Σπίτι & κήπος

Το μαγικό δεντρόσπιτο από το Baumraum

Πλαίσιο δέντρου ξύλο πεύκου

Προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κατάλληλο μέρος για μια ομάδα προσκόπων κοντά στο Βόλφσμπουργκ, ήταν το μαγικό δεντρόσπιτο, σχεδιασμένο από τον Baumraum και χτισμένο από τρεις ενθουσιώδεις νέους στην κατασκήνωση Almke. Η υπερυψωμένη τοξωτή κατασκευή είναι σκαλισμένη από ανθεκτικό ξύλο πεύκου και προσφέρει αρκετό χώρο για υπαίθρια πάρτι, για brunch ή δείπνο ή είναι απλά ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε για όλη την οικογένεια.

Το μαγικό δεντρόσπιτο στην κατασκήνωση Almke 

Μεταξύ-δέντρων-ξύλο-δέντρο-δέντρο-σπίτι-Almke-κατασκήνωση διακοπών

Το μαγικό δεντρόσπιτο αποτελείται από σχεδόν δύο πανομοιότυπες ενότητες που κοιτούν η μία την άλλη σαν δύο όψεις και συνδέονται με σκάλες και μια κεντρική βεράντα. Ωστόσο, τα δύο δωμάτια βρίσκονται σε δύο διαφορετικά ύψη συνολικού ενός μέτρου.

Το μαγικό δεντρόσπιτο και τα δωμάτιά του

Ξύλινο πλαίσιο-δωμάτιο-δεντρόσπιτο-κατασκήνωση διακοπών

Η κάτω ενότητα προσφέρει διανυκτέρευση για οκτώ άτομα. Το μαγικό δεντρόσπιτο, ένα μέρος για νέους ανθρώπους και για άτομα που θέλουν να απολαύσουν υπέροχα σε εξωτερικούς χώρους.

Μικρή κουζίνα και ξυλόσομπα

αψιδωτή καφετιέρα παραθύρου

Μπορείτε να φάτε και να περάσετε χρόνο μαζί στο υψηλότερο. Το τελευταίο διαθέτει κουζίνα με μικρή κουζίνα, τραπέζι φαγητού και σόμπα για τις πιο δροσερές νύχτες, όπου μπορείτε επίσης να μαγειρέψετε με ξύλο.

Ελαφρώς καμπύλες στέγες

Σκοινιά με καμάρα-καμπύλες-ξύλινα πλαίσια-σύρματα

Οι δύο μονάδες έχουν ελαφρώς ανυψωμένες και καμπύλες στέγες, σχεδόν το ίδιο σχήμα που χρησιμοποιείται για τον εσωτερικό σχεδιασμό των παραθύρων και των επίπλων.

Κλιμακοστάσιο και βεράντα

Ξύλινες σκάλες-βεράντα-μπαλκόνι-Almke-κατασκήνωση διακοπών

Μια στιβαρή ξύλινη σκάλα οδηγεί στη δεύτερη κεντρική βεράντα. Η κατασκευή στηρίζεται με ξύλινες κολώνες, ατσάλινα και κάθετα στηρίγματα και επιπλέον συρματόσχοινα.

Ένα δείπνο για να απολαύσετε

Πόρτες-ξύλινο πλαίσιο-ξύλινο τραπέζι-ξύλο πεύκου

Frame Treehouse Trees Δωμάτιο Σχέδιο