Μαλλιά & χτενίσματα

Wiesn χτενίσματα για το Oktoberfest – 20 τρέχοντα πλεκτά και παραδοσιακά χτενίσματα

Wiesn hairstyles two-Dutch-braids-heidi-braid-braid-hairstyles-oktoberfest

Τα χτενίσματα με πλεκτά είναι και πάλι στη μόδα αυτό το φθινόπωρο. Δεν είναι μόνο ένα απόλυτο βλέμμα, αλλά επίσης ταιριάζουν τέλεια με το επερχόμενο Oktoberfest. Εδώ θα βρείτε 20 από τις πιο πρόσφατες Oktoberfest χτενίσματα, που θα έκανε το ντύσιμό σου ακόμα πιο όμορφο. Αν σας αρέσει να πλέκετε κοτσιδάκια και θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ελκυστική εμφάνιση ως παραδοσιακό χτένισμα, θα βρείτε μερικά παραδείγματα παρακάτω που θα ενθαρρύνουν την έμπνευσή σας – από καρφωμένα χτενίσματα για μακριά μαλλιά έως αλογοουρές για μεσαίο μήκος έως ιδέες πλεξίματος για πολύ κοντά μαλλιά.

Oktoberfest χτενίσματα – δέστε ολλανδικές πλεξούδες με φιόγκο

Oktoberfest χτενίσματα Dutch-braids-hair bow-red-hair-flower-dark-blue-παραδοσιακά-χτενίσματα-oktoberfest

Οι πλεξούδες Heidi (επίσης γνωστές ως ολλανδικές πλεξούδες) είναι μια καλή επιλογή για ένα παραδοσιακό χτένισμα Oktoberfest. Ως εξής, αυτό το βλέμμα χρησιμοποιείται πολύ συχνά κατά την προετοιμασία για το Oktoberfest. Πρέπει πρώτα να χωρίσετε και να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε δύο ίσα τμήματα. Πλέξτε τις δύο πλεξούδες έτσι ώστε να συναντηθούν στον αυχένα. Με τη βοήθεια μιας κόκκινης κορδέλας, οι πλεξούδες συνδέονται, όπως φαίνεται στην εικόνα στα αριστερά. Μια άλλη πιθανότητα θα ήταν να πλέξετε τις πλεξούδες ως μία πλεξούδα και να χρησιμοποιήσετε μια γραβάτα για λουλούδια (δείτε την εικόνα στα δεξιά).

Wiesn χτενίσματα – το πλεγμένο στεφάνι είναι ένα κλασικό

Oktoberfest χτενίσματα πλεξούδα κορώνα-μαλλιά-στεφάνι-oktoberfest-ιδέα-μίμηση

Ένα κλασικό παραδοσιακό χτένισμα είναι το πλεκτό στεφάνι. Με αυτό το μοντέρνο χτένισμα, πλέκετε τα μαλλιά σας σε στεφάνι γύρω από το κεφάλι σας και υπάρχουν πολλές παραλλαγές και τεχνικές πλεξίματος. Για να έρθει το πλεκτό χτένισμα από μόνο του, πρέπει απολύτως να έχετε μακριά μαλλιά. Κόψτε τα μαλλιά σας σε μια πλεξούδα, έτσι ώστε η πλεξούδα να μπορεί να είναι τουλάχιστον όσο η μισή περιφέρεια του κεφαλιού. Διαφορετικά, θα αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες. Τα μεμονωμένα σκέλη μπορούν να αφεθούν χαλαρά.

Oktoberfest χτενίσματα: 27 οδηγίες για απλά χτενίσματα με πλεξούδες για ένα dirndl

Χτενίσματα Dirndl για κοντά μαλλιά – μια επισκόπηση των πιο όμορφων και απλών ιδεών!

Oktoberfest χτενίσματα για μακριά μαλλιά – 45+ Όμορφες εμφανίσεις και οδηγίες!

Η ανεστραμμένη γαλλική πλεξούδα με τσουρέκι

Oktoberfest χτενίσματα κουλούρι-γαλλικά-πλεξούδες-αντίστροφα-κόμπο-χτενίσματα-μακριά μαλλιά

Για να προσθέσετε περισσότερη κομψότητα στο ντύσιμό σας Oktoberfest, θα μπορούσατε με τη σειρά σας να φτιάξετε τον εαυτό σας με ένα καρφιτσωμένο χτένισμα. Μια ανεστραμμένη γαλλική πλεξούδα με κότσο είναι δημοφιλής επειδή φαίνεται κομψή και είναι κατάλληλη για ειδικές περιστάσεις. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να έχετε ένα μαξιλάρι με κουλούρι, ώστε να μπορείτε να χτενίζετε τα μαλλιά εύκολα και τέλεια.

Φτιάξτε το δικό σας πλεκτό κότσο με φιόγκο για το Oktoberfest

Oktoberfest χτενίσματα bun-up-hairstyles-braids-hair-braiding-hair bow

Μια άλλη πιθανότητα για ένα ενδιαφέρον καρφωμένο χτένισμα Oktoberfest είναι εάν πλέξετε πρώτα τα μαλλιά σας και στη συνέχεια σχηματίσετε έναν κότσο από τις πλεξίδες. Το χτένισμα διαρκεί λιγότερο από όσο νομίζετε και είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό τσουρέκι κάλτσας. Εάν δεν έχετε μαξιλάρι με κουλούρι, μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας από παλιές κάλτσες.

Up Wiesn χτενίσματα: Διπλή γραμμή μαλλιών 

Wiesn-hairstyles-hair-wreath-wattle-crown-oktoberfest-plaiting-simple-παραδοσιακά-χτενίσματα

Τα στεφάνια με υψηλή πλέξη είναι ένα απόλυτο must και δεν πρέπει να λείπουν στο dirndl. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές τεχνικές πλεξίματος (για παράδειγμα γαλλικά ή ολλανδικά) και αντί για μια πλεξούδα μπορείτε να πλέξετε δύο πλεξούδες σε στεφάνι, γιατί διπλάσια κρατά καλύτερα.

Εναλλακτική λύση για το Oktoberfest: χτενισμένο χτένισμα σαν αλυσίδα

Wiesn-hairstyles-wreath-of-hair-knotted-hairstyle-idea-high-stuck-up-to-date-creative

Η υπάρχουσα παράδοση του Oktoberfest καταργήθηκε σίγουρα με το παρακάτω χτενισμένο πλεκτό χτένισμα. Αυτό το χτένισμα με κόμπους είναι διαθέσιμο ως εναλλακτική λύση εάν θέλετε να κάνετε εντύπωση στο Oktoberfest. Αυτό το λουκ αλυσίδας μπορεί εύκολα να στιλιστεί χωρίζοντας πρώτα τα μαλλιά σας και πλέκοντας μερικά σκέλη πλάγια (αντιστοιχεί ακριβώς στην προετοιμασία για μια γαλλική πλεξούδα). Στη συνέχεια, δέστε έναν κόμπο και προσθέστε ένα μικρό σκέλος μαλλιών στην αλυσίδα κάθε φορά. Οι κόμβοι δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτοί.

Η πλεξούδα Mohawk προσελκύει την απόλυτη προσοχή στο Oktoberfest

Wiesn-hairstyles-mohawk-braid-hair-knot-braided-oktoberfest-παραδοσιακά χτενίσματα

Οι πλεξούδες Mohawk, που θυμίζουν περισσότερο την άγρια ​​πανκ εποχή, είναι trendy φέτος και είναι ιδανικές για τη φεστιβαλική περίοδο. Τέτοιες πλεξούδες φαίνονται υπέροχες και δημιουργικές και δεν είναι τόσο δύσκολο να τις μιμηθούμε. Τα μαλλιά παραμένουν μισάνοιχτα, πρέπει να χωρίσετε στη μέση σε σχήμα V και να χωρίσετε τα μαλλιά σε τρία σκέλη στο μπροστινό μέρος της γραμμής των μαλλιών. Ωστόσο, ο μεσαίος κλώνος πρέπει να τοποθετηθεί από κάτω, δηλαδή όχι πάνω από τον πρώτο κλώνο. Στην κορυφή του κεφαλιού δένεις έναν ψηλό κότσο σαν μισό κότσο.

Η πλεξούδα ψαροκόκαλο είναι κατάλληλη για μακριά μαλλιά

Wiesn-hairstyles-herringbone-braid-trend-hairstyle-long-hair-oktoberfest-dirndl-do-it-yourself

Οι πλεξούδες ψαροκόκαλο είναι μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή, ώστε να μπορείτε να εμφανίζεστε κομψές και κομψές στο φεστιβάλ μπύρας. Ένας συνδυασμός από πλεξούδα ψαροκόκαλο και ίσια πλεξούδα φαίνεται υπέροχος. Για οδηγίες σχετικά με το πώς να φτιάξετε μόνοι σας αυτό το είδος πλεξούδας, δείτε το παρακάτω βίντεο. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε γραβάτες μαλλιών παρόμοιες με το χρώμα των μαλλιών σας, ώστε να είναι λιγότερο αισθητές. Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χρωματιστά λάστιχα εάν θέλετε να προσθέσετε έγχρωμες πινελιές.

Επιλέξτε μια γαλλική πλεξούδα ως παραδοσιακό χτένισμα

Wiesn-hairstyles-french-braids-hair-braiding-oktoberfest-παραδοσιακά χτενίσματα

Μια γαλλική πλεξούδα προσθέτει σε μια ρομαντική και κλασική εμφάνιση. Προϋπόθεση για αυτό το look είναι τα ίσια μαλλιά που πέφτουν στον ώμο, διαφορετικά δεν μπορείτε να πλέξετε την πλεξούδα. Η τεχνική πλεξίματος διαφέρει από όλους τους άλλους τύπους: δεν χωρίζετε τα μαλλιά σε 3 χοντρά τμήματα από την αρχή, αλλά ξεκινάτε με λεπτά νήματα και μαζεύετε νέα σκέλη μαλλιών. Με αυτόν τον τρόπο, η πλεξούδα μπορεί επίσης να επεξεργαστεί στα πάνω μέρη του κεφαλιού και δεν ξεκινά στην περιοχή του λαιμού.

Πλέξιμο αλογοουρά: μερικές συμβουλές styling

wiesn-χτενίσματα-μακριά μαλλιά-άλογο-μαύρο-πλεξούδες-γιορτινά-παραδοσιακά κοστούμια-χτενίσματα viking

Αυτή η μοντέρνα boho εμφάνιση ταιριάζει υπέροχα με το Oktoberfest ως χτενισμένο χτένισμα και διαρκεί λίγα λεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές τεχνικές πλεξίματος, όπως ξεκινώντας απευθείας από τη γραμμή των μαλλιών ή πίσω από το αυτί από την αριστερή ή τη δεξιά πλευρά του κεφαλιού και το πλέξιμο μέχρι τις άκρες των μαλλιών. Χρησιμοποιήστε μια γραβάτα μαλλιών για να δέσετε τα μαλλιά στον αυχένα. Μπορείτε να τυλίξετε ένα χαλαρό σκέλος γύρω από τη γραβάτα μαλλιών και να το κρύψετε. Αυτό κάνει την κλασική αλογοουρά πιο ενδιαφέρουσα. Η ιδέα είναι επίσης πολύ κατάλληλη για αρχάριους.

Χτενίσματα Oktoberfest: πλεξούδα ψαροκόκαλο και αλογοουρά σε συνδυασμό

Wiesn-hairstyles-αλογοουρά-μακριά μαλλιά-ψαροκόκαλο-πλεξούδα-χτενίσματα-dirndl

Ένας συνδυασμός πλεξούδας ψαροκόκαλο και αλογοουρά φαίνεται ελκυστικός και είναι η επόμενη πρόταση μας για χτενίσματα Oktoberfest. Αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για μακριά μαλλιά. Δέστε τη χαίτη σε ψηλή αλογοουρά, πλεξούδα πλεξούδα ψαροκόκαλο και ασφαλίστε με γραβάτα μαλλιώνΗ πλεξούδα ψαροκόκαλο παίρνει αναμφίβολα πολύ χρόνο, αλλά αλλιώς είναι πολύ εύκολο να γίνει.

Πλέξη καταρράκτη στο Oktoberfest για μίμηση: οδηγίες

wiesn-hairstyles-waterfall-braid-current-oktoberfest-braided hairstyles-οδηγίες-just-do-yourself-

Αν χρειάζεστε ένα ρομαντικό χτένισμα στο Oktoberfest, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στην επόμενη συμβουλή μας: πλεξούδες καταρράκτη. Αυτό το χτένισμα μοιάζει πολύ με έναν καταρράκτη, από όπου πήρε το όνομά του. Χωρίστε τα μαλλιά πλάγια, στη συνέχεια χωρίστε 3 σκέλη. Προσοχή: το σκέλος δεν πρέπει να είναι πολύ λεπτό. Τοποθετήστε το πρώτο σκέλος πάνω από το δεύτερο και στη συνέχεια “αφήστε το να πέσει” το δεύτερο. Πάρτε ένα τρίτο σκέλος από τα πάνω μαλλιά και τοποθετήστε το πάνω από το πρώτο. Στη συνέχεια, ξεκινήστε από την αρχή: κόψτε ένα νέο σκέλος (αριθμός 4) για το δεύτερο σκέλος και τοποθετήστε το πάνω από το σκέλος 3. Στη συνέχεια ρίξτε το τρίτο σκέλος και τέλος τοποθετήστε το νέο σκέλος 4 κάτω από το πρώτο.

Κατάλληλο χτένισμα για κοντά μαλλιά: πλεκτό χτένισμα πάνω από το μέτωπο

wiesn-hairstyles-short-μαλλιά-εικόνες-γραμμή μαλλιών-στεφάνι-κοτσίδα-απλά-παραδοσιακά-χτενίσματα

Φοράς τα μαλλιά σου κοντά; Υπάρχει ακόμα ένας τρόπος να πλέξετε μια παιχνιδιάρικη και χαριτωμένη πλεξούδα από τα κτυπήματά σας. Η πλεξούδα τρέχει κατά μήκος του μετώπου και τελικά μαζεύεται με μια γραβάτα μαλλιών στον αυχένα. Θα μπορούσατε να εντυπωσιάσετε με αυτό το χτένισμα στο Oktoberfest, επειδή η πλεξούδα φαίνεται κομψή και θηλυκή ταυτόχρονα. Διαφορετικές τεχνικές πλεξίματος μπορούν επίσης να επιλεγούν ανάλογα με το γούστο σας.

Εύκολο πλεκτό χτένισμα για το Oktoberfest

Wiesn-hairstyles-sideways-braid-idea-braided hairstyles-current-oktoberfest-do-yourself

Αυτή η πλεξούδα είναι επίσης κατάλληλη για μαλλιά μεσαίου μήκους. Συνιστάται να πλέξετε την πλεξούδα κοντά στο κεφάλι, στη συνέχεια να την αφήσετε να πέσει είτε στην αριστερή είτε στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού και να στερεώσετε τις άκρες με ένα λεπτό σκέλος ή μια γραβάτα μαλλιών. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας αν προτιμάτε το χτένισμα χαλαρά όπως εδώ ή πιο αυστηρό στυλ.

Χτενίσματα Wiesn: Πλέξτε τα μαλλιά σας στο πλάι σαν μια πλεξούδα αγρότη 

Wiesn-χτενίσματα-αλογοουρά-πλάγια-μεσαίου μήκους-μαλλιά-πλέξιμο-παραδοσιακά-χτενίσματα

Μια άλλη παραλλαγή, που είναι πολύ εύκολο να κάνετε μόνοι σας και που φαίνεται ωραία, θα ήταν να κόψετε τα μαλλιά σας στο πλάι. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να πλέξετε από τη γραμμή των μαλλιών μέχρι πίσω από το αυτί και να δέσετε μια βαθιά αλογοουρά στον αυχένα. Μπορείτε να πλέξετε μία ή περισσότερες πλεξούδες και στις δύο πλευρές του κεφαλιού ή μόνο τη μία πλευρά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, κάτι που θα προσθέσει μια επιπλέον προφορά στο χτένισμα.

Φορώντας τα μαλλιά μισάνοιχτα στο Oktoberfest: ένα χτενισμένο πλεκτό χτένισμα με λουλουδάτα διακοσμητικά

Wiesn-χτενίσματα-μακριά-μαλλιά-μισά-ανοιχτά-πλεγμένα χτενίσματα-λουλούδια-μπούκλες-ξανθά

Τα λουλούδια στα μαλλιά σας είναι ένα φυσικό στολίδι και φοριόνταν από βασίλισσες στο παρελθόν. Σήμερα, και ειδικά σε ορισμένες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Oktoberfest χωρίς αμφιβολία, χρησιμοποιούνται όλο και πιο συχνά. Αφήστε τα μαλλιά σας μισάνοιχτα και χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας λουλούδι ως διακόσμηση για το πλεγμένο χτένισμά σας. Πέστε κάτω από τα χαλαρά μαλλιά και χρησιμοποιήστε ένα σίδερο για μπούκλες για να τα διαμορφώσετε εάν είναι απαραίτητο. Η πλεξούδα, η οποία χρησιμοποιείται εδώ σαν στεφάνι, φαίνεται ιδιαίτερα ρομαντική λόγω του χαλαρού σχεδιασμού της. Μπορείτε να το αποκτήσετε τραβώντας προσεκτικά την πλεξούδα στα πλάγια στο τέλος.

Όμορφο παραδοσιακό χτένισμα με στεφάνι από λουλούδια 

Wiesn-hairstyles-floral-στεφάνι-παραδοσιακό-κοστούμι-hairstyles-oktoberfest-κάντο μόνος σου

Το στεφάνι λουλουδιών σε κάνει πραγματική θεά στο Oktoberfest. Αυτό είναι το ταχύτερο παραδοσιακό χτένισμα για μίμηση μεταξύ όλων των άλλων στο σημερινό άρθρο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα στεφάνι από λουλούδια σε χρώμα που ταιριάζει με το dirndl. Φοράς τα μαλλιά σου ανοιχτά. Μπορείτε να επιλέξετε ίσια μαλλιά καθώς και όμορφα κύματα ή ακόμα και μπούκλες. Ένα στεφάνι μπορεί επίσης να συνδυαστεί με ένα μισάνοιχτο χτένισμα.

Πλεκτό χτένισμα για πολύ κοντά μαλλιά προς μίμηση

Wiesn-χτενίσματα-πολύ-κοντά-μαλλιά-πλεκτά χτενίσματα-ιδέα-oktoberfest-παραδοσιακά χτενίσματα

Τα χτενίσματα με πλεκτά Oktoberfest για λεπτά και πολύ κοντά μαλλιά δεν είναι ταμπού. Για παράδειγμα, μπορείτε να πλέξετε το πόνι σας και να το καρφιτσώσετε στην αριστερή ή / και τη δεξιά πλευρά. Μια άλλη πιθανότητα είναι να πλέξετε τα μαλλιά προς τα πίσω, για παράδειγμα στο γαλλικό στυλ, και να τα στερεώσετε με φουρκέτες. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε πολύ σπρέι μαλλιών για να κάνετε τα μαλλιά λεία και να ρυθμίσετε καλά το τελειωμένο χτένισμα.

Oktoberfest χτενίσματα: Ολλανδικές πλεξούδες για κοντά μαλλιά

wiesn-hairstyles-short-hair-braiding-two-Dutch-braids-braided hairstyles

Το τελευταίο μας χτένισμα πλεξούδας είναι ιδανικό για μαλλιά μέχρι το πηγούνι. Κάντε μια χωρίστρα στο πλάι και είναι καλύτερο να αρχίσετε να πλέκετε δύο ολλανδικές πλεξούδες στη γραμμή των μαλλιών. Αν θέλετε, μπορείτε να διαμορφώσετε τις άκρες των δύο πλεξούδων στην άλλη πλευρά του κεφαλιού σε δύο γρήγορους και μικρούς κότσια όπως παραπάνω. Στη συνέχεια, πρέπει να δέσετε όλες τις πλεξούδες στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας με γραβάτες μαλλιών. Στη συνέχεια, αφήστε το με ένα μισάνοιχτο χτένισμα ή στυλ μια αλογοουρά, μια άλλη πλεξούδα ή ένα κότσο από τα ελεύθερα μαλλιά.