Μαλλιά & χτενίσματα

Rihanna με ροζ μαλλιά: της ταιριάζει πραγματικά;

Rihanna-ροζ- μαλλιά- βόλτα-καθημερινά-κομψά

Το γεγονός είναι – η Rihanna δεν είναι πλέον με τον φίλο της Drake. Οι περισσότερες γυναίκες στην ίδια κατάσταση θα έσπευσαν στο κοντινό κομμωτήριο για να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους. Και τι κάνει η Riri μας – επιλέγει μια περούκα. Εμφανίστηκε σε έναν αγώνα μπάσκετ με τα μωρά ροζ μαλλιά της. Είναι αρκετά δύσκολο να βρεις τα κατάλληλα ρούχα για αυτά ροζ μαλλιά για αυτό η Rihanna επέλεξε ένα απλό ντύσιμο – λευκό τοπ, τζιν και σανδάλια.

Έχουμε συνηθίσει να εμφανίζεται η Rihanna σε παστέλ χρώματα όπως το ξανθό ή το καφέ, οπότε αυτά τα ροζ μαλλιά είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Η Riri μάλιστα δημοσίευσε ένα μικρό αστείο στο Twitter ότι η Nicki Minaj ήταν η εκκεντρική που της έδωσε αυτή την εμπνευσμένη ιδέα. Και ειπώθηκε: Rihanna: «Μόλις ρίξαμε μια ματιά στο τι έχει να προσφέρει για τις καλοκαιρινές περούκες και τη Voiala! Στα κακά κορίτσια αρέσει η διασκέδαση! ” Το αν της ταιριάζει πραγματικά ότι τα ροζ μαλλιά είναι στο χέρι μας να το αποφασίσουμε!

Κομψό στην καθημερινότητα με ροζ μαλλιά

Rihanna-ροζ-μαλλιά-μακριά

Προφανώς, η Riri απολαμβάνει τα νέα της ροζ μαλλιά. Μετά τον αγώνα μπάσκετ, όταν παρουσίασε το νέο της χτένισμα το προηγούμενο βράδυ, την επόμενη μέρα την είδε ξανά με την περούκα. Αυτή τη φορά βγήκε βόλτα. Τα επιλεγμένα ρούχα φαίνονται καλοκαιρινά και ταυτόχρονα πολύ κομψά. Νέος, κομψός, μοντέρνος και λίγο τρελός, έτσι πρέπει να είναι. Η Rihanna συνδυάζει όλα αυτά σε ένα.

Η γνώμη της νέας γενιάς

Μαλλιά-ροζ-παστέλ-μαλλιά-καλοκαίρι

Τι λέει η νεότερη γενιά για αυτό; Γιατί όχι!! Αν πραγματικά χρειάζεστε αλλαγή, κοιτάξτε πρώτα το ντύσιμο. Αν αυτό είναι ένα πραγματικό βλέμμα – σίγουρα ναι. Μια ποπ σταρ όπως η Rihanna τολμά να εμφανιστεί με τέτοιο ντύσιμο, το αν όλοι θα ήταν έτοιμοι είναι τελείως διαφορετικός. Ρωτήστε πρώτα το αφεντικό σας αν είναι καλά πριν τολμήσετε να εμφανιστείτε στο γραφείο με ροζ μαλλιά. Διαφορετικά και οι δύο πλευρές θα εκπλαγούν άσχημα. Μια εναλλακτική λύση θα ήταν να φορέσετε περούκα ή να χρησιμοποιήσετε ανταύγειες. Αυτό ακριβώς αποφάσισε να κάνει η Rihanna. Μπράβο Ριάνα- σας συγχαίρουμε!

Άλλες προσωπικότητες προτιμούν επίσης το ροζ

Kirsten-Steward-ροζ-μαλλιά-μακριά

Ροζ μαλλιά-Katy-Perry-κοντή

Δροσερές καλοκαιρινές τάσεις

ροζ-μαλλιά-πλεξούδα-μακρύ-μοντέρνο

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλα αξεσουάρ

ροζ-μαλλιά-μακριά-φιόγκο-casual

Με πλεξούδα εν κινήσει

Ροζ-μαλλιά-casual-καθημερινά-πλεξούδα

Κομψό στην καθημερινότητα

Ροζ-παστέλ-μαλλιά-κομψά-μοντέρνα

Κορυφαίες στιγμές της τάσης

Ροζ-μαλλιά-ανταύγειες-μακριά-ξανθά