Μαλλιά & χτενίσματα

Γκρίζα μαλλιά – Η τάση “γκρίζα μαλλιά” έχει την τιμή της

Χρωματισμός μαλλιών γκρι-τάση-ασημί-λιλά-χρώμα-απόχρωση-λεπτό-παστέλ χρώμα

Βαφή μαλλιών γκρι – ναι, σωστά, μην χρωματίζετε τα γκρίζα μαλλιά. Theταν η μοντέρνα τάση στο styling μαλλιών από την άνοιξη του 2015 και οι διαφορετικές αποχρώσεις του ασημιού, του ροζ χρυσού, του μοβ και του πράσινου εξακολουθούν να κυριαρχούν ακόμη και σήμερα. Ωστόσο, αυτή η τάση είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί μόνη στο σπίτι (συνιστάται λόγω πιθανής αποτυχίας) και μπορεί πραγματικά να βλάψει τα μαλλιά σας. Γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ενημερώνεστε σωστά για την όλη διαδικασία.

Χρωματισμός γκρι μαλλιών – κίνδυνος για τη δομή των μαλλιών και σημαντικές συμβουλές

Χρωματισμός μαλλιών γκρι-trend-ασημί-trendy-μόδα-καπέλο-boho-style

Ναι, υπάρχει πολύς δρόμος για να επιτευχθεί η επιθυμητή απόχρωση. Τα μαλλιά δεν είναι απλά χρωματισμένα σε ασημί, όπως με τις άλλες αποχρώσεις, όπως το καφέ, το κόκκινο ή το μαύρο. Πρώτα απ ‘όλα, τα μαλλιά που είναι όσο το δυνατόν πιο ανοιχτά απαιτούνται, ή έχουν λεύκανση. Στη συνέχεια, πρέπει να βρεθεί το σωστό χρώμα και ακολουθεί τακτική συντήρηση για να διασφαλιστεί ότι θα εμφανιστεί το όμορφο χρώμα.

Γκρίζα μαλλιά – πρώτο βήμα: λεύκανση

μαλλιά-γκρι-χρώμα-τάση-ασημί-ανοιχτό-μάτι-χρώμα-δέρμα-χρώμα-τύπος

Η λεύκανση είναι ίσως το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στα μαλλιά σας. Είναι επειδή οι χρωστικές πρέπει να εξαχθούν από τη δομή της τρίχας με αφύσικο τρόπο και αυτό σίγουρα θα τις βλάψει. Θα πρέπει να βασίζεστε μόνο στα έμπειρα χέρια ενός επαγγελματία. Απαιτούνται επαγγελματικά προϊόντα και χρειάζεται λίγος χρόνος για να έχετε τελικά ένα ομοιόμορφο ξανθό αποτέλεσμα, το οποίο είναι η καλύτερη βάση για το γκρίζο χρώμα των μαλλιών τόσο περιζήτητο. Κατά τη λεύκανση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα μαλλιά γίνονται εύθραυστα, χάνουν τη λάμψη τους και την υγιή εμφάνιση. Στη συνέχεια, η τακτική φροντίδα με βιώσιμα κτιριακά προϊόντα είναι επιθυμητή, ώστε να φαίνεται ξανά καλή και να μην χρησιμοποιείται.

Το να πεθαίνεις και να διατηρείς τα γκρίζα μαλλιά είναι πολύ ακριβό. Οι τιμές για τη διαδικασία ξεκινούν από 60 ευρώ. Με έναν καλό κομμωτή θα μπορούσατε να περιμένετε 100-200 € – για τη λεύκανση (πιθανώς αρκετές φορές ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών) και την απόχρωση έτσι ώστε να γίνει ασημί. Υπάρχει επιπλέον κόστος για τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών στη συνέχεια.

Χρωματισμός ασημί μαλλιών – 70+ κομψές εμπνεύσεις και πολλές συμβουλές φροντίδας!

Ασημί ξανθό χρώμα μαλλιών – τολμηρή τάση ομορφιάς με πολλές όψεις

Χρωματισμός γκρι μαλλιών ως άνδρας – Το ασημί χρώμα των μαλλιών και οι συμβουλές για την τάση

Βαφή μαλλιών γκρι – δεύτερο βήμα: βαφή – χρώμα εκκίνησης

Χρωματισμός μαλλιών γκρι-τάση-σκούρα-ρίζες μαλλιών-φρύδια-ασημί-υπερβολικά-κοσμήματα

Για τον επακόλουθο χρωματισμό στην επιθυμητή απόχρωση, θα πρέπει πρώτα να δώσετε προσοχή στο αρχικό χρώμα. Όσο πιο ελαφρύ είναι, εξασφαλίζεται το πιο ωραίο και πιο έντονο αποτέλεσμα. Απαιτείται όσο το δυνατόν πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά ως ιδανική κατάσταση για να έχετε ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα. Το να πεθαίνεις τα ξανθά μαλλιά γκρι είναι σχετικά εύκολο. Οι διαφορετικές δομές των μαλλιών απορροφούν τις χρωστικές με διαφορετικό τρόπο και τις διατηρούν για διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Το να πεθαίνεις γκρι σκούρα μαλλιά είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Εάν έχετε μαύρα μαλλιά και έχετε γκρι χρώμα στα μαλλιά, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε κιτρινοπράσινα μαλλιά.

Μετά τη λεύκανση, τα μαλλιά αντιμετωπίζονται ως συνήθως και χρωματίζονται στην επιθυμητή απόχρωση. Αλλά πρέπει να γνωρίζετε και να είστε προετοιμασμένοι εκ των προτέρων ότι λίγο από το χρώμα θα χαθεί μετά από κάθε λούσιμο. Ένα πιθανό πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να περιμένετε μια διαφορετική απόχρωση μαλλιών κάθε φορά.

Βαφή μαλλιών σας γκρι – τρίτο βήμα: περιποίηση των μαλλιών σας

Βαφή μαλλιών γκρι-trend-μόδα-γυαλιά ηλίου-τσάντα-φόρεμα-πάρτι-στολή

Το τρίτο βήμα διαρκεί περισσότερο και συνήθως είναι το περίπλοκο. Τα μαλλιά δεν χρειάζονται πλέον φροντίδα που τα διατηρεί υγιή, όπως και πριν, αλλά τα βοηθά να διατηρήσουν το χρώμα τους για όσο το δυνατόν περισσότερο. Ένα ασημένιο σαμπουάν εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά δεν φαίνονται κιτρινωπά με την πάροδο του χρόνου. Απαιτούνται προϊόντα που χτίζουν τη δομή της τρίχας, την δυναμώνουν, την κάνουν πιο παχιά και της δίνουν λάμψη γιατί έχει υποστεί πολύ βαριά επεξεργασία με χημικά. Δοκιμάστε διαφορετικές μάρκες μέχρι να καταλάβετε από τη δική σας εμπειρία τι λειτουργεί πραγματικά καλά και τι όχι.

Βαφή μαλλιών γκρι – ακραία και μοντέρνα

μαλλια-γκρι-χρωματα-trend-fashion-sporty-outfit-sneakers-bag

Συμπερασματικά, μπορείτε να εξοικειωθείτε με το ψευδώνυμο του τεχνητά επιτυγχανόμενου γκρι χρώματος των μαλλιών – “χρώμα Σαββατοκύριακου” – μεταφρασμένο ως χρώμα Σαββατοκύριακου. Πραγματικά δεν διαρκεί πολύ, γι ‘αυτό τα μαλλιά χρειάζονται τακτική απόχρωση και συντήρηση.

Χρωματισμός γκρι μαλλιών – μακριά από κλισέ 

μαλλιά-γκρι-χρώμα-τάση-ρετρό-vintage-chic-χτένισμα-απλό

Χρωματισμός γκρι μαλλιών για φυσικά ξανθά μαλλιά

μαλλιά-γκρι-χρώμα-τάση-νεαρό-κορίτσι-ανοιχτό-δέρμα-χρώμα-μπλε-μάτια

Χρωματισμός γκρι μαλλιών για φυσικά σκούρα μαλλιά

μαλλιά-γκρι-χρώμα-τάση-σκούρο-μπομπ-χτένισμα-μόδα

Χρωματισμός γκρι μαλλιών – παραδείγματα από τη σκηνή των διασημοτήτων

μαλλιά-γκρι-χρώμα-τάση-κοντό-χτένισμα-σκουλαρίκια-προφορά

Kendal Jenner – νεανική και μοντέρνα με γκρι ombre εφέ

μαλλιά-γκρι-χρώμα-τάση-εξέχουσα-kendal-jenner-μακριά-σκούρα

Lady Gaga με πλατινέ ξανθά μαλλιά και ελαφριά ασημένια λάμψη

μαλλιά-γκρι-χρώματα-τάση-εξέχουσα-κυρία-γκάγκα-ασημί-φόρεμα-γκράμι

Rihanna με σκούρα γκρίζα μαλλιά

μαλλιά-γκρι-χρώματα-trend-rihanna-fashion-κολάν-ροζ-λεοπάρ-print

Kelly Ozbourne – ασημένια μαλλιά με λιλά χρώμα

μαλλιά-γκρι-χρώμα-τάση-απαλό ροζ-λιλά-χρώμα-ασημί-kelly-osbourne

Βάψτε τα μαλλιά γκρι ή πλέξτε προεκτάσεις

μαλλιά-γκρι-χρώμα-τάση-μαλλιά-επεκτάσεις-σκούρο-ασημί-ξανθό