση μόνοι σας χωρίς να πάτε στο κομμωτήριο. Το Sleek, για παράδειγμα, μπορεί να συνδυαστεί καλά με πολυτελή βραδινά φορέματα, καθώς δεν τραβάει την προσοχή από την ντουλάπα στο χτένισμα. Ένα όμορφο πρόσωπο μπορεί να τονιστεί ιδιαίτερα από αυτό το χτένισμα. Το κομψό είναι ακόμα στη μόδα, αλλά το 2017 η εστίαση είναι και πάλι στις μπούκλες και την ένταση. www.haarglaetteisen.com δίνει οδηγίες για το πώς να στυλ μπούκλες με το ίσιωμα.