Σπίτι & κήπος

Δημιουργία του δικού σας χειμερινού κήπου – 3 συμβουλές για το σχεδιασμό

Δημιουργήστε ένα ωδείο-επίπλωση-ομπρέλα-μεταλλικά έπιπλα κήπου

Πουθενά δεν μπορείτε να χαλαρώσετε τόσο καλά όσο στον δικό σας χειμερινό κήπο. Και με την επίπλωση και διακόσμηση του χειμερινού κήπου, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε έννοιες που είναι πιθανό να εμφανιστούν λίγο ακατάστατες στο υπόλοιπο διαμέρισμα. Δεδομένου ότι ο χειμερινός κήπος είναι καλυμμένος, δεν πρέπει να επιλεγούν μόνο τα λειτουργικά έπιπλα κήπου, αλλά η ταπετσαρία, τα μαξιλάρια και τα άνετα κλινοσκεπάσματα φαίνονται επίσης καλά εκεί.

Δημιουργήστε τον δικό σας χειμερινό κήπο – δεν χρειάζεται πάντα να είναι έπιπλα κήπου

Έπιπλα χειμερινού κήπου -έπιπλα-ταπετσαρίες-μοντέρνα-επίπλωση

Οι άνετοι ταπετσαρισμένοι καναπέδες και οι πολυθρόνες φαίνονται όμορφα στον δικό σας χειμερινό κήπο, κάνουν τη γυάλινη προέκταση μια ηλιόλουστη όαση και ένα ζεστό καταφύγιο. Τα έπιπλα, όπως και τα υπόλοιπα έπιπλα του χειμερινού κήπου, πρέπει να ταιριάζουν σε μια συνεκτική συνολική ιδέα όσον αφορά την επιλογή χρώματος και το στυλ. Εάν θέλετε να διακοσμήσετε ξανά αργότερα, μπορείτε, για παράδειγμα η ταπετσαρία των επίπλων με νέο κάλυμμα να είναι εξοπλισμένος? Τα έπιπλα μπορούν επίσης να βαφτούν σχετικά εύκολα σε νέα χρώματα.

 Δημιουργήστε τον δικό σας χειμερινό κήπο – τα φυτά είναι υποχρεωτικά στον χειμερινό κήπο

Δημιουργήστε έναν χειμερινό κήπο -φυτά-ξεχειμωνιάστε-τερακότα-πλακάκια-λεμονιά

Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς έναν χειμερινό κήπο χωρίς φυτά. Εξασφαλίζουν μια ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα. Ακόμη και σε μη θερμαινόμενο χειμερινό κήπο, οι κηπουροί χόμπι μπορούν να αποθηκεύουν τα φυτά τους σε γλάστρες τους κρύους μήνες, ώστε να μην πέσουν θύματα του παγετού. Σημειώστε ότι ορισμένα τροπικά φυτά μπορούν να επιβιώσουν μόνο σε θερμαινόμενο θερμοκήπιο.

Γλάστρες σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα μπορούν να τοποθετηθούν σε προεξοχές και περβάζια παραθύρου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια αρμονική συνολική εντύπωση. Επιπλέον, τα γυάλινα βάζα μπορούν να γεμίσουν με κλαδιά ή άλλα διακοσμητικά υλικά όπως κάστανα. Τα κεριά είναι επίσης όμορφα, αν και τα πάντα, από φώτα τσαγιού έως πολύχρωμα κεριά είναι πιθανά που ταιριάζουν στη γενική ιδέα του δικού σας χειμερινού κήπου. Εδώ μπορείτε επίσης να αλλάξετε την εποχή ξανά και ξανά, έτσι ώστε ο χειμερινός κήπος να διακοσμηθεί με κρίνα της κοιλάδας και πασχαλινά αυγά το Πάσχα, ενώ μια διακόσμηση αποκριών θα μπορούσε να φανταστεί το φθινόπωρο.

Δημιουργήστε το δικό σας χειμερινό κήπο και προσφέρετε κομψές οθόνες απορρήτου

Δημιουργήστε έναν χειμερινό κήπο-γυαλί-προστασία της ιδιωτικής ζωής-προστασία-αντηλιακό-καλλιέργεια-μοντέρνο

Για να προστατευτείτε από τα μάτια των γειτόνων, μπορεί να είναι χρήσιμο να εγκαταστήσετε ένα προστατευτικό καθίσματος σε έναν χειμερινό κήπο. Σε αυτόν τον τομέα, επίσης, υπάρχουν κομψά σχεδιασμένες επιλογές που φαίνονται πολύ πιο όμορφες από τις συμβατικές περσίδες. Οι περσίδες ή οι πτυχωτές περσίδες είναι μια εναλλακτική λύση εδώ. Οι κουρτίνες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν εδώ. Πολλά επίπεδα κουρτινών μπορούν να εγκατασταθούν το ένα πίσω από το άλλο.

Δημιουργήστε ένα ωδείο και θερμάνετε αποτελεσματικά

ωδείο-επίπλωση-κηπουρική-θέρμανση-τραπεζάκι σαλονιού-τζάμια

Με μια γυάλινη προέκταση, οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους για έναν χειμερινό κήπο. Συχνά είναι δυνατόν να μετατραπεί ένα υπάρχον παράθυρο σε χειμερινό κήπο. Οι ιδιοκτήτες σπιτιών πρέπει επίσης να αποφασίσουν αν θέλουν να προσθέσουν θερμαινόμενο ή κρύο χειμερινό κήπο – ενώ η μόνιμη θέρμανση ενός χειμερινού κήπου συνεπάγεται σημαντικό κόστος, ένας «κρύος» χειμερινός κήπος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλες περιόδους του έτους.

Πραγματοποιήστε το όνειρο του δικού σας χειμερινού κήπου

Δημιουργήστε έναν χειμερινό κήπο -πολ-τζάμια-φυσικό-επέκταση-σπίτι

Αφού αποσαφηνιστούν οι βασικές αποφάσεις σχετικά με τον χειμερινό κήπο, πρέπει να αποσαφηνιστεί το αποδεκτό ζήτημα χρηματοδότησης. Η λήψη δανείου μπορεί να εξεταστεί, αλλά οι διάφορες προσφορές των τραπεζών θα πρέπει να συγκριθούν προσεκτικά. Η χρηματοδότηση ακινήτων της Sparda Bank έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα, ότι οι ειδικές πληρωμές είναι δυνατές δωρεάν. Έτσι, ένας δανειολήπτης μπορεί να εξοφλήσει το ομόλογο νωρίς και έτσι να εξοικονομήσει υψηλά ποσά τόκων. με αριθμομηχανή αποπληρωμής Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να προγραμματίσουν τα οικονομικά τους εκ των προτέρων και να δημιουργήσουν ένα σχέδιο πληρωμών.