Σπίτι & κήπος

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου – μια πόρτα gnome για το δέντρο

φτιάξε μόνος σου-διακόσμηση κήπου-ιδέες-εύκολες-χειροτεχνίες-οδηγίες-δώρο-ιδέα-πόρτα-δέντρο

Η άνοιξη είναι επίσημα εδώ και ήρθε η ώρα να προετοιμάσουμε τον κήπο για τις ζεστές εποχές που έρχονται. Αν σας αρέσει να διακοσμείτε τον κήπο με διαφορετικά είδη πραγμάτων, αλλά βρίσκετε στοιχειά κήπου ή άλλες φιγούρες πολύ κιτς, έχουμε μια εναλλακτική λύση για εσάς που σίγουρα θα σας αρέσει. Η ιδέα είναι στην πραγματικότητα αρκετά χαριτωμένη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέροχα για να αναδείξει ένα δέντρο, έναν τοίχο ή οποιονδήποτε άλλο τοίχο. Μικροί λόφοι ή μια απότομη κλίση είναι επίσης κατάλληλοι. Είναι μια μικρή πόρτα που υποτίθεται ότι το κάνει να μοιάζει με το σπίτι ενός gnome που βρίσκεται πίσω του. Η αστεία ιδέα είναι επί του παρόντος ένα πραγματικό χτύπημα και μπορείτε ακόμη και να το φτιάξετε μόνοι σας. Οδηγίες για το πώς να το κάνετε αυτό Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου έχουμε αυτό το άρθρο για εσάς. Διασκεδάστε χτίζοντας και διακοσμώντας!

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου – υλικά

Φτιάξτε τη δική σας διακόσμηση κήπου gnome-door-build-ξύλο-ιδέα

– οβάλ ξύλινος δίσκος

– Μπάρα από ξύλο μπαλσά

– Πόμολο ή λαβή

Λάκα ξύλου σε οποιοδήποτε χρώμα (εδώ μαύρο και καφέ)

– Ακρυλικά

– μαχαίρι στένσιλ

– κόλλα ψεκασμού

– ξυλόκολλα

– Κόλλα επανατοποθέτησης

– καθαρό παλτό

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου – φτιάξτε την πόρτα του gnome

Φτιάξτε τη δική σας διακόσμηση κήπου οβάλ-ξύλο-φέτα-κοπή-οδηγίες

Πρώτα απ ‘όλα, εάν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας τη διακόσμηση του κήπου, πρέπει να κόψετε τον ξύλινο δίσκο στα δύο. Μην επιλέξετε τη μέση για αυτό, αλλά κόψτε λίγο βαθύτερα. Χρησιμοποιήστε το ξύλο balsa για να κάνετε την πόρτα να μοιάζει σαν να ήταν φτιαγμένη από σανίδες. Είναι ένα ελαστικό και επίσης λεπτό υλικό που μπορεί να κοπεί υπέροχα και εύκολα με ένα μαχαίρι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό υλικό. Δεν πειράζει καθόλου.

Κοπή ξύλου μπαλσά

Φτιάξτε μόνοι σας-διακόσμηση κήπου-μπάλσα-ξύλο-ελαστικό-μαχαίρι-λωρίδες-λωρίδες

Μπορείτε εύκολα να κόψετε ευθείες γραμμές για διακοσμήσεις κήπου μόνοι σας με έναν χάρακα. Ο χάρακας χρησιμεύει ως περίγραμμα για να μην γλιστρήσετε. Επαναλάβετε το κόψιμο μερικές φορές στη σειρά μέχρι να χωριστεί το ξύλο. Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να κόψετε εξογκώματα όπως κρόσσια. Οι σύντομες περικοπές είναι εξίσου εύκολες. Βάψτε το σχήμα στο ξύλο εκ των προτέρων και προσπαθήστε να κολλήσετε σε αυτήν τη γραμμή καθώς κόβετε.

Κόψτε τις λωρίδες στο μέγεθος

φτιάξε μόνος σου-διακόσμηση κήπου-υπαίθρια-ιδέα-δέντρο-σχέδιο-ξύλο-αξεσουάρ

Το ακριβές σχήμα που χρειάζεστε όταν φτιάχνετε μόνοι σας τη διακόσμηση του κήπου μπορείτε να το αποκτήσετε τοποθετώντας το ξύλο μπάλσα στον προετοιμασμένο ξύλινο δίσκο και τοποθετώντας το με κόλλα επανατοποθέτησης. Αφήστε λίγο χώρο μεταξύ κάθε ράβδου. Με αυτόν τον τρόπο, η πόρτα φαίνεται πιο αυθεντική αργότερα. Αναποδογυρίστε το δίσκο και τραβήξτε μια γραμμή στο ξύλο μπάλσα κατά μήκος της άκρης της διαφάνειας. Στη συνέχεια αφαιρέστε προσεκτικά τις λωρίδες για να τις κόψετε σε μέγεθος.

Βαφή μαύρο

κάνε-μόνος-σου-κήπος-διακόσμηση-βαφή-μαύρη-κόλλα-κατασκευή-οδηγίες

Τώρα μπορείτε να βάψετε μαύρο τον ξύλινο δίσκο. Αφήστε έξω το εξωτερικό άκρο. Στη συνέχεια, δώστε λίγο χρόνο στο χρώμα για να στεγνώσει καλά. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόλλα ξύλου για να κολλήσετε τις λωρίδες μπάλσα στον πίνακα. Για να είναι όλα ομαλά, μπορείτε να τα βάλετε πρώτα.

Προσθέστε διακόσμηση

Φτιάξτε μόνοι σας-φτιάξτε-ξύλο-στολίδι-λουλούδι-μάνταλα-χειροτεχνία

Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε μια τέτοια διακόσμηση όταν φτιάχνετε μόνοι σας τη διακόσμηση του κήπου. Σίγουρα θα βρείτε κάτι κατάλληλο στο κατάστημα χειροτεχνίας. Είναι κατασκευασμένο από ξύλο και μπορεί να βαφτεί με οποιοδήποτε αριθμό ακρυλικών χρωμάτων. Αυτό το μέρος γίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό εάν δεν το βάψετε τέλεια. Έτσι η πόρτα φαίνεται παλαιότερη αργότερα.

Το μεταλλικό ξύλο 

Φτιάξτε τη δική σας διακόσμηση κήπου κλειδαριά-κόψιμο-πρότυπο-μαχαίρι-diy-project

Το μενταγιόν μπορεί είτε να κολληθεί στο ξύλο μπάλσα είτε να το αφήσετε στο ξύλο. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμη και πριν κολλήσετε τις λωρίδες στον πίνακα, θα χρειαστεί να προετοιμάσετε μια τρύπα. Κόβεται ξανά με ένα πρότυπο μαχαίρι ή άλλο όργανο. Κολλήστε το μετάλλιο στη σανίδα μετά τις λωρίδες.

Βάψτε την πόρτα

κάνε-μόνος-σου-κήπος-διακόσμηση-καφέ-χρώμα-ξύλο-λάκα-μενταγιόν

Τώρα έχετε σχεδόν τελειώσει με τη διακόσμηση του κήπου μόνοι σας. Το ξύλο μπάλσα θα βερνικωθεί τώρα μόνο με καφέ χρώμα. Φυσικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε διαφορετικό χρώμα. Μετά από όλα, είναι σημαντικό να σας αρέσει. Μην ξεχνάτε την άκρη! Το μετάλλιο μπορεί επίσης να πάρει λίγο από αυτό το χρώμα.

Σφραγίστε την πόρτα με βερνίκι

do-it-yourself-garden-decoration-drill-drill-spring-tinker

Τα περίτεχνα σχέδια είναι μια εξαιρετική επιλογή για το θέμα “Gnome”. Και ένα πόμολο πόρτας είναι τέλειο αν φτιάξετε μόνοι σας αυτή τη διακόσμηση κήπου. Ωστόσο, πριν το βιδώσετε, πρέπει να τρυπήσετε μια τρύπα, διαφορετικά κινδυνεύετε να σπάσει η μπάρα. Προσθέστε μια τελική στρώση διαφανούς στρώσης για να προστατέψετε το χρώμα και αφήστε το να στεγνώσει.

Το πόμολο της πόρτας

do-it-yourself-garden-decoration-door-knob-vintage-metal-tree-design-fairy-gnome-door

Το τελευταίο βήμα που απομένει για να φτιάξετε μόνοι σας τη διακόσμηση του κήπου είναι να ξεβιδώσετε το πόμολο της πόρτας. Καθορίστε εκ των προτέρων τη σωστή θέση. Μετά από αυτό, μπορείτε τελικά να διακοσμήσετε τον κήπο. Βρείτε ένα κατάλληλο δέντρο ή μια μεγαλύτερη πέτρα. Εάν δεν είστε σίγουροι για την τοποθεσία, δοκιμάστε διαφορετικές παραλλαγές μέχρι να είστε ικανοποιημένοι.

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου – ιδέα δώρου

φτιάξτε μόνοι σας-διακόσμηση κήπου-λευκό-ξεφτισμένο-στυλ-πόρτα-καλάθι-καρέκλα-βεράντα

Αν σας αρέσει να χαρίζετε DIY δώρα, μπορείτε επίσης να κάνετε αυτές τις διακοσμήσεις κήπου μόνοι σας για να κάνετε κάποιον ευτυχισμένο. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επιλέξετε ένα διαφορετικό σχέδιο που ταιριάζει στο γούστο ή το στυλ κήπου του παραλήπτη.

Κάσωμα πόρτας

do-it-yourself-garden-decoration-gnome-doorframe-bark-pebbles-path path

Αυτή η πόρτα gnome σχεδιάστηκε πολύ ρομαντικά. Για να φτιάξετε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου, χρησιμοποιήθηκαν περίτεχνα κλειδιά, μεταξύ άλλων, που μιμούνται τους μεντεσέδες της πόρτας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να δημιουργήσετε ένα αρχικό πλαίσιο με φλοιό. Αυτό φαίνεται πιο φυσικό και προσαρμόζεται καλύτερα στο εξωτερικό του δέντρου.

Πόρτα κουκλόσπιτου

do-it-yourself-garden-decoration-house-fairy-tinker-original-white-wood

Μπορείτε να πάρετε μια διακόσμηση με τη μορφή πόρτας πολύ εύκολα αγοράζοντας ένα έτοιμο. Ελέγξτε με ένα κατάστημα χειροτεχνίας. Σίγουρα θα βρείτε ένα μεγαλύτερο μοντέλο κουκλόσπιτου για γρήγορη χρήση. Με αυτόν τον τρόπο κάνετε τη διακόσμηση του κήπου μόνοι σας ακόμα πιο εύκολη.

Περισσότερα αξεσουάρ

do-it-yourself-garden-decoration-red-design-chimney-window-mailbox-figure

Προχωρήστε ένα βήμα παραπέρα εάν φτιάξετε μόνοι σας τις διακοσμήσεις του κήπου και μην βάλετε μόνο μια πόρτα στο δέντρο. Άλλα αξεσουάρ όπως παράθυρα, καμινάδα ή γραμματοκιβώτιο μπορούν να κάνουν το δέντρο να φαίνεται ακόμα πιο αστείο και να του προσδίδει μια επιπλέον γοητεία.

Διακοσμήστε με φυτά

φτιάξτε μόνοι σας-κήπο-διακόσμηση-πόρτα-κήπο-μονοπάτι-πλακάκια-κομμάτια-βρύα-φύτευση-μπροστινό κήπο

Εάν φτιάχνετε μόνοι σας τις διακοσμήσεις του κήπου, η πόρτα και ο σχεδιασμός ενός “σπιτιού” δεν χρειάζεται να είναι αρκετοί. Ένα ευχάριστο μονοπάτι κήπου από κομμάτια πλακιδίων ή πέτρας, ένας μικρός μπροστινός κήπος με λουλούδια, βρύα ή άλλα φυτά είναι επίσης μια καλή ιδέα και κάνει τη διακοσμημένη γωνιά να φαίνεται ακόμα πιο όμορφη.

Φτιάξτε μόνοι σας ιδέα

φτιάξε μόνος σου-διακόσμηση κήπου-χαριτωμένο-παγκάκι-μίνι

Άλλα αξεσουάρ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε είναι πάγκοι, φώτα ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Εάν δεν είστε λάτρεις των έργων DIY ή απλά δεν έχετε την ευκαιρία να τα υλοποιήσετε, μπορείτε να προσλάβετε έναν ξυλουργό.

Πολυώροφα σπίτια gnome ως διακοσμήσεις κήπου

κάνε-μόνος-σου-κήπος-διακόσμηση-αστείο-ξωτικό-πόρτα-κήπος-τοπίο

Ας επιστρέψουμε ξανά στα παράθυρα. Διανείμετε αρκετά από αυτά κατά μήκος του κορμού. Δίνει την εντύπωση ότι το gnome ή το ξωτικό αποτελείται από πολλούς ορόφους. Εάν τα τζάμια των παραθύρων είναι επίσης κίτρινα, φαίνεται σαν να καίει ένα φως μέσα στο δέντρο. Μια υπέροχη ιδέα για επέκταση του έργου εάν κάνετε μόνοι σας τη διακόσμηση του κήπου.

Γαϊδουράκια κήπου

κάνε-μόνος-σου-κήπος-διακόσμηση-πατώματα-παράθυρο-πόρτα-κήπος gnome-ιδέα

Το σπίτι gnome φαίνεται πολύ πιο αληθινό, φυσικά, όταν ένα gnome μπορεί να δει μπροστά του. Τα κλασικά στοιχειά κήπου είναι κατάλληλα για αυτό. Βεβαιωθείτε ότι ο λόγος μεγέθους μεταξύ των δύο αντικειμένων είναι ο ίδιος. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη θέση στο δέντρο για την πόρτα, θα πρέπει να κάνετε τις μετρήσεις πριν κάνετε μόνοι σας τη διακόσμηση του κήπου.

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις κήπου με ένα αυτοσχέδιο ρεύμα

κάνε-μόνος-σου-κήπος-διακόσμηση-ξωτικό-ρεύμα-γέφυρα-ξύλο-φυτά-λουλούδια-ξύλο-δίσκοι

Εδώ μπορείτε να δείτε ξανά πώς μπορείτε να σχεδιάσετε την περιοχή μπροστά από την πόρτα. Ένα πραγματικό ή αυτοσχέδιο ρεύμα είναι μια ρομαντική ιδέα και μπορεί να συμπληρωθεί με μια γέφυρα. Ένα μονοπάτι κήπου από ξύλινες φέτες συνδέει αυτό με την πόρτα. Όπως μπορείτε να δείτε, μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη όταν φτιάχνετε μόνοι σας τις διακοσμήσεις του κήπου.