Σπίτι & κήπος

Ρύθμιση δακτυλίων φυτών – 20 ιδέες και συμβουλές για το σχεδιασμό του κήπου

Σετ δαχτυλίδια φυτών -παιδικός-σχεδιασμός-πλούσιος-πρασινωπός-θάμνος-αναβαθμισμένη-παραγγελία

Ως κηπευτικό στοιχείο για τη στερέωση επιχωμάτων και πλαγιών ή για να χαλαρώσετε τη συνολική εικόνα έξω, μπορείτε Βάλτε δαχτυλίδια φυτών. Οι πιθανές χρήσεις είναι άφθονες. Το σχήμα των φυτικών λίθων ποικίλλει από στρογγυλό σε γωνιακό και διατίθενται επίσης διαφορετικά μεγέθη. Μπορούν να πρασινίσουν, να φυτευτούν ως γλάστρες ή απλά να γεμίσουν με χαλίκι και έτσι να αντιπροσωπεύουν την τέλεια διακόσμηση κήπου.

Τοποθετήστε δαχτυλίδια φυτών – στον κήπο, στη βεράντα ή ως τοίχο αντιστήριξης

Σετ δαχτυλίδια φυτών - σχέδιο κήπου - κόκκινο τούβλο - οβάλ - κάλυμμα εδάφους - διακοσμητικό γρασίδι

Οι φυτικοί δακτύλιοι χρησιμοποιούνται κυρίως για να οριοθετήσουν τμήματα του κήπου ή για να ασφαλίσουν πλαγιές και δεν τα κάνουν να μοιάζουν με μονολιθικό τοίχο, αλλά μάλλον πιο φυσικά. Διατεταγμένα σαν σκάλες και καταπράσινα, είναι πραγματικά εντυπωσιακά σε κάθε εξωτερικό χώρο. Το αποτέλεσμα είναι, κατ ‘αρχήν, ένας κάθετος κήπος, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμος ειδικά (αλλά όχι μόνο!) Σε μικρούς κήπους.

Ρύθμιση δακτυλίων φυτών – ιδιότητες και πιθανές χρήσεις

Σετ δαχτυλίδια με φυτά-σχεδιασμός κήπου-οβάλ-διαρρύθμιση-δομικά στοιχεία-υλικό

Έτοιμα φυτικά δαχτυλίδια διαφόρων σχημάτων και χρωμάτων διατίθενται στα καταστήματα. Φυσικές αποχρώσεις όπως μπεζ, καφέ, τούβλο-κόκκινο, αλλά και η γκρίζα εμφάνιση από σκυρόδεμα, που αντιπροσωπεύει έναν πιο μοντέρνο σχεδιασμό κήπου, είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Η συμβουλή μας: Εάν έχετε ήδη άλλα στοιχεία στον κήπο σας, όπως πέτρες, επιλέξτε φυτικά δαχτυλίδια που μοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο με αυτά.

Βάλτε δαχτυλίδια φυτών και φυτέψτε τα

Σετ δαχτυλίδια φυτών-κήπος-σχέδιο-οβάλ-διάταξη-δομικά στοιχεία-φυτά

Ανεξάρτητα από το σχήμα και το μέγεθος, προχωράτε όπως με τα δομικά στοιχεία. Οι δακτύλιοι των φυτών μπορούν να στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό ύψος. Διαμορφώνονται διαφορετικές σειρές, οι οποίες είναι διατεταγμένες σε μια σκάλα. Όταν επιλέγετε ένα συγκεκριμένο σχήμα – ημικυκλικό, γωνιακό, κυματιστό ή στρογγυλεμένο, ο πιο σημαντικός ρόλος διαδραματίζεται από το ποιες περιοχές στον κήπο παρέχονται με τις πέτρες.

Φύτευση δακτυλίων και φύτευση – πρασίνισμα με φυτά ανθεκτικά στην ξηρασία

δαχτυλίδια φύτευσης-σκυρόδεμα-ρύθμιση-κήπος-σχέδιο-τούβλο-κόκκινο-οβάλ-άμμος-γαρίφαλο-λευκό-διακοσμητικό γρασίδι

Τα φυτά που αγαπούν τον ήλιο και μπορούν να αντιμετωπίσουν την ξηρασία είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για να πρασινίσουν τους δακτυλίους των φυτών. Κατ ‘αρχήν, προτιμούνται πολυετή φυτά που έχουν διαφορετικούς χρόνους ανθοφορίας. Αυτό σας εξοικονομεί μια ορισμένη προσπάθεια να ξαναφυτεύετε τις πέτρες κάθε χρόνο και μπορείτε να ανυπομονείτε να ανθίσει το μεγαλείο όλο το χρόνο.

Ρύθμιση και φύτευση δακτυλίων φυτών – είδη φυτών που αγαπούν τον ήλιο

φύτευση-δαχτυλίδια-σκυρόδεμα-ρύθμιση-κηπουρική-βελούδο-γλάστρες-ηλιόλουστα

Οι δακτύλιοι και οι πέτρες των φυτών συχνά τοποθετούνται ακριβώς μπροστά από έναν τοίχο ή έναν τοίχο. Εάν η τοποθεσία είναι απευθείας στον ήλιο, θα ήταν καλύτερα να επιλέξετε φυτά με βραχόκηπο. Διαφορετικά λουλούδια, θάμνοι και διακοσμητικά χόρτα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Το κάλυμμα εδάφους έρχεται σε διαφορετικά χρώματα και παραλλαγές, και πολλά από αυτά τα βγάζουν πέρα ​​με τον ήλιο.

Ορίστε και φυτέψτε δακτυλίους φυτών – διακοσμητικά χόρτα και μικρούς θάμνους

δαχτυλίδια φύτευσης-σκυρόδεμα-ρύθμιση-κήπος-σχέδιο-οβάλ-τούβλο-κόκκινο-μικρός-θάμνος-φυτά

Κατάλληλα είδη φυτών που είναι καλά ανεκτά σε μια ηλιόλουστη τοποθεσία:

  • Χαμηλά πολυετή φυτά: γερανοί, μπλε κουδουνίστρες, κολομπίνες, λουλούδια πασκάκια
  • Πέτρινα φυτά: Είδη Sedum, σπιτικά, μπλε μαξιλάρια
  • Αναρριχώμενα φυτά: κρασί άγριου τοίχου, clematis, πιθανώς και κισσός, άγρια ​​φράουλα ή ορτανσία αναρρίχησης
  • Ισόγειο: phlox, μπλε μαξιλάρι, cotoneaster, cotoneaster, buxus

Τοποθετήστε δαχτυλίδια φυτών και φυτέψτε τα με διάφορους τρόπους

φύτευση-δαχτυλίδια-σκυρόδεμα-ρύθμιση-κήπος-σχέδιο-κόκκινο-χαλίκι-χρυσάνθεμα-rit-μικρά-θάμνοι

Ως όριο σχεδίασης στον κήπο ή ανάμεσα σε βεράντες, οι φυτικές πέτρες στοιβάζονται η μία πάνω στην άλλη και τοποθετούνται σε μια σειρά. Εάν οι πλαγιές πρόκειται να καθοριστούν και πρόσθετη στήριξη, προτιμάται μια διάταξη που μοιάζει με σκάλα. Σε κάθε περίπτωση, τα φυτά μπορούν να φυτευτούν μόνο σε μερικά συγκεκριμένα σημεία κατά βούληση, και όχι σε κάθε δακτύλιο. Τα υπόλοιπα μπορούν εύκολα να γεμιστούν με διακοσμητικό χαλίκι ή πέτρες.

Βάλτε δακτυλίους φυτών και φυτέψτε τους – άφθονα ανθισμένο κάλυμμα εδάφους

φυτό-δαχτυλίδια-σκυρόδεμα-σετ-κήπος-σχέδιο-πλούσιο-πρασίνισμα-κάλυμμα εδάφους-ανθισμένα-λουλούδια

Τα φυτικά δαχτυλίδια χρησιμοποιούνται συχνά για να περιβάλλουν αίθρια για διακοσμητικούς σκοπούς. Στη συνέχεια, μπορούν να αναμειχθούν διαφορετικά, ανθισμένα φυτά. Τα ανθεκτικά κονδυλώδη φυτά όπως οι νάρκισσοι, οι τουλίπες, οι κρίνοι, η φλοξ και οι μαργαρίτες είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για αυτό. Και εδώ, συνιστάται να συνδυάζετε λουλούδια για κάθε εποχή.

Φύτευση δακτυλίων φυτών – ποικιλίες κατάλληλες για ηλιόλουστες τοποθεσίες

δαχτυλίδια φύτευσης-σκυρόδεμα-ρύθμιση-κηπουρική-τούβλο-κόκκινα-λουλούδια-διακοσμητικά-φυτά-γεράνια-κυπαρίσσι

Για την πλήρωση των δακτυλίων των φυτών, χρησιμοποιείται υπόστρωμα ανάλογα με τη φύτευση. Ουσιαστικά το ένα τρίτο του δοχείου είναι γεμάτο με χαλίκι, το οποίο εμποδίζει την υγρασία. Εναλλακτικά, τα φυτά τοποθετούνται απλά σε αντίστοιχα δοχεία στην κοιλότητα. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για φυτά που πρέπει να τοποθετηθούν σε εσωτερικούς χώρους ή σε άλλο ζεστό μέρος για να ξεχειμωνιάσουν. Μπορείτε εύκολα να τα αφαιρέσετε από τις πέτρες και να τα αποθηκεύσετε στο τέλος της σεζόν.

Βάλτε δακτυλίους φυτών αντί τοίχων

δαχτυλίδια φύτευσης-σκυρόδεμα-σετ-κήπος-σχέδιο-κόκκινο-τούβλο-κόκκινο-στρογγυλό-βελούδινο-λουλούδι-ηλιόλουστο-τοίχο

Κατά τη ρύθμιση της κατασκευής του δακτυλίου των φυτών και την επακόλουθη πρασίνιση, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα φυτά που βρίσκονται κάτω λαμβάνουν περισσότερη υγρασία και θρεπτικά συστατικά, ενώ αυτά στην κορυφή στεγνώνουν γρηγορότερα. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά το πότισμα των δακτυλίων των φυτών και κατά την επιλογή των δακτυλίων των φυτών. Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να επιλέξετε μια ευθεία κατασκευή όταν τοποθετείτε τους δακτυλίους φύτευσης αντί για τους κλιμακωτούς, όπως έγινε και σε αυτή την περίπτωση. Στη συνέχεια φυτεύονται μόνο οι άνω δακτύλιοι.

Οι δακτύλιοι των φυτών είναι ιδανικοί για τοποθεσίες στην πλαγιά

δαχτυλίδια φύτευσης-σκυρόδεμα-σετ-σχέδιο κήπου-κυματιστή-διάταξη-βεράντα-πράσινο-κάλυμμα εδάφους

Τα φυτικά δαχτυλίδια και οι πέτρες είναι υπέροχα κατάλληλα για ευφάνταστες κατασκευές που εκπληρώνουν μια διακοσμητική, αλλά και χρήσιμη λειτουργία. Τα στοιχεία είναι κατασκευασμένα με τον ίδιο τρόπο όπως τα δομικά στοιχεία όπως το σκυρόδεμα ή το τούβλο, εκτός από το ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κονίαμα. Σύμφωνα με την αρχή της ενότητας, οι φυτικές πέτρες μπορούν να εισαχθούν μεταξύ τους έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα. Αυτό καθιστά εφικτή την κατασκευή τοίχων και άλλων κατασκευών από τα δαχτυλίδια ακόμη και για αρχάριους.

Ορίστε δακτυλίους φυτών – μπορούν να επιλεγούν διαφορετικά σχήματα και μεγέθη

δαχτυλίδια φύτευσης-σκυρόδεμα-τοποθέτηση-κήπος-σχέδιο-κυματιστές μονάδες-τακτοποίηση-δομικά στοιχεία

Αυτός ο τύπος κατασκευής οδηγεί σε καμπύλα σχήματα με χαρακτηριστικές δομές. Συχνά οι δακτύλιοι των φυτών έχουν σπειροειδή μορφή και αυτό δημιουργεί ένα σαλιγκάρι από βότανα. Στην κάτω περιοχή καλλιεργούνται βότανα που απαιτούν πολλή υγρασία και θρεπτικά συστατικά, όπως μαϊντανό, μέντα ή σχοινόπρασο. Στη μεσαία περιοχή, τα φυτά ζώων που προτιμούν μέτριες συνθήκες ευδοκιμούν. Στις ανώτερες περιοχές της σπείρας του βοτάνου, φυτεύονται εκείνα τα είδη φυτών που απαιτούν άφθονο ήλιο και σχετικά ξηρές συνθήκες, όπως θυμάρι, λεβάντα ή ρίγανη.

Χρησιμοποιήστε δακτυλίους φυτών ως τοίχο αντιστήριξης

φύτευση-δαχτυλίδια-σκυρόδεμα-σετ-κήπος-σχέδιο-αντιστήριξη-τοίχος-πλαγιά-κήπος-συνηθισμένος-άμμος-γαρύφαλλο-λευκό

Για δακτυλίους φυτών που καλύπτουν μεγάλες περιοχές και σχηματίζουν επιμήκεις τοίχους αντιστήριξης, δεν υπάρχουν πάρα πολλά κατάλληλα είδη φυτών που μπορούν να κάνουν χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα. Μια πιθανότητα, ωστόσο, είναι το γαρύφαλλο με άμμο, το οποίο δίνει ευχαρίστηση για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον μακρύ χρόνο ανθοφορίας του. Προτιμά ξηρές συνθήκες εδάφους και τοποθεσίες που είναι όσο το δυνατόν πιο ηλιόλουστες για να ευδοκιμήσει. Με τη βοήθειά τους, μπορούν να φυτευτούν μεγάλες εκτάσεις αφού έχετε ρυθμίσει τους δακτυλίους φύτευσης, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε πολύ χρόνο στη φροντίδα στη συνέχεια λόγω της ποσότητας των λουλουδιών.

Φυτέψτε δακτυλίους για αναβαθμίσεις εξωτερικών χώρων

δαχτυλίδια φύτευσης-σκυρόδεμα-σετ-κήπος-σχέδιο-αντιστήριξη-τοίχος-γκρι-χαλίκι-πλαγιά

Όπως ήδη αναφέρθηκε, οι φυτικές πέτρες δεν χρειάζεται απαραίτητα να πρασινίσουν. Απλώς χρησιμοποιήστε τα ως υποστηρικτικό στοιχείο στον κήπο και στη συνέχεια διακοσμήστε τα με διακοσμητικό χαλίκι. Εάν τοποθετήσετε τους δακτυλίους του φυτού για να στηρίξετε ένα κρεβάτι, θα μετατραπούν αυτόματα σε ένα όμορφο πλαίσιο ή ένα όμορφο στοιχείο για οριοθέτηση, ενώ το ίδιο το κρεβάτι χρησιμοποιείται για φύτευση. Με αυτήν τη φύτευση, μπορείτε να συνεχίσετε το σχέδιο από σειρές του τοίχου στο κρεβάτι. Έτσι, αντί να φυτεύετε τυχαία στο κρεβάτι, μπορείτε πρώτα να δημιουργήσετε μια σειρά συγκεκριμένου τύπου φυτού, στη συνέχεια μια σειρά με άλλη, και ούτω καθεξής.

Τοποθετήστε τους στρογγυλούς δακτυλίους των φυτών ως διαχωριστικό τοίχο στον κήπο

δαχτυλίδια φύτευσης-σκυρόδεμα-σετ-κήπος-σχέδιο-γκρι-προστασία της ιδιωτικής ζωής-αντιστήριξη-τοίχος-χαλίκι-βράχος

Οι δακτύλιοι των φυτών μπορούν, κατ ‘αρχήν, όπως τα γκαμπόν, να χρησιμοποιηθούν ως οριοθέτηση στον κήπο και να εξασφαλίσουν χαμηλές κλίσεις. Σε αντίθεση με τα gabions, υπάρχει επίσης η επιλογή πρασίνισης. Οι επιλογές σχεδίασης είναι συνεπώς μεταβλητές και ευέλικτες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας. Ακόμη και χωρίς φυτά ή διακοσμητικά χαλίκια, οι τοίχοι από φυτικά δαχτυλίδια μπορούν να φαίνονται πολύ όμορφοι.

Το φυτό του γκρι φυτού δαχτυλιδίζει όμορφα με αειθαλή φυτά

δαχτυλίδια φύτευσης-σκυρόδεμα-σετ-κήπος-σχέδιο-γκρι-αντιστήριξη-τοίχος-ανθοφορία-κάλυμμα εδάφους-θάμνοι

Διαφορετικοί τύποι φυτών, όπως η αειθαλής κάλυψη εδάφους και οι φτέρες, που προτιμούν τις ηλιόλουστες τοποθεσίες, αισθάνονται επίσης σαν στο σπίτι τους στους δακτυλίους των φυτών. Το βελούδινο λουλούδι, που μπορεί να βρεθεί σχεδόν σε κάθε κήπο, σίγουρα θα έφερνε κάποιο χρώμα μεταξύ των στοιχείων του κτιρίου. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το βελούδινο λουλούδι είναι ένα ετήσιο φυτό που ανθίζει το καλοκαίρι. Επομένως, θα πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων εάν θέλετε να τα ξαναφυτεύετε κάθε χρόνο.

Τείχος αντιστήριξης από φυτικά δαχτυλίδια για τον κήπο στην πλαγιά του λόφου 

δακτύλιοι φύτευσης-σκυρόδεμα-σετ-σχέδιο-κήπος-γκρι-κύματα-τοξωτά-τάξη-τοίχος αντιστήριξης

Τα είδη γερανιού αρέσουν επίσης σε ηλιόλουστες και μερικώς σκιασμένες τοποθεσίες και μπορούν να τοποθετηθούν στο δαχτυλίδι των φυτών στο γλάστρα. Συνιστάται να μην τα τοποθετήσετε στην ανώτερη περιοχή της κατασκευής του δακτυλίου του φυτού, αλλά λίγο χαμηλότερα, ώστε να έχουν επίσης κάποια σκιά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι καλύτερο να συνδυάσετε διαφορετικά χρώματα λουλουδιών μεταξύ τους για μια πολύχρωμη φύτευση.

Τακτοποιήστε τους δακτυλίους των φυτών σε σχήμα κύματος και φυτέψτε τους

φυτό-δαχτυλίδια-σκυρόδεμα-σετ-κήπος-σχέδιο-γκρι-κύμα-τοίχος αντιστήριξης-φυτά-λουλούδια-μικρά

Οι δακτύλιοι φύτευσης, παρόμοιοι με τα gabions, χρησιμοποιούνται συχνότερα για την εύκαμπτη κατασκευή τοίχων αντιστήριξης. Μπορείτε να αγοράσετε και να τακτοποιήσετε τα εξαρτήματα μόνοι σας σχετικά εύκολα. Εάν εξακολουθείτε να μην εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, απλά προσλάβετε έναν τοιχοποιό που θα κατασκευάσει τον τοίχο αντιστήριξης σύμφωνα με τις ιδέες σας και θα σας δείξει επίσης ποιες από τις ιδέες σας είναι κατάλληλες και ποιες ακατάλληλες.

Βεράντα στον κήπο με δαχτυλίδια φυτών

δαχτυλίδια φύτευσης-σκυρόδεμα-ρύθμιση-κήπος-σχέδιο-πλακόστρωση-κήπος-είσοδος-περιοχή-βήματα

Οι δακτύλιοι φυτών μπορούν να συνδυαστούν ιδιαίτερα καλά με πέτρες και πλακάκια από σκυρόδεμα. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται μια αναβάθμιση του ακινήτου και η κατάσταση στην πλαγιά του λόφου έχει κατακτηθεί. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τους δακτυλίους με μια σκάλα που είναι ενσωματωμένη σε μια πλαγιά. Απλώς τοποθετείτε τους δακτυλίους των φυτών σε μια σειρά και επίσης βήμα προς βήμα. Το αποτέλεσμα είναι η εμφάνιση ενός κιγκλιδώματος, το οποίο επίσης φυτεύεται. Χάρη στον σχεδιασμό που μοιάζει με βήμα, όλα τα λουλούδια και τα φυτά που έχουν φυτευτεί έρχονται μόνα τους, επειδή κανένα από αυτά δεν καλύπτει το άλλο.

Τείχος αντιστήριξης στην ιδιοκτησία στην πλαγιά του λόφου

Δαχτυλίδια φύτευσης-σκυρόδεμα-σετ-κήπος-σχέδιο-γκαζόν-τοίχος αντιστήριξης-πλαγιά-κήπος

Οι δακτύλιοι των φυτών είναι κατάλληλοι για τη στερέωση μικρών και μεσαίων επιχωμάτων και πλαγιών. Ένα κηπευτικό στοιχείο χαρακτηρίζεται από μια ασφαλή σύνθετη κοιλάδα, η οποία μπορεί να ακολουθήσει ποικίλα το σχήμα της ανάλογα με το έδαφος. Αυτό προσφέρει την ευκαιρία να πρασινίσετε τον τοίχο αντιστήριξης που έχει δημιουργηθεί. Εκτός από τα είδη φυτών που αναφέρθηκαν ήδη, πολύ χαμηλά αναπτυσσόμενα, αειθαλή φυτά που θα είναι επίσης αναγνωρίσιμα ως πράσινες αποχρώσεις το χειμώνα είναι πολύ κατάλληλα.

Τετράγωνα δαχτυλίδια φυτών ως εναλλακτικά αγγεία λουλουδιών

φυτά-δαχτυλίδια-σκυρόδεμα-σετ-κήπος-σχέδιο-ορθογώνια-στρογγυλεμένα-ζαρντινιέρες-γλάστρες

Με τη βοήθεια των δακτυλίων των φυτών, η κλίση του ακινήτου χρησιμοποιείται με οπτικά ελκυστικό τρόπο. Η κατασκευή, η οποία χρησιμοποιείται και φυτεύεται σωστά, δίνει μια διακοσμητική προφορά στο σχεδιασμό του κήπου. Ωστόσο, ακόμη και για χόμπι κηπουρούς που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία, αυτό είναι ένα μακροχρόνιο σύστημα που μπορεί να επιτευχθεί με λίγη προσπάθεια. Αποφασίζετε μόνοι σας αν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε στρογγυλά ή τετράγωνα μοντέλα για την κατασκευή. Δεν χρειάζεται πάντα να είναι τοίχος αντιστήριξης ή οθόνη προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ακόμα κι αν ο τοίχος είναι ήδη στη θέση του, μια μικρή κατασκευή μπορεί να χτιστεί από τις πέτρες για να διακοσμήσει τον τοίχο με φυτά.

Οι τετράγωνοι δακτύλιοι φυτών από σκυρόδεμα διατίθενται σε διάφορα σχέδια

φυτό-δαχτυλίδια-σκυρόδεμα-σετ-κήπος-σχέδιο-ορθογώνιο-γλάστρες-τακτοποίηση-στοίβες

Διαφορετικά χρώματα πέτρας μπορούν επίσης να συνδυαστούν μεταξύ τους. Ποια μορφή χρησιμοποιείτε εδώ δεν έχει καμία σημασία. Χρησιμοποιήστε τις πέτρες για να οριοθετήσετε ορισμένους χώρους καθιστικού ή άλλους χώρους και δημιουργήστε οπτικά διαχωριστικά δωματίων που μπορούν επίσης να προσαρμοστούν στη φύση. Είτε χρησιμοποιείτε μόνο έναν συγκεκριμένο τύπο φυτού για τη φύτευση είτε προτιμάτε να συνδυάσετε διαφορετικά (π.χ. αειθαλή και ανθισμένη κάλυψη εδάφους). Perhapsσως θα θέλατε επίσης να κάνετε κάθε τοίχο αντιστήριξης διαφορετικό χρώμα; Στη συνέχεια, απλά επιλέξτε τους αντίστοιχους τύπους λουλουδιών και δημιουργήστε έναν μπλε, κίτρινο, ροζ ανθισμένο τοίχο ή επιλέξτε ένα διαφορετικό χρώμα.