Κηπουρική

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα για το σχεδιασμό του κήπου καθιστά την κηπουρική εύκολη

για να δοκιμάσετε λαζάνια με νέο τρόπο

Κήπος με λαζάνια – τι σημαίνει αυτό; Μπορεί να μην το έχετε ακούσει μέχρι τώρα. Ναι, αυτό είναι ένα νέο μι, ενδιαφέρων τρόπος για να σχεδιάσετε τον κήπο σας και να διαμορφώσετε τα κρεβάτια του κήπου. Η κηπουρική με λαζάνια, ωστόσο, είναι πολύ πιο εύκολη από άλλες μεθόδους κηπουρικής επειδή δεν απαιτεί σκάψιμο ή καλλιέργεια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σχηματίσετε μοσχεύματα στο έδαφος και στη συνέχεια να τα φυτέψετε στα μοσχεύματα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στον ανθόκηπο σας καθώς και στον λαχανόκηπο. Όσο παίρνετε τα σωστά αναλογημένα μοσχεύματα, μπορείτε να έχετε έναν πλούσιο κήπο. Με την πάροδο του χρόνου, τα μοσχεύματα θα μειωθούν, αλλά θα έχετε πλούσιο, εύφορο έδαφος.

Ιδέα για το σχεδιασμό του κήπου – σημαντικές συμβουλές για τον κήπο λαζάνια

Ιδέα για το σχεδιασμό του κήπου εξετάστε σημαντικές πληροφορίες λαζάνια

Τι μπορείτε να βάλετε στις παραφυάδες; Στις παραφυάδες του κήπου λαζάνια θα βρείτε πράγματα όπως αποκόμματα, αποξηραμένα φύλλα από τα δέντρα το φθινόπωρο, άχυρο, εφημερίδες, χαρτόνι ή απορρίμματα λαχανικών από την κουζίνα, κατακάθια καφέ, φύλλα τσαγιού και ζιζάνια. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό, τι αλλιώς θα ρίχνατε στον σωρό κομπόστ και ό, τι πραγματικά μεγαλώνει φυσικά. Εάν ζείτε κοντά σε δάσος ή αν έχετε πολύ γρασίδι στην πορεία, μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε. Εάν δεν είστε λάτρεις των πράσινων προϊόντων, ίσως θελήσετε να ζητήσετε από τους γείτονές σας να σας αποθηκεύσουν τα αποκόμματα από τις φάρμες τους.

Σχεδιάστε έναν κήπο λαζάνια. Αρχικά, δημιουργήστε τον κήπο λαζάνια σας στο μυαλό σας, ακριβώς όπως τον φαντάζεστε. Θα είσαι με αυτό Ιδέα για σχεδιασμό κήπου να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει πεζοδρόμια ανάμεσα στα κρεβάτια. Αυτό θα σας διευκολύνει να αφαιρέσετε τα ζιζάνια και να ποτίσετε τον κήπο. Μπορείτε να βάλετε τα μοσχεύματα απευθείας στο έδαφος ή να τα διαμορφώσετε με τούβλα ή ξύλο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ελαστικά, αν και αυτός ο τύπος κηπουρικής λειτουργεί καλύτερα και ευκολότερα εκεί όταν έχετε μεγαλύτερο δοχείο. Μπορείτε να σχηματίσετε τέτοια κρεβάτια στην άκρη του γρασιδιού στην επάνω δεξιά γωνία ή να δημιουργήσετε άλλες περιοχές στις οποίες η πρόσβαση είναι δύσκολη. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε χαλίκι αν θέλετε να μετατρέψετε αυτήν την περιοχή σε κήπο.

Άχνετε για μια νέα και ενδιαφέρουσα ιδέα για το σχεδιασμό του κήπου?

Ιδέα για σχεδιασμό κήπου, πρωτότυπη, ενδιαφέρουσα, πολλές διακοσμήσεις

Η δομή των παραφυάδων. Η πρώτη παραφυάδα πρέπει να είναι ένα στρώμα από χαρτόνι ή εφημερίδα. Αυτό εμποδίζει το γρασίδι ή τα ζιζάνια να μπουν στο κρεβάτι λαζάνια. Βρέξτε αυτό το στρώμα στο κάτω μέρος, ώστε να συγκρατηθεί καλύτερα. Η δεύτερη παραφυάδα πρέπει να είναι σε εναλλασσόμενες στρώσεις προϊόντων “καφέ” και “πράσινου”. Τα καφέ αντικείμενα είναι πράγματα όπως νεκρά φύλλα, άχυρο και εφημερίδες. Τα πράσινα προϊόντα είναι φυτά, ζιζάνια και είδη κομποστοποίησης. Θα πρέπει να βάλετε ένα καφέ στρώμα και στη συνέχεια ένα πράσινο στρώμα μέχρι να φτάσετε στο ύψος που θέλετε να είναι το κρεβάτι. Τα στρώματα πρέπει να έχουν πάχος περίπου δύο έως τρεις ίντσες.

Οφέλη από τον κήπο λαζάνια. Η κηπουρική λαζάνια είναι μία από τις πιο εύκολες και τις καλύτερες μεθόδους Ιδέα για σχεδιασμό κήπου για όλους τους αρχάριους. Μπορείτε να διαμορφώσετε ένα κρεβάτι σχεδόν οπουδήποτε, αμέσως. Δεν απαιτείται σκάψιμο ή άροση, οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε να το κάνει κάποιος για εσάς ή να θυσιάσετε το χρόνο σας για να το κάνετε μόνοι σας. Μπορείτε να φυτέψετε αμέσως. Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε έναν πλούσιο κήπο. Το καφέ στρώμα συγκρατεί καλά την υγρασία στο έδαφος. Θα πρέπει να υπάρχουν λιγότερα ζιζάνια, επειδή το πρώτο στρώμα εμποδίζει την ανάπτυξη των ζιζανίων. Ο κήπος είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου κομπόστ, οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσετε άλλα λιπάσματα. Το χώμα σας θα είναι πλούσιο και απαλό, καθιστώντας το πολύ εύκολο να εργαστείτε εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε στην παραδοσιακή κηπουρική.

Αυτή η ιδέα σχεδιασμού κήπου δείχνει μια πολύ απλή μέθοδο

Σχεδιασμός κήπου άνθρωποι κηπουρική δεν είναι δύσκολο τύπος λαζάνια

Ο κήπος λαζάνια είναι υπέροχος Ιδέα για σχεδιασμό κήπου ειδικά για αρχάριους κηπουρούς. Είναι μια απλή μέθοδος κηπουρικής, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στη φύτευση. Τα κρεβάτια με μεθόδους κηπουρικής λαζάνια είναι πολύ ευπροσάρμοστα κατά τη φύτευση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν φυσικά υλικά για τον εμπλουτισμό του εδάφους και την προστασία του ταυτόχρονα από τα ζιζάνια. Ο κήπος λαζάνια είναι επίσης ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από ζωντανά και νεκρά υλικά της αυλής.

Και εδώ είναι μια τελευταία συμβουλή ειδικά για εσάς: Η κοπριά αλόγου είναι ιδανική για κηπουρική λαζάνια. Βρίσκεται καλά μεταξύ του πράσινου και του καφέ στρώματος και χρησιμεύει ως κομπόστ. Ωστόσο, εάν θέλετε να προσθέσετε κοπριά αλόγου στον κήπο λαζάνια σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως επιπλέον στρώμα. Σας ευχόμαστε πολλές διασκεδαστικές και ευχάριστες ώρες στον κήπο λαζάνια σας!

Το πρώτο στρώμα πρέπει να είναι χαρτόνι ή εφημερίδα

Ιδέα σχεδιασμός κήπου στοιχεία κομπόστ χωματερή οργανώσει

Κηπουρική με λαζάνια – μια εύκολη μέθοδος για όλους τους αρχάριους   Ιδέα για σχεδιασμό κήπου, αρκετά κρεβάτια σχηματίζονται όμορφα

Φαίνεται ενδιαφέρον και πρωτότυπο  Αρχική ιδέα ενδιαφέρουσα απλή μέθοδος αρχάριος ανακούφιση

Φυτά, ζιζάνια και είδη κομπόστ για έναν κήπο λαζάνια

Ιδέα για σχεδιασμό κήπου κλινοσκεπάσματα φυτά ξύλινη σανίδα

Σίγουρα θα σας άρεσε αυτή η ενδιαφέρουσα ιδέα για το σχεδιασμό του κήπου

Ιδέα παρτέρια με ξύλο ή τούβλα