Μαλλιά & χτενίσματα

Τα πολυεπίπεδα μαλλιά είναι μοντέρνα: οι καλύτερες εμφανίσεις και συμβουλές για το στυλ

πολυεπίπεδη τάση μαλλιών ξανθό χτένισμα μοντέρνο

Τα μαλλιά είναι μια δήλωση και επίσης ένα αδιαχώριστο αξεσουάρ που κάθε γυναίκα δίνει μεγάλη σημασία. Το νέο κούρεμα είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την εμφάνιση ενός ατόμου. Perhapsσως για αυτόν τον λόγο, οι άνθρωποι σπάνια τολμούν να το αλλάξουν και να δοκιμάσουν κάτι νέο. Οι γυναίκες φορούν πλέον κάθε κόψιμο: από κοντή πίτσα μέχρι μπομπ και ρέουσα χαίτη. Το χτένισμα πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με τη δομή των μαλλιών και το σχήμα του προσώπου. Ωστόσο, υπάρχουν κουρέματα που θεωρούνται αληθινά all-rounders. Τα στρώματα μαλλιών είναι δυνατά σε οποιοδήποτε μήκος και είναι πολύ κατάλληλα για οποιαδήποτε δομή μαλλιών. Η σωστή κοπή δημιουργεί περισσότερο όγκο και κίνηση στα μαλλιά.

Πολυεπίπεδη τρίχα: ένα μοντέρνο χτένισμα για casual μαλλιά

τα πολυεπίπεδα μαλλιά δίνουν δομή σε λεπτά, λεπτά μαλλιά

Μακριά, μεσαίου μήκους, κοντά ή με κτυπήματα, τα στρώματα μαλλιών είναι διαθέσιμα σε όλες τις παραλλαγές και μπορείτε να πάτε με οτιδήποτε. Αν ψάχνετε για ένα μοντέρνο χτένισμα που είναι τόσο casual όσο και ακομπλεξάριστο για το καθημερινό στυλ, τότε ένα κλιμακωτό κόψιμο είναι ακριβώς η σωστή λύση. Τα εξωτερικά σκέλη κόβονται λίγο πιο κοντά. Αυτό αποκαλύπτει τα εσωτερικά μαλλιά, τα οποία επίσης κόβονται σταδιακά. Τα μαλλιά είναι κομμένα σε στρώσεις, με τα εσωτερικά να είναι τα μακρύτερα. Ως αποτέλεσμα, τα σκέλη ανατρέπονται μεταξύ τους και το χτένισμα φαίνεται ελαφρύτερο, πιο χαλαρό και πιο ογκώδες.

Τάση: πολυεπίπεδη τρίχα

πολυεπίπεδη μαλλιά μήκους ώμου ξανθά λεπτή δομή μαλλιών

Πριν από χρόνια, τα πολυεπίπεδα μαλλιά ήταν επίσης μια καυτή τάση. Στη δεκαετία του ’90 με τη σειρά ταινιών “Friends”, το χτένισμα μιας από τις κορυφαίες ηθοποιούς – Rachel, έγινε πραγματικά διάσημο και μάλιστα πήρε το όνομά της. Τότε, κάθε γυναίκα ήθελε ένα κούρεμα όπως εκείνη. Σήμερα το χτένισμα ερμηνεύεται με μικρές έντονες διαβαθμίσεις και αυτό διατηρεί το βασικό μήκος. Η μοντέρνα παραλλαγή βασίζεται σε επίπεδα φωτισμού, τα οποία μπορούν να τονιστούν με έναν ιδιαίτερα κομψό τρόπο από μια κυματιστή δομή μαλλιών και όμορφο χρώμα μαλλιών.

Πολυεπίπεδα μαλλιά με ξεφτισμένα κτυπήματα 

πολυεπίπεδη τρίχα μεσαίου μήκους λεπτή δομή μαλλιών

Ένα κούρεμα σε στρώσεις λειτουργεί για οποιοδήποτε μήκος. Ωστόσο, τα μαλλιά μέχρι τους ώμους επωφελούνται ιδιαίτερα από αυτό. Τα ελαφριά βήματα λειτουργούν μόνο στο πάνω και στο μπροστινό μέρος. Αυτό κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο ζωντανά, πιο ογκώδη και συνολικά πιο casual. Η φυσική λεία δομή των μαλλιών δεν φαίνεται βαρετή και οι μπούκλες έρχονται πραγματικά στη δική τους. Η κλιμακωτή περικοπή με κτυπήματα με κρόσσια είναι μια καυτή τάση.

πολυεπίπεδη κοντά μπομπ κτυπήματα Τζένιφερ Λόπεζ

Στο μοντέρνο χτένισμα με κτυπήματα, τόσο τα μαλλιά όσο και τα κτυπήματα έχουν ξεφτίσει και έχει γίνει το αγαπημένο χτένισμα πολλών γυναικών της μόδας. Η εμφάνιση είναι πραγματικά εμπνευσμένη από τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 και επίσης κατέκτησε τον κόσμο της μόδας τότε. Η πιο διάσημη εκπρόσωπός της είναι η Μπριζίτ Μπαρντό με το περιστασιακό περιθώριο της κουρτίνας ή στα γερμανικά «κουρτίνα πόνι». Τα περιθώρια του μετώπου χωρίζονται σε δύο μέρη από μια ατελή κεντρική χωρίστρα, η οποία πλαισιώνει το πρόσωπο στα πλάγια. Τα μακρύτερα κρόσσια φτάνουν μέχρι τα μάγουλα και αναμειγνύονται απαλά με τα υπόλοιπα μαλλιά, έτσι ώστε να μοιάζουν σαν να έχουν χτυπηθεί τυχαία.

Κοντά στρώματα μαλλιών 

πολυεπίπεδη μαλλιά κοντά μπομπ κτυπήματα Taylor Swift

Τα στρώματα μαλλιών είναι δυνατά με οποιοδήποτε μήκος μαλλιών. Ειδικά με τα κοντά χτενίσματα υπάρχουν μεγάλες περικοπές. Στην πραγματικότητα, με τα περισσότερα χτενίσματα bob, τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού είναι πολύ κοντά και έτσι δημιουργείται περισσότερος όγκος. Ταυτόχρονα, το μπροστινό τμήμα αφήνεται μακρύτερο και μακρύτερα σκέλη πλαισιώνουν απαλά το πρόσωπο.

πολυεπίπεδη μαλλιά κοντή μπομπ ασημί ξανθιά πλατίνα

Με ένα κοντό ή μεγαλύτερο bob, υπάρχει επίσης η παραλλαγή με ένα πόνι. Δεν χρειάζεται πάντα να κόβεται ευθεία, μπορεί επίσης να ξεφτίσει. Ένα ασύμμετρο χτένισμα με μακριά πλάγια κτυπήματα φαίνεται ιδιαίτερα πικάντικο. Βασικά, με σχεδόν όλα τα κοντά χτενίσματα με μήκους τρίχας κάτω των 8 εκατοστών, όπως pixies και ακόμη και τρίχες bob, τα μαλλιά κόβονται σταδιακά.

Πολυεπίπεδα μαλλιά για μπούκλες

κλιμακωτά μαλλιά σγουρά κοντά μπομπ κλιμακωτά

Οι μπούκλες είναι όμορφες και όποιος έχει ίσια μαλλιά ονειρεύεται όμορφες μπούκλες. Ωστόσο, όποιος έχει σγουρά μαλλιά γνωρίζει πολύ καλά ότι το styling και η περιποίηση κάποιες φορές δεν είναι τόσο εύκολα. Ένα βήμα κοπής είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αυτό. Χαλαρώνει αμέσως τα μαλλιά και τους δίνει μεγαλύτερη αναπήδηση. Αυτό τα κάνει πιο ελαφριά και ταυτόχρονα πιο ογκώδη.

κλιμακωτά μαλλιά σγουρά κλιμακωτά μεσαίου μήκους

Ένα βήμα κοπής, στο οποίο τα πάνω μαλλιά είναι λίγο πιο κοντά από τα υπόλοιπα, είναι απλά εξαιρετικό, ειδικά για σγουρά μαλλιά μεσαίου μήκους. Με αυτόν τον τρόπο οι μπούκλες κουλουριάζονται καλύτερα και τα μαλλιά δεν είναι τόσο μακριά, δεν αισθάνονται τόσο βαριά.

Στυλ πολυεπίπεδων μαλλιών

στρωμένα μαλλιά μεσαία χοντρά μαλλιά salma hayek

Ένα βήμα κοπής επιτρέπει πολλές επιλογές στυλ. Τα στρώματα μαλλιών είναι συνήθως ευκολότερα στο χτένισμα από το ίσιο κόψιμο. Είναι καλύτερο να στεγνώνετε τα βήματα προς τα έξω, προς τα μέσα ή ομαλά. Για αυτό χρησιμοποιείται κυρίως μια στρογγυλή βούρτσα. Ανάλογα με το πόσο μακριά είναι τα μαλλιά σας, θα πρέπει να επιλέξετε ένα με μεγαλύτερη ή μικρότερη διάμετρο. Η μεγαλύτερη δυνατή στρογγυλή βούρτσα χρησιμοποιείται για να ισιώσει τα μαλλιά με το πιστολάκι.

κλιμακωτά μαλλιά μακριά κτυπήματα κλιμακωτά balayage

Για να δημιουργήσετε επιπλέον όγκο στα μαλλιά, θα πρέπει να στεγνώσετε το σκέλος με το στρογγυλό πινέλο. Με τα σύντομα βήματα, μπορείτε να εργαστείτε με ένα μικρότερο πινέλο, αλλά όχι μικρότερο από 6 εκατοστά σε διάμετρο, και να στεγνώσετε τα μαλλιά σας προς τα μέσα. Στεγνώστε τα μεγαλύτερα, εσωτερικά βήματα προς τα έξω με ένα μεγαλύτερο πινέλο. Αυτή η τεχνική στεγνώματος είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ένα βασικό μήκος μαλλιών άνω των 40 εκατοστών.

Μακριά στρώματα μαλλιών

πολυεπίπεδη μαλλιά πολύ μακριά στρώματα ξανθά

Τα βήματα φέρνουν κίνηση και όγκο στα μαλλιά και συνιστώνται ιδιαίτερα για μακριά και / ή πυκνά μαλλιά. Τα μεμονωμένα βήματα διαφέρουν μεταξύ τους μόνο λίγα εκατοστά και δεν χάνετε σχεδόν τίποτα από το βασικό μήκος των μαλλιών. Τα μακριά μαλλιά με πολυεπίπεδη περικοπή είναι πάντα μοντέρνα και δείχνουν πιο υγιή και απλά δροσερά.

πολυεπίπεδη μαλλιά μακριά κέντρο διαχωρισμού κύματα jennifer lopez

Το ίδιο κόψιμο, αλλά όσο το δυνατόν περισσότερα στυλ. Οι περισσότεροι σταρ και διάσημοι που φορούν τα μαλλιά τους μακριά έχουν επιλέξει μια κλιμακωτή περικοπή. Γιατί αυτό δεν είναι τυχαίο. Τα πολυεπίπεδα μαλλιά είναι ευέλικτα και δεν μπορείτε να τα κάνετε λάθος. Επιπλέον, οι celebrities συχνά στρέφονται στα extensions μαλλιών για τις εμφανίσεις τους στη σκηνή, που προσθέτουν περισσότερα μαλλιά και λαμπερή εμφάνιση. Με πολυεπίπεδη τρίχα, οι επεκτάσεις μπορούν να δουλευτούν πιο εύκολα και αόρατα, κάτι που τελικά βελτιώνει επίσης το αποτέλεσμα.

στρωμένα μαλλιά μακριά ίσια αναδεικνύει την jessica biel

Είτε λεία, με υπέροχα κύματα στην παραλία είτε εντελώς φυσικά, όλα τα κλιμακωτά χτενίσματα μπορούν να διακοσμηθούν με ποικίλο και εξαιρετικά εύκολο τρόπο. Ωστόσο, υπάρχουν τρία πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάτε κατά το στυλ: όγκος στις ρίζες, υγιείς άκρες και όμορφα καθορισμένα επίπεδα.

στρωμένα μαλλιά μακριά καφέ balayage τονίζει ανταύγειες

Τα βήματα στα μαλλιά γίνονται μόνα τους όταν τονίζονται με κάποιο χρώμα. Οι καλύτερες στιγμές, το balayage και το ombrè είναι πάντα μια καλή ιδέα για τα μαλλιά με στρώσεις και γίνονται εντυπωσιακά.

πολυεπίπεδη μαλλιά μακριά επίπεδα κίνηση υγιή μαλλιά

Δύο στοιχεία για τα πολυεπίπεδα μαλλιά:

  • Τα ισχυρά / μεγάλα στρώματα είναι τα καλύτερα για μακριά, βαριά και χοντρά μαλλιά. Διαφορετικά θα φαίνεται αραιωμένο και θα χάσει την αναπήδηση.
  • Οι κλιμακωτές άκρες είναι πιο επιρρεπείς σε σχισμές, επειδή ασκούν μηχανική πίεση ο ένας στον άλλο. Επομένως, μια τακτική επίσκεψη στο χτένισμα είναι ζωτικής σημασίας για την καλή κατάσταση και εμφάνιση των μαλλιών.