Κηπουρική

Κατασκευή θερμοκηπίου – συμβουλές για χόμπι κηπουρούς σχετικά με την καλλιέργεια λαχανικών

ιδέα οικοδόμησης θερμοκηπίου-ξύλο-γλάστρα

Ένα θερμοκήπιο συλλέγει τις ακτίνες του ήλιου και χρησιμοποιεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου έτσι ώστε τα λαχανικά να μπορούν να μαζέψουν περισσότερο. Κάτω από τη γυάλινη οροφή, ο αέρας και το χώμα θερμαίνονται καλά, έτσι ώστε τα σπορόφυτα να μπορούν να αναπτυχθούν και να βλαστήσουν όταν είναι ακόμα κρύο έξω. Ο καθένας στον δικό του κήπο Φτιάξτε ένα θερμοκήπιο και δεδομένου ότι θέλετε να καλλιεργήσετε λαχανικά, θα πρέπει φυσικά να λάβετε υπόψη μερικά πράγματα εκ των προτέρων. Τι άλλο είναι λοιπόν σημαντικό να γνωρίζουμε κατά τον προγραμματισμό;?

Κατασκευή θερμοκηπίου – τι πρέπει να λάβετε υπόψη?

κτίριο θερμοκηπίου octagonal-design-vintage-style-klein-buesche-bluehen

Με ένα σταθερό και ανθεκτικό σε θύελλες θερμοκήπιο, η περίοδος κηπουρικής μπορεί να παραταθεί από νωρίς την άνοιξη έως αργά το φθινόπωρο. Η οικοδόμηση ενός θερμοκηπίου είναι το όνειρο κάθε χόμπι κηπουρού. Έχετε σχεδόν ελεύθερο χέρι με το σχήμα και το σχέδιο. Σετ σε διάφορα μεγέθη και κατηγορίες τιμών προσφέρονται σε καταστήματα κηπουρικής και υλικού και στο Διαδίκτυο-από ανεξάρτητα θερμοκήπια και θερμοκήπια εξαιρετικά καλά μονωμένα. Ανεξάρτητα από το αν κατασκευάζετε με ξύλο, γυαλί ή μέταλλο, χρειάζεστε πρόσθετα αξεσουάρ όπως τραπέζια, ράφια, θέρμανση, πότισμα, εξαερισμό, φώτα των φυτών, κιβώτια κτυπήματος κ.λπ..

Εργασία προστατευμένη στο θερμοκήπιο

θερμοκήπιο-κτίριο-κήπος-αξεσουάρ-φρούτα-λαχανικά

Ένα θερμοκήπιο για την καλλιέργεια λαχανικών δεν χρειάζεται να είναι πολύ μεγάλο. Ο καλός προγραμματισμός και προετοιμασία είναι πολύ σημαντικός. Για φυτά λαχανικών, ακόμη μικρότερα θερμοκήπια και θερμοκήπια σε μίνι μορφή είναι αρκετά. Πρόκειται για μια απλή προστατευτική δομή από πλαστικό που μπορεί να μετακινηθεί με ευελιξία στον κήπο. Εάν χρειάζεστε λίγο περισσότερο χώρο για μοσχεύματα και νεαρά φυτά, πρέπει να έχετε ένα περίπατο Φτιάξτε ένα θερμοκήπιο. Αυτό προσφέρει αρκετό χώρο σε διάφορα επίπεδα.

Ασφαλώς διαχειμάζουν φυτά στο θερμοκήπιο

θερμοκήπιο-κτίριο-μαύρο-ντεκό-κολοκύθα-παράθυρο-τζάμια-τζάμια

Ένα θερμοκήπιο παρέχει ιδανικό καταφύγιο για τα φυτά το χειμώνα και χρησιμεύει επίσης ως τραπέζι εργασίας και χώρος αποθήκευσης εργαλείων. Το καλοκαίρι, επίσης, ορισμένα λαχανικά, όπως η ντομάτα, ευδοκιμούν καλύτερα στο θερμοκήπιο. Τα τζάμια του θερμοκηπίου είναι κατασκευασμένα από γυαλί ή ημιδιαφανή πλαστικά φύλλα. Η βασική δομή για ένα θερμοκήπιο αποτελείται συνήθως από αλουμίνιο ή γαλβανισμένο χάλυβα. Η προστατευτική επίστρωση σε ξύλινα θερμοκήπια πρέπει να ανανεώνεται τακτικά.

Κήπος κάτω από ένα ποτήρι

θερμοκήπιο-κατασκευή-λευκό-χαριτωμένο σχέδιο-ρομαντικό-υπόστεγο

Κάποιος πρέπει να επιλέξει μια σταθερή, μόνιμη δομή σε θεμέλιο ανθεκτικό στον παγετό. Για το χειμώνα των φυτών, το θερμοκήπιο πρέπει να έχει επαρκή μόνωση του δαπέδου. Οι εργασίες κηπουρικής σας είναι ανεξάρτητες από τις καιρικές συνθήκες.

Το θερμοκήπιο παρατείνει την περίοδο κηπουρικής μέχρι το χειμώνα

Τα φυτά κατασκευής γυάλινου σπιτιού αναπτύσσονται δοχείο συστημάτων ραφιών κατασκευών-μοσχευμάτων

Ποιος ένας Φτιάξτε ένα θερμοκήπιο θα πρέπει να εξετάσει τον έλεγχο του κλίματος. Μπορεί να είναι είτε θερμαινόμενο είτε μη θερμαινόμενο (κρύο σπίτι). Στο κρύο σπίτι, το μικροκλίμα είναι ιδανικό για πολλά ισχυρά φυτά σε γλάστρες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή παροχή αέρα τις ζεστές μέρες! Η εγκατάσταση των αυτόματων ανεμιστήρων δεν είναι περίπλοκη.

Χτίζοντας ένα θερμοκήπιο-συμβουλές Χόμπι κηπουρός υλικά-καλλιέργεια ντομάτας Orangery

Οι πολλαπλοί υαλοπίνακες εγγυώνται καλή θερμομόνωση 

καλλιέργεια νέων φυτών θερμοκηπίου συμβουλές κατασκευής θερμοκηπίου εποχή κήπου

Συμβουλές για το θερμοκήπιο-Κτίριο Θερμοκήπιο Επεκτείνετε την περίοδο κηπουρικής

Συμβουλές για εξοπλισμό κηπουρικής για ράφια θερμοκηπίου, τραπέζια, κρεβάτια, θέρμανση, άρδευση

Θερμοκήπιο θερμοκηπίου-κήπος νεαρά φυτά-καλλιέργεια λαχανικών-σπορόφυτα-μύτες-άθερμα

Ξύλινες συμβουλές οικοδόμησης θερμοκηπίου-χόμπι κηπουρική

Συμβουλές κηπουρικής Χόμπι κηπουρική θερμοκηπίου αερισμού θερμοκηπίου κτιρίου

πλαστικό θερμοκηπίου-μέταλλο-πλαίσιο-μικρό σχέδιο

θερμοκήπιο-κτίριο-περίτεχνο-καλύβα-εμφάνιση-φεγγίτης-ηλιακός

θερμοκήπιο-κτίριο-κήπος-ιδέα-φυτό-καλλιέργεια-λαχανικό-φρούτο

θερμοκήπιο-κτίριο-σκαλωσιές-ξύλο-γυαλί-diy-ιδέα

θερμοκήπιο χόμπι χόμπι κηπουρός-αξεσουάρ-φύλλο-μέταλλο-σκαλωσιές-ράφια