Μαλλιά & χτενίσματα

Κάντε ένα χαριτωμένο updo μόνοι σας με ένα κουλούρι και εφέ

Η Ναταλία Μπόρχες ανεβαίνει με ένα κουλούρι-σταυρωτό σταυρό

Σε αυτό το χαριτωμένο Updo με κουλούρι και κάντε μια ενδιαφέρουσα συστροφή, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να φτιάξετε έναν συνηθισμένο, κλασικό κότσο από το πάνω μισό των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, χωρίστε το κάτω μέρος των μαλλιών σε δύο μέρη. Πάρτε ένα μέρος προς την αντίθετη κατεύθυνση, τυλίξτε το γύρω από το κουλούρι και καρφώστε το με καρφίτσες. Επαναλάβετε το ίδιο με το δεύτερο μέρος, έτσι ώστε να διασταυρώνεται με το πρώτο. Με αυτό, το updo σας ολοκληρώθηκε. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εφήβους που πηγαίνουν σε πάρτι. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το χτένισμα με κλιπ λουλουδιών ή άλλα όμορφα αξεσουάρ που μπορείτε να βρείτε στο σπίτι και που ταιριάζουν με το φόρεμά σας. Διασκεδάστε με το στυλ και στο πάρτι!

Updo με κουλούρι – οδηγίες

Updo με τσουρέκι topknot cross effect

Ελπίζουμε να σας αρέσει να τα δοκιμάζετε Updo με κουλούρι και θα χαιρόμασταν αν μπορούσατε να μας δείξετε το τελειωμένο χτένισμά σας. Το πιο όμορφο θα προστεθεί σε αυτό το άρθρο και όλοι οι άλλοι θα αναρτηθούν στη σελίδα μας στο Facebook.

Το χτένισμα της Ναταλίας Μπόρχες

updo-bun-cross-hairline-Natalia-Borges

Μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να κάνετε αυτό το χτένισμα μόνοι σας στις παραπάνω οδηγίες. Δημιουργήστε πρώτα το χτένισμα με κότσο από τα πάνω κομμάτια μαλλιών. Στη συνέχεια, χωρίστε τα κάτω μαλλιά στο μισό και δουλέψτε τα σταυρωτά στον κότσο τυλίγοντας τα σκέλη γύρω του και στερεώνοντάς τα με κλιπ.

Δοκιμάστε ένα topknot στον αυχένα – δέστε το χαλαρά και αφήστε τα σκέλη να πέσουν φυσικά

Tie-a-hair-knot-in-the-neck-οδηγίες-cross-effect

Αυτή η ιδέα λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο, μόνο που με εξαίρεση δύο σκέλη στην περιοχή του περιθωρίου, διαμορφώνετε τα υπόλοιπα μαλλιά σε κότσο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα δύο σκέλη καρφώνοντάς τα ξανά στον κότσο.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα χαλαρό κότσο στο λαιμό – πλεκτό στοιχείο ως αποκορύφωμα

casual-bun-neck-crisscross-effect

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια σκέλη ακόμη πιο αποτελεσματικά, διαπλέκοντας τα κατά βούληση και μόνο στη συνέχεια προσαρμόζοντάς τα στο χτένισμα του κουλούρι. Ολόκληρο το χτένισμα πρέπει να είναι ωραίο και απλό. Παρ ‘όλα αυτά, η ιδέα θα φαινόταν επίσης πολύ κομψή με τη μορφή μιας κομψής και αυστηρότερης παραλλαγής.