Κηπουρική

Ιδέες για χειμερινούς κήπους – πρακτικές συμβουλές για το σχεδιασμό του κήπου

Ιδέες σχεδιασμού κήπου χειμωνιάτικα φυτά χρώματα κόκκινο

Για πολλούς, ο χειμώνας είναι η κατάλληλη στιγμή για να ηρεμήσει ο κήπος. Τα χαμηλά άνθη δεν θα ανθίσουν ξανά μέχρι την άνοιξη και το καλοκαίρι. Για να μην φαίνεται ο κήπος σας ζωντανός και γκρίζος το χειμώνα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά κόλπα Ιδέες για χειμερινό κήπο χρήση. Οποιοσδήποτε εξαιρετικός σχεδιασμός κήπου είναι αποτέλεσμα προσεκτικού σχεδιασμού και αυτός ο όμορφος κήπος των Sara και Ron Malone είναι πραγματική απόδειξη ότι η σκληρή δουλειά μετράει.

Ιδέες για χειμερινούς κήπους – επιλέξτε τα φυτά

Ιαπωνικός κήπος σφενδάμου κωνοφόρων

Η Σάρα και ο Ρον είναι παθιασμένοι κηπουροί που είναι ενεργητικοί αναζητώντας νέες ευκαιρίες και Ιδέες για χειμερινό κήπο Ψάχνω. Στόχος τους – να σχεδιάσουν τον κήπο με τέτοιο τρόπο ώστε, με λιγότερη προσπάθεια, να δημιουργηθεί ένα σχέδιο που μπορείτε να απολαύσετε όλο το χρόνο. Το αποτέλεσμα ήταν ένας κήπος που χαρακτηρίζεται από καθαρή δομή και όμορφα χρώματα. Έχετε κάνει δύο σημαντικές αλλαγές – αφενός, φυτέψατε δέντρα και θάμνους που έχουν χωρική δομή ακόμη και το χειμώνα, και από την άλλη έχετε επιλέξει τα σωστά φυτά. Τα κωνοφόρα, οι αειθαλείς θάμνοι και το γρασίδι έγιναν πραγματικοί αιχμαλωτισμοί στον κήπο. Τα δέντρα χρειάζονται τακτική φροντίδα και κλάδεμα, πρέπει να ελέγχετε τακτικά την υγρασία. Σε κάθε περίπτωση, έχετε το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται να τα μεταφυτεύετε κάθε άνοιξη.

Ιδέες για χειμερινό κήπο – σχέδιο κήπου με πολύχρωμα φυλλώδη φυτά

Χειμερινά φυτά λεμφική μυρτιά

Εάν είστε φρέσκος Ιδέες για χειμερινό κήπο τότε έχουμε μια πρόταση – φέρτε χρώμα και στον χειμώνα στον κήπο σας! Φυτά όπως το Cupressus macrocarpa / που ονομάζεται Zymmerzypresse ή Winterhart /, Thuja plicata ή arborvitae, κωνοφόρα κωνοφόρα Juniperus, μούρα και Arctostaphylos – σταφύλια μούρων, Rhamnus californica – buckthorn και άλλα εξαιρετικά, αλλά όμορφα είδη έχουν βρει θέση στον χειμερινό κήπο.

Πολύχρωμες και φρέσκες ιδέες για χειμερινούς κήπους

Επιλέξτε ιδέες για τα φυτά των φυτών του γένους

Πολλά από αυτά τα φυτά ονομάστηκαν Ιδέες για χειμερινό κήπο Επιλέχθηκαν ακριβώς επειδή φαίνονται καλύτερα τη χειμερινή περίοδο και μπορούν πραγματικά να ανανεώσουν τον κήπο / ειδικά όταν το φως του ήλιου λάμπει /. Αν ψάχνετε για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε Luma apiculata – Lumamyrte ή Rhamnus Columns Faulbaum Fine Line. Το τελευταίο γένος δίνει όμορφα φρούτα το χειμώνα. Οι βλαστοί του κόκκινου φυτού φαίνονται υπέροχοι σε αντίθεση με τους γκρι τόνους της γύρω περιοχής. Άλλα ωραία παραδείγματα είναι το Acer palmatum – ιαπωνικό σφενδάμι “Sango Kaku” και το Drimys lanceolata – πιπέρι βουνού.

Σχεδιασμός κήπου από τον χειμερινό κήπο – συναρπαστική δομή

Χρώμα θάμνων σέρα

Εάν θέλετε να κάνετε έντονη εντύπωση, δεν πρέπει μόνο να έχετε χρώμα στον χειμερινό κήπο, αλλά και μια σαφή δομή και σχέδιο. Συνδυάστε φυτά διαφορετικού ύψους και όγκου – σχεδιάστε τον κήπο σας σαν αρχιτέκτονας και σκεφτείτε εκ των προτέρων πώς θα ταιριάξουν όλα μαζί. Μπορείτε να επιλέξετε γλυπτικές γλάστρες και στελέχη χυμώδη φυτά, έτσι ώστε ένας μικρός αλλά καλός χειμερινός κήπος να σχεδιάζεται επίσης στο αίθριο ή στη βεράντα. Φαίνονται όμορφα όλο το χρόνο και θα είναι σε αρμονία με την εμφάνιση του κήπου. Δημιουργήστε έναν όμορφο χειμερινό κήπο γεμάτο χρώματα και ζωή

Από την Τζαζ

Σχεδιασμός κήπου – επιλογή των σωστών φυτών

Σχεδιασμός κήπου χειμερινή προετοιμασία

Garteng με χειμερινά φυτά

Κήπος με χειμερινά φυτά

Αειθαλή φυτά και ενδιαφέρουσες γλάστρες στην αυλή

Αίθουσα με αειθαλή βλαστό χυμώδη φυτά