Κηπουρική

Λαχανικά στο μπαλκόνι – δημιουργήστε έναν κήπο με υπερυψωμένο κρεβάτι

κάθετος κήπος έναντι ποικιλιών σαλάτας λαχανικών

Είναι χειμώνας αυτή τη στιγμή, αλλά οι αναμνήσεις από το ζεστό καλοκαίρι και τις όμορφες στιγμές στο μπαλκόνι είναι ακόμα φρέσκες. Αλλά ένα πράγμα σίγουρα έλειπε – ένας λαχανόκηπος! Αλλά πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία βότανα και Λαχανικά στο μπαλκόνι υψώνω? Η απάντηση είναι απλή – σε έναν υπερυψωμένο κήπο μπορεί να φιλοξενηθούν λαχανικά όπως το σπανάκι, το μαρούλι και τα καρότα. Είναι σημαντικό ο ήλιος να λάμπει απευθείας στον κήπο και τα φυτά να προστατεύονται από τον άνεμο.

Λαχανικά στο μπαλκόνι – ανυψωμένα κρεβάτια που εξοικονομούν χώρο

Γλάστρες με βότανα, κουτί από μπαστούνι, φροντίδα για λαχανικά

Δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να έρθει το καλοκαίρι και είστε υπέροχοι Λαχανικά στο μπαλκόνι μπορεί να μεγαλώσει; Ξεκινήστε τώρα με την επιλογή κουβάδων και κουτιών. Πιπεριές, ντομάτες, αγγούρια και πολλά είδη φασολιών μπορούν να φυτευτούν τέλεια σε ένα δοχείο. Ο κάδος πρέπει να χωράει 12-15 λίτρα για ένα φυτό. Αυτά τα λαχανικά λατρεύουν το ηλιόλουστο και προστατευμένο μπαλκόνι. Περίπου 22 σαλάτες μπορούν να φυτευτούν σε υπερυψωμένο κρεβάτι με διαστάσεις περίπου 80x100x30cm. Ωστόσο, όταν σχεδιάζετε ένα μπαλκόνι, πρέπει να δώσετε προσοχή στο συνολικό βάρος – όταν οι κάδοι είναι γεμάτοι με γη, ζυγίζουν αρκετά και ένα μπαλκόνι μπορεί να μεταφέρει μόνο ένα συγκεκριμένο φορτίο.

Φυτέψτε λαχανικά στο μπαλκόνι – ξεκινήστε τον προγραμματισμό το χειμώνα

Βότανα μπαλκόνι φύτευση καλοκαιρινή φροντίδα για τις ντομάτες

Αφού αποκτήσετε τα κουτιά και τους κουβάδες των παραθύρων, επιλέξετε τα μεμονωμένα είδη λαχανικών και ενημερωθείτε λεπτομερώς για το πώς να τα φροντίσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με αυτό το χειμώνα – οι ντομάτες, για παράδειγμα, μπορούν να βγουν στο περβάζι του Μαρτίου και να τοποθετηθούν στο μπαλκόνι μόλις έρθει η άνοιξη. Εάν θέλετε να καλλιεργήσετε λαχανικά από σπόρους, θα πρέπει να επισημάνετε τα μεμονωμένα κουτιά. Σε κάθε περίπτωση, είναι σκόπιμο να συντάξετε ένα σχέδιο κήπου και να κρατήσετε ένα ημερολόγιο, ώστε να μην ξεχαστεί κάτι.

Λαχανικά οπωροφόρα δέντρα φυτεύουν μπανιέρες

Φροντίδα φύτευσης κουτιών κουτιά από μπαστούνι

Συμβουλές φροντίδας βεράντας οροφής φυτών

στη μέση μιας πράσινης όασης περιποίησης μεγάλης πόλης

Κουτί λουλουδιών κιγκλιδώματα μαρούλι φροντίδα άνοιξη συμβουλές

Κήπος ταράτσα βεράντα σπίτι ξύλινο κουτί κιγκλίδωμα

Συμβουλές συντήρησης μπαλκονιού καλοκαιρινό ηλιόλουστο ανεμοφράκτη

Λουλούδια βότανα χαμομήλι φύτευση χόμπι κηπουρός

Μπαλκόνι ντομάτα καρότο σαλάτα κρεμμυδιού

Πότισμα του γκαζόν – συμβουλές για τη σωστή συντήρηση γκαζόν