Σπίτι & κήπος

6 χρήσιμες ιδέες για σωστή προστασία των επίπλων κήπου το χειμώνα

Έπιπλα κήπου χειμώνα όμορφα φωτεινά, καθαρά, μαλακά μαξιλάρια

Οι μέρες γίνονται πιο σύντομες και ο αέρας πιο ψυχρός. Τώρα που θα περάσετε λίγο χρόνο έξω, ήρθε η ώρα να βρείτε την κατάλληλη προστασία για εσάς Έπιπλα κήπου το χειμώνα να σκεφτώ για τους επόμενους μήνες. Καθώς ο κήπος και η βεράντα γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς και αποτελούν σημαντικό μέρος του καθιστικού, τα περισσότερα από αυτά έχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να αποθηκευτούν. Ακόμα και τα αδιάβροχα ή τα καλυμμένα έπιπλα χρειάζονται σωστή φροντίδα και προετοιμασία. Αφιερώστε χρόνο για να βρείτε τη σωστή χειμερινή προστασία για τα έπιπλα κήπου σας και θα μπορείτε να το απολαύσετε σε κορυφαία μορφή την άνοιξη.

Σωστός καθαρισμός για τα έπιπλα κήπου το χειμώνα

λευκό χρώμα φρέσκα χειροκροτήματα φρούτα μοτίβα

Το πιο σημαντικό βήμα στην προετοιμασία είναι να καθαρίσετε σχολαστικά τα έπιπλα κήπου. Η υγρασία και η βρωμιά στα έπιπλα μπορεί να προκαλέσουν μούχλα κατά τους χειμερινούς μήνες. Σχηματίζεται και απλώνεται γρήγορα, αφήνοντας τα έπιπλα σας σε κακή κατάσταση μέχρι την επόμενη φορά που θα τα χρησιμοποιήσετε. Έπιπλα από ψάθινο, συγκολλημένο ατσάλι, ύφασμα ή πλαστικό μπορούν εύκολα να καθαριστούν με συνηθισμένο απορρυπαντικό πιάτων και διάλυμα νερού.

Για ξύλινα έπιπλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαπούνι και νερό λαδιού. Ξεπλύνετε καλά τα έπιπλα μετά και αφήστε τα να στεγνώσουν εντελώς. Εάν υπάρχουν λεκέδες που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν, ανακατέψτε μαζί 1 φλιτζάνι αμμωνία, 1/2 φλιτζάνι ξύδι, 1/4 φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 3,8 λίτρα νερό. Χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα για να αντιμετωπίσετε τους λεκέδες, ξεπλύνετε και αφήστε τα έπιπλα να στεγνώσουν καλά. Εάν είναι δυνατόν, αφαιρέστε τέτοιους λεκέδες τώρα, ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα μαζί τους την άνοιξη.

Τα μαξιλάρια των καθισμάτων πρέπει επίσης να καθαρίζονται καλά πριν πάτε σε χειμερία νάρκη. Εάν έχετε ταπετσαρία από ύφασμα, φτιάξτε ένα διάλυμα 1/2 φλιτζανιού Lysol και 3,8 λίτρα ζεστού νερού και χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα για να καθαρίσετε. Ξεπλύνετε καλά την ταπετσαρία και αφήστε την να στεγνώσει. Πιο επίμονοι λεκέδες μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα με διάλυμα 1/2 φλιτζάνι χλωρίνη και 3,8 λίτρα νερό. Αλλά δοκιμάστε τα εκ των προτέρων σε ένα αόρατο μέρος.

Φορέστε μια επίστρωση ως προστασία για αυτό Έπιπλα κήπου το χειμώνα επί. Αφού καθαριστούν, μια πρόσθετη επίστρωση είναι κατάλληλη ως χειμερινή προστασία για τα έπιπλα κήπου για να τα προστατεύσει από τη βρωμιά τους χειμερινούς μήνες. Τα έπιπλα από αλουμίνιο ή πλαστικό μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία με κερί αυτοκινήτου, ψάθινα έπιπλα με κερί επίπλων. Ελέγξτε τα μεταλλικά έπιπλα για λεκέδες από σκουριά και αφαιρέστε τα με ένα συρμάτινο πινέλο. Στη συνέχεια ψεκάστε τις περιοχές με σφραγιστικό με σιλικόνη.

Προστατευτικά καλύμματα ως πρόσθετο SΠροστασία για τα έπιπλα κήπου το χειμώνα

αποκτήστε ένα προστατευτικό κάλυμμα ειδικά κατασκευασμένο για το χειμώνα

Τα προστατευτικά καλύμματα είναι εξαιρετικά για επιπλέον προστασία για το Έπιπλα κήπου το χειμώνα από εξωτερικές επιρροές, ακόμη και αν αποθηκεύετε τα έπιπλα κήπου σε γκαράζ ή υπόστεγο. Τα καλύμματα διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και βάρη, ανάλογα με το αν τοποθετείτε τα έπιπλα στο εσωτερικό ή απλά τα καλύπτετε. Υπάρχουν διάφοροι τύποι καλυμμάτων ως χειμερινή προστασία για τα έπιπλα κήπου:

  • Προστατευτικά καλύμματα για καρέκλες. Καλύπτουν τακτοποιημένα ένθετες καρέκλες. Είναι καλύτερο να επιλέξετε αυτά από πολυεστέρα με ενισχυμένες γωνίες και άκρες. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη θήκη έξω, θα πρέπει να είναι αδιάβροχη και να προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία.
  • Προστατευτικά καλύμματα για τον καναπέ / τον πάγκο. Αυτό πρέπει επίσης να είναι αδιάβροχο. Για καλύτερη προστασία από τον άνεμο, αυτό το προστατευτικό κάλυμμα θα πρέπει να έχει κορδόνι ή, ακόμα καλύτερα, ιμάντα με πόρπη στο κάτω μέρος για καλύτερη στερέωση. Συχνά προσφέρονται διαφορετικά χρώματα.
  • Προστατευτικά καλύμματα για ολόκληρο το σετ τραπεζιού. Είναι ιδανικό για να καλύψετε το τραπέζι με τις καρέκλες. Διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και επίσης με κορδόνι για σφίξιμο.

Φροντίστε καλά τα έπιπλα κήπου σας, ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε για τα επόμενα χρόνια.

   μπεζ κρεμώδη χρώματα που περιβάλλεται από χαλί φύσης  Έπιπλα κήπου από χειμερινή προστασία ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες υλικό

Χειμερινός εξωτερικός χώρος με μοτίβο ρίγες ταπετσαρίας     Έπιπλα κήπου το χειμώνα κομψά μοντέρνα λευκά λακαρισμένα

Έπιπλα κήπου το χειμώνα ωραίο διασκεδαστικό ποτό τσάι

Έπιπλα κήπου σε χειμερινό ξύλο τικ ξύλο απλό

Τα προστατευτικά καλύμματα επίπλων κήπου με ειδική προστασία αποκτούν μια πρωτότυπη ιδέα