Σπίτι & κήπος

7 ιδέες σχεδιασμού για τον εξωτερικό χώρο για μια χαλαρή ατμόσφαιρα

έπιπλα από μπαστούνι-μοντέρνο ψάθινο σετ καθισμάτων

Όσο πιο ζεστός είναι ο καιρός, τόσο περισσότερο είμαστε έξω και είναι καιρός να πάρουμε τον κήπο και τη βεράντα μας σε καλή κατάσταση. Εδώ είναι μερικά Ιδέες σχεδιασμού για τον εξωτερικό χώρο για να φτιάξει την ατμόσφαιρα. Η ενημέρωση του εξωτερικού χώρου μπορεί να είναι εύκολη, διασκεδαστική και δεν χρειάζεται να κοστίσει πολλά.

Ιδέες σχεδιασμού για τον εξωτερικό χώρο – έπιπλα πολλαπλών χρήσεων

έπιπλα κήπου ιδέα πάγκο ξύλο μαξιλάρια ταπετσαρίας

Το να βεβαιωθείτε ότι ο εξωτερικός σας χώρος είναι πρακτικός είναι εξίσου σημαντικό με την προσθήκη διακοσμήσεων. Φέρτε το αίθριο σε φόρμα βρίσκοντας έναν εύχρηστο τρόπο για να διατηρείτε την περιοχή τακτοποιημένη. Οι πάγκοι που λειτουργούν ως στήθος αποθήκευσης είναι υπέροχοι Ιδέες σχεδιασμού για τον εξωτερικό χώρο. Είναι πρακτικά με τρεις τρόπους. Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα σε αυτά, είναι κατάλληλα ως τραπέζι και μπορούν επίσης να φιλοξενήσουν επιπλέον, απροσδόκητους επισκέπτες. Κρατήστε όλα τα περιττά πράγματα σε αυτόν τον συμπαθητικό πάγκο.

Ιδέες σχεδιασμού για τον εξωτερικό χώρο – μοντέρνα ψάθινα έπιπλα

ιδέες σχεδιασμού επίπλων κήπου μοντέρνα ψάθινα έπιπλα πολυθρόνας

Εάν έχετε αποφασίσει να αντικαταστήσετε τα παλιά έπιπλα κήπου με νέα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ψάθινα έπιπλα είναι ιδιαίτερα μοντέρνα αυτή τη στιγμή. Τα έπιπλα κήπου με φυσική εμφάνιση είναι μια εξαιρετική ιδέα για να “ερυθρελάσετε” κυριολεκτικά τον κήπο. Τα ψάθινα έπιπλα είναι ένας συνδυασμός ρουστίκ και αστικού και επομένως είναι κατάλληλα για τη βεράντα ή τη βεράντα καθώς και για τη μικρή αυλή της πόλης. Αυτό το μοντέρνο και κομψό έπιπλο κήπου είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και δημιουργεί μια ζεστή όαση ευεξίας.

Πολύχρωμα αξεσουάρ σε σχέση με το εξωτερικό

καναπέ ρίξτε μαξιλάρια ιδέες έπιπλα κήπου πολύχρωμα αξεσουάρ

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ανανεώσετε τον εξωτερικό σας χώρο είναι με πολύ χρώμα. Δώστε ζωή στο αίθριο σας μοιράζοντας πολύχρωμα μαξιλάρια και κεριά. Οι ανοιχτό κόκκινοι, κίτρινοι και πράσινοι τόνοι φαίνονται ιδιαίτερα καλοί και δεν φεύγουν από τη μόδα σύντομα. Το στυλ του Μαρόκου είναι επίσης γνωστό για τα πολύχρωμα σχέδια του.

Τα χαλιά είναι εξαιρετικές ιδέες σχεδιασμού για τον εξωτερικό χώρο

χαλί-υπαίθριος σχεδιασμός-ιδέες βεράντες επίπλωσης

Τα καλύμματα δαπέδου δεν είναι μόνο για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού. Με ένα ωραίο χαλί, κάνετε αυτόματα τη βεράντα μέρος του εσωτερικού. Θα πρέπει να έχει φυσικό χρώμα, ώστε οι άλλες διακοσμήσεις να «έχουν το λόγο». Ένα χαλί φέρνει μια ζεστή και κομψή ατμόσφαιρα.

Οι ιδέες σχεδιασμού για τον εξωτερικό χώρο περιλαμβάνουν φυσικά και φωτισμό

ιδέες φωτισμός κήπου-φανάρια σχεδιασμός μοντέρνος

Η επιλογή του σωστού φωτισμού δίνει ζωή στον εξωτερικό σας χώρο αφού ο ήλιος έχει δύσει από καιρό. Σίγουρα θα συμφωνήσετε ότι οι ζεστές καλοκαιρινές νύχτες είναι τέλειες για να απολαύσετε τα Cokcktails. Δημιουργήστε λοιπόν τη σωστή ατμόσφαιρα με ευχάριστο φωτισμό. Φανάρια ή λάμπες για κλείσιμο εξασφαλίζουν μαγικές στιγμές και καλή διάθεση. Έρχονται σε πολλά διαφορετικά σχήματα και χρώματα.

Σχεδιάστε γλάστρες και μεγάλα βάζα αποτελεσματικά

αξεσουάρ κήπου πλεκτή γλάστρα σχεδιασμός μοντέρνα αξεσουάρ

Μπορείτε εύκολα να δώσετε έμφαση στον εξωτερικό σας χώρο με γλάστρες και μεγάλα βάζα. Τακτοποιήστε τα συμμετρικά γύρω από την περιοχή. Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ βαριά ώστε να μπορείτε να τα προσαρμόσετε όποτε θέλετε να αλλάξετε. Οι πέτρινες γλάστρες είναι ιδιαίτερα όμορφες.

Ρομαντικό τζάκι  

ιδέες ανοιχτού τζακιού-κήπου-άνετη διάταξη καθισμάτων

Οι ρομαντικοί πυροσβεστήρες είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και δημοφιλείς από όλους Ιδέες σχεδιασμού για τον εξωτερικό χώρο. Αν σας αρέσει η ευχάριστη ατμόσφαιρα που αποπνέει ένα τζάκι το χειμώνα, γιατί να μην το δημιουργήσετε για εσάς το καλοκαίρι με ένα τζάκι για τον κήπο. Γίνεται όλο και πιο δημοφιλές μέρος της εξωτερικής διακόσμησης, καθώς το τζάκι γίνεται γρήγορα το επίκεντρο στα πάρτι. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο και το στυλ του εξωτερικού σας χώρου.