Μαλλιά & χτενίσματα

Κοντά χτενίσματα για γυναίκες – Μερικά δημοφιλή και μοντέρνα κουρέματα

κοντά χτενίσματα για γυναίκες ιδέες-τύποι-συμβουλές-στυλ

Όσοι τα φορούν εδώ και πολλά χρόνια μπορεί σιγά -σιγά αλλά σίγουρα να βαρεθούν. Δεν είναι περίεργο, γιατί όσο ελκυστική και αν είναι η χαίτη, χρειάζεται άφθονη φροντίδα και χρόνο για να χτενιστεί και, ειδικά το καυτό καλοκαίρι, τα μαλλιά στο λαιμό μπορεί να γίνουν πολύ άβολα. Ένα σύντομο κούρεμα μπορεί να είναι αρκετά δελεαστικό τότε. Παρ ‘όλα αυτά, μια κραυγαλέα αλλαγή όπως αυτή συνδέεται με το θάρρος, γιατί είναι δύσκολο για τις γυναίκες να αποχωριστούν τη θαυμάσια χαίτη. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές και ποικίλες παραλλαγές κοντών χτενισμάτων για γυναίκες που κάθε άλλο παρά βαρετές είναι. Αλλά αντίθετα! Είναι ατίθασα, αισιόδοξα και κομψά και μπορείτε γρήγορα να βρείτε το κατάλληλο για το αντίστοιχο γούστο. Αυτό θέλουμε να σας το αποδείξουμε στο σημερινό άρθρο στο οποίο έχουμε συγκεντρώσει διαφορετικούς τύπους γυναικείων χτενισμάτων για κοντά μαλλιά. Περιλαμβάνονται επίσης μερικές πρακτικές συμβουλές στυλ.

Κοντά χτενίσματα για γυναίκες – το pixie cut

κοντά χτενίσματα για γυναίκες pixie-γυναίκες-κοντά μαλλιά-σκουλαρίκια-vintage

Γνωρίζετε το pixie το αργότερο από την Emma Watson, η οποία όχι πολύ καιρό πριν παρουσίασε το θηλυκό στυλ σε μια πιο μοντέρνα μορφή. Αρχικά χρονολογείται από τη δεκαετία του ’60, όπου επιλέχθηκε συχνότερα για κοντά χτενίσματα για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Αλλά ακόμη και εκείνη την εποχή νεαρά αστέρια όπως η Audrey Hepburn είναι γνωστά για αυτό το ελκυστικό κομμάτι. Αυτά τα κοντά χτενίσματα για γυναίκες μπορούν να διακοσμηθούν κομψά και ίσια ή λεία, καθώς και να φορεθούν πιο άνετα. Τα πάνω μαλλιά είναι πάντα πιο μακριά. Τα κτυπήματα V-cut είναι επίσης δημοφιλή. Ενδιαφέροντα εφέ μπορούν να δημιουργηθούν με ανταύγειες από χρώματα μαλλιών. Τα χρώματα των τόνων είναι άσχετα και καθορίζονται από το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε. Τα φωτεινά χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν μια πιο ροκ εμφάνιση, ενώ τα κλασικά ξανθά ή κόκκινα σκέλη χαλαρώνουν λίγο το βλέμμα.

Κοντό χτένισμα της δεκαετίας του ’80

κοντά χτενίσματα για γυναίκες 80s-style-lady-diana-modern

Το γεγονός ότι οι παλιές τάσεις επανέρχονται κάποια στιγμή δεν είναι κάτι καινούργιο. Και έτσι τα χτενίσματα των 80s αναμειγνύονται με τη λίστα με τα μοντέρνα κοντά χτενίσματα για γυναίκες. Αυτό που εννοείται είναι κουρέματα όπως αυτά της Lady Diana, στα οποία οι πλευρές διατηρούνται πιο κοντές και ένα πόνι κοσμεί το μέτωπο. Το τελευταίο θα πρέπει επίσης να είναι ελαφρώς βαθμολογημένο. Μπορείτε να εντείνετε τη γεύση των 80s επιλέγοντας μια ευχάριστη απόχρωση του καφέ και αρωματίζοντάς την με κόκκινες ανταύγειες με τη μορφή ανταύγειας. Ένα ζεστό ξανθό μέλι είναι επίσης πολύ ελκυστικό. Ο όγκος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το μήκος των μαλλιών. Για παράδειγμα, περισσότερα μαλλιά στο πάνω και στο πίσω μέρος του κεφαλιού σημαίνει επίσης μια πιο ηδονική χαίτη.

Στυλ κοντά μαλλιά – 7 χτενίσματα για κοπή pixie για μίμηση

Παστέλ μαλλιά: Συμβουλές για παστέλ χρώμα μαλλιών σε ροζ, μοβ και μπλε

Τεχνική Balayage: φυσικές ανταύγειες και υπέροχη εμφάνιση στην παραλία

Το βλέμμα του αγοριού

κοντά χτενίσματα-γυναίκες-garcon-γυναίκες-αγόρια-εμφάνιση-κρόσσια με κρόσσια

Το λεγόμενο Garcon look, γνωστό και ως boy look, είναι πολύ δημοφιλές. Αυτή η παραλλαγή για κοντά χτενίσματα για γυναίκες είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για πιο παχιά μαλλιά, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να φροντίσετε με αυτό το κόψιμο. Τα μαλλιά είναι λίγο μακρύτερα από τις άλλες παραλλαγές και χαρακτηρίζονται από παχιά κτυπήματα που πηγαίνουν κάτω από τα φρύδια. Μια υπέροχη θηλυκή παραλλαγή για γυναίκες με ψηλό μέτωπο. Αυτό το κούρεμα μπορεί επίσης να φορεθεί ίσιο, κυματιστό ή σγουρό. Τέτοιες περικοπές είναι κατάλληλες για γυναίκες με πιο χαριτωμένο, πιο παιδικό πρόσωπο που γίνεται λίγο άτακτο με αυτόν τον τρόπο. Αρχικά αυτό το κούρεμα ήταν πιο κοντό αλλά άλλαξε με την πάροδο του χρόνου.

Η σελίδα κόπηκε

κοντά χτενίσματα-κυρίες-σελίδα-κομμένα-ίσια-κτυπήματα-καρέ-πρόσωπο-μελαχρινή

Αυτό το σύντομο κούρεμα έχει ξεχωριστό σχήμα. Χαρακτηρίζεται από ίσια κτυπήματα. Τα μαλλιά επίσης πέφτουν γραμμικά στα πλάγια και πλαισιώνουν τέλεια το πρόσωπο, ειδικά με ομαλό στυλ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά τα κοντά χτενίσματα για γυναίκες είναι κατάλληλα μόνο για ίσια μαλλιά. Το σίδερο για μπούκλες μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κατά βούληση και να δώσει στο βλέμμα μικρή ποικιλία. Κατά συνέπεια, η εμφάνιση μπορεί να είναι κομψή ή κοριτσίστικη. Το χτένισμα φαίνεται ιδιαίτερα καλό με μια πιο σκούρα απόχρωση του καφέ, η οποία μπορεί να πάρει κάποια εφέ με τις μοβ αποχρώσεις.

Ο Μπομπ κόβει ως κοντά χτενίσματα για γυναίκες

κοντά χτενίσματα-γυναίκες-μπομπ-μοντέρνα-χωρίσματα-πλευρά-αισιόδοξη-εμφάνιση

Αυτό το κούρεμα είναι ίσως ένα από τα πιο διάσημα και θεωρείται κλασικό. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για την περικοπή σελίδας, αλλά θα θέλαμε να το ονομάσουμε ξεχωριστά, καθώς οι σύγχρονες παραλλαγές έχουν επηρεάσει το bob και έχουν αλλάξει την περικοπή σελίδας. Συνήθως φτάνει μέχρι το πηγούνι, αλλά μπορεί να είναι και λίγο πιο κοντό. Έτσι, τα μήκη μπορεί να ποικίλλουν μέχρι ένα βαθμό. Μια μοντέρνα παραλλαγή είναι αυτή στην οποία οι άκρες στην περιοχή του πηγουνιού είναι οι μεγαλύτερες, ενώ τα μαλλιά γίνονται πιο κοντά προς τα πίσω. Τα κτυπήματα δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ίσια, φαίνονται ακόμη πιο ζωντανά με μια διαγώνια κοπή σε συνδυασμό με μια πλευρική χωρίστρα. Μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα των μαλλιών εδώ όπως σας αρέσει.

Το side και undercut για γυναίκες

κοντά χτενίσματα-κυρίες-sidecut-extravagant-side parting-bob-συνδυασμός

Τα τρέχοντα χτενίσματα είναι επίσης τα under και sidecuts, τα οποία είναι αναμφίβολα πολύ αμφιλεγόμενα μεταξύ πολλών και απαιτούν μια ιδιαίτερη δόση θάρρους. Αυτά τα σύντομα χτενίσματα των γυναικών χαρακτηρίζονται από κοντές ξυρισμένες περιοχές στα πλάγια ή στο λαιμό, κάτι που δεν μπορεί να κάνει κάθε κυρία, ειδικά αν πρόκειται να περάσει από πολύ μακριά σε πολύ κοντό.

κοντά χτενίσματα-γυναίκες-undercut-scarlett-johansson-blond-highlights-highlights

Οι παραλλαγές είναι ποικίλες. Από τη μία πλευρά, το mohawk μπορεί να επιλεγεί με οποιοδήποτε μήκος μαλλιών στην κορυφή του κεφαλιού, με τις δύο πλευρές του κεφαλιού ξυρισμένες κοντά. Το πλαϊνό χωρίσμα, το οποίο συνδυάζεται με πιο μακριά μαλλιά και όπου ξυρίζεται μόνο η μία πλευρά, είναι εξίσου δημοφιλές. Ένας συνδυασμός undercut και bob ή άλλου κοντού χτενίσματος για γυναίκες είναι επίσης δυνατός και πολύ ελκυστικός.

Συμβουλές για στυλ

κοντά χτενίσματα-κυρίες-συμβουλές-στυλ-ιδέες-κύμα-κτυπήματα-χωρισμός στο πλάι

Τα κοντά χτενίσματα για γυναίκες φαίνονται ιδιαίτερα θηλυκά όταν φαίνονται πιο casual και χωρίς τρίχες. Στη συνέχεια παίζετε γύρω από το πρόσωπο και το αναδεικνύετε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Παρ ‘όλα αυτά, η κομψή κομψή εμφάνιση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί, ειδικά για επίσημες εκδηλώσεις το βράδυ. Να έχετε πάντα ένα σίδερο ισιώματος στο χέρι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ελκυστικά κύματα! Φυσικά δεν πρέπει να λείπει ένα σπρέι θερμότητας. Μια γυαλάδα μαλλιών δημιουργεί την απαραίτητη λάμψη. Τρία εργαλεία λοιπόν που δεν πρέπει να λείπουν.

κοντά χτενίσματα-κυρίες-gel-styling-kate-mara-κούρεμα-αξεσουάρ-μόδα

Ανάλογα με τον τύπο του χτενίσματος, διάφορα αξεσουάρ και αξεσουάρ μαλλιών μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν στην εμφάνιση και το στυλ τις τελευταίες πινελιές. Και η επιλογή είναι τεράστια αυτές τις μέρες: κορδέλες κεφαλής, κλιπ μαλλιών, κορδέλες, τιάρες και διάφορα κλιπ είναι μόνο μια μικρή επιλογή. Και αν θέλετε ένα μακράς διαρκείας πιπέρι στα μαλλιά σας, μπορείτε να επιστρέψετε στην ποικιλία χρωμάτων για χρώματα μαλλιών. Αποφασίστε για ένα νέο χρώμα ή απλώς προσθέστε μερικές ανταύγειες με ανταύγειες, που μπορεί να είναι εντυπωσιακές αλλά και λεπτές.