Σπίτι & κήπος

Διακοσμήσεις κήπου από παλιά πράγματα – 31 δημιουργικές ιδέες για μίμηση

Διακοσμήσεις κήπου από παλιά πράγματα κασσίτερου μπανιέρα-ξύλινη σκάλα-τσαγιέρα-καλάθια

Δεν χρειάζεται να πετάτε τα παλιά σας πράγματα στα σκουπίδια, απλά χρησιμοποιήστε τα δημιουργικά με νέους τρόπους. Με αυτόν τον τρόπο, τα παλιά οικιακά αντικείμενα χρησιμοποιούνται ξανά, αλλά αυτή τη φορά ως ευφάνταστα διακοσμητικά κήπου. Δείτε αυτά τα εξαιρετικά παραδείγματα Διακοσμήσεις κήπου από παλιά πράγματα και πάρτε μερικές ιδέες!

Διακοσμήσεις κήπου από παλιά πράγματα – ασυνήθιστα δοχεία λουλουδιών

Διακοσμήσεις κήπου από παλιά πράγματα καροτσάκι-παρτέρι

Αντί να αγοράσετε νέες γλάστρες, γλάστρες και κουτιά, μια σειρά από παλιά δοχεία είναι κατάλληλα για αυτό το έργο. Μεταλλικά δοχεία για βότανα, πορσελάνινα βάζα, ποτιστήρια και κουβάδες ψευδαργύρου για ανθισμένα λουλούδια – οι δυνατότητες είναι πολλές. Μην ξεχάσετε να ανοίξετε μερικές οπές αποστράγγισης στο κάτω μέρος των φυτευτών. Τα καρότσια είναι επίσης πολύ δημοφιλή. Και αν είναι πολύ παλιό, μπορεί να έχει ακόμη και κάποιες τρύπες που μπορούν να χρησιμεύσουν ως αποστράγγιση.

Διακοσμήσεις κήπου από παλιά πράγματα – φτιάξτε μόνοι σας κουδουνίστρα

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-χτυπήματα αέρα-vintage-πόρτα-λαβή

Εάν το χτύπημα των κουδουνιών γεμίζει την καρδιά σας με χαρά, τότε δείτε αυτές τις ιδέες για σπιτικά κουδουνίσματα από είδη σπιτιού. Απλώς χρειάζεστε ένα αντικείμενο ως βάση και μεταλλικές ράβδους ή κάτι παρόμοιο που κάνει ήχο όταν κινείται. Τα παλιά μαχαιροπίρουνα είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για αυτό.

Τέχνη αλυσοπρίονου: ξυλογλυπτική με αλυσοπρίονο για αρχάριους

20 ιδέες για τον κήπο που υπόσχονται όμορφες στιγμές σε εξωτερικούς χώρους

Όμορφες διακοσμήσεις κήπου από ξύλο – ιδέες από διαφορετικά ξύλινα στοιχεία

Χτυπά άνεμος από μια vintage τσαγιέρα και μαχαιροπίρουνα

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-κουδουνίστρες-μαχαιροπίρουνα-μεταλλική-τσαγιέρα

Εδώ μπορείτε να δείτε πώς μπορεί να μοιάζουν τα κουδουνίσματα από μαχαιροπίρουνα. Ανεξάρτητα από το είδος που χρησιμοποιείτε ως βάση (μια παλιά μεταλλική κανάτα σε αυτή την περίπτωση), θα χρειαστεί να ανοίξετε μικρές τρύπες στην κάτω περιοχή. Στη συνέχεια, περνάτε το καλώδιο μέσα από αυτές τις οπές, τις οποίες εξοπλίζετε με έναν κόμπο στο εσωτερικό του δοχείου, ενώ τα ηχητικά στοιχεία είναι κρεμασμένα στο άλλο άκρο.

Εξαιρετικές στιγμές στον κήπο

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-μπάνιο-πετούνιες

Για σίγουρη επιτυχία, επιλέξτε μεγάλα πράγματα όπως μια παλιά μπανιέρα με νύχι, μεταλλικό κρεβάτι, μεγάλα ελαστικά τρακτέρ ή ακόμα και ολόκληρο αυτοκίνητο. Με λίγο χρώμα και τους σωστούς τύπους λουλουδιών, αυτά τα αντικείμενα μπορούν να ζωντανέψουν και θα προσελκύσουν αμέσως την προσοχή των επισκεπτών και των περαστικών.

σπιτικό τροφοδότη πουλιών από πιάτα

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-πουλιά-φαγητό-φλιτζάνι φλιτζάνι-τσαγιέρα-γυάλινο μπολ

Πάντα ήθελες να μπορείς να παρακολουθείς τα πουλιά στον κήπο σου; Στη συνέχεια, ένας σταθμός σίτισης είναι η καλύτερη βάση για να προσελκύσετε τους κατοίκους των φτερωτών κήπων στην περιοχή σας. Μια υπέροχη ιδέα με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό βλέμμα είναι να χρησιμοποιήσετε παλιά vintage επιτραπέζια σκεύη. Να είστε προσεκτικοί κατά τη διάτρηση για να αποφύγετε το σπάσιμο των πιάτων. Στερεώστε το κύπελλο με πιατάκι και κουκούλα μαζί με ένα μπουλόνι.

Καρέκλα ως βάση λουλουδιών

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-καρέκλα-λουλούδι-βάζο

Με τη βοήθεια ενός πριονιού, μπορείτε να μετατρέψετε μια καρέκλα σε μια χρήσιμη βάση για γλάστρες. Για το σκοπό αυτό, μια τρύπα απλώς πριονίζεται στο κάθισμα. Αλλά πρώτα θα πρέπει να επιλέξετε τη γλάστρα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την καρέκλα. Η τρύπα δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την κορυφή της κατσαρόλας. Στη συνέχεια, μπορείτε να το βάλετε στην καρέκλα και να αναδείξετε τα λουλούδια σας με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Διακόσμηση κήπου-παλιά-πράγματα-αλογάκι-άμαξα-ξύλο-ορτανσία-γεμάτη

Μια όμορφη διακόσμηση κήπου από παλιά πράγματα που μπορούν να χρησιμεύσουν ως βάση για λουλούδια είναι επίσης παλιά βαγόνια. Ωστόσο, αυτά καταλαμβάνουν λίγο περισσότερο χώρο στον κήπο, γι ‘αυτό μπορεί να μην είναι για τον μικρό κήπο. Διαφορετικά, μπορείτε να εμφανίσετε πολλούς διαφορετικούς κάδους και γλάστρες σε αυτό. Είστε ευπρόσδεκτοι να βάψετε το αυτοκίνητο και τους τροχούς του σε έντονα χρώματα για μια ακόμη πιο όμορφη χρωματική εμπειρία.

Διακόσμηση κήπου-παλιά-πράγματα-κήπος-βύσμα-παλιά-μαχαιροπίρουνα-λιβελλούλες

Με παλιά μαχαιροπίρουνα μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας βύσματα λουλουδιών. Τα κουτάλια, για παράδειγμα, είναι κατάλληλα για τη δημιουργία φτερών. Έτσι μπορείτε να φτιάξετε διαφορετικά έντομα όπως αυτές οι λιβελλούλες. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε μαχαιροπίρουνα από εύκαμπτο μέταλλο έτσι ώστε να είναι ευκολότερο να αφαιρέσετε τη λαβή από τα εξογκώματα του κουταλιού. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπερκολλητικό ή λιωμένο μέταλλο για να συνδέσετε τα επιμέρους στοιχεία μεταξύ τους.

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-σκουριασμένα-κόσκινα-κρεμαστά-χυμώδη-γυάλινα χάντρες

Χρειάζεστε ακόμα μερικά κρεμαστά δοχεία και τυχαίνει να έχετε παλιά κόσκινα που δεν χρησιμοποιείτε πια; Στη συνέχεια, εφαρμόστε αυτήν την ιδέα στην πράξη. Μπορείτε να κρεμάσετε το κόσκινο με ένα μακραμέ ή τέτοια μαργαριτάρια. Μετά από αυτό, γεμίστε το με χώμα και το επιλεγμένο φυτό. Το υπέροχο με το κόσκινο είναι ότι οι τρύπες για καλή αποστράγγιση είναι αμέσως εκεί. Δεδομένου ότι το νερό τελειώνει αμέσως, είναι καλύτερο να βρείτε ένα μέρος όπου το νερό δεν παρεμβαίνει.

Κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-αλουμίνιο-τσαγιέρα-γλάστρα

Τώρα που υπάρχει μια ηλεκτρική κανάτα νερού σχεδόν σε κάθε νοικοκυριό, οι παλιοί βραστήρες θα γίνουν γρήγορα περιττοί. Or κάτι δεν είναι; Μπορείτε να τα μετατρέψετε σε γλάστρες! Πριν τα γεμίσετε με χώμα, προσθέστε ένα στρώμα βότσαλα για να εξασφαλίσετε επαρκή αποστράγγιση. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να δώσετε στον λέβητα οπές στο κάτω μέρος. Αυτοί οι βραστήρες γλάστρας φαίνονται ξεχωριστοί όταν είναι στημένοι σε ομάδες.

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-αλουμίνιο-πότισμα-μπορεί-πολύχρωμα-βαμμένα

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε έναν πύργο από πολύχρωμα ποτιστήρια ως διακόσμηση κήπου από παλιά πράγματα. Για το σκοπό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα παλιό καπέλο ή ράφι ρούχων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα ποτιστικά που χρησιμοποιείτε καθημερινά και να τα έχετε πάντα κοντά σας. Μπορείτε επίσης να τους δώσετε ένα ωραίο χρώμα και θα έχετε ένα υπέροχο βλέμμα. Εάν δεν χρησιμοποιείτε πλέον τις κανάτες για πότισμα, μπορείτε επίσης να τις φυτέψετε.

Κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-σκουριασμένα-εργαλεία-κλείστρα-τραπέζι-πόδια

Σε παλιά υπόστεγα και αχυρώνα μπορείτε να βρείτε γρήγορα τέτοια παλιά εργαλεία κήπου, τα οποία είναι ιδανικά σκουριασμένα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμήσεις κήπου από παλιά πράγματα. Το γεγονός και μόνο ότι είναι παλιά και παλιά τα κάνει ενδιαφέροντα. Τοποθετήστε τα σε μια δωρεάν πρόσοψη για να τα προβάλλετε.

Κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-σκουριασμένα-καροτσάκι-παρτέρι

Διακόσμηση κήπου-παλιά-πράγματα-παλιά-καρέκλα-κόκκινα-βαμμένα-λουλούδια

Διακόσμηση κήπου-παλιά-πράγματα-ποδήλατο-λουλούδι-καλάθι

Διακόσμηση κήπου-παλιά-πράγματα-ομπρέλα-λουλούδια-γεμάτα

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-σκουριασμένα-ποτιστικά-γάντια-κήπος-λάστιχο-διακόσμηση φράχτη

κήπος-διακοσμητικά-από-παλιά-πράγματα-σκουριασμένα-διακοσμητικά

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-πορσελάνη-πιατικά-πύργος

Βάση κήπου-διακόσμησης-από-παλιά-πράγματα-ξύλο-σκάλα-φυτό

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-κήπος-βύσματα-μπάλες

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-κήπος-βύσμα-γυάλινο μπολ-μπολ

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-κήπος-βύσμα-γυαλί-πιατικά-λουλούδια

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-κήπος-βύσμα-γυαλί-λουλούδια

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-βρύση-γυάλινα-μπουκάλια

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-κρεβάτι-μεταλλικό πλαίσιο-πράσινο

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-να-ed-σε-μπλε-γυάλινα μπουκάλια

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-αυτοκίνητα-ελαστικά-υψωμένα-κρεβάτι-βιολέτες

κήπος-διακόσμηση-από-παλιά-πράγματα-αλουμίνιο-λουλούδι-ποτιστήρι

κήπος-διακόσμηση-παλιά-παράθυρα-πολύχρωμα-βαμμένα-κουφώματα-κρεμαστά