Κηπουρική

Τα φυτά Terrarium ως η τέλεια διακόσμηση για τον κήπο και το εσωτερικό

Εξωτερική διακόσμηση-γυάλινα φυτά terrariums

Αν και το αξιολάτρευτο Φυτά Terrarium είναι εξαιρετικά μικρά και σε μικροσκοπικά βάζα, μπορούν να αποτελέσουν μια πραγματικά πρωτότυπη ιδέα για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Πράσινα και φρέσκα, συμβολίζουν τις τελευταίες φιλικές προς το περιβάλλον τάσεις στην τέχνη και τον εσωτερικό σχεδιασμό και μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως τη συνηθισμένη διάταξη του σπιτιού σας.

Φυτά terrarium ως διακόσμηση σπιτιού

Γυαλιά φυτά terrarium ωδείο

Σας προσφέρουμε να ρίξετε μια ματιά στα πιο όμορφα σχέδια terrarium από το West Elm Studio. ο Φυτά Terrarium, συνήθως στο ζωολογικό κήπο μπορεί επίσης να είναι ένα συναρπαστικό έργο τέχνης για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Τα όμορφα terrariums είναι πραγματικά μοναδικά. Ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο – μεγάλο ή μικρό. Τα βάζετε ως σημαντικές προφορές σε ένα εσωτερικό και προσπαθείτε να κάνετε μεγάλη εντύπωση με αυτά.

Φυτά Terrarium – η τέλεια ιδέα για μια φυσική εμφάνιση σε ένα διαμέρισμα

Κάκτοι terrarium φυτά γυαλί

Εάν δεν έχετε βεράντα ή μεγάλο κήπο, τότε μπορεί να θέλετε να έχετε περισσότερα πράσινα φυτά στο σπίτι. Τα φυτά είναι κατάλληλα για κάθε δωμάτιο – για το σαλόνι σας ή ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο, δίνουν επίσης στην κουζίνα μια κομψή εμφάνιση. Το μικρό Φυτά terrarium είναι μια πρωτότυπη ιδέα για τον εσωτερικό σας κήπο αυτό το χειμώνα.

Πράσινα φυτά – έμφαση στο εσωτερικό σχέδιο

όμορφες ιδέες χειμερινές ιδέες κήπου

Το δημιουργικό West Elm Studio έχει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ιδέες για τον τρόπο χρήσης ενός εσωτερικού κήπου Φυτά terrarium μπορούσε να ποζάρει. Μπορείτε να κρεμάσετε τα terrariums στον τοίχο, να τα αφήσετε στο πάτωμα ή σε ένα ξύλινο τραπεζάκι. Ο συνδυασμός με γυαλί-πέτρα-ξύλο συνδέεται στενά με τη φύση και δημιουργεί μια φυσική απαράμιλλη ατμόσφαιρα.

Οργανώστε το ωδείο

Τακτοποιήστε φυτά από γυαλί terrarium

Βοηθήστε στη δημιουργία ενός υπέροχου μίνι κήπου Φυτά Terrarium, Κάκτοι ή μακρόβια πράσινα φυτά σε συνδυασμό με άμμο και μυλόπετρες. Θα μπορούσατε επίσης να βρείτε μερικά μοναδικά γυάλινα σκεύη σε μη συμβατικά σχήματα – οβάλ ή σε σχήμα μπανιέρας, για παράδειγμα, και να τα τοποθετήσετε με στιλ στα μινιμαλιστικά ράφια. Αφήστε τις παρακάτω εικόνες να σας εμπνεύσουν.

Κομψή διάταξη χειμερινού κήπου

Τακτοποίηση φυτών terrariums-εσωτερικός κήπος

Ενδιαφέρουσα διακόσμηση τραπεζιού

Ιδέα χειμερινού κήπου από βάζο terrarium

Σχεδιασμός εσωτερικού κήπου

Ενδιαφέρουσα ιδέα σχεδιασμού εσωτερικού κήπου

Μερικοί κανόνες που πρέπει να τηρούνται κατά τη μεταφύτευση λουλουδιών